Angol foci szerelmeseinek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AnuluWork
Vilmos herceg az Angol Labdarúgó Szövetség élén
2005. szeptember 19. 8:20

MNO
Vilmos herceg, Károly brit trónörökös idõsebb, 23 éves fia lesz jövõ májustól az Angol Labdarúgó Szövetség (FA) elnöke.

Erzsébet királynõ unokája, András yorki hercegtõl veszi át a stafétabotot az FA élén: májusig kijelölt elnökként segíti nagybátyja munkáját, így a 2006-os németországi világbajnokság idején már teljes jogú irányító lesz.

"Nagyon kedvelem a futballt. Szeretném alaposan megismerni a szövetség mûködését" - nyilatkozott a királyi család tagja, aki közismert Aston Villa-szurkoló.

András herceg 2000 óta tölti be hivatalát, elõtte közel harminc éven át a kenti herceg volt a szövetség elsõ embere.
(hirado.hu)

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Sheva

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

ForRedGlory
Ilyen nincs Manchesteresben? 😊

MANCHESTER UNITED: OOO!!! http://unitedweb.atw.hu !!!OOO Hírek, Videók, Fórum, Blog, Chat, Galéria, Tippjáték és Kvízjáték egy helyen ----> UnitedWeb QUALITY IS OUR PASSION

Nekem az angol bajnokság a kedvencem, heti 2-3 meccs a minimum amit megnézek, kedvencem a QPR (ugye nem gondoltátok volna), jól is kezdett 0-0 a Hull-al idegenben.
Az idén még fölényesebb lesz a Chelsea...

Két rangadóval kezdenek

London, június 28., 9.50 Elkészült a Premiership 2005/2006-os menetrendje.
Hirdetés

Az angol szövetség (FA) nyilvánosságra hozta a Premier League 2005/2006-os szezonjának a menetrendjét. Ebbõl kiderül, hogy már az elsõ játéknapon két rangadóra kerül sor: az Arsenal-Newcastle és az Everton-MU meccseket is ekkor rendezik. A címvédõ Chelsea a feljutó Wigan otthonában lép pályára.
A bajnokság egyébként augusztus 13-án kezdõdik, és a világbajnokság miatt korán, 2006. május 7-én ér véget.

JackDaniels
Megy pihenni.😊))

\"Never say never!\" W Churchill

AnuluWork
Tök poén ez a Fulham badge. 😊

McFrost
Kaladze a Chelsea-hez igazol, csak azt nem tom minek?
Már mindenben megegyezett a két fél.

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

báttyó02
:o

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

csm
lehet h szabics a blackburnbe megy?

BMW 325 iX Rallye Car :)

szasztok! Hajrá Arsenal
😊)

nem v.ok 1 idegeskedõs típus!!!!

9csöves9
jól van nyugi😊nem kell idegeskedni

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

rámentem erre a topicra és kerestem gera gólját 1 új ablakba!!!
és mielõtt belinkeltem volna nem frissítettem ezt az oldalt!!!
hát kb fél óra alatt találtam meg a gólt!!!!

9csöves9
hát azért 20 perccel elöbb😊

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

nah észre se vettem!!! pont akkor linkelted be amikor én akrtam!!!!
😄

Angol Ligakupa: Torghelle fõszerepben

Egy hideg, egy meleg. Az Angol Ligakupa szerdai fordulójában fõszerepbe került a Crystal Palace csapatát erõsítõ Torghelle Sándor. A magyar támadó elõbb találatával eldöntötte a Charlton otthonában játszott találkozót, majd miután második sárgáját is megkapta, idõ elõtt távozott a pályáról. A Iain Dowie által edzett társulat...
Sir Bobby Robson lehet Geráék edzõje

... gyakorlatilag második vonalát küldte harcba - a West Bromwich elleni bajnokihoz képest tíz helyen változtatott a szakvezetõ - s eleinte ez meg is látszott: az ex-liverpooli Danny Murphy szögletébõl Hermann Hreidarsson fejelt Speroni hálójába.

Dougie Freedman lövésével még szünet elõtt egyenlített a Palace, a térfélcsere után pedig a magyar légiós percei következtek. Torghelle életerõs lövését elõbb hárította Dean Kiely, azonban percekkel késõbb már nem volt ilyen szerencsés. A magyar Shaun Derryvel kényszerítõzött, majd a tizenhatos sarkáról esélyt sem adott a hazaiak kapusának.

