31698
-
#27770 35 millát adna Wenger a harapós suarezért,hát nem kéne ő ide... higuainnak jobban örülnék.cavani már a psg-nél fél lábbal.ibrahimovic a city-be tart... amúgy annyi játékossal hozták már hírbe az arsenalt,hogy már semminek sem hiszek.majd augusztus végén vesz pár közepes szintű játékost Wenger,és annyi.a united megzavarodik fergi nélkül,a city széthullik,a chelseat megzavarja a special one,a nevető fél pedig mi leszünk... :D -
#27769 az mekkora lenne,ha a Pool a mi általunk,Suarez-ért adott 40millió plusz saját 23(!!!)millióból megvenné Cavani-t? ennyi a kiv. ára. -
#27768 annyira jók voltunk,hogy rájöttek,nem kell ide több új játékos.
-
Dean Winchester #27767 Most nézem,hogy a következő 3 meccsünket is közvetíti a sport klub
07.17. - Vietnam vs Arsenal 14:00
07.22. - Nagoya vs Arsenal 12:25
07.26. - Urawa vs Arsenal 17:30
-
#27766 15.45 Indonesia XI (Ligaválogatott)-Arsenal
tv: Sportklub hu
streamek: -
#27765 Kész :D
"Bendtner had said that Arsenal had accepted offers from five clubs for him with Malaga making it six. So far, he’s managed to fail to find agreements with all of them."
-
Balázs 17 #27764 Suarezt soha nem szeretném Arsenal mezben látni -
Dean Winchester #27763 ? tegnap megnyerték :D
am higuain üggyel mi van? már nagyon postolták,hogy jönni fog meg ajánlatot is tettünk meg elvileg a heti fizuja is megvan most meg semmi hírt sem hallok felőle...
Ha ebből se lesz semmi akkor elmehetnek a jó édes*****ba az egész vezetőség AW-el az élen :)
nagyon reklámozták,hogy idén igazolni fogunk és nem csak nézelődünk a piacon... -
#27762 40milliós,dupla "raid"-del megy a mu a Baines&Fellaini kettősért,ez a legújabb. korrektnek tűnik,szó se róla.
a csatár kérdést már passzolom, Jovetic is elkel lassan,a City-vel egyezkednek,heti 120k,és 27millió körüli ajánlat jött össze érte.
Sanogo-t néztem én is, kevéske,ha rendesen odafigyelnek rá,ettől függetlenül kupával a zsebében jöhet,ha nyerik a VB-t.:)
-
#27761 Szerintem Fellaini-n már sajnos fölösleges filóznunk, azt is eltudom képzelni, hogy végül marad az Everton-ban.
Viszont a Higuain-ügy már iszonyat bosszantó, most az a legújabb, hogy hétfőn leül Ancelotti-val egyeztetni, aki megakarja tartani(rohadjon meg). Mindenesetre megértem az öreget, ha hozzácsap egy 10-est akkor már Suarez is mozdítható, aki klasszisokkal jobb az argentínnál, remélem végre mer kockáztatni egy nagyot !
BTW, Sanogo épp az ifi VB-n döntőzik, és látszik, hogy még kevés a srác, mivel az üzbégeknél pár fokkal minőségibb ellenfelek ellen már elég ügyetlen... -
#27760 "Higuain would now be an Arsenal player had Wenger not baulked at paying Real Madrid an extra €2.3m and decided that, if he was going to spend a €29m fee, he may as well do so on Suarez, who he regards as a player of even greater quality.
Fellaini would also be an Arsenal player if Wenger sanctioned the €116,000-a-week contract that the player's camp feel he is entitled to. The Gunners have so far offered merely to match his €87,000-a-week Everton deal."
-
#27759 Santos talán utat talál a Flamengo-hoz. más nem on-loan.
Suarez-t eladják,ha min. 40millió fontos ajánlattal ülünk az asztalhoz... -
#27758 Wanyama->S'hampton -
Dean Winchester #27757 nagy mínusz lesz ha nem lesz tartalék játékosunk mert nem igazolunk :DDDD
-
#27756 mehetnek a selejtek,semmi gond. Gervó nekem nem akkora mínusz,ráadásul nagyon akciósan vásárolunk,megint csak aug. végén,az tuti.kérdés,ki marad a piacon? -
#27755 tavaly is ott volt, most csak megvették végleg.
De viszont van egy fantasztikus hír is: Gervinho kamu betegség miatt nem megy Ázsiába---> EL FOGJUK ADNI ! :)
KEEP THE FAITH!!! -
#27754 "ingyé"?! jöhet gondolom.
a Malaga közben lépett,leigazolta R.Santa Cruz-t.Bendtner oda sem kell??! -
Dean Winchester #27753 Juhász Roland szabadon igazolható. Az Anderlecht azonnali hatállyal, közös megegyezéssel felbontotta 2014-ig szóló szerződését (hivatalos).
Nem férne be a csapatba? :D -
#27752 Bendtner személyes vágyai überelték az E.Frankfurt kínálta opciókat,talán a Malagában bízhatunk...
Kondogbia került szóba(Ornstein szerint),vkp-nak,20milliós kivásárlási ára van.
Vermaelen-t műtik,min. 3hónapot hagy ki(ami nálunk 4-5...),lehet egy 10millás ajánlat Williams-ért. vagy jön valami olcsó szudáni szuper gyerek,nem tudom...
J.Cesar sem jön,meggondolta magát a Főnök, lehet,hogy Krul lesz a megoldás helyette,kiderül.
talán még az idei nyáron.
