Arsenal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

minimize
"He would not mind playing in Milan again, especially because Inter would give him the chance to show he is a great player," Oosterveer told Metro.

No one can stop Death!

WuFraZselic
ha ekkora balfasz a vezetõségünk, hogy tényleg kifizetne érte a télen 15(!!!) milliót, akkor ne is bánjátok!

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

minimize
Huntelaar meg most éppen az Interbe menne a télen-akár.

No one can stop Death!

Sabcsee
nem hagyják szarba mert addigra wenger -remélhetõleg- már nem lesz itt 😄
Sabcsee
igen, sajnos Walcott tuti dobbant innen, szerintem õ is megy a MANure-be Robin haverjához.
Valszeg ezzel a Zaha gyerekkel fogjuk õt pótolni(20 éves, Crystal Palace csatára, állítólag gyerekkora óta Ágyús). Wenger úgyis egy brit magot(Wilshere,Ramsey,Ox,Jenkinson,Gibbs,Zaha) akar kiépíteni, hátha õk lojálisabbak majd és nem hagyják majd õt a szarban, amikor már beérnek.

BTW, szerintem télen Zaha, Henry meg egy DM fog érkezni.

kaka

Sabcsee
Annyira most sem lenne gáz ez a felállás, ha egy Song védekezne a kp-n. 4 évig kirobbanthatatlan volt a kezdõbõl, tavaly egy már egy új, támadóbb oldaláról is megmutatkozott(killer passzok, 15 assziszt).
Felhoztad Wenger makacsságát.Ez mutatja be nagyon jól az önfejûségét, hogy nem pótoltuk rendesen Songot, még mindig bízik a kórháztöltelék Diaby-ban és képes rá alapozni az egész szezont, ami szerintem a legnagyobb epic FAIL volt az öreg részérõl.

kaka

minimize
úgy emlékszem,anno a 4-3-3al(holland mintára) jobban mentünk, igaz,akkor voltak JÁTÉKOSOK is adott posztokon,nem csak "tehetségek"...

No one can stop Death!

minimize
NEM tart már különedzéseket a védelemnek Bould, ezt anno Verma&Kos is elismerte. nem hiszem,hogy önszántából fejezte be a védelemmel való külön foglalkozást.Merte esetleg beilleszkedett,mint tavaly Kos is,aki hozta a várható szintet,sõt,ellentétben a mostani önmagával...
ami régebben bejött párszor,azt erõlteti most is a Fõnök,de ez a "mindenki ott játszik,ahol mondom"-felfogás nem mindenkibõl csinál vérprofi befejezõt,bal hátvédet,vagy éppen középsõ védõt.
a vezetés nem ad lóvét igazolásokra, Wenger meg önfejû,makacs, ez a fõ probléma-szerintem.

No one can stop Death!

arsnl
442-t a népnek:
Szcz - Sagna, Merte, Verma, Gibbs - Walcott, Arteta, Wilshere, Cazorla - Giroud - Poldi.
persze WAlcott úgyis lekoccol nemsokára.....

Sabcsee
Nekem ez a '"nem engedi, hogy Bould edzéseket vezessen'" sztori sántít. 16 kapott gólunkkal a 4. legkevesebb gólt kaptuk, nagyon régóta nem volt ilyen, továbbá szerintem Mertesacker szárnyalása is Bould mûve, mivel felépítésben és játékintelligenciában is hasonlóak.

Viszont a Gervinho-s rész tuti 100, hogy így van. Minden meccsen látszik Podolski-n, hogy rühell a bal szélen lenni. Tipikus befejezõ csatár a srác, mi meg a bal szélen erõltetjük, ahol egy csomót kell futni és visszazárni(ezért fullad ki a 60. percre, Köln-nél nem szokott ehhez hozzá), és nem is egy cselgép, hogy megverjen bárkit 1v1-ben. Ne jöjjön azzal senki, hogy már kapott lehetõséget középen és besült vele, elég megnézni az idei összes gólját, mindegyiket a középcsatár helyérõl lõtte...Lehet, hogy Giroud gólkirály lett a langyi ligue 1-ben, viszont Poldi vágott 18 gólt egy kiesett Bundes-es csapatban, szóval én õt raknám be középre.

szvsz egy ilyen kezdõvel bármelyik rangadón meglenne az esélyünk:

