1358
  • Paranoia
    zsótija béka
  • kretyás
    ejha :}}}
  • Sysfox
    ezt mondtam én is :)
  • banok
    Az NBA is így adja a közvetítési jogokat. Ezért "kapott ki" SportKlub tavaly nyáron a Sport TV-től az amerikai kosárlabda jogokért folytatott harcban mert az elöbbit sokkal kevesebb helyen lehett fogni és hát az NBA "mörcsendájsz" bevételekből igen sok lét szed össze. Hogy az FA mennyi pénzt kaszíroz ebből azt nem tom de valamelyik angol foci buzi majd itt megmonja. :)
  • vmvr
    mocskos jurósport sálálálá, mocskos jurósport sááálálálááá-.-
  • Lombardini
    Ez azért érdekes lesz.
  • ProGabe #551
    hát ezt mondom én is,ezért adtam össze a különböző országokat,de amit #548-ban írtál az az angolokra vall,így fair-play a dolog :) mármint arra gondolok hogy így nyugaton többen nézhetik,mi meg ugye le vagyunk...
    meg persze az is benne lehet a pakliban,hogy egy fizetős csatornán lévő sugárzás külön számít,tehát nyugaton lehet majd 2 csatornán is ugyanazt a meccset nézni
    persze még mindig bennem van a kérdés:akkor most a eurosport tényleg százmilliókat fizetett,többet mint a sport tv-k összesen?mert fair-play ide vagy oda,azért gondolom nem csak azt mérlegelték hogy mennyien nézhetik,a kluboknak ki kell fizetni keményem a közv. jogokat
  • banok
    ilyen szempontból a Sport TV-k külön állnak. Szal minden csatorna saját magának kaparja össze a jogokat.

Ja és az Eurosportnál nincs külön a német meg az angol meg a magyar... stb. eurosport hanem egy cég. Csak már szinte minden európai nyelven van hangvivőjük amit a párizsi központból finanszíroznak.
  • Sysfox
    Gondolom az Eurosport többet ajánlott, mint az a cég, aki a Sport tv-t csinálja. Ilyenkor nem összeadandó a különböző országokban lévő csatornák, mert gondolom egy cégé.

Ekkora erővel azt is mondhatnám hogy a magyar,a román,a szlovák,az osztrák,a spanyol,az olasz,a német,a portugál,stb,stb,stb Eurosportok többet ajánlottak, mint a magyar,a román,a szlovák,az osztrák,a spanyol,az olasz,a német,a portugál,stb,stb,stb sport tv-k.

De gondolom mindkettőnek van egy "anyavállalata" és annak az ajánlata számít.
  • banok
    Talán az FA azért döntött az Eurosport mellett mert így több háztartásba tud eljutni a PL. Mert hát az Eurosport mindenhol fogható csakhát megszívták mert a 2-es nem annyira elterjedt. De pl. a Ny-Európaiak jobban jártak mivel ott fizetős sportcsatornák közvetítették a PL meccseket az Eurosport2 meg arrafelé minden kábeltv kínálatában benne van.
  • ProGabe #547
    na várjunk csak! :)
    szóval többet ajánlottak mint a magyar,a román,a szlovák,az osztrák,a spanyol,az olasz,a német,a portugál,stb,stb,stb sportadók együtt?mert ha amiatt nem közvetíthet a sport1-2 mert már m.o-n a eurosport teszi ezt,akkor pl németo-ban is ugyanez kéne hogy legyen a helyzet,ha ezt a logikát követjük...
    én ezt meg nem tudom elképzelni,ez több száz millió eurós összeg,és összeadva a különböző országok ajánlatait nem hinném hogy arra rálicitált a eurosport
    remélem érthető a logikám
  • banok
    nem. Az Eurosport teljes egészében vette meg a PL jogait. Tehát egész Európában ők fognak közvetíteni.
  • ForzaInter
    ezér alapból az jár nem???
  • Monoton
    azért ne told be minden topikba :) mer még bannolnak :)
  • Magpies
    Kiváncsi leszek, h ki lesz az edző és, hogy mi lesz velünk. Ránk fér a jó eredmény.
    Newcastle United szurkolói oldal
  • ProGabe #542
    na várjunk csak!a francia eurosport megvette és ezért a magyar sport tv nem közvetíthet?nehogy már egész európára,ahol van eurosport megvették a licencet mert megőrülök bazzeg!!!az százmilliós nagyságrned lenne(mármint euróban term.),ha meg valaki azt meri mondani hogy a magyar eurosportnak,aminek van 3 monitora meg,pár fülese,meg egy keverőpultja volt annyi pénze hogy rálicitáljon a sport tv-re akkor nem hiszem el,jó persze,tom hogy erről szó sincs,de mivel a eurosport francia,ennél fogva szerintem nincs arról szó hogy sport1-2 nem közvetíthet,lehet úgy lesz mint a spanyol bajnokság,fele itt-fele ott
  • Zséé
    Kiesett a Charlton...
  • ForzaInter
    Azt mondják Allardyce lesz...
  • Csesza
    Big Sam jó lenne oda :)
  • kretyás
    Allardyce, Ramos vagy Hughes lehet az utodja!!

