Fake képek ?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CaviaR
Sztem feka. 😊
A horizonton olyan a fény, mint naplementekor (balra, a felhõk tetején is látszik), a repcsire viszont magasabbról jön a fény.

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

modellmaker

Na feka vagy nem feka? Akarom mondani fake. 😊

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

tomsolo

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

QuippeR
egyértelmûen nem fake

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

tomsolo

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Dzsini
jobbak az utak 😊)) meg a sebességet-elmosódottságot tekintve õ nem 1/120as idõzárral lõtte a képet (szebben süt a nap, mint itt) 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

The Garrett
jól mûködött a másik kamerában az antishake, vagy jobbak az utak arrafele ahol az készült 😉

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

The Garrett
hat ez ilyen barmelyikovodas felpercalattösszevágja kép...

Dzsini
próbálgattam, helyesbítek - mégse biztos, hogy fake 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Johnyy
nem is baj!

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

I.C.ram
Lopezrõl tudtommal akt sem készült, úgyhogy ez eleve kamu, mégha nem is lenne ilyen szarul összevágva.
LittleL
Jennifer Lopez aktképe ?

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

Kata

[/cserf][/fülünyúl]

Match
mi a furcsa benne?

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

Lteebee
És ha dv-rõl van?
(na nem mintha értenék hozzá, csak egy ötlet)

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

Dzsini
30as tempó mellett ha te kitartod rezzenéstelenül úgy a fényképezõgépet, hogy a kormány meg se rezzen, és ilyen tökéletesen egyenes elmosódást produkál az aszfalton... és elég furcsa a tükrözõdõ felület a kormányon.

Match
miért ne lenne egyenletesen elmosódva???
szerintem pont az a természetes...

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

Dzsini
ilyen szõnyegre van állítva 😉

Dynamic
fake, mert szobabicikli😄
Gladiator
fake

Gladiator
nem fake. mi ebben a fake? bármikor csinálok ilyet

Dzsini
nekem túlságosan rázkódásmentes, és nagyon egyenletesen blur-os a háttér... meg az elsõ kerék egy cseppet hiányzik :o)

fake vagy nem?

Falconer
szép

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Kata
ez jó 😄

[/cserf][/fülünyúl]

elsõ napsugár?

Kata
Ez sajna valódi kép, megtörtént eset. A repülõs topikban kérdezz körbe, valaki biztos tudja a sztorit.

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Ezekre te most rácsodálkozol? Mert a link nevében is benne van, hogy "fake"... 😄

[/cserf][/fülünyúl]

nekem ez nem tünik fel, max csak az elsõ kereke fent van a levegõben

erre mint mondtok?

ez ellentmond a repulés alaptörvényeinek

több kép

The Garrett
btw a csaj kicsoda?

The Garrett
jaja meg a kocsin megtörik a fény és "bevilágítja" a garázsajtót a kocsi nélküli képen is 😊

Johnyy
engem nem túl érdekel a kocsi, a csaj nagyon tetszik! ismeri valaki!!!! ????

Gladiator
bár mondjuk a beton nagyon furcsa. akkor stamp toolozva van, mind1

Gladiator
lehet már írták, de azé szvsz:

fényképezõt rátették az állványra, nyomtak egy képet csaj meg kocsi nélkül, aztán csajjal meg kocsival, aztán fogták a csajt, azt kivágták, és betették ugyanoda az üres képen.

The Garrett
bocsi de tükrözõdik... nézd meg a csaj mellénél a kocsit...

Johnyy
KI ez a csaj? Az meg egyértelmû ho leképezték és kicetdék a kocsot. ennyi

hmmm szerintem még az elsõ sem teljesen igazi: a csaj nem tükrözõdik.A garázsokkal teli aszfaltrengeteg és a fotót készítõ jómunkásemberek helyett pedig egy játszótér látszik a kocsi oldalán.

A másodiknál szerintem simán csak radirozgatott... Nézzétek meg a két garázsajtó közti fal alját, vagy a vödör tetejét. A garázs jobb szélén pedig ismétlõdik (kicsit elforgatva) a fában lévõ hiba motívuma. A kocsi árnyéka megmaradt, azt simán kifehérítette végig, pedig a garázsnak is lenne árnyéka, és ez amugy sem lett szép.

A csaj igazi, azt mondja, adjam át nektek is az üdvözletét mielött visszbújik XPP

http://www.lohere.net - a MagyarChan

jojo, elhiszem.....

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Falconer
JAJA

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

I.C.ram
Lol.... simán kiradírózta az autót.. Szerinted mi csillog a garázsajtón? a beton? 😄 Vagy nézd meg a két garázsajtó közti oszlop alját, ott is látszik, hogy kamu. Szivaccsal meg nem csak úgy lehet bánni, hogy hozzápaszirozom mindenhez.

ejnye, amatõrök! 😄
Loál János
htx 😮)))))1

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

loálok !
télek !!!

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

hiszek neked loálok....

DJ Skyline
ja meg az autó árnyéka is még ott van az autó nélküli képen!😄

Loál János
Nézd meg a két garázsajtó közti részt.
Õskamu, az autó utólag lett eltûntetve.

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

akkó mek kabe ! 😄DD

DJ Skyline
azaz...az ilyen képeken a csajok nem nyomják oda a szivacsot a kocsira,csak ráteszik...sok ilyen képet láttam...pózra vissza térve szerintem simán lehet ilyen pózban lenni...lábujjon áll közben a bal kezével kapaszkodik(vagy ogy mondjam) a kocsiba és a másikkal meg maszírozza az autót!

Johnyy
Errõl nekem az a véleményem hogy nagyooon jó csaj!!!!!
Lennék autó !!!! Jah meg ha egy szivacsot csak hozzáérintessz az nem deformálódik!