Arsenal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Steve Downie

The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.

minimize
Henry(sajna idén)nem jön.
ehhez ki-mit dudálna??
Középpálya. Diaby úgyis megint max. 2hétig lesz "harcképes"...

No one can stop Death!

Forza Italia
én úgy tom h megint érkezik amíg szünet van az MLS-be

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

hol lehet rendelni new york (henry) mezt? 😄
vaterán pl. new york mezt nem is találtam :S
az üzenetétõl kezdve végig kirázott a hideg , pedig már láttam a videókat jó párszor 😄
amúgy mit is üzent? Annyira nem vágom az angolt de jól érettem nagyjából?
"izzíg vérig ágyús, örökké az emlékeiben lesz az arsenal, aki egyszer ágyús az örökké ágyús?! "
majdnem meg is könnyeztem :S
kár,hogy most nem igazoljuk le 😞
Sabcsee
Chamakh-tól lehet, hogy az INTER fog megszabadítani minket, elvileg õk is érdeklõdnek érte...😄

BREAKING: Megvan az elsõ téli igazolásunk!--> DIABY jövõ héttõl a teljes értékû edzéseken fog már részt venni---> tuti nem jön VKP 😞

kaka

minimize
Strootman sem jön, valószínûleg az AC Milané lesz,10millió EUR körül.
Arshavin->Reading?, Chamakh meg W'Ham,vagy Norwich?

No one can stop Death!

Sabcsee
Henry elvileg mégsem jön a télen, Wenger hosszútávra tervezne inkább egy másik, fiatalabb csatárral.
Demba Ba elmondta, h semmiféle megkeresés nem volt az Arsenal részérõl, viszont figyeljük a Leicester City 21 éves francia szélsõjét...pár jó hír így karácsonyra...

kaka

minimize
(Wigan ellenire visszatérve,sztem annyira nem voltunk szarok, 30perc után mindenki a lábára figyelt,nem a labdára.(nehéz úgy,hogy két lábbal rúgnak labdát,lábat,mindent a hazaiak...)

No one can stop Death!

minimize

No one can stop Death!

Hehe, jó lenne ha én írnám. Egyébként a tavalyi év sztem jó volt, ok bl nem jött össze igazán de a bajnokság 3 helye szép eredmény. A két Manchesteri csapat esélytelen volt ezt tudtuk elõre. A city-nél szórták a lóvét mintha égetné a zsebüket. Idén viszont legyengültünk rendesen, jó ha meglesz az európa liga... Top 4 ritka nagy csoda lenne... szal innen nézve kell építkezni.
Boldog karácsonyt mindenkinek!

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

Steve Downie
😄😄

arsnl
Boldog Karácsonyt Minden Ágyúsnak (meg ide látogatóknak is)!

csocso14
" idei szezon elment, építkezni kell, alap megvan " Mit nem mondasz, kb ez megy már 7 éve, és ezek Wenger szavai is lehetnének, véletlenül nem te írod a szövegét.

ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME

Wenger extraklasszisnak nevezte, megy a puhítás. Meglátjuk, idei szezon elment, építkezni kell, alap megvan, csak kell egy olyan pali elõre aki leköt 2 védõt és hozza egy klasszis csatár gólátlagát.

Steve Downie
A Villa kapott egy 8-ast karácsonyra 😄
RvP meg ezt 😄😄

Sabcsee
Én örülnék Villa-nak, õ tényleg világklasszis, és mivel viszonylag késõn érõ típus(26 éves korában kezdték el felkapni, Barca is "csak" 28 évesen igazolta le) szerintem lenne még benne 2-3 jó szezon.
Elvileg Cazorla neheztel Wenger-re(jogosan), hogy nem pótoltuk rendesen Persie-t, na itt az alkalom, hogy szépen felhívja honfitársát és puhítgassa kicsit, õ tényleg tudná pótolni a hollandot. 😊

kaka

Sabcsee
zambiai srácnak nem tetszett, hogy mi csak, akkor ajánlottunk volna neki szerzõdést, ha a próbajátékon is jól teljesít, a Reading viszont próbajáték nélkül leigazolná, úgyhogy sajnos õk vannak pole-pozícióban...😄

kaka

Karácsonyi ajándékként bedobták Villa érkezését, kíváncsi vagyok...

minimize
a forma megint semmit sem mutatott,de szar játék-de 3pont kombóval is lehet(ett)pl. bajnokságot is nyerni. a lényeg a 3pont volt. megvan.

No one can stop Death!

