318
Beraksz egy képet és a sok okos eldönti hogy fake-e vagy nem
-
#198 képet -
#197 nám -
#196 én 2 féket is látok -
Cvd #195 Kétszer is szerepel a szövegben hogy Ausztál kísérlet és nem amerikai, nem sikerült elolvasni? :) -
#194 Hát igen az Ámcsik hülyék
Ez is bitos így kezdődött:
"Akkor dughatod meg a lányomat Jack, ha leszállsz egy tengeralattjárón a repülőddel!" -
#193 A megoldás:
The Royal Australian Navy Skyhawk, being an all-purpose aircraft, was the subject of a 1970s experimental sea trial of an A-4 on board a Royal Australian Navy submarine. There was no objection from the aviators to operating the Skyhawk from the somewhat limited deck space of the submarine. A problem with the Skyhawk's turbine cavitating while underway submerged was overcome. The diesel catapult worked just fine. However, the experiment was abandoned when the submarine's XO objected to the jet blast burning the paintwork off the sail. Photograph courtesy of the Australian Naval Aircraft Museum: Mark Clayton, Director;, Windy Geale, Curator -
#192 áz -
#191 -
#190 Hát én is idáig jutottam, azért kartam valami gyorsabb megoldást. De azért köszi -
Shadow_THH #189 hát átálithatod hogy mennyi festéket nyomjon melyik szinből... meg a minőséget. minél jobb annál jobban hasonlít a képre. vagy sokszor kipróbálhatod hogy hogyan kell átalakitani a szinskálát bár az fusi ety munka. (hue statu color gamma correction stb) -
#188 Sürgős kérésem van. Mondjon valaki nekem egy olyan programot, vagy módszert amivel a bescannelt képet színhűen ki lehet nyomtatni! Egy szinpalettát kéne módosítanom és kinyomtatnom, de megváltozik az árnyalat és úgy nem ér semmit. -
#187 ja a big red mekkora egy f*s, ott mindenki csak ezt rágja -
#186 Csak todom már [makettozik], mellesleg a festék márkája fantasy... -
#185 hmmm.... nemtom -
Shadow_THH #184 szerintem pedig ez egy rohadtul gyönyörü munka, én pár pillanatig néztem mire világossá vállt... igaz render oldalról való :) -
#183 Fake, látszik az összes textúrán, és a festékes edényeken -
#182 fake kép vagy sem?
nem túl nehéz, nekem 10ből 10 lett elsőre... -
Shadow_THH #181 -
#180 fék -
#179 -
#178 Eöhhhh -
Shadow_THH #177 zsötem fake, vagy valami kis plüss állat feltuningolva :P -
ZsirosKenyer #176 ha nincs ott a kiskép nem is jövök rá :DDDDDDDDD
lál. -
#175 de most melyik? mer egy fogadás múlik rajta :D -
Vlala #174 -
#173 hát nem is tudom. Persze igen szőrös, de a biológiában sokminden lehet, azért fake-nek egyszerűbb megcsinálni :) -
#172 szőrgomolyag:):) -
#171 -
#170 Úristen, az már nagyon kemény -
#169 Ez még semmi, a héten valahol fél füllel hallottam a TV-ből, hogy Ausztráliában milyen sikeres a spermaizű rágó. Tiszta elmebaj, nem? :) -
Shadow_THH #168 az nem fahéjas volt... :) -
Cnut #167 Ukrán fahéjas is van! Nemrég 60 Ft volt egy csomag, annyit megér! Kb 1 hónapja láttam utoljára, persze csak különleges "boltban". -
#166 a barom amcsiknak tetszik. ugyanúgy, mint a szintén fahéjas dr. pepper :)
bár, ha jobban meggondolom, az eperdzsemmel töltött sülthús után már nem nagy cucc.. -
#165 tudom, a kiagyalóinak gratulálok! -
Shadow_THH #164 ...
komoly
ettem
és másnak sem izlett...
-
#163 fahéjas rágó;) gratulálok! -
Shadow_THH #162 a big red nem fake, hanem igazi amcsi rágogumi és azért ez a neve mert piros,fahéjas, és irtóra szar :) -
-
#160 -
flashX #159