Angol foci szerelmeseinek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Winz
És?

Én az elsõ hetekrõl beszéltem,amikor még SEHOL sem volt sport2,csak néhány pesti kerületben,és mégis a sport2-n adták a rangadókat,közben a sport1 nyomott valami érdektelen seria A témát.
Pöttyet felb*sztak-e.

Szeplőtelen szűz vagyok,maga vagyok a megtestesült tisztaság,lelkem akár a kristálytiszta hegyipatak :P

Gunnersboy
UPC családi csomagban dunántúlon már van sport 2 lassan 2 éve asszem

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Winz
Szóval szted minden rendben volt akkor mikor az egész országban nem lehetett nézni a sport2-t,de mégis azon adták a fontosabb meccseket?
Én az üzletpolitikájukra akartam kihegyezni a témát.

Szeplőtelen szűz vagyok,maga vagyok a megtestesült tisztaság,lelkem akár a kristálytiszta hegyipatak :P

Azért van 2 sport csatorna mert 10 million élünk és vannak olyan emberek akiket érdekel "díjugratós-sakkos-kajakosfosch" és nekik is le adják+azért adták a sport2-ön a "ótva mecseket (Bolton-Blackburn)mert aki szereti a focit az megnézi ezeket is mert színvonalasabbak mint pl celti, Randers mecsek😄.

Winz
Emlékeztek,hogy toborzott új elõfizetõket a sport1 csatorna néhány éve?
Mikor beiktatták a Sport2-t,a hétvégi premierligás meccseknek csak az ótva találkozóit adták (Bolton-Blackburn)a sport1-en,a sport2-n viszont a csúcsmeccseket mint pl. a MU-Pool-t,kb 17 mókus láthatta a nagy meccseket mert még elég gyerekcipõben járt az ország lefedettsége sport2 ügyileg....persze mikor már MTV székház szerû lincshangulat lógott a levegõben egybõl (pár hét múlva)adták az sport1-en is.
Szal ez a gecózás zajlik most is,nagyon nem vágom miért van két sport csatorna,a fontosabb meccseket adják lájv,a nyomikat meg felvételrõl,a díjugratós-sakkos-kajakosfoscht meg paterolják el a paprika tv-nek 😊

vmvr
BSZ McFrost!

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

LET'S GO ENGLAND!!!!! szép volt!

#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}

Winz
Te meg azt fog fel,hogy én az angol másodosztályért lobbiztam.

banok
fogd már fel, hogy a Sport Tv nem jókedvében adta le a közvetítési jogokat hanem az Eurosport adott érte több pénzt.

persze hogy õket nem érdekli hiszen nekik van eusport 2 jük:d

vmvr
neked is lehet gratulálni...

Winz
Szerinted?
Hol érdekli õket a nyomorunk?
Örüljünk csak tovább a skót ligának,csóresz banda.
Képtelen vagyok felfogni milyen ember lehet a boss a sport1-nél,biztos egy ultraortodox zsidrák,aki a díjugratásra veri a ******.

Hello válaszolt a sport tv emailben?

forrás: manutdfanatics.com

http://www.powerplaymanager.com/r57633

Kisorsolták a Ligakupa párosításait!

A találkozók szeptember 24-tõl kerülnek megrendezésre.
A mérkõzések teljes listája:

Blackburn - Birmingham
Reading - Liverpool
Manchester United - Coventry
Tottenham - Middlesbrough
Hull City - Chelsea
Blackpool - Southend
West Ham - Plymouth
Arsenal - Newcastle
Luton - Charlton
Manchester City - Norwich
Sheffield United - Morecambe
Sheffield Wednesday - Everton
Fulham - Bolton
Burnley - Portsmouth
Aston Villa - Nottingham Forest / Leicester City
West Brom - Cardiff City

http://www.powerplaymanager.com/r57633

Dyer eltörte a lábát elsõ meccsén...

Winz
Írtam egy mélt a sport1-nek,kíváncsi vok válaszolnak e rá:
"Üdvözlöm a sport1 szerkesztõségét.
Gondolom nem kell ecsetelnem mennyi sportrajongót vesztettek mióta nincs már mûsoron az angol premier league.
Egy sport csatornától sovány megoldás skót/francia bajnokival helyettesíteni a nagyokat,kész tény,hogy az angol másod osztály pörgõsebb és élvezetesebb,tán még árban sem lenne annyira húzós a jogokat megszerezni.
Gondolkozzanak el rajta,kevés az a néhány FA/Liga kupa meccs amit adnak egy hónapban.
Elõre is köszönöm.
Üdvözlettel:egy UPC elõfizetõ"

vmvr
nyugodjon békében!

<#wow1><#wow2><#shakehead><#shakehead><#shakehead><#shakehead><#sir><#sir>

pfffff...

Nyugodjék Békében!

Fyrex
Ray Jones, a Championshipben szereplõ Queens Park Rangers tizennyolc éves csatára motorbalesetben életét vesztette. A tragédia miatt elhalasztották a szombati, Burnley elleni mérkõzést.

😞(

Avanti Crociati!

vmvr
na erre kiváncsi leszek😄

Andy Cole és Dwight Yorke újra eggyütt :XD

csak kár hogy 20évvel idõsebben és a Sunderland-ben 😛

meg az elõtte levõk sem nagyon tudtak mit alkotni

válasz: Steve Mclaren?

Én azt nem étem hogy ekkora multu foci ország nem tud össze rakni egy ütõ képes csapatot?

De las glorias deportivas que campean por Espana va el Madrid con su bandera limpia y blanca que no empana.

ja má rég nem😄
1-2 a fricceknek :\ elég égõ

már nem

De las glorias deportivas que campean por Espana va el Madrid con su bandera limpia y blanca que no empana.

VEZETÜNK!!!

LAMPARD!!

pompííííííííí

maj Hayek néni ráül a parabolára oszt fogsz mindentvele-

Fiúk! Nálam most nem mûködik az a link,amelyet nemrég(asszem aug 11.-én) írtatok ide!! Ezzel lehetett nézni az Eu2-öt csak a hang volt rossz! nem tudjátok mi baj vele???
Winz
Asszem én rámegyek a Dájrektre,ha nem tudják felheggeszteni a parabolát,hogy délnek nézzen akkor felrobbantom az egész UPC-t!
Faszkivanmárangolfocinélkül! <#falbav>

banok

REALista
Ki van kapcsolva, routerem pedig nincs...😞

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

csak az opera megy mellette és nem töltök semmit, 1 megabites nettel azért illene már normálisan futnia a streamnek
banok
lehet kevesen nézik azt trackert azért akad. (nem töltesz valamit közben torrentrõl?)

fsgh
Torres szép gólt lõtt😊

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

de a ratyi minõségen az se javít
nekem bejönnek és nem vok regizve, de akad szinte mindegyik :S
banok
inkább azért mert talán ki kéne kapcsolni a tûzfalat használat közben. Esetleg (ha van) a routert beállítani

REALista
Mondjuk lehet hogy azért mert még nem regisztáltam bár be lehet lépni elvileg anélkül is...

REALista
Nekem nem jönnek be a csatornák...😞

banok
sopcast rulzik barátaim.

akkor most beraktak egy teljesen más csatornát, ahelyett, hogy a hangot megcsinálták volna
nem mert ott rolabda megy

csak ez szerintem a eurosport1 😞
aza baj hogy ez az angol eurosport 2 nem a magyar így nem jó:S

De végre jó a hang😄

Winz
Tudja valaki nézni a neten A MU-MCity-t?
Mert most valami bicigliversenyt nyomnak :hanyas