Szûk negyedórával késõbb Styles játékvezetõ a második sárgát is felmutatta a magyarnak, azonban a tíz emberrel maradó Palace kitartott, s így a következõ körbe jutott.

Premier Liga, 8. forduló, a hét csapata: Mark Schwarzer (Middlesborough) - Ulises De La Cruz (Aston Villa), Gareth Southgate (Middlesborough), Mathew Upson (Birmingham) - J. Lloyd Samuel (Aston Villa) - Jose Antonio Reyes (Arsenal), David Dunn (Birmingham), Gaizka Mendieta (Middlesborough), Gera Zoltán (West Bromwich) - Thierry Henry (Arsenal), Paul Dickov (Blackburn)

BADE
Már csak Sanyinak kellene kezdenie!

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

AnuluWork
Kupában már ugyan védett 1x, mivel viszont ott is nyertek ...

AnuluWork
Hehe!
Király elõször volt kezdõ a Crystalban, nyert is a Crystal elõször az idényben ...

NC!

Chelsea: Drogba hetekre kidõlt a sorból

Megsérült a tegnapi Liverpool elleni hazai bajnoki mérkõzésen a Chelsea labdarúgó-csapatának elefántcsontparti támadója, Didier Drogba, A csatárt le is kellett cserélni a mérkõzésen, és edzõje, José Mourinho 3-4 hétig nem számíthat játékára. A meccset egyébként a Chelsea nyerte 1-0-ra.

AnuluWork

DONGUBA
Király elõször kezdett

London, szeptember 22., 16.30 Mindkét "magyaros" gárda hosszabbításra kényszerült.

Az angol Ligakupa második fordulójában a Gera Zoltánnal felálló West Bromwich Albion a harmadik vonalban szereplõ Colchester United otthonában járt, ám a kirándulás nem sok örömet okozott a birminghamieknek. A vezetést a közönségüktõl fanatizált hazaiak szerezték meg Fagan pazar bombagóljával félóra játék után, a második félidõ elején pedig Horsefield egyenlített. Ezt a gólt még a pályán ünnepelhette társaival az egyébként jól szereplõ Gera is, akit Megson edzõ a 64. percben cserélt le. Az egykori ferencvárosi így a hosszabbítás már csak a kispadról követhette, onnan látta azt is, ahogy két perccel a ráadás letelte elõtt May továbbjuttatta a hazai kiscsapatot.
A másik magyar érdekeltségû mérkõzésen Torghelle Sándor szerepet kapott a csatársorban, Király Gábor pedig a kapuban állta a másodosztályú Hartlepool támadóinak "rohamait". Sok dolga nem akadt a kapusnak, mert jobbára a másik kapu elõtt folyt a játék, a vezetést mégis egy Királyról kipattanó labda után a Hartlepoolnak szerezte meg a 70. percben. A hajrában Freedman egyenlített, majd a hosszabbítás 20. percében a csereként pályára küldött Soares megszerezte a továbbjutást jelentõ találatot. Torghelle ekkor egyébként már régen nem volt a pályán, Iain Dowie a 61. percben lehozta az ex-MTK-s támadót.

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

DONGUBA
Sven-Göran Eriksson, az angol válogatott szövetségi kapitánya megerõsítette, hogy Rio Ferdinand azonnal vissza fog térni a nemzeti tizenegy keretébe, amint letölti a doppingvétség miatt kapott eltiltását. A szakembernek egyébként a védelemben szokás szerint gondjai vannak, ugyanis a Manchester United védõje mellett továbbra sem számíthat Sol Campbellre, és Jonathan Woodgate-re sem.

A jelen állás szerint a Tottenham védõje Ledley King és a chelsea-s John Terry fog középen játszani az Ausztria elleni VB selejtezõn szombaton.

"Rio Ferdinand egyike a világ legjobb játékosainak. Természetesen a dolog majd azon is múlik, hogy miképpen fog játszani a Manchester Unitedben. Tudom, hogy folyamatosan edzésben van, amint letelik az eltiltása ismét a régi lesz." - nyilatkozta Eriksson.

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

DONGUBA
Tízmilliót kapott az Everton

Manchester, szeptember 2., 15.55 Rooney ügynöke egymillió fonttal lett gazdagabb.

