1358
-
#877 1:2 Lampard bevágta -
#876 11-es... -
#875 Inkább őket kéne tökön szúrni!Elsősorban Mcmestert
Honossítsanak már egy normális kapust mert ez már vicc kategória h ilyen magyar válogatott szintű potyagólokat kapnak mindig az Angolok... -
#874 Vezetnek az Oroszok...:(((((( -
#873 AN-DOR-RA, AN-DOR-RA!!!!! Ha nem jutnak ki az angolok fogok egy tompa tárgyat és tökön szúrom magam. -
#872 omg:( -
Monoton #871 aztaezkész :( -
#870 hogyha anglia kikap és oroszország győz akkor oroszok jutnak tovább??? -
Paranoia #869 nahjó erről ennyit,hól adják a magyar meccswetxD -
Csesza #868 megyez -
Paranoia #867 pffff,hát ez jól kezdődik -
#866 TVUPlayer - Star Sports, soccer (21500-as csatorna)
Sopcast: - Star Sports, True Sports 1-3
műsort és linkeket a rojadirecta.com és myp2p.eu oldalon találsz. -
QPR #865 De én inkább a horvát RTL-n nézem sokkal jobb a hangulat... -
Paranoia #864 [b]SPORT2[b] 21:00
Eb-selejtező, Anglia-Horvátország (élő) -
#863 A neten hol lehet angol bajnokit nézni a hétvégén? -
pilboy #862 igazából, ha hazai pályán kikap Anglia most, akkor meg is érdemlik, h elbukják aa EB döntőt -
#861 Angliában lesz a meccs. -
QPR #860 Pletikosa (a horvát válogatott és a Spartak Moszkva kapusa) épp az imént nyilatkozta hogy Moszkvából óránként kapja a telefonokat hogy tegyenek meg mindent Angli ellen. Nagyon fogadkoznak a horvát legények.... -
QPR #859 vigyázzatok, én láttam a teljes makedón-horvát meccset (sőt szinte az összes horvát meccset a selejtezőn), az egész pálya egy hatalmas sártenger volt olyannyira hogy nem is kellett volna lejátszani...
Nagyon jók a horvátok, vigyázz Anglia! Egyetlen esélyetek, hogy a sakktáblások már továbbjutottak.... -
#858 egy másik fórumról...
"oszinten szolva nekem nem nagyon hianyozna a luzer fc jateka az eb-n. ezt is megertuk..."
jogos... :) :) -
Csesza #857 sztem meg jót tenne az angol válogatott focinak és talán a semleges szurkolóknak is, ha most nem jutna ki anglia, mert akkor legalább elküldenének egy jó pár embert és a köv. selejtezőkre már teljesen feltüzelve érkeznének, mert én már nagyon unom, hogy anglia mindig ott van évről-évre de az egyik legszürkébb csapat ezeken a világversenyeken, annak ellenére mondom ezt, hogy az angol bajnokság a kedvencem... -
Paranoia #856 jaja
tegnap sikítoztunk az izrael - orosz meccset naon nagy volt!!:D
horvátokat verni kéne ennek örömére -
kretyás #855 semmit se szeretnék jobban mint h ez a vörös majom takaroggyon :D -
kretyás #854 KIBASZ*TTUL SZERETNÉM MEGKÖSZÖNNI IZRAELNEK EZT A GYÖZELMET!
EZÉR ELMONDOK EGY IMÁT ÉRTETEK BAZZ NEMHITTEM VOLNA H SIKERÜL!!! :D
GOOO ENGLAND! MOSTMÁR MUSZÁJ KIJUTNI!!! -
pilboy #853 csak sikerül 1 pontot "rabolni" hazai pályán a horvátoktól, akik simán kikaptak macedóniában :) -
#852 Izrael - Oroszország 2-1
a Horvátok ellen elég az 1pont is a továbbjutáshoz
ez szvsz nem lehetetlen:) és ezek után Steve papa takarodhat:)
-
lampard99 #851 olvas -
Csesza #850 :D -
kretyás #849 csendbevagy- -
lampard99 #848 én lőben néztem láttam már jobbat is. -
Csesza #847 thx :) -
#846 Teljes meccs
angol kommentár (Setanta Sports) H264 kodek, 1100kbps 913MB -
Csesza #845 ahogy nézem a kis pompey nagyon odaveri az újakastélyt :P -
Csesza #844 full meccs :) -
#843 na most lehet sírni, hogy kinek mi kell az Arsenal-MU meccsből. -
lampard99 #842 + 2 napra rá le fogja adni a mu tv illetve a arsenal tv a mecset
thx -
#841 holnap MU-Arsenal rangadó 13.45-től. A meccs kezdése előtt nem valószínű, hogy gép közelben elszek szal a rojadirecta.com-ot és a myp2p.eu oldalt kell figyelni. TVAnts, Sopcast, TVUPlayer progikat már érdemes előre bekészíteni.
Aki lemarad rőla valamilyen okból kifolyólag annak majd tudok szerezni torrent linket a teljes meccshez. -
lampard99 #840 Na na Ez nem, csak Mcclaren hibája. Ericson után vette át a csapatott és neki kell frisiteni a válogatottat. De mi nyertünk:D csak mi se jutunk ki az eb-re:S -
kretyás #839 Mcclaren te rohadék miatta dnem leszünk kint, szarabb vagy mint Roeder... mért kell egy ilyen idiótát kinevezni a válogatott élére? más már rég kiba*zta volna Robinsont meg Lampardot... -
lampard99 #838 Kéne egy edző+kapus a válogatottnak. Akkor nem lehetne meg álítani őket.