Angol foci szerelmeseinek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

McFrost
😄DDDDDDDDDDDDDDD
ti hol voltatok?

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

GTheo
Inkább nemmondok semmit errõl az angol VB teljesítményrõl...Ilyen ritka szarul csapat h eddig eljutott...Rooney=0, semmit nem csinált a VBn, csak egy kiállítás ami jogos volt(nem így kellett volna, sárga mert rálépett+sárga mert lökdösõdött)...Gerrard+Lampard nem rúgja be a tizit, ez is vicces...

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

Megérdemelték volna a továbbjutást,mivel a kiállítás jogtalan, s ha Rooney pályán van másképp is alakult volna a mérkõzés!!😞(( A büntetõrúgás az ami nem a jobbik csapatnak kedvez!NAGYON SAJNÁLOM ÕKET!!!!<#sir><#rinya>

McFrost
rendben jöhet<#taps>

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

McFrost
arról nem , ez igaz csak cinikus megjegyzésed bunkó mivoltáról!
60 percen keresztül emberhátrányban kûzdött a csapat 11 színész és 1 bohóc ellen ,sokkal közelebb állva a gyõzelemhez , erre jössz itt a szánalmas dumáddal , mert a csapatod már rég kiesett vagy elsem jutott idáig!
viszlát

The FlashBack
Mit szólbátok ha ez a kép lenne a háttér?

Tomicsek
Ugyan ugyan, hát én tehetek arról, hogy ilyen fantasztikus játékosok mint Gerard vagy Lampard nem rúgják be a 11-est? Vagy esetleg valótlant írtam?

Na megyek innen, nem csípnek itt.

McFrost
húzzál muterba , növény föld alatti része <#wink>

Tomicsek
Ne szomorkodjatok, hiszen legyõzték Trinidadot, Eucvadort és Paraguayt is.

<#szomoru1><#rinya>
The FlashBack
Említésre méltõ a hõsies küzdelmetek, le a kalappal!

McFrost
Büszke és szomorú ANGLIA szurkoló vagyok!

<#rinya>
aaaaaaaaaaaaah<#duma><#duma>
McFrost
nyugi , most sikerül!
amúgy már nekem sincsenek körmeim

Let's Go England

bocsánat

Lest's Go England

aah de nagyon ideges vagyok.
Mostmár azon izgulok,h kibirják a 11esig.De az nem nagyon megy nekik<#szomoru1>
McFrost
portugálok nem tom mit akarnak???
rejtély
hõsies játék , Nekem ez tetszik!
GOGOGOENGLAND!

The FlashBack
:-)
Nem nagyon veszik észre a Portugáliak, hogy emberelõmyben vannak, ezt pedig jól használja ki az Angol válogatott, és jól is védekeznek <#eljen>

McFrost
a színészek ember elõnyben sincsenek sehol!
jók vagyunk és BRAVÓ MINDEN ANGOL JÁTÉKOSNAK akármi lesz a vége!!
GOGOENGLAND!!!!!!!!

The FlashBack
Egyik csapatban sincs benne a gól😞

McFrost
ZSÍÍÍÍÍÍÍÍÍR BANNERRRRR!!
GO-GO-GO ENGLAND!!!!!!!!!!!

The FlashBack
Hát, a véleményem a mecsrõl, hogy, elég jó focit játszanak az Angolok, de a Portugálok mégjobbat, ennek a következménye pedig az lesz, hogy az Angolok csomagolnak, POrtugál pedig továbbmegy:-)
Imádom az angol bajnokságot, de különösebben a válogatottal sincs bajom, hiszen nagyszerû játékosok gazdagítják.
Sajnálom, hogy a két csapat összekerült. Talán egy Olasz Angol jobb lett volna:-)
Azért midnent bele:-)

R10
akkor a Portugalok nyernek 2:1-re 😄DDDDD

!!!Hajrá Brazília!!!

