1358
-
#317 nem volt sámli:) -
#316 Riise migólt vert -
Csesza #315 3-0
90'
Riise
aztageccci -
#314 akkor jó.nézem inkább a Bundesligát:D -
Csesza #313 az -
#312 ne félj kikapunk a Chievotól és jön hozzánk mancs helyérexDDDd
[rossz vicc]
-
#311 lex róla videó.... XD -
Csesza #310 szegényekre tényleg ráférne egy edzőcsere, de sajnálom Jol-t mer nagyon jó edző -
#309 T'ham mi gyönge , edző váltás lesz 2 héten belül -
Csesza #308 hát, biztos nagyon érdekel téged ez a meccs... -
#307 természetesen ezt se láttam:DDDDD -
Csesza #306 2-0
73'
Kuyt -
#305 lemaradtam róla:( -
Csesza #304 Liverpool - Tottenham
1-0
63'
Mark Gonzalez -
#303 ja Liverpool-Tottenham -
#302 England - Premier League
12:40 September 23
12:45 Liverpool ? - ? Tottenham H.
15:00 Arsenal ? - ? Sheffield U.
15:00 Aston Villa ? - ? Charlton Athletic
15:00 Fulham ? - ? Chelsea
15:00 Manchester C. ? - ? West Ham U.
15:00 Middlesbrough ? - ? Blackburn R.
15:00 Wigan Athletic ? - ? Watford
17:15 Reading ? - ? Manchester U. -
Csesza #301 Nagy meccs kilátásban a Spor1-en :) -
#300 Peter Harrison bejelentette, bepereli a BBC-t. A csatorna által levetített dokumentumfilm központi figurája az említett úr, foglalkozására nézve játékosügynök, és állítólag Sam Allardyce-t és Harry Redknappet is rávette némi pénzösszeg segítségével, hogy üzleteljenek vele különböző futballisták kapcsán, legalábbis a filmen erre utaló kijelentéseket tett. Annak természetesen nem volt tudatában, hogy rögzítik a szavait.
- Soha nem adtam csúszópénzt senkinek, Sam Allardyce-nak sem - mondta Harrison -, éppen ezért beperelem a BBC-t. Folytatom játékosügynöki karrieremet, és bármit megteszek, amit az FA kér tőlem.
Harrison nem tagadta, valóban fizetett Craig Allardyce-nak, a Boltont irányító "Big Sam" fiának, de nem érti, mi ezzel a gond, hiszen egy ügyletben gyakran négy-öt ügynök is érintett, és bevett szokás, hogy ezek valamiféle jutalékot kapnak. -
QPR #299 Fulham az egyik leggyengébb a ligában...
A championshipet is követi valaki?
-
#298 A Leleplezés: a futball piszkos titkai című filmben jól látható a Liverpool FC egyik munkatársa is, aki éppen a fiatal játékosról beszél, de állítólag nem bizonyított, hogy ezt a szabályok megsértésével tette.
„Jogi útra kell lépnünk, hiszen meglepett bennünket a dolog. A futballban nincs helye a korrupciónak, ennek eltüntetésére megoldást kell találnunk. Vannak már szabályok, mint ahogy jó és rossz ügynökök, jó és rossz edzőkkel is találkozhat az ember” – mondta Rafa Benítez, a Vörösök vezetőedzője, majd hozzátette: Ha a korrupcióról beszélünk, akkor az élet számos területét érinthetjük. Vannak jó és rossz emberek, nekünk a jó emberekkel kell folytatnunk az együttműködést.”
Peter Harrison a liverpooli eset említése nélkül tagadta, hogy kenőpénzt adott volna a Bolton vezetőedzőjének, Sam Allardyce-nak, ezért kíván elégtételt venni.
„Beperlem a BBC-t, s folytatom munkámat ügynökként” – szögezte le a játékosközvetítő.
Harrison azonban azt már elismerte, hogy időnként pénzt adott Craig Allardyce-nak, a boltoni tréner fiának.