Sabcsee
évekig lyukas volt a védelmünk, balfasz a kapusunk. Most, hogy végre van egy magabiztos kapusunk, és egy stabil, jó nevekbõl álló védelmünk, a középpálya meg a támadósor gyenge...ki érte ezt<#fejvakaras>

Amúgy nagyon kellett ez a gyõzelem, a Wigan nagyon felszívta magát, de egy határeset tizivel és egy jó védelemmel sikerült behúznunk.
Védekezõ középpályás és csatár kérdés pedig még mindig van...

kaka

múltkor még istenítettétek õket😄DD

szar az egész csapat néha-néha becsúszik 1-2 jó eredmény, de ennyi
egy rakás szarok vagyunk,megye 3ba szebb focit mutatnak be! A gyõzni akarás szikráját se látom a csapaton. úgy játszunk mntha 3-1re vezetnénk, remélem 2.félidõ elején kapunk egy gólt és akkor feltudunk pörögni bár ez a wigan se remekel, ott rontja el ahol csak tudja. 1 momentum volt amibõl gól születhetett volna az pedig kone elõtt adódott szerintem.nagyon gyengék vagyunk, pedig a múltkori meccs után azt hittem, hogy elindultunk egy jobb úton...
banok
tv: Digisport1 hu
streamek: http://banok.myfreeforum.org/about8.html

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

szomferi
Wigan: Al Habsi, Kone, McCarthy, Jones, Di Santo, Maloney, McArthur, Boyce, Beausejour, Stam, Figueroa

Arsenal: Szczesny, Sagna, Mertesacker, Vermaelen, Gibbs, Arteta, Wilshere, Oxlade-Chamberlain, Cazorla, Podolski, Walcott

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

minimize
jelen formában(azért a február odébb van még)itthon talán egy X, Dajcsban meg sima hazai 3-1 lenne a jellemzõbb teljesítmények alapján.
Walcott meg berágott a Fõnökre, mert a csúnya bácsi azt merte mondani,hogy "“Somewhere along the line they need to give back to the club what the club has given to them."
most heti 100k-t kér,passz.
viszont érkezhet a zambiai védõ Stoppila Sunzu.23éveske.
<#vigyor>

No one can stop Death!

idegenben 3-1re kikapunk szerintem...
a kérdés idehaza mennyire verjük meg a bayernt, már ha megverjük...
rettentõen félek tõlük,, jó pár éve is megvertek minket :S most is jobbak mint mi :S
Effe88
Bármi megtörténhet, legjobban attól tartok, hogy uraljuk majd a meccset de ti meg lekontráztok minket, podolski,cazorla,walcott elég gyors, nálunk pedig az alap belsõvédõk nem lesznekS::S (boateng 2 meccses eltiltás, badstuber pedig sérülés miatt), szóval ezt simán kihasználhatjátok...
meg nektek már csak ez maradt szinte, bajnokság már kuka...

Amilyen játékos Ribéry és Robben is februárra lehet mind2 sérült lesz és már jók is vagyunk. Valószínüleg nem mi fogunk tovább jutni, de nem kell leírni ezt a párosítást szerintem. Amugy a továbbjutók szerintem: Barcelona, Manutd, Valencia,Porto, Schalke, Juventus, Bayern, Dortmund
Bár szinte mindegyik meccsen lehet bármi PSG-Valencián is erõsebbnek tûnnek Ibráék, de a csapategység szerintem Valenciának kedvez. A másik amire nem tennék fel sok pénzt az a Schalke továbbjutás, ezek a törökök kiszámíthatatlanok.

ARSENAL&POKER

Steve Downie
Csupa jó hírek...
Az én Bayern drukker ismerõseim is örülnek a sorsolásnak, valószínûleg tényleg õk az esélyesek (a jelenlegi forma alapján). BL döntõt játszottak tavaly, a Robben-Ribéry párost pedig amúgy is nagyon veszélyesnek tartom.
Február közepéig viszont még sok minden fog történni, akár Henry is jöhet újra. Ha nem is jönne össze a kölcsön, szerintem akkor sem szólhatunk semmit, mert a tavalyi legendás meccsei sokáig megmaradnak még mindenkiben.
Inkább igazolni kellene, de erre nem sok az esély, ha jól sejtem.

minimize
valaki majd a késõbbiekben meg is teszi,de nem mi,ezzel a (szerintem addig nem sokat javuló ...)kiegyensúlyozatlan teljesítménnyel. egyszer fenn(tebb...)máskor meg zakó,meg a semmi elképzelés.
Lahm:"“This is a good draw. We have the chance to qualify and if we show our great qualities we will make it.”
T.Müller:"“This is a draw we can be satisfied with. But we cannot take them lightly.It is important we get a good result in London. We are the favourites.”
amúgy azt hallani,hogy Henry kölcsönvételébõl eddig nem történt semmi lépés, még szimpla érdeklõdés(!!)sem. de nem akarják idén odaadni,a tavalyit egy szép gesztusnak veszik,meg új gyermek is van,inkább pihenjen a startig...<#rolleyes>

No one can stop Death!

viccnek is rossz😄
Kaplan
Bayern, hell yeah. Ki kell ütni õket!