😄DDDDDDD jó az aláírásod! 😛

REAL MADRID

McFrost
nem bánom😄

énis érzem! 😄D

de Beckham is betalál 😊

REAL MADRID

McFrost
holnap nyerünk , portugálok túl pörögtek Rooney villan!

háh és én meg csak most találok ide<#szomoru1>
Vmelyi lami nem nyit ilyen topikot és nem lámázákle,h van ilyen akkor nemis találok ide😄
<#integet2>
Oziris666
Legyen igazad!<#eljen>

Szombaton portugál verés lesz!<#eplus2>
5 . forduló keménynek ígérkezik!
Chelsea - Liverpool és Arsenal - Man United!<#eljen><#finom>

http://www.powerplaymanager.com/r57633

Golyo69
Eldõlt, hogy augusztus 19-én rajtol az angol élvonalbeli labdarúgó bajnokság. A szigetországiak nem parózzák el a dolgokat, hiszen három nappal késõbb, már a második fordulót is megrendezik.

Az elsõ két forduló párosítása:
Elsõ forduló, augusztus 19:
Arsenal-Aston Villa
Bolton-Tottenham
Chelsea-Man City
Everton-Watford
Man Utd-Fulham
Newcastle-Wigan
Portsmouth-Blackburn
Reading-Middlesbrough
Sheff Utd-Liverpool
West Ham-Charlton

Második forduló, augusztus 22:
Charlton-Man Utd
Middlesbrough-Chelsea
Tottenham-Sheff Utd
Watford-West Ham
Wigan P-P Arsenal

Augusztus 23:
Aston Villa-Reading
Blackburn-Everton
Fulham-Bolton
Liverpool P-P Newcastle
Man City-Portsmouth

GGMU

REAL MADRID

fernando torres
1ik haverom ezt fogja magára tetováltatni ha az angolok megnyerik a vb-t.

McFrost

nem látom 😞

Szabi 22

www.liverpoolfc.suxx.hu--->aki kicsit is szimpatizál a Liverpollal az jöjjön és nézzen be!!!
http://eurosport.com/football/world-cup1/2006/wcteamcentury.shtml
szavazzatok az aranycsapatra!
winner2
R10
érdekes
kivi vok mi sül ki ebbõl<#crazya>

fernando torres
Gerrard lehet Owen éktársa a csoportmérkõzéseken

Steven Gerrard örül Sven-Göran Eriksson ötletének, mely szerint Wayne Rooney sérülése miatt õ lehet az angol válogatott egyik támadója, vélhetõen Michael Owen mellett.
"Volt már rá példa, hogy a Liverpoolban is csatárt játszottam, például a Chelsea ellen, amikor szerettük volna megakadályozni, hogy Makelele bekapcsolódjon a kékek támadásaiba. Amikor elõször játszottam csatárposzton, bevallom, kissé furcsa volt, hogy a kapunak háttal állva kapom a labdát, a nyakamban pedig John Terry, vagy Ricardo Carvalho lihegett. De úgy érzem, elértem azt a szintet, amikor nagyon hamar alkalmazkodni tudok az új helyzetekhez" - nyilatkozta Steven Gerrard.
forrás: sportforum.hu

www.premiership1.gportal.hu

Adriáno

a.carkey
Nem tudjátok, hogy itthon melyik csatorna adja az Arsenal utolsó meccsét a Highburybõl?

Bergkampf is visszavonul akkor ... 😞

A medve nem játék.

AdRiAnO
Hello!
A www.englishfootball.hu vezetõje vagyok!
Keresek olyan srácokat, akik szívesen lennének az oldal hírszerkesztõi!
Feltételek itt: FELTÉTELEK

Ha pedig van egy angol csapattal foglalkozó oldalad, de kevesen nézik, akkor csatlakozz vele az EFOhoz. Részletek: [email protected]

adi

www.englishfootball.hu - CSAK ANGOL FOCI!

AdRiAnO
A Ligakupa tegnapi eseményei
Érdekesség, hogy kipottyant a ManCity!

AdRiAnO
Miért ilyen marha kihalt ez a topic?? Ennek kéne a leglátogatottabbnak lennie 😊