Arsenal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ehhez ki-mit dudálna??
Középpálya. Diaby úgyis megint max. 2hétig lesz "harcképes"...
No one can stop Death!
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
vaterán pl. new york mezt nem is találtam :S
amúgy mit is üzent? Annyira nem vágom az angolt de jól érettem nagyjából?
"izzíg vérig ágyús, örökké az emlékeiben lesz az arsenal, aki egyszer ágyús az örökké ágyús?! "
majdnem meg is könnyeztem :S
kár,hogy most nem igazoljuk le 😞
BREAKING: Megvan az elsõ téli igazolásunk!--> DIABY jövõ héttõl a teljes értékû edzéseken fog már részt venni---> tuti nem jön VKP 😞
kaka
Arshavin->Reading?, Chamakh meg W'Ham,vagy Norwich?
No one can stop Death!
Demba Ba elmondta, h semmiféle megkeresés nem volt az Arsenal részérõl, viszont figyeljük a Leicester City 21 éves francia szélsõjét...pár jó hír így karácsonyra...
kaka
No one can stop Death!
No one can stop Death!
Boldog karácsonyt mindenkinek!
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME
RvP meg ezt 😄😄

The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.
Elvileg Cazorla neheztel Wenger-re(jogosan), hogy nem pótoltuk rendesen Persie-t, na itt az alkalom, hogy szépen felhívja honfitársát és puhítgassa kicsit, õ tényleg tudná pótolni a hollandot. 😊
kaka
kaka
No one can stop Death!
Amúgy nagyon kellett ez a gyõzelem, a Wigan nagyon felszívta magát, de egy határeset tizivel és egy jó védelemmel sikerült behúznunk.
Védekezõ középpályás és csatár kérdés pedig még mindig van...
kaka
szar az egész csapat néha-néha becsúszik 1-2 jó eredmény, de ennyi
streamek: http://banok.myfreeforum.org/about8.html
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Arsenal: Szczesny, Sagna, Mertesacker, Vermaelen, Gibbs, Arteta, Wilshere, Oxlade-Chamberlain, Cazorla, Podolski, Walcott
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
Walcott meg berágott a Fõnökre, mert a csúnya bácsi azt merte mondani,hogy "“Somewhere along the line they need to give back to the club what the club has given to them."
most heti 100k-t kér,passz.
viszont érkezhet a zambiai védõ Stoppila Sunzu.23éveske.
<#vigyor>#vigyor>
No one can stop Death!
a kérdés idehaza mennyire verjük meg a bayernt, már ha megverjük...
rettentõen félek tõlük,, jó pár éve is megvertek minket :S most is jobbak mint mi :S
meg nektek már csak ez maradt szinte, bajnokság már kuka...
Bár szinte mindegyik meccsen lehet bármi PSG-Valencián is erõsebbnek tûnnek Ibráék, de a csapategység szerintem Valenciának kedvez. A másik amire nem tennék fel sok pénzt az a Schalke továbbjutás, ezek a törökök kiszámíthatatlanok.
ARSENAL&POKER
Az én Bayern drukker ismerõseim is örülnek a sorsolásnak, valószínûleg tényleg õk az esélyesek (a jelenlegi forma alapján). BL döntõt játszottak tavaly, a Robben-Ribéry párost pedig amúgy is nagyon veszélyesnek tartom.
Február közepéig viszont még sok minden fog történni, akár Henry is jöhet újra. Ha nem is jönne össze a kölcsön, szerintem akkor sem szólhatunk semmit, mert a tavalyi legendás meccsei sokáig megmaradnak még mindenkiben.
Inkább igazolni kellene, de erre nem sok az esély, ha jól sejtem.
The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.
Lahm:"“This is a good draw. We have the chance to qualify and if we show our great qualities we will make it.”
T.Müller:"“This is a draw we can be satisfied with. But we cannot take them lightly.It is important we get a good result in London. We are the favourites.”
amúgy azt hallani,hogy Henry kölcsönvételébõl eddig nem történt semmi lépés, még szimpla érdeklõdés(!!)sem. de nem akarják idén odaadni,a tavalyit egy szép gesztusnak veszik,meg új gyermek is van,inkább pihenjen a startig...<#rolleyes>#rolleyes>
No one can stop Death!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Maradnak a többiek.Szerintem malagat simán vernétek, meg még max psg ellen lennétek ti az esélyesek.
szerintem Bayern M., vagy Malaga.
ezen kívül sajnos mindenki más halálos lenne.(PSG,Schalke,Borussia D.,Juventus,Barca,Manchester U.)
No one can stop Death!
A kezdõcsapattól még messze van, de én látok rá esélyt, hogy egyszer ott lesz.
kaka
ma kivételesen azt vettem észre,hogy JÁTSZIK a csapat! Jó volt látni, ahogy próbáltunk elõre menni és nyomást gyakorolni a Readingra.
Szép volt fiúk !
Féltem ettõl a találkozótól , de hamar megnyugtattak a srácok, bár a 6.percben simán 1:0 lehetett volna a hazai csapatnak ha nem bénázzák el 😄
Örülnék ha hétvégén ismét sikerülne begyûjteni három pontot.
Btw, nem tudom ti, h vagytok vele, de Walcott engem meggyõzött középcsatárként. Jól mozgott, helyzetbe került, és hát lõtt egy igazi csatárgólt(az átvétellel már megverte a védõjét).
Én jobban örülnék, hogyha õ lenne a kezdõ középcsatárunk, sajnos Giroud felé a türelmem kezd elfogyni, ma is kihagyott 2 ziccert 5 perc alatt...
kaka
A lehetõ legésszerûbb igazolás lenne:
-viszonylag olcsó(7,5 millió)
-PL-ben már bizonyított
-ideális korban van
-nem megy az ANK-ra
-játszhat a BL-ben
-Remek fizikum, egész technikás, szarja a gólokat
Come on Wenger!
kaka
No one can stop Death!
<#mf2>#mf2>
No one can stop Death!
"Wilshere, Oxi, Gibbs, Jenkinson, és Ramsey új, hosszútávú szerzõdést írtak alá a klubbal. Még nem hivatalos, de hamarosan az lesz."- FC-Arsenal.hu
kaka