Angol foci szerelmeseinek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
eddig mindíg volt 4-5 fordulónként,most meg nincs😞
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Lásd kiket vert meg:Boro,MCity,Sheffield,Westham,Spurs,Charlton,Fulham,Bolton,Villa.
Dönci:ManUtd,Chelsea,Everton,Pompy,Blackburn.
Szal Steve Coppell nagy stratéga,õt vette volna meg a ManCity Ericson helyett.
Szeplőtelen szűz vagyok,maga vagyok a megtestesült tisztaság,lelkem akár a kristálytiszta hegyipatak :P
Idén már nem a bentmaradás a cél,többre fáj a foguk.
Nagyon össze van rakva ez a csapat.
Szeplőtelen szűz vagyok,maga vagyok a megtestesült tisztaság,lelkem akár a kristálytiszta hegyipatak :P
Birmingham C. 0 - 1 West Ham U. (végre 3 pont)
Fulham 1 - 2 Middlesbrough (agyvérzéses utolsó 10 perc,a livescoron 2-2 is volt)
Reading 1 - 0 Everton (gratula Sztívkápellnek)
Tottenham H. 4 - 0 Derby County
Wigan Athletic 3 - 0 Sunderland
#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}
Nah majd 17ó-kor az Újkastély - Villa,ad a szájuknak Martinszbácsi <#ravasz1>#ravasz1>
...Kölesdi-Kistormás Vízmû Kft....
víz és sport,az élet 2 elengedhetetlen tartozéka <#vigyor2>#vigyor2>
ez is durva: Mûvelõdési Ház és Könyvtár Népfront Lakásépítõ Szövetkezet
ilyen kis csipp-csupp szolgáltatók gyorsan mozdulnak,a nagyokat maga a es keresete meg gondolom(ok,kivéve a júpíszí).a "közepesek" - mint a miénk is - meg megint késnek egy jó fél évet <#duma>#duma>
közben 3-0 a tottenhamnek a 23-ik percben a derby ellen,ez szép és jó,csak miért ezt közvetítik amikor van pl reading - everton?????
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Az Eurosport fõ prioritása az ügyfelek megelégedettségét szolgáló magas színvonalú szolgáltatás. Magyar nyelvû Eurosport 2 nagy összegû befektetést eszközölt annak érdekében, hogy gazdag mûsor kínálata révén a magyar nézõk számára egy új és izgalmas TV-csatornát biztosítson."
Mingyárt hányok!
Anyátokat!Mégis mennyien nézik a csatornátokat seggarcok?!>(
Azért Bergert akkor sem kellett volna eladni 😞
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Tegnap láttam a RotherhamU.-Seff.Wednesday ligakupa meccset...beszarás,hogy még egy negyed osztályú csapatnak is ilyen létesítménye van,az Üllõi úti "szentély"ehez képest szántóföld kispadokkal.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Jó csapatok vannak ott:Coventry,Sheffield Utd,QPR,Southampton,Westbrom,Ipswich....tudnám nézni éjjel-nappal.
Látom itt sokan értenek a dologhoz,ezért megkérdem, hogy nem tudja-e valaki hogy hol és hogy lehet angol másodosztályú különösen WBA bajnokit nézni a neten?
Elõre is köszönöm!!
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
a Tolouse meccseit az fm05 óta :XD
a Lyon meg alap hogy szépen játszik, de többi kösznem -.-
annyira szar, hogy a kedvenc bajnokságomat (az olasz mellett) nemtom nézni :SSSS
ehelyett a skót geciket meg tsigaszabló franciákat kell néznem :S