Angol foci szerelmeseinek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

McFrost
hát ez szívás....

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

és ilyen progival nézed?

Gunnersboy
ES2-n épp a N'castle- villa meccs megy, 0:0 és még van 2 perc :o

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

fsgh
Eurosport2 vette meg a jogokat 2 vagy 3 évre nem tudom... Mstmár csak ott lesz Angol bajnoki

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

9csöves9
lejárt a szerzõdés,és az Eurosport 2 szerezte meg a jogokat

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

McFrost
miért nem közvetít a sportv meccseket?
eddig mindíg volt 4-5 fordulónként,most meg nincs😞

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Hello gart az uj oldalhoz DE mikor lesz az eurosport 2-nek normál hangja?

Winz
Akkor sajnálom,hogy nem láttad a tavaji szezont.
Lásd kiket vert meg:Boro,MCity,Sheffield,Westham,Spurs,Charlton,Fulham,Bolton,Villa.
Dönci:ManUtd,Chelsea,Everton,Pompy,Blackburn.
Szal Steve Coppell nagy stratéga,õt vette volna meg a ManCity Ericson helyett.

Szeplőtelen szűz vagyok,maga vagyok a megtestesült tisztaság,lelkem akár a kristálytiszta hegyipatak :P

3 éve volt még mindig ki ráz a hideg ha meghalgatomezt

mondom nekem!!!!!!!!!!! hiszena mu val 0-0 játszott a chealsevel 2-1 az is jó egy akkora csapatnál

Winz
Tévedsz,a tavaji év meglepetés csapata volt a Reading.
Idén már nem a bentmaradás a cél,többre fáj a foguk.
Nagyon össze van rakva ez a csapat.

Szeplőtelen szűz vagyok,maga vagyok a megtestesült tisztaság,lelkem akár a kristálytiszta hegyipatak :P

mint az amerikai fociban fent ülõ figyelök segitik is azzal a fülesel tud velük komunikálni

banok
Big Sam kivel beszél azon a headset-en?

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Reading az idei FA premir lesgue meglepetés csapata szerintem

Winz
Portsmouth 3 - 1 Bolton W
Birmingham C. 0 - 1 West Ham U. (végre 3 pont)
Fulham 1 - 2 Middlesbrough (agyvérzéses utolsó 10 perc,a livescoron 2-2 is volt)
Reading 1 - 0 Everton (gratula Sztívkápellnek)
Tottenham H. 4 - 0 Derby County
Wigan Athletic 3 - 0 Sunderland

Ezt a eusport 2 oldalán találtam. Nem tehetek róla, hogy ilyen okos emberek vannak az eusportnál.

adok még kb 5-6fordulót Sammy Lee-nek aztán kirugják 😄

#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}

Winz
Ott még 0-0,de nem lehet fosch meccs,én is inkább azt néztem volna.
Nah majd 17ó-kor az Újkastély - Villa,ad a szájuknak Martinszbácsi <#ravasz1>

ProGabe
Mely kábelszolgáltatók kötöttek már szerzõdést az Eurosport 2 Hungary magyar változatának továbbítására?
...Kölesdi-Kistormás Vízmû Kft....

víz és sport,az élet 2 elengedhetetlen tartozéka <#vigyor2>

ez is durva: Mûvelõdési Ház és Könyvtár Népfront Lakásépítõ Szövetkezet

ilyen kis csipp-csupp szolgáltatók gyorsan mozdulnak,a nagyokat maga a es keresete meg gondolom(ok,kivéve a júpíszí).a "közepesek" - mint a miénk is - meg megint késnek egy jó fél évet <#duma>

közben 3-0 a tottenhamnek a 23-ik percben a derby ellen,ez szép és jó,csak miért ezt közvetítik amikor van pl reading - everton?????

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Winz
"K:Miért vásárolta meg a a magyar nyelvû Eurosport 2 az angol Premier Liga jogait?

