Angol foci szerelmeseinek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
73'
Kuyt
1-0
63'
Mark Gonzalez
12:40 September 23
12:45 Liverpool ? - ? Tottenham H.
15:00 Arsenal ? - ? Sheffield U.
15:00 Aston Villa ? - ? Charlton Athletic
15:00 Fulham ? - ? Chelsea
15:00 Manchester C. ? - ? West Ham U.
15:00 Middlesbrough ? - ? Blackburn R.
15:00 Wigan Athletic ? - ? Watford
17:15 Reading ? - ? Manchester U.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
- Soha nem adtam csúszópénzt senkinek, Sam Allardyce-nak sem - mondta Harrison -, éppen ezért beperelem a BBC-t. Folytatom játékosügynöki karrieremet, és bármit megteszek, amit az FA kér tõlem.
Harrison nem tagadta, valóban fizetett Craig Allardyce-nak, a Boltont irányító "Big Sam" fiának, de nem érti, mi ezzel a gond, hiszen egy ügyletben gyakran négy-öt ügynök is érintett, és bevett szokás, hogy ezek valamiféle jutalékot kapnak.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
A championshipet is követi valaki?
„Jogi útra kell lépnünk, hiszen meglepett bennünket a dolog. A futballban nincs helye a korrupciónak, ennek eltüntetésére megoldást kell találnunk. Vannak már szabályok, mint ahogy jó és rossz ügynökök, jó és rossz edzõkkel is találkozhat az ember” – mondta Rafa Benítez, a Vörösök vezetõedzõje, majd hozzátette: Ha a korrupcióról beszélünk, akkor az élet számos területét érinthetjük. Vannak jó és rossz emberek, nekünk a jó emberekkel kell folytatnunk az együttmûködést.”
Peter Harrison a liverpooli eset említése nélkül tagadta, hogy kenõpénzt adott volna a Bolton vezetõedzõjének, Sam Allardyce-nak, ezért kíván elégtételt venni.
„Beperlem a BBC-t, s folytatom munkámat ügynökként” – szögezte le a játékosközvetítõ.
Harrison azonban azt már elismerte, hogy idõnként pénzt adott Craig Allardyce-nak, a boltoni tréner fiának.
„Ezt nem tagadom, miért is tenném. Akkor adtam pénzt Craignek, amikor még FIFA-ügynök volt. Vannak esetek, amikor négy-öt ügynök dolgozik egy átigazolás esetében, természetes, hogy ilyen esetben én is fizettem Craignek” – mondta Peter Harrison.
csak a ManU-ot sajnálom :S
Végre! <#smile>#smile><#taps>#taps>
FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/
NÉZZÉTEK MEG: WWW.CHELSEAWEB.FW.HU - AZ OLDAL http://www.takeforum.com/cfchungaryforum/ - A FÓRUM
16:53 September 17
FT Chelsea 1 - 0 Liverpool
90' Blackburn R. 4 - 2 Manchester C.
90' Tottenham H. 0 - 0 Fulham
90' West Ham U. 0 - 2 Newcastle U.
HT Manchester U. 0 - 0 Arsenal
(forrás: vg.hu)
Poolnak összekéne szednije magát,és lenne esélye a cselzi ellen.
MU emg természetesen veri a igen gyenge formában lévõ arst<#smile>#smile>
September 16
FT Charlton Athletic 0 - 1 Portsmouth
FT Bolton W. 0 - 0 Middlesbrough
FT Everton 2 - 2 Wigan Athletic
FT Sheffield U. 1 - 2 Reading
FT Watford 0 - 0 Aston Villa
10:27 September 17
13:30 Chelsea ? - ? Liverpool
15:00 Blackburn R. ? - ? Manchester C.
15:00 Tottenham H. ? - ? Fulham
15:00 West Ham U. ? - ? Newcastle U.
16:00 Manchester U. ? - ? Arsenal
Everton nagy lehetõséget szalasztott el , Andy megen beköszönt...
jó lenne egy kis Pool meglepi , de szerintem a hazai csapatok otthon tartják a pontokat
mondtam -.-
Johnson téyleg elég jó pléja
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
72'
2-2
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
de a védelmük nagyon jó!
http://www.powerplaymanager.com/r57633
Charlton - Portsmouth 0-1
g.: Lomana LuaLua
<#worship>#worship>
LuaLua!!!
30' 0-0
Kanu óriási helyzetet hagyott ki épp az imént
hajrá pompey
Csinálnom kellet egy angol válogatottal foglalkozó oldalra bannert.
Ha tetszik, egy kis munkával át tudom alakítani, hogy jó legyen ebbe a topikba!
(Gondolok itt arra, hogy ne csak Chelsea-s játékosok legyenek rajta, levenni a címet... + még amit ti mondtok)
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Everton-Liverpool
Chelsea-Charlton Athletic
Newcastle U.-Fulham
Sheffield U.-Blackburn Rovers
gólok
4perc 29mp, 52.4 MB
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Fenébe! <#violent>#violent><#falbav>#falbav>
FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/
és amit most elvesztegettek(amiket nyerni kellett volna),az a végén megbosszulhatja magát.ha nincs a tizi most,meg a kiállítás,az arsenal simán kikap...
ReaL MaDRid x siempre
ReaL MaDRid x siempre
17:05 September 9
FT Everton 3 - 0 Liverpool
FT Arsenal 1 - 1 Middlesbrough
FT Bolton W. 1 - 0 Watford
FT Chelsea 2 - 1 Charlton Athletic
FT Newcastle U. 1 - 2 Fulham
FT Portsmouth 1 - 0 Wigan Athletic
FT Sheffield U. 0 - 0 Blackburn R.
17:15 Manchester U. ? - ? Tottenham H.
16:34 September 9
FT Everton 3 - 0 Liverpool
76' Arsenal 1 - 1 Middlesbrough
76' Bolton W. 0 - 0 Watford
76' Chelsea 2 - 1 Charlton Athletic
76' Newcastle U. 1 - 0 Fulham
76' Portsmouth 1 - 0 Wigan Athletic
76' Sheffield U. 0 - 0 Blackburn R.
17:15 Manchester U. ? - ? Tottenham H.
England - League Championship
16:34 September 9
76' Barnsley 0 - 2 Stoke C.
76' Birmingham C. 2 - 1 Hull C.
76' Burnley 0 - 2 Colchester U.
76' Coventry C. 3 - 0 Norwich C.
76' Derby County 1 - 2 Sunderland
76' Ipswich T. 1 - 1 Southampton
76' Luton T. 2 - 0 Crystal Palace
76' Plymouth Argyle 1 - 1 Queens Park R.
76' Preston North End 2 - 1 Cardiff C.
76' Southend U. 0 - 0 Sheffield W.
76' West Bromwich A. 0 - 0 Leicester C.
Hasselbaink kiegyenlített
cselszki - csárton 1-1
g. Benjani
<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#taps>#taps>