In Wenger We Trust! -
#27751 Grenier hosszabbított a Lyon-nal 2016, őt is kihúzhatjuk a listáról...Van benne potenciál, de jelenleg egy támadó középpályásra lett volna a legkevésbé szükség, szóval én nem bánkódom miatta. -
#27750 Nekem tetszik nagyon, még a csíkos zokni is megy hozzá.
Egyedül az zavar, hogy ilyen undorító demagóg módon a "Brit Maggal" akarják ezt is eladni. Szomorú, hogy ennyire nincsenek már nálunk sztárok... -
#27749 az sem volt sokkal emeltebb szintű "beszélgetés".
az új idegenbeli, kicsit szemkápráztató,szó szerint. vagy nem?
-
#27748 -
#27747 az Atletico-ba legalább az Európa Ligára van esélye -
Dean Winchester #27746 http://sporthirado.hu/cikk-labdarugas-miert_adta_villat_ilyen_olcson_a_barca_-75545
Félt,hogy egy erősebb bajnokságban, pl. nálunk nem állná meg a helyét?! -
Dean Winchester #27745 http://www.newyorkredbulls.com/news/2013/06/thierry-henry-nominated-2013-espy-best-mls-player -
#27744 A Real most már tényleg elmehetne a picsába...így is áron felül vennénk meg Higanyt(max. 20 millió euró a srác), megadjuk a 27-et, erre meg kitalálják, hogy mégis 30, plusz lehet, inkább megakarják tartani.
Válaszul ajánlottunk 30-cat Suarez-ért, de a Pool egyből visszadobta. Nagy féreg meg minden, de iszonyat jó csatár, sokkal inkább ő, mint az argentín, csak hát minimális rá az esély...
Komolyan mondom, azt a rohadt 30 milkát utaljuk át szépen a Fio-nak és inkább hozzuk el Jovetic-et(Juve-nak nincs rá pénze, hiába akar a srác odamenni) és zárjuk már le ezt a kibaszott csatárkérdést!
Ja, és a nap VICCE: David Villa 5 millió euróért ment az Atletico-ba :D Ugye a Barca télen 15-ért sem akarta eladni nekünk, balfaszok... -
#27743 a "Marca" szerint befuccsolhat a "Higuain-saga",mert "Real boss was thought to be a catalyst for the move but the Spanish newspaper now say Higuain may be more likely to stay at the Bernabeu."
biztos emiatt: "Higuaín állítólag megbukott az Arsenal orvosi vizsgálatán, miután kiújult az asztmája az Ágyúsok vitrinjén található portömegtől. :D :D :D"
3széles vigyor megvolt??! ez üti az nso-szintet. -
#27742 ez egy nagyon jó hí,végre van egy gólérzékeny minőségi csatárunk! -
#27741 nem akarom elolvasni,ott(nso) több a butus fotelmenedzser,mint sg-n.
pedig az nagy szó...amúgy holnap ír alá a pali. remélem beválik.
más. remélem Ranocchia(Inter) nincs kinézve,viszi a mu. -
Dean Winchester #27740 http://www.nemzetisport.hu/angol_labdarugas/arsenal-higuain-23-millio-fontert-3-evre-erkezik-sajtohir-2259373 -
Dean Winchester #27739 a végén még kiderül,hogy mivel nincs sérült így bőven elegen vagyunk :DDDDD
aztán jön egy felk. találkozó lesérül vki és gyorsan igazol egy IGAZI arsenalost a möster :D -
#27738 Mannone-t megvette a Szunderland. Elég vak ez a Di Canio, hogy a tehetséges Mignolet egy ilyen potyakirállyal pótolja. Döntő tényező valószínűleg az volt, hogy olasz...
Már majdnem kiraktuk a keret negyedét: Djourou, Squila, Denilson, Arshavin, Bendtner folyamatban van, Coquelin(csak kölcsönbe), Parkkal szerződést bontunk, tehát már csak a marokkói partyarc és Santos marad a selejtek közül.
Úgyhogy lehet elkezdeni igazolgatni...:)
-
CdelG #27737 lényegtelen -
#27736 nehogy már 5 misin hezitáljunk... de már zsebben érzem higuaint,ha nem megvuduzom Wengert :D -
#27735 még hozzátenném,mert term. nem én vagyok az ügynöke,nem emlékszem pontos dátumra,meddig "vár ki" a Dinamo,ha egyáltalán beleegyeznek ebbe az oroszok. -
#27734 azt is írta a (gondolom transfermarkt...),hogy ha jön érte kérés Angliából,nem lép életbe a szerződése? csak mert az ügynöke lenyilatkozta,fő prioritás a PL lenne... -
#27733 most igazolt a Dinamo Kijevhez -
#27732 ja,és Belhanda-hoz mit szólnátok??! -
#27731 Torres(csak)abban az esetben érkezhetne,ha Higuain esetleg nem jön össze.
Sanogo a kupameccseken(FA,ill. a kisebb kupák)simán szerepet kaphat,sokan a fiatal Trezeguet-hez hasonlítják a srácot.
Rooney(amúgy is erősen kérdőjeles lenne...)érkezése csak akkor lehetne reálisabb,ha tényleg pay-cut-tal adnának új szerződést neki, és megint kivárnának a hosszabbítással nála.Teljesítmény-alapú fizetési rendszerre térnek át,gondolom a hozzáállása sem a top-szerintük. ezen alapulnak az esetleges távozásáról szóló pletykák.
ide(szerintem)amúgy sem jönne.
maradjunk a realitások talaján...