Wayne Rooney keddtõl a Manchester United futballistájának mondhatja magát, szerdára aztán az is kiderült, hogy mekkora volt az az összeg, amiért az Everton lemondott a csatárról.
A liverpooliak 10 millió fontot kaptak kezdõ részletként a Unitedtõl, de ez az összeg akár 27 millió fontra is nõhet az évek során, már amennyiben a szerzõdésben kikötött feltételek teljesülnek.
Ha a Manchester bajnok vagy BL-gyõztes lesz, ha Rooney legalább három évig a csapatban játszik, ha húsz válogatott meccsen pályára lép - ezek mind-mind plusz pénzt jelentenek az Evertonnak.
A csatár ügynöke egymillió fontot kasszírozott az üzlettel, ami további félmillióval nõhet, ha Rooney kitölti hatéves szerzõdését új klubjánál.

DONGUBA
Alig pár napja menesztették Sir Bobby Robsont a Newcastle kispadjáról, máris megkezdték a keresést az angol klubnál. Eddig két trénerrel vették fel a kapcsolatot, de mindketten határozottan visszautasították a szarkák kispadját. A két tréner Steve McClaren a Middlesbrough, és Sam Allardyce a Bolton Wanderers edzõje.

Steve McClaren úgy nyilatkozott, hogy jól érzi magát a Middlesbrough csapatánál, és nem foglalkozik a távozás gondolatával. "Jól érzem itt magam, és úgy látom, sikerült elkezdenem valamit a csapatnál, amit szeretnék végigcsinálni. Ezért nem foglalkozom a távozással."

Sam Allardyce, a Bolton trénerével más a helyzet. Itt a csapat szóvivõje nyilatkozott: "Minket nem keresett meg senki, hogy szeretnének Sammel tárgyalni. Ezt mi úgy vesszük, hogy minden erre irányuló felvetés, csak spekuláció a sajtó részérõl. Ahogy mi látjuk a dolgot, Sam marad a Boltonnál." Ez annál is biztosabb, mint hogy Allardyce-nak még 5 éve van hátra a 10 éves szerzõdésébõl a Reebok stadium csapatával. Eddig tehát úgy tûnik, nincs utódja Robsonnak Newcastle-ban.
forrás

DONGUBA
Yorke a Birminghamé

Birmingham, szeptember 2., 10.55 Egy évre írt alá a trinidadi válogatott.

Egyéves szerzõdést kötött a Birmingham csapatával a trinidadi válogatott, Dwight Yorke. A csatár öt éve még a mindent megnyerõ Manchester United elsõ számú csatára volt, ám idén már a Blackburnbe sem fért be. A 32 éves támadót a Celtic is csábította, ám Yorke végül nem tudott megegyezni a skótokkal.
- Örülök, hogy Steve Bruce-szal dolgozhatok együtt, a Birmingham sokat fejlõdött az elmúlt években, és a kiváló szakmai munkának köszönhetõen tovább fog erõsödni a jövõben - mondta új csapatáról a játékos.

JackDaniels
Nem csak kezdett, de végig is játszotta a meccset.

\"Never say never!\" W Churchill

Rooney-nak már csak az orvosi papírok kellenek és a Man Utd-é...

http://www.powerplaymanager.com/r57633

hja, csere ként állt be, úgy olvastam

asszem kezdõ volt, de már annyira nem emlékszem. (összefoglalóban láttam csak)

akkor sorry,nem tudtam,de ugye kezdõ volt?

Torghelle már játszott, sõõõt volt egy kib*ott nagy helyzete is csak a kapus útban volt 😊)

Torghelle ha jól tudom még nem játszott mert sérült.

PREMIERE1
"... elõször veszített az egykori BEK gyõztes ..."

Nem most volt!

A Fradiról is írhatnák, hogy "az egykori Vásárvárosok kupájának gyõztese" ...

\"... népszavazás döntsön a nép szavazásból történő kihagyásáról ...\"

PREMIERE1
Király is? Ez új. Hétvégén?

\"... népszavazás döntsön a nép szavazásból történő kihagyásáról ...\"

Hentes Bill
jah

Boldog Karácsonyt!

EOX
Portsmouth-Fulham:4-3
Jó kis meccs volt😊

Retteketet

már mind3man játszottak a bajnokságban

Davidus
Nincs véletlenül arrol a gólról videó?😊

V9ykn8_TZL0

DONGUBA
Gera jatszott es rugottis egy golt.Kiraly meg torghelle nem jatszott meg bar sanyiban nem vagyok biztos.

Davidus
Nem nagyon követtem az eseményeket. Mi van a 3 magyar játékossal? Játszottak már?

V9ykn8_TZL0

Ch_Slater
és a Crystal Palace közelében dolgoztam...

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

Ch_Slater
1 évig az Arsenal pálya mellett laktam...

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

DONGUBA
Mivel meg friss a topic.