31698

• Dean Winchester
    ez erős :DDD ilyet én egy darabig nem jelentek ki az tuti....

közben vmi olyasmit olvastam,hogy torres is képbe került velünk kapcsolatosan ? :D
  • Solidus
    paulinho is a csirkéké,közben itt meg semmi sem történik csak megint egy 20 éves "tehetség" akit kölcsönbe lehet adni...
  • minimize
    In Arsene We trust!
  • Balázs 17
    jó lenne ha sokat mondhatnánk majd ezt:)
  • geo91
    épp most akartam írni :D sanoGÓÓÓÓÓL :)
  • arsnl
    Sanogo is hivatalos lett, csekk arsenal.com
  • arsnl
    kölcsön opciós joggal.
  • minimize
    olvasom egy testvéroldalon, hogy a Juve egyetlen(!!!)mezt sem adott el Bendtner nevével...mind1,a lényeg, hogy bajnok volt-valaki szerint...grat.!
  • minimize
    korrekt,olvastam magam is, 20millió font,de egy klub-közeli forrás elárulta, hogy "nem eladó".
    HA Fabregas lelép,mindenképpen élni kívánunk a vásárlási előnyünkkel,ezt megerősítették Londonban.
    Richards lett kinézve Sagna(!!!)pótlására,érdekelne,Jenkinsonnal mi lesz az esetben,ki padozik vajon,ha megvalósul a dolog...
  • Sabcsee
    írja az angol Daily Mail...akik szerint 20 milliót ajánlottunk Rooney-ért.

Grenier meg maradjon csak a Lyon-ban még egy évet, de ne merészeljen hosszabbítani, mert akkor nem tudjuk ingyen elhozni jövőre. :)
  • Sabcsee
    őt már nem sajnálom, náluk is max 2 szezont fog bírni. Jó csatár, de közel 32 évesen nem fog csak úgy beleszokni a világ legkeményebb(és legjobb) bajnokságába olyan lazán.
  • Solidus
    Az Arsenal közel áll a brazil válogatottal jelenleg a Konföderációs Kupán szereplő, klubjával, a QPR-ral a Premier League-ből kieső Júlio César szerződtetéséhez – írja az angol Daily Mail.
    A tárgyalások Júlio César és az Arsenal képviselői között már megkezdődtek, hivatalos bejelentés a Konföderációs Kupa után várható.
  • Monoton
    Hello
  • minimize
    "Az Arsenal végre ajánlatot tett Clément Grenier-ért, az Olympique Lyon francia válogatott támadó középpályásáért. A 22 éves játékos szerződése egy év múlva jár le, és meglepetés lenne, ha maradna, piaci árát a transfermarkt.de mértékadó weboldal 8 millió euróban határozta meg. A londoni klub 7 milliót ajánlott érte, ami viszont nem tetszett a Lyon elnökének. Grenier-nek ugyanis már csak egy éve van hátra a szerződéséből, és januártól egy előszerződéssel ingyenesen elvihető. Nem csoda, ha Jean-Michel Aulas mindent elkövet, hogy a játékos hosszabbítson." L-Equipe
  • Solidus
    david villa a csirkéknél,ide meg csak rooney-t hozzák címlapon.idén sem veszünk senki értelmeset...
  • minimize
    á,nem vesszük meg,kiszámolták, vételárral,miegymással együtt majd' 50milla lenne, heti 100x k-t akar,ez sem okés, ez az Arsenal-nak túl sok.
    ugyan úgy,mint a PL,BL,vagy más nagyobb kupa elnyerése. ez van.
  • Sabcsee
    Nem értem miért baszakodunk, Fellaini lazán megér 25 millát. Abszolút hiányposzt, a piacon az egyik legjobb mozdítható VKP, ráadásul évek óta a PL-ben játszik...

Egyébként meg kurvára lépnünk kéne nekünk is a piacon, a kicsik meglepően jókat igazoltak olcsón: Pieters> Stoke, Stekelenburg, Amorabieta>Fulham, Wolfswinkel, Toivonen>Norwich :OO, Bony>Swansea
    A Pool is bevásárolt pár középszer játékost, City is vett már 2 embert.

