Angol foci szerelmeseinek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lál
Reina milyen szépen odadobta andy fejére 😄DDD

Nagyon dúrván nyomja az Everton!

AndyJohni!AndyJohni!<#worship><#worship><#worship>

csak kraucs lábai értékesítthet ilyeneket😄
McFrost
szép gól , megérdemelten "nyertünk"

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

jah hát igen, azt tudom de megállja mind a 2 poszton a helyét, csak az a gáz mivel hogy jobb lábas nem viszi végig az alapvonalnál a labdát és ugy adja be hanem befele viszi, pedig az ilyen colosokat mint Crouch ugy kéne megjátszatni, de most elvileg akkor ott van bal szélsõnek Downing és Richardson is ha jól láttam?!

elég "gyengus" az angol bal odal - a jobbhoz képest

azért is gondoltam hogy Gerrard jobb lenne középre mert sztem 1000szer pörgõsebb mint Lampard

McFrost
Õ is kényszer szélsõ

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

ugy gondoltam hogy Gerrard - Hargraves a középsõ

JoeCole ha játszik akkor is inkább bal oldalon nem?

McFrost
és még ott van Joe Cole és Hargraves is középre

azért mert Gerard-ot nem jobb oldalon kéne játszatni...

hanem Lampard helyén pl. szerintem bár ezért lehet megfognak eggyesek kövezni, sokkal jobb játékos mint Lampard

jbal
Vezetünk! Amúgy nekem Dragonsports nem nagyon akar bejönni. 😞

\"Hard to see, the dark side is.\"

McFrost
37' Rep. of Macedonia 0 - 0 England

Sysfox
Azért Gerrard sem rossz játékos...

FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/

McFrost
14' Rep. of Macedonia 0 - 0 England

GOGOGO ENGLAND!!!!!!!!!!!!!!

lol sztem lesznek még változások, de mindenesetre jobban végzi a dolgát mint elõdje Sven.

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

McFrost
Ki gondolta volna, hogy a liverpooli Steven Gerrard helye valaha inogni fog az angol nemzeti tizenegynél.

Most ez történik, mert van egy 19 éves fiatalember, Aaron Lennon, a Tottenham játékosa, aki egyrészt a szurkolók közt is nagyon népszerû, másrészt, amikor a pályára lép mindig varázsol a pályán. McLaren felhívta Gerrard figyelmét, hogy komoly veszélyt jelent rá a kis törpe varázsló. És valóban, amikor Aaron Andorra ellen pályára lépett, mindenkit elkápráztatott. "Aaron kopogtat a válogatott ajtaján. Nagyon jó benyomást tett rám már eddig is. Nagyon jó Anglia csapatkapitányaként ténykedni, mert olyan kispadom van, amely arra ösztönzi a kezdõ játékosokat is, hogy teljesítsenek, különben könnyen kiszorulhatnak a csapatból. Aaron-ban nagyon sok rejlik és ha így folytatja stabil kezdõ lehet nálam." - nyilatkozta McLaren

A dicsérõ szavak mellé sorakozott fel John Terry a csapat kapitánya is. "Amikor Aaron a pályára lépett, bepánikolt az ellenfelünk kapitánya és két-három embert állított Lennon-ra. Nagyon jó, hogy õ nálunk van, mert horror lehet ellene játszani. Mi ezt csak az edzésen tapasztaljuk meg, amikor látjuk, hogy hogyan is bánik a labdával."

McFrost
Az angol válogatott játékosa sérülés miatt kihagyta az Andorra elleni találkozót. A helyébe lépõ Wes Brown kiválóan helyettesítette a terminátort.

A két Manchester United-es játékos valószínûleg helyet cserél majd Macedónia ellen és a sérülésébõl felépült Ferdinand visszaveszi a bérelt helyét a nemzeti tizenegyben. "Wes nagyon tehetséges játékos, akinek egyelõre még nem rendelkezik túlságosan nagy nemzetközi tapasztalattal. Egy válogatott játékos valamilyen szinten mindig önzõ, hiszen mindig valaki helyett szerepel a hazája csapatában. Ilyenkor még az sem számít, hogy az az ember, aki helyett szerepelsz, amúgy a csapattársad a klubcsapatodnál."

McFrost

McFrost
Claudio Ranieri a Chelsea korábbi menedzsere örömét fejezte ki, hogy John Terry lett az angol válogatott csapatkapitánya.
"Mindig is mondtam, hogy Terry olyan, mint Tony Adams. Nálam nem lett volna kérdés, hogy kilegyen a csk. Nagyon kemény, de tiszta ember, ez látszik a szemeibõl. Nem szeretném összehasonlítani David Beckhamet és Terry. Ezt már Steve McClaren megette, és úgy érzem, hogy jól mérte fel a helyzetet. John személye megtestesíti az angol futballt. A szenvedély és a hajtás az ami jellemzi õt, akárcsak az összes angolt." - mondta Ranieri a skysports.com-nak.

