Arsenal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ha lesérül Giroud, Walcott végül nem ír alá? akkor mi lesz?
ÉN ezért mondtam,hogy örültem volna neki...
mind1, kíváncsi leszek a végkifejletre...
félek,hogy holnap búcsúzunk az fa kupától aztán bl-ben az odavágón legyalul minket a bayern. Persze én örülnék a legjobban ha ez nem következne be, de ha olyan impotens játékot játszunk mint pl. a Soton elleni visszavágón akkor hiába minden
Henry nem jön <#levele>

minõségi játékos kell akit nehéz találni <#levele>

legjobban engem az bosszant,hogy idén Henry nem jön vissza, pedig rohadtul örültem volna ha még egyszer láthattam volna a pályán. Bár szerintem ha visszavonul az aktív focitól akkor remélem lesz egy fasza kis búcsú meccse az Emiratesben...
walcott hamarosan aláírja a szerzõdést?

Villa ezek szerint nem fog jönni hozzánk !

Arsene Wenger vezetõedzõ szerint Thierry Henry ezúttal nem tér vissza az Arsenal labdarúgócsapatához.
"Egyelõre még nincs is olyan állapotban. Még csak most jött vissza a szabadságáról." - nyilatkozott a New York Red Bulls 35 éves támadójáról a francia szakember.

Az amerikai szezon végeztével Henry az Arsenal edzõközpontjában tartotta magát fitten és többször is látni lehetett a lelátón vagy az öltözõben a londoni együttes meccsei alatt.

Arra a kérdésre, hogy van-e minimális esély a csatár januári-februári kölcsönvételére, Wenger határozott nemmel válaszolt:
"Azt hiszem, máshova fog menni" - tette hozzá a tréner.

AW a januári idõszakról:
"Igen, elfoglalt leszek. Megvan a potenciál, állunk a BL-ben. Nyitott vagyok az erõsítésre, de ez nem könnyû dolog, hiszen nem mindig találhatsz minõséget, aki elérhetõ a piacon.
A világ minden pontján vannak megfigyelõink. Mindenhol keresnek nekünk jó játékosokat."
arsnl
fölösleges igazolás lett volna abból a szempontból, h ugyanazt játssza mint Giroud. más típusú csatár kéne ide. mondjuk nekem Giroud-val sincs semmi bajom de rajta kívül van WAlcott még azt ennyi.
Ba 19 starts, 13 goals, 0 assists.
Giroud 15 starts, 9 goals, 7 assists (1. PL szezonja)

Demba Ba szépen nyitott 😄 1 gól máris... lehet többre mennek vele mint Torressal 😄
én is örültem volna neki 😞
de hát ez van, mi mindig lemaradunk a jó lehetõségekrõl
arsnl
Djourou -> HANNOVER fél évre.
Squillaci is mehet amerre lát elvileg.
1 csatár meg védõ (mbiwa) jöhetne. de egy állat vkp (Capoue) se ártana sztem...

Steve Downie
😄😄

The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.

minimize
Én meg Villa miatt aggódnék,mert ki tudja, 31, PL, vagy belejön, vagy buktavári,mint Chamakh(hiába kisebb név,hesszeltük 2évig mire elhoztuk a Bordeaux-ból-ergó azt hitték...),nekem Demba Ba jobban bejött volna,ismeri már a PL-t,gólerõs is itt,és vicc ára volt,õszintén....
Holtby azt jelzi, hogy a T'ham is komolyan gondolja a BL-indulást az idén.
Wenger azt mondta, a szurkolók Messi-szintû igazolást várnának-téves.
megbízható plajákat, a kellõ posztokra, ne állandóan a 18éves tehetségeket hajtsuk már.aki kupákat akar nyerni,mostanság nem minket választ-sajnos...

No one can stop Death!