Ne fukarkodjunk, kell nekünk Fellaini mint egy falat kenyér!
  • Sabcsee
    Én is belenéztem Sanogo U20-as meccsébe és nekem is tetszett a játéka. Tényleg meglepően erős és technikás, nagyjából mint Adebayor fénykorában, viszont ez csak egy ifi VB, a PL-ben valszeg egy Ferdinand egyből kettétörné még...
  • Steve Downie
  • pilboy
  • minimize
    amióta a rongyfejűek(egy-két keleti milliárdossal karöltve)betették a lábukat a futball mezejére, igencsak elszálltak az árak. Fellaini min. 25millióért eladó,Baines miatt most gondoltak ki 15milliót a "vörös ördögök",80-100milliós kivásárlási árak...vicc,komolyan.
  • Steve Downie
    Martínez keményen fogja a játékosait, se Baines, se Fellaini nem mehet el aprópénzért.
  • minimize
    Ashley Williams(Swansea defender)árát sokalljuk(10m font),az Evertonnál meg a 24milliós kivásárlási ár max. aug.15.-ig él,HA lépni akarunk Fellaini ügyében(aki jól érzi magát ott,ahol van...).
  • arsnl
    Craig Eastmond & Sanchez Watt Colchester Unitedben folytatja. remélem többiek is találnak klubot maguknak.
    Djourou meg útban van Hamburgba.
  • arsnl
    Arshavin Zenitbe ment vissza végül
  • minimize
    amúgy vki. figyelte ezt a Sanogo-gyereket tegnap? éles,ügyes,gyors-és kihagy mindent,amit csak lehet. bevásároltunk vele(is)?
    a "Higuain-ügy"-meg lezárulhatna,és bízom egy megfelelő kp.-ban,ill. a védelembe (Djourou is lelép)is kell emberke.kíváncsi leszek,a minőség, vagy (szokás szerint)a játékos ára lesz-e a meghatározó adott helyzetben?!
  • minimize
    Tevez a Juvé-é. neki jobban örültem volna,főleg kb.12millióért.
  • ReszegKoldus
    Nem vagyok írásszakértő (se Arsenal szurkoló), úgyhogy van rá esély, hogy tévedek, de szerintem David Seaman, Lee Dixon, Nigel Winterburn, Ian Wright, Patrick Vieira, Tony Adams aláírása rajta van és olyan 1996-98 körüli lehet.
  • Smithie
    Kincset ér, el ne add!
  • Dean Winchester
    Az Arsenal edzője ismét egy csodagyereket nézett ki magának.

A kiszemelt a 6 millió fontot érő horvát Tin Jedvaj. A 17 éves védőért az AS Roma 5 milliót ajánlott néhány nappal ezelőtt, ami kevésnek bizonyult a Dinamo Zagrebnek. Jedvaj a legtehetségesebb horvát fiatal Luka Modric óta, és nemsokára a válogatottban is bemutatkozhat.

Wenger másik kiszemeltje a 28 esztendős Ashley Williams, akiért a Swansea 10 milliót szeretne. Ezt az árat az Ágyúsoknál sokallják, és inkább a fiatalabb megoldást választanák - aligha meglepetés.

igen b+ nehogy 4 millával többet adjunk egy már kb. beért játékosért, ne inkább skótoskodjunk és adjunk egy kölökért akit még ezen évben nem is nagyon tudunk használni.....

Rooney elvileg hosszabbít ? :D
  • Zzozzo
    Sziasztok!

A segitsegeteket szeretnem kerni. Ahol dolgozom talaltam egy Arsenalos zaszlot amit minden tag alairt. A 90-es evekbol valo mert akkoriban a mi cegunk buszoztatta az Arsenalt es ok adtak ajandekba a cegnek.
    Azt szeretnem tudni mikori lehet es kik irtak ala.
    Elore is koszonom!
    link a kephez
  • Solidus
    tudom hogy valószínüleg kacsa,de nem zörög a haraszt ha nem fújja a higuain :D
  • minimize
    ...amúgy jó lenne,ha tenne valamit a UEFA,vagy bárki,hogy elmeszeljék ezeket a 30-40-50milliós üzleteket,mert megölik a futballt,ahogy lassan a világot is.
    persze,ez a trófeavadászokat nem érdekli,tudom.
    Goethe jól mondta anno :"a teremtés koronája(???)ember,eztán dicsőbb fán teremjen..."
  • minimize
    Peter Hill-Wood helyét Sir Chips Keswick veszi át az elnöki székben.
    Kroenke nagyon örül neki...
  • minimize
    ebből "csak" annyi a gondom,hogy nem is olvasgattam eddig "jól hangzó pletykát",csak a csettegéseket erről-arról.
    beleélés? ugyan mibe? nem várható ide akkora ász,hogy kellene...Rooney? Fabre? ugyan már...
  • Sabcsee
    Oh, hogy én is hányszor fogadtam meg, hogy nem nézek már átigazolási híreket... a focirajongó ember akarva akaratlanul is belefut mindenféle pletykába sajnos. Az egyetlen megoldás, hogy nem szabad beleélni magunkat minden jól hangzó pletykába.

Héten egyébként is pangás van, Higuain-ügy addig nem fog tisztázódni, amíg a Real nem talál új edzőt, Jovetic-et valami Gomez üzletbe akarják bevonni...

szóval Ancelotti írjon végre alá a Madridhoz és mindenki lenyugodhat :D
  • Sabcsee
    megvan a 4.távozónk: Arsha, Squillaci és Denilson után a friss olasz bajnok(..) Bendtner is lelép, elfogadtuk 5-6 csapat ajánlatát is, kemény 3 milliót kaszálunk majd.

• Solidus
    az a kis nyálgép úgyis ott marad ahova való,egy kirakatcsapatba...
  • minimize
    ..azért mosolyt fakaszt a "visszajön Céroni,vagy sem?-még mindig b--i cigó-e,vagy világcsoda?"-bontakozó eposza.
  • minimize
    asszem' megvárom az átig.szezon végét,addig nem igen "okoskodok" ezügyben(sem).
    Rooney ne jöjjön,anno Everton elleni idegenbelin is "megmutatta" a jellemét(címercsókolgatás hazai tábor előtt,stb...),aki jön-jön,aki meg nem,az marad-másnak.

alig várom az első felkészülési meccset.