„Ezt nem tagadom, miért is tenném. Akkor adtam pénzt Craignek, amikor még FIFA-ügynök volt. Vannak esetek, amikor négy-öt ügynök dolgozik egy átigazolás esetében, természetes, hogy ilyen esetben én is fizettem Craignek” – mondta Peter Harrison. -
Paranoia #297 -
Csesza #296 most erre nem tudom mit mondjak, Arsenal... -
#295 Nem kell a unitedet sajnálni!:) -
Csesza #294 Szép volt!!!
csak a ManU-ot sajnálom :S
-
#293 Végre! -
#292 Blackburn R. 4 - 2 Manchester C.
Végre! -
#291 szerintem nem szerintem -
#290 Szerintem idén ugyan az lesz a sorend mint tavaly az első 5 helyen szerintetek ? -
#289 England - Premier League
16:53 September 17
FT Chelsea 1 - 0 Liverpool
90' Blackburn R. 4 - 2 Manchester C.
90' Tottenham H. 0 - 0 Fulham
90' West Ham U. 0 - 2 Newcastle U.
HT Manchester U. 0 - 0 Arsenal -
#288 A Guardian című lap értesülései szerint az angol Tottenham Hutspur labdarúgó csapata arra készül, hogy megvásárolja a Wembley stadiont. A klub állítólag azért venné meg a legendás arénát, mert a jelenleginél nagyobb befogadó-képességű stadiont szeretne. A tranzakció finanszírozásához valószínűleg hitelt fog felvenni a csapat - írja a Sportbusiness.com. Az Wembleyről egyébként még most sem tudni, hogy pontosan mikorra készül el. A stadiont az eredeti tervek szerint a 2005-2006-os - Liverpool West Ham - FA kupa döntővel nyitották volna meg, de kivitelező ausztrál Multiplex csoport már többször haladékot kért, így könnyen elképzelhető, hogy az aréna még a következő FA kupa fináléra sem lesz kész. A 90 ezer férőhelyesre tervezett Wembley minden idők legdrágább stadionberuházása. A munkálatokra 757 millió fontot költöttek.
(forrás: vg.hu) -
Paranoia #287 ma nagy nap lesz.remélem a nagy meglepetéseké:)
Poolnak összekéne szednije magát,és lenne esélye a cselzi ellen.
MU emg természetesen veri a igen gyenge formában lévő arst -
#286 England - Premier League
September 16
FT Charlton Athletic 0 - 1 Portsmouth
FT Bolton W. 0 - 0 Middlesbrough
FT Everton 2 - 2 Wigan Athletic
FT Sheffield U. 1 - 2 Reading
FT Watford 0 - 0 Aston Villa
10:27 September 17
13:30 Chelsea ? - ? Liverpool
15:00 Blackburn R. ? - ? Manchester C.
15:00 Tottenham H. ? - ? Fulham
15:00 West Ham U. ? - ? Newcastle U.
16:00 Manchester U. ? - ? Arsenal
Everton nagy lehetőséget szalasztott el , Andy megen beköszönt...
jó lenne egy kis Pool meglepi , de szerintem a hazai csapatok otthon tartják a pontokat -
#285 Lesz az is! -
Csesza #284 már várom én is
mondtam -.- -
#283 (öcsém lenne már Inter meccs:D ezek a meccsek csak ilyen előételek:P:DD)
Johnson téyleg elég jó pléja -
Csesza #282 jaja durci
72'
2-2 -
#281 aztaa paztaa micsoda meccs az Everton Wigan:OOkb 10percen belül 3 gól:DDD -
pilboy #280 eddig meglepetéscsapat a Pompey, bár még erős csapattal nem naon találkoztak :)
de a védelmük nagyon jó! -
Csesza #279 FT
Charlton - Portsmouth 0-1
g.: Lomana LuaLua
-
Csesza #278 nádzson jó kis csapat, én a 4.helyre saccolom be őket az szezon végére :)