Az Eurosport fõ prioritása az ügyfelek megelégedettségét szolgáló magas színvonalú szolgáltatás. Magyar nyelvû Eurosport 2 nagy összegû befektetést eszközölt annak érdekében, hogy gazdag mûsor kínálata révén a magyar nézõk számára egy új és izgalmas TV-csatornát biztosítson."

Mingyárt hányok!
Anyátokat!Mégis mennyien nézik a csatornátokat seggarcok?!>(

Winz
Herirednep csapata tartja a tavaji formát, csak így tovább boss,és UEFA kápot érõ helyen végzõ.
Azért Bergert akkor sem kellett volna eladni 😞

Winz
Ha lesz rendes hangja fizetek 😊

pff soha nem lesz rendes hangja a sport 2 nek?

banok
az oldalam. és ingyenes. de ha gondolod fizethetsz is nem fogom visszautasítani.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

pfff

Winz
Tud valaki olyan oldalt (lehet fizetõs is)ahol lehet nézni angol focit?

Winz
Még a Division 2 is nézhetõ.
Tegnap láttam a RotherhamU.-Seff.Wednesday ligakupa meccset...beszarás,hogy még egy negyed osztályú csapatnak is ilyen létesítménye van,az Üllõi úti "szentély"ehez képest szántóföld kispadokkal.

szerintem a megoldás az lenne hogy a ki#&&#tt UPc meg t-com megálapodna az eurosport 2-vel

ProGabe
tényleg nagyon jó csapatok vannak ott!ráadásul nagyon izgalmas,fodulatos az a bajnokság,nyugodtan megvehették volna opciós jog nélkül is...

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

így van

skót ligára értette sztem

olympus
ha neked több ismerõs van 2. ligába mint a Bundesligába...

Divatcsapatok OLÉ!

igaz inkább nézném a másod oaztályt ahol lennének páran imerösök mint az ismretleneket.

a bundesligánál biztos nem néznék többen, de, hogy a skót bajnokságnál többen néznék, az biztos...

Winz
Talán még az Angol másod osztályt is többen néznék mint a Bundest vagy a Hollandot.
Jó csapatok vannak ott:Coventry,Sheffield Utd,QPR,Southampton,Westbrom,Ipswich....tudnám nézni éjjel-nappal.

vmvr
költözz oda😄Dddd

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

😄DDDDDDDddddddddddddddd jóneked :XD

ááá nagyanyáméknál van eurosport 2 😄F:A😄FSD:

És a Sportklubhoz nem tudtok olyan linket mint amilyet az Eurosport 2-höz adtatok és írtatok be a fórumba??
Volt róla szó hogy megveszik, csak az volt a baj vele hogy nem választhattak volna meccset hogy melyiket akarják adni. Úgy meg nem hiszem hogy sok magyar érdekeltségû meccset láthattunk volna...

neten nem tudsz tényleg miért nem veszi meg a sport tv a 2. osztály közvetitési jogát hiszen már sok magyar játszik ott?

Sziasztok!

Látom itt sokan értenek a dologhoz,ezért megkérdem, hogy nem tudja-e valaki hogy hol és hogy lehet angol másodosztályú különösen WBA bajnokit nézni a neten?
Elõre is köszönöm!!
:XD

ebben tökéletesen egyetértünk !!! 😄

maradt

fsgh
a Tolouse - Liverpool meccs vége mi lett nem tod? Mert én 85.percig néztem akkor 0-1 volt

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

jolvan ez a 2 csapat aminek szívesen megnézem a meccseit a Francia bajnokságban

a Tolouse meccseit az fm05 óta :XD
a Lyon meg alap hogy szépen játszik, de többi kösznem -.-

fsgh
hát jah:S bár a Tolúz Lion meccs nem volt rossz😊😛 a Skót bajnoskság tényleg gáz:S inkább tennék be az Olasz kupát....

szopki :C

annyira szar, hogy a kedvenc bajnokságomat (az olasz mellett) nemtom nézni :SSSS

ehelyett a skót geciket meg tsigaszabló franciákat kell néznem :S