Szczesny

Sagna Mertesacker Vermaelen Gibbs

Arteta Wilshere

Walcott Rosicky Cazorla

Podolski

kaka

minimize
A Mirror, a Sun, a Telegraph is ír a Wenger és Bould közötti problémákról. Az újságok szerint az elõszezonban Bould megkapta az esélyt Wengertõl, hogy rendbe szedhesse az Arsenal védelmét. De miután a szezon megkezdõdött, Wenger megtagadta Bouldnak, hogy bármilyen edzést vezethessen. Emiatt a viszony Wenger és Bould között nagyon elmérgesedett, és ezt már a játékosok is érzékelik. A játékosok sem értik miért nem dolgozhatnak Boulddal együtt a csapat védekezésén. Továbbá azt sem értik, hogy Gervinho miért kapja meg folyamatosan az esélyt Wengertõl a csatárpozícióban, miközben legtöbbjüknek poszton kívül kell játszania.
kezd lassan tiszta lenni, mi folyik(most éppen a többi xarakodás mellett...)Londonban.<#rolleyes>

No one can stop Death!

minimize
"Wenger nem nagyobb az Arsenalnál, de az Arsenal nagyobb lett általa." <#worship>
-Ian Macintosh, az ESPN újságírója-

No one can stop Death!

minimize
(Pep például az Arsenalnál tette le az edzõsködésre feljogosító vizsgákat is, mielõtt elkezdte volna a munkát a Barcelona B csapatánál. Sõt, Guardiola még játékosként is közel került az Arsenalhoz, miután Wenger õt szemelte ki a Real Madridhoz igyekvõ Patrick Vieira helyére. Vieira azonban nem került Spanyolországba, így Guardiola sem érkezett az Arsenalhoz.)

No one can stop Death!

minimize
állítólag megint "összefutnak" SAF-al is, lehet,hogy ez dettó kacsa.
ITT mindenképpen váltani kell, odaát meg tartani a "szintet"-ami szintén nem lesz egyszerû SAF nélkül...

No one can stop Death!

Tyler1
Múlt héten még egy másik közeli forrás azt nyilatkozta, hogy elõszerzõdött a Cityvel. Már az elsõ igazolást is tervezgeti, stb. Persze ez nem jelenti, hogy igaz is, de kb. ennyire hitelesek ezek a hírek.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

AW
"Ez a legnagyobb elképzelést is felülmúlja. Soha nem gondoltam volna, hogy valaki képpes lesz erre. Gratulálok Messinek. Amit õ csinált az egyszerûen hihetetlen.
Ha egy játékos képes 86 gólt szerzni egy évben, és az adott játékos játszik kilenc, és fél hónapot, akkor az megközelítõleg garantált 10 gól havonta. Nem lehet rossz érzés, úgy elkezdeni egy hónapot, hogy 10 gólt fogsz szerezni."
minimize
ha valakinek szar kedve lenne esetleg nézze meg ezt: EZ ment akkoriban,ilyen állománnyal. pedig a Fõnök mûve ez is...

No one can stop Death!

ha õ idejön és 2 éven belül nyerünk valamit már megérte és elismerem mint edzõ, de sztem rajtam kívül sokan vannak így. Mert ugye a barcával most szinte bárki nyerne min. 1 kupát 😄
Alapjáraton nem csípem, de AW távozzon és jöjjön valaki más mert itt már nagyon nagy szükség van az edzõ váltásra.
minimize
minimize
<#nevetes2>
részemrõl ennyi,semmi több...

No one can stop Death!

arsnl
"We have put the effort in have given absolutely everything until the last minute"
ott már komoly bajok vannak, ha az Arsenal 1.csapata mindent bele ad 120percen át és nem tud megverni egy 4.osztályú Bradfordot... minket kurva nehéz elverni, csak beállsz védekezni + megtanulsz kontrázni aztán végünk is.

ebbõl is tanultunk, majd mondja az öreg 😄
már elõre félek a következõ két idegenbeli mérkõzésünktõl 😄

webibebi
sajnos ez igaz 😞 de én hiszek az arsenal szívben 😊

msn:[email protected] bárki felvehet

arsnl
sajna a Boardban nem lesz vérfrissítés. de már nem is idegesít ez annyira. teljesen leépült ez a csapat. középszar.

webibebi
hát igen! ha nem sikerül 4be jutni akkor be kell látni hogy vérfrissítés kell minden téren

Kaplan
Én is kitartok a klub mellett de Wengerben már nincs semmi bizalmam... Az utóbbi években totálisan eljátszotta, szeretnék egy kis vérfrissítést. Ahogy mondtad Moyes nem lenne rossz választás. Nagyon remélem, hogy van az öregben annyi, hogy nem teszi teljesen tönkre a klubot. Szerintem õ is látja, hogy itt már nagyon nagy a baj.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

webibebi
ez igaz! nagyon sajnálom h idáig jutottunk 😞 de én kitartok a klub mellett bármi is van!!! amúgy én david moyes-t simán el tudnám képzelni mint arsenal edzõ! amit mûvel az evertonnal az emberfeletti sztem.