McFrost
ejj-ejj , de nélülük is nyerni kell

Ami jóhír Rio Ferdinandnak az rossz Chris Kirklandnak és Luke Youngnak. Amíg a MU védõje felépült, addig az utóbbi két játékos sérülése miatt nem állhat a válogatott rendelkezésére.
"Sajnos egyikük sem tarthat velünk, nem komoly a sérülésük, de arra pont elég, hogy ne játszhassanak szerdán. Jobbulást kívánunk nekik." - mondta Steve McClaren a skysports.com-nak.

(foci24.com - Hegyi Péter)

helyes helyes.de azért óvatosba,nehogy nekem nagyobb baja legyen aztán kiesik a MUból...
McFrost
Angol lapinformációk szerint Rio Ferdinand játszhat a Macdónia elleni Eb-selejtezõ mérkõzésen.
"Elutazik a csapattal, és ha kellõen fittnek érzi magát, akkor minden bizonnyal pályára léphet majd. A vérében van a futball, egész nyáron keményen dolgozott, nem hiszem, hogy bármi baj lenne az állóképességével." - mondta Steve McClaren a skysports.com-nak.

(foci24.com - Hegyi Péter)

Sysfox
Soha nem is gurigáztak azzal szerintem. 😊

McFrost
igen , nem x@rral gurigáztak az angolok most sem!

McFrost
Anglia sikerrel vette az 1. akadályt az EB felé , ráadásul Crouch és Defoe is duplázott!
McClaren szimpatikusan mutatkozott be , szerintem Õ kellett ide!
<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

iszonyatzsír csapat! 😊

ennyi kessbõl mondjuk lehet is építkezni...

Fyrex
porcbajusz nagyon jó<#finom>

Avanti Crociati!

Itt a teljes! 3.forduló eredményei

FT Liverpool 2 - 1 West Ham U.

FT Charlton Athletic 2 - 0 Bolton W.

FT Fulham 1 - 0 Sheffield U.

FT Tottenham H. 0 - 2 Everton

FT Watford 1 - 2 Manchester U.

FT Wigan Athletic 1 - 0 Reading

FT Manchester C. 1 - 0 Arsenal

August 27
FT Aston Villa 2 - 0 Newcastle U.

FT Blackburn R. 0 - 2 Chelsea

August 28
FT Middlesbrough 0 - 4 Portsmouth <#worship><#taps>

gabber_saviola
1 év kölcsön, aztán ha kell, akkor kicsengetik azt az ~1 mihályt

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

csak 1 évre ment kölcsönbe. Ezért fizettek volna annyit? :o

<#wow2>
Az komoly! Nem is lehetett róla hallani, hogy odamegy...

jbal
Máté Pétert a Debrecen-TEVA hátvédjét a Premier League-ben 12. helyen álló Reading szerzõdtette. Az újonc csapatnak ez a valaha volt legdrágább igazolása: 1.150 millió font. Az érte kiadott pénz szerint kezdõben a helye!

Sysfox
Nem jött be neki...<#shakehead>

hunbasser
legyen úgy! (mondjuk a cselszi elõtt -.-)

ReaL MaDRid x siempre

miután bekapták a 11est küzdöttek rendesen.hát ott volt a gól a roversban/McCarthy második félidõbe,aah csak pont cseh kapuslábát találta el/de sajna nemjött össze nekik.Persze megköszönhetik Andre Ooijer oriási bemutatkozását<#idiota>
reméltem, hogy a Rovers meglepi a Chelsea-t

Sysfox
Blackburn - Chelsea 0:2 <#falbav>

fernando torres
igazad lesz..Everton ott lehet a végelszámolásnál.

McFrost
premiership Table
01. Man United 3 9
02. Everton 3 7
03. Portsmouth 2 4
04. West Ham 3 4
05. A Villa 2 4
06. Liverpool 2 4
07. Bolton 3 4
08. Man City 3 4
09. Fulham 3 4
10. Chelsea 2 3
11. Newcastle 1 3
12. Middlesbro 2 3
13. Wigan 2 3
14. Reading 3 3
15. Tottenham 3 3
16. Charlton 3 3
17. Arsenal 2 1
18. Watford 3 1
19. Blackburn 2 1
20. Sheffield U 3 1

McFrost
England - Premier League
August 26
FT Liverpool 2 - 1 West Ham U.
FT Charlton Athletic 2 - 0 Bolton W.
FT Fulham 1 - 0 Sheffield U.
FT Tottenham H. 0 - 2 Everton
FT Watford 1 - 2 Manchester U.
FT Wigan Athletic 1 - 0 Reading
FT Manchester C. 1 - 0 Arsenal

McFrost
támodó szellemû nem irányító!
minek igazolták Zokora-t ha padozik?

fernando torres
és a Jenas?

jbal
néztem én is mind2 meccset.West Ham nagyon jó legalább a döntetlent megérdemelték.A Tottenham meg...Lennon egy nagy önzõ és javítani kell a helyzet kihasználásukon

McFrost
nincs egy irányítójuk , aki mozgatná a csapatot

Jah...
De nem értem miért nem megy a Tottenhamnek. Pedig még erõsödtek is...

McFrost
épp most akartam begépelni , hogy az Evertonnal idén is számolni kell , emberhátrányban oktatják a Totthanam-et!
Andy Johnson zseniális!

fernando torres
ja,én is csak néztem..pedig jó csapat..

röhej ez a tottenham...
emberelõnyben kapnak 2 gólt :S