mindnek örülnék!
  • Csesza

már ideje volt...
  • kretyás
    ROEDER HIVATALOSAN LEMONDOTT!!
  • asfa
    ezt nem hiszem el komolyan... Istenem
  • Paranoia
    na neeeeeeeeeeeee
  • pilboy
    mocskos franciák!
  • Zséé
    nah remek...
  • Csesza
    nemááááááááár :SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSCCCCCCCCC

• banok
    A következő idényben nem a Sport TV fogja közvetíteni a Premier League mérkőzéseit élőben ugyanis az Eurosport szerezte meg a PL kizárólagos (!) közvetítési jogait.

Idézet az Eurosport által a kábeleseknek küldött levélből:
    "Örömmel adunk hírt arról, hogy az Eurosport SA megszerezte az angol Premier League labdarúgó mérkőzések magyarországi kizárólagos közvetítésének jogát három szezonra, a 2007-2008-as szezontól kezdődően.

Az Eurosport a jogokat az Eurosport 2 csatornán történő adás keretében kívánja felhasználni, ahol a teljes közvetítés magyar nyelven fog szólni, 2007 nyarától...."

UPC Directen (a műholdas) jelenleg is van Eurosport2, az AntennaDigitalnál már jó ideje tervezik, a Diginél is valszeg lesz. A kábeleken ahol legalább 45 csatorna van ott van esély de ahol még Sport2 meg SportKlub sincs az ne is álmodjon Eurosport2-ről.
  • ForzaInter
    asszem már volt korábban is egy ehez hasonló ügye.
  • Csesza
    én most arról beszéltem, hogy amit a ligától kaphat

az eljárás az tutibiztos, mert a másik pléya feljelentette és gondolom ott is eljárnak súlyos testisértés vádjával...
  • ProGabe #527
    "mert csak nem is meccsen történt"

ehh,szal ha én odamegyek valakihez az utcán és agyonverem mondhatom azt hogy nem meccsen vagyunk,nesze zsaru itt egy kis lóvé?pont hogy ez még sújosbítja a dolgokat,simán börtönbüntetés jár az ilyenért nem?gondolom 8 napon túl gyógyuló a dolog,najó,mivel focista meg anglia gondolom megússza felfüggesztettel mindenképp,már amennyiben nics priusza
  • ForzaInter
    már tavaly is szó volt róla hogy elmegy:)
  • kretyás
    ja és kiváncsi leszek hogy ha Allardyce lesz az edző akkoris eladják é...
  • kretyás
    ebben a szezonban már nem jáccik Barton és a City a nyáron eladja

olvastam
  • ForzaInter
    örökre eltiltanám az ilyet...
  • Csesza
    én is eltíltanám nem is erről van szó, sőőőőt lehet, hogy véglegesen...
  • Sysfox
    Pedig tökmindegynek kellene lenni, ha meccsen szándékos fel akarsz rúgni valakit, akkor is kiállít a bíró, ha el sem találod, mert a szándékot büntetik. Itt se nézzék, hogy hol történt, hanem azt hogy mit csinált.

Ha nem büntetik meg, az szégyen lenne, mert ebből az jönne ki, hogy edzésen megverheted a csapattársadat minden következmény nélkül, maximum egy heti fizudat levonják (na és?).

Én simán eltiltanám, amúgy szem szimptatikus Barton, mert egy idegbeteg állat, ennek már számtalanszor lehetett látni a megnyilvánulásait.

• Csesza
    sajnos nemhiszem, hogy nagy eltíltást fog kapni, max. pénzbüntetést, mert csak nem is meccsen történt...
  • Sysfox
    vagy az anyjába... fél éves eltiltás minimum, aztán gondolkodhat.

az ilyen nem a focipályára való
  • báttyó02
    hogy rohadna meg az ilyen ***....az tuti hogy úgy eltiltanám az iylet hogy többet az életében foci közelébe nem kerül....menjen az nhl-be vagy nemtudom