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Effe88
Schalket és a manchestert nem kaphatjátok...

Maradnak a többiek.Szerintem malagat simán vernétek, meg még max psg ellen lennétek ti az esélyesek.

minimize
BL-sorsoláson ki-mire számít?
szerintem Bayern M., vagy Malaga.
ezen kívül sajnos mindenki más halálos lenne.(PSG,Schalke,Borussia D.,Juventus,Barca,Manchester U.)

No one can stop Death!

Sabcsee
Szerintem egyedül Ramsey-re mondhatjuk, hogy túlzottan is nagy a bizalom felé, de õ is még csak 21 éves és túl van egy horrorisztikus sérülésen. Én is látok benne potenciált, nem úgy mint például Denilson-ban, aki egy világi balfasz volt, sosem fejlõdött, flegmán játszott. Ellentétben Aaron-nal, akin aztán tényleg minden meccsen látszik az igyekezet, elszántság, hogy meghal a csapatért, csak sokszor választ még rossz megoldásokat, és talán a legnagyobb problémája az inkonzisztens teljesítmény.
A kezdõcsapattól még messze van, de én látok rá esélyt, hogy egyszer ott lesz.

kaka

csocso14
Ebbõl is csak 3-at tartottam volna meg.

ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME

Sabcsee
Hosszabbított a brit mag:

kaka

a 20. ellen kaptunk 4 gólt és nehézkesen egyenlítettünk pár hónapja...
ma kivételesen azt vettem észre,hogy JÁTSZIK a csapat! Jó volt látni, ahogy próbáltunk elõre menni és nyomást gyakorolni a Readingra.
Szép volt fiúk !
Féltem ettõl a találkozótól , de hamar megnyugtattak a srácok, bár a 6.percben simán 1:0 lehetett volna a hazai csapatnak ha nem bénázzák el 😄
Örülnék ha hétvégén ismét sikerülne begyûjteni három pontot.
Ezt a teljesítményt kéne tartani, most mutatott valamit a csapat.

20. ellen nyertünk hurrá... és kaptunk tõlük két gólt..
Sabcsee
jaja, már a kezdõn lehetett látni, hogy végre pörgõs játék lesz és be is jött. 😊

Btw, nem tudom ti, h vagytok vele, de Walcott engem meggyõzött középcsatárként. Jól mozgott, helyzetbe került, és hát lõtt egy igazi csatárgólt(az átvétellel már megverte a védõjét).
Én jobban örülnék, hogyha õ lenne a kezdõ középcsatárunk, sajnos Giroud felé a türelmem kezd elfogyni, ma is kihagyott 2 ziccert 5 perc alatt...

kaka

arsnl
végre úgy játszottunk, ahogy az elvárható. ajándék gólt persze azért adtunk, de sebaj. Santi egy zseni😄

én örülnék neki....
Sabcsee
Demba Ba konkrétan tövig benyalt nekünk.
A lehetõ legésszerûbb igazolás lenne:
-viszonylag olcsó(7,5 millió)
-PL-ben már bizonyított
-ideális korban van
-nem megy az ANK-ra
-játszhat a BL-ben
-Remek fizikum, egész technikás, szarja a gólokat
Come on Wenger!

kaka

minimize
...amúgy (gondolom)semmi gáz,amíg orvostól-orvosig futkozott(itteni bérért...)addig onnan úgysem hiányzott úgy,mint most tenné,ha ismét lesérülne...

No one can stop Death!

minimize
"Elnézést kell kérjek (a kijelentésért) az Arsenaltól, de soha nem voltam boldogabb, mint most. Végül megtaláltam az otthonom és a békét. Boldog vagyok a MU-nál. Remélem, hogy a United drukkerek megtudják bocsájtani nekem, hogy ilyen késõn jöttem." -RvP
<#mf2>

No one can stop Death!

Steve Downie
1947-2012

Sabcsee
na, itt is van amire céloztam, nagyon épül az a "brit mag":

"Wilshere, Oxi, Gibbs, Jenkinson, és Ramsey új, hosszútávú szerzõdést írtak alá a klubbal. Még nem hivatalos, de hamarosan az lesz."- FC-Arsenal.hu

kaka

Sabcsee
akkor eldõlt, hogy nem Huntelaar lesz a nagy csatár igazolásunk.
Egye fene, beérem majd Cavani-val is...<#idiota>

kaka