Solidus
viszlát Wenger.. jöhetsz Henry,maradhatna edzõnek is... ennél csak többet tudna adni

.:SOLIDUS:.

Kaplan
Bárki mást akiben némi ambíció érzõdik a játékosok felé. Totálisan alkalmatlannak érzem már a vezetésre, nem tudja motiválni a játékosokat, nincs stílusa a csapatnak, semmi. Elegem van belõle, itt Wenger és a board is egyaránt hibás.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Sabcsee
boldog 126. évfordulót basszameg...a kurva anyját az egész keretnek, végeztem...

kaka

webibebi
ha esetleg wenger nem lesz ti kit képzelnétek el edzõnek?

arsnl
hát ez szánalmas volt. még ha ifi-tartalék keverék hozza ezt az még csak-csak, na dehogy a legerõsebb csapat ennyire képes. vicces vagyis fájdalmas.

5-bõl 3 11-est kihagyni, azért az se semmi teljesítmény 😄

Már nagyon rég el kellett volna küldeni....

arsnl
Wenger ideje lejárt? kiküldi fullos csapatot Bradford(!) ellen erre úgy néz ki szopunk. ráadásul kurva szarok voltunk meccs 90%ban...

Istenien játszottatok ma is! Grat, csak így tovább 😄😄

Effe88
XDXD

ha egy hozzá nem értõnek mondanám,hogy egy 4. és egy 1. osztályú csapat játszik akkor a kékre mondaná,hogy 4.osztályú XD
Steve Downie
Még a Bradford védõje is fogja a fejét 😄

The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.

Steve Downie

The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.

lol 😄 Kíváncsi voltam ki az aki figyel 😄DD havernak is írtam de neki se tûnt fel :A?:S?DASD
Effe88
schalkét nem kaphatjátok te észlényXD

amúgy a többi közül bárki verne titeket, kivéve a malaga azt simán vernétek

Barcelona
Bayern München
Juventus
Dortmund
Malaga
Schalke
PSG

Egy halvány érzésem van,hogy szerintem a Malagat kapjuk s ahogy Girodu a csop. meccsek alatt találkozott régi klubjával úgy Santi a nyolcaddöntõben találkozhatna a Malagaval.
PSG-t verhetjük
Juventuson is túllépnénk! OLaszok ellen rendre jók vagyunk ,kivétel ugye az elmúlt szezon..
bayerntõl,dortmundtól félek
schalke is megcumiztathat, de õket vernénk

Arsenal-Barcelona párharcnak örülnék úgy h mi kezdjünk itthon és verjük meg õket, mert ugye õk verhetõek....
malaga jöhetne, mindenki mással megszenvedünk szerintem...
Ki mely csapatnak örülne vagy mely csapatot kerülné el a nyolcaddöntõben?
minimize
""Jó csapatunk van, úgy gondolom, hogy ezeknek a játékosoknak nagyszerû a hozzáállása. Megérdemlik a sikert, és sikeresek is lesznek!
Csak akkor igazolunk, ha egy nagyon kiváló játékost találunk. Nincsenek meghatározott számaink, csak a minõséget nézzük""
<#nevetes2>

No one can stop Death!

Nem Thierry Henry, a New York Red Bulls sztárja, hanem Chris Wondolowski, a San José Earthquakes csatára lett az észak-amerikai labdarúgó-bajnokság (MLS) idei szezonjának legértékesebb, azaz legjobb játékosa (MVP).

A három jelöltre az MLS-játékosok, valamint a klubok és a média képviselõi voksolhattak.
A 35 éves Henry, a francia válogatott és az Arsenal korábbi csillaga a második helyen végzett, Graham Zusi, a Sporting Kansas City középpályása zárt harmadikként.

A 29 esztendõs Wondolowski egyébként MLS-rekordot állított be az idei szezonban szerzett 27 góljával, és bár sorozatban harmadszor lett a liga gólkirálya, most elõször választották MVP-nek.
A bajnoki címrõl döntõ mérkõzést szombaton vívja a Los Angeles Galaxy és a Houston Dynamo.

Ha Henry jön akkor kb. Máricusig tudna itt lenni, nézzük milyen meccsek lesznek akkor!