Sabcsee
persze, de azért Jack jóval nagyobb reménység+a twittelõ csak arra akart rávezetni poénosan, hogy Holtby túl van hypeolva. 😊

kaka

azért Cleverley jó kis pléja
Sabcsee
ezért ne fájjon senki szíve, nem rossz játékos, de szerintem tök átlagos, jelenleg csak egy klasszis játékos tudna minket kihúzni a szarból. twitteren írtak egy remek hasonlatot: Lewis Holtby is a shit Tom Cleverley, who is a shit Jack Wilshere. 😄

Villa jó lenne, már az elsõ pletykáknál írtam, hogy õ tényleg pótolni RvP-t, de a Barca nagyon húzza a száját...bezzeg, ha nekik kell tõlünk vki még a takarítót is meginterjúvolják csak, hogy mennyire jó lenne, ha ez az Arsenal játékos náluk játszana...<#wilting>

kaka

minimize
Holtby-t(Schalke)is figyeltük, a nyártól a T'ham-é...<#rolleyes>

No one can stop Death!

ha walcott is elmegy , s nem jön senki akkor kalap kabát 😄
de utálom a vezetõséget te jóIsten <#guluszem1>
arsnl
Chamakh fél év -> West Ham kölcsön

minimize
Zanzásítva az eddigi "történések" az átigazolások körül: Squillaci valószínûleg hazatér,5kérõbõl is választhat-menni is akar.(Monaco,Ajaccio,Bastia,Marseille,Nice)
Chamakh kölcsönbe év végéig W'Ham,mert a Bordeaux sokallta a bérigényét...
Djourou már készül a Hannover után,Portugáliába, de "csak" év végéig adjuk,és nincs vásárlási opció a kölcsönadásban(!).
Ba hiába lett volna olcsó, posztja-stílusa dettó Giroud, emiatt nem vásároltuk meg,jött volna Õ, de a Fõnöknél belibbent a "vagy-ez-vagy az" effektus,ez lett.
Walcott-al ma is tárgyalnak, tegnap már 85%on álltak pozitívan, szerintem a meccs elõtt(??)bejelenthetik,mi lesz.

No one can stop Death!

minimize
"A mai teljesítményünket látván nem érdemeltünk többet. Nagyon szerettük volna begyûjteni a három pontot, mert így akkor száz százalékosan zártuk volna a karácsonyi idõszakot. Frusztráltak vagyunk az eredmény miatt, mert ha megnézzük a Readingnek ötöt, míg a hétvégén a Newcastlenek hét gólt tudtunk lõni, itt meg alig volt helyzetünk, és kapura lövésünk. Ha nem alakítunk ki helyzeteket, akkor esélyünk se lesz gyõzni. Talán fáradtak voltunk, hiányzott az akarat, és a sebesség se volt az igazi," - kezdte sajtótájékoztatóját Arséne Wenger.
"Nagyon frusztráló, hogy csupán csak egy pontot tudtunk szerezni. Talán elhittünk, hogy a Newcastle ellen tudtunk hét gólt szerezni, akkor ma is fogunk tudni. Egy rendkívül motivált, és jól futballozó Southampton ellen játszottunk, de úgy vélem nekünk inkább mentális, mintsem fizikai problémánk volt a mérkõzésen. Véleményem szerint a Southampton megérdemelte volna akár a három pontot is. Nagyon jól játszottak, a védekezésük fantasztikus volt, minden labdáért keményen megharcoltak, azonban a kialakított helyzeteiket nem tudták gólra váltani."

No one can stop Death!

nekem a végén az kimondottan tetszett,hogy nekünk járt a bedobás pár másodperccel a vége elõtt aztán tök lassan végeztük el 😄 én tuti rohantam volna és egybõl íveltem volna elõre , lesz ami lesz elven...

sagna szerintem ma nagyon rosszul játszott :S
minimize
pldigin a szakértõ-ex menedzser:"nyernek meccseket,persze. de ez az Arsenal nem AZ az Arsenal"....(Vieira,Ljungberg,stb)

No one can stop Death!

arsnl
hát ez a mai "játék" kilátástalan. 1kaput eltaláló lövés, amit még én is kivédtem volna talán.. gondoltam h nehéz meccs lesz, csak arra nem, h azért mert kurvaszarok leszünk..

csocso14
Rossz nézni, hogy mekkora forma ingadozás van a csapatnál meccsrõl meccsre. Meg most a szentek ezerrel mentek mi meg volt, hogy sétáltunk és az a rengeteg pontatlan passz és egymás meg nem értése hát azt hittem széttép az ideg.

ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME

Kaplan
Pont ezen gondolkoztam az utóbbi napokban, hogy ezért szopat minket nagyon csúnyán ez a klub. Vannak a kilátástalan meccseink és vannak azok a meccsek mikor úgy játszunk, hogy bárkit elpicsázunk ezen a Földön. Olyankor mindig elhisszük, hogy ez a csapat jó és általában ezután (például most) jön a pofára esés, hogy márpedig, nem, nem jó... Én még mindig Wengert tartom a ludasnak. Õszintén szólva, nem hangoztatom de most már erõsen drukkolok, hogy más érkezzen a helyére.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

minimize
"Nagyon mélyrõl jöttünk fel, kiegyensúlyozottnak kell lennünk, ha azt akarjuk, hogy legyen esélyünk" - mondta Wenger. "Ezen múlik most minden - mérkõzésrõl mérkõzésre kiegyensúlyozottnak kell maradnunk." a mai meccs sajtótájékoztatóján(is).
miért van az,hogy ennek mindig az ellenkezõjét látjuk a mérkõzésen? két-három éve?a megelõzõ éveket a "csapatépítésnek" tudom be.
remélem a szünetben jön a "Wenger-mánia",és hozzuk 1-2,vagy 1-3ra.
vagy??<#rolleyes>

No one can stop Death!

banok
18.30 Southampton-Arsenal
tv: Digisport1 hu
streamek: http://banok.myfreeforum.org/about8.html

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

jó kis év kezdés lenne egy gálával😊
minimize
Ramsey a hat-trick--labdára tegnap, Walcott-nak: "hosszabbíts, te barom..."
mond valamit a walesi,ez tény...

No one can stop Death!

Steve Downie
Ez inkább 😊

bakkerman
év PL gól díj várományos

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

szomferi

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

szomferi
Digin kint vannak a gólok, az nem jó?

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

ez az ember úgy csinálta mintha annyira fontos lenne még egy gólt lõni! mintha az 5.percben járnánk és kéne azaz egy gól 😄D
eszméletlen! örülök a gyõzelemnek, pedig féltem ettõl a meccstõl. Nagyon szép évzáró mérkõzés. Remélem a Soton' ellen gyõzelemmel nyitjuk az évet!
szép volt fiúk <#eljen><#taps>
Ha valakinek lesz letölthetõ hosszabb összefoglalója akkor linkelje már be!
grebber
Ez a védelem van bûn gyenge! Nem csatárt kéne ide hozni hanem valami épkézláb hátvédeket!

Next PC upgrade: 2022

Steve Downie

arsnl
legjobb gólöröm😄DDD

szomferi
ja, hát akkor szopó, ha már vagy valahol... az Invitelnél is van Digi, nekem is így van DigiSportom

Persze tudom én, hogy csak pénz kérdése. Iptv-m van(t-home) , egy adó miatt nem fogok venni digi tv-t,csak ilyenkor sajnálom. Gép elõtt nézni meg olyan mint a cotonos szex - nem az igazi.

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

szomferi
bárhonnan lehet mûholdas Digid... olyat kell venni, és az lesz 😄

arsnl
stat nem mond semmit, lõhettünk volna 10et is akár ha kicsit okosabbak vagyunk. Castle meg kb 3 helyzetbõl lõtt 3 gólt + volt pár távoli lövésük

Azért nem volt egyszerû meccs szívós volt az ellen, mindig felállt 3:3 után dõlt el a stat alapján.

Basszus nem láttam a meccset csak telón kaptam a gólónkénti értesítést... Haverok hülyét kaptak a percenkénti csilingeléstõl. :-)
Ilyenkor rohadt szar, hogy a seholnemfogható digi adja az angol focit!

arsnl
Theo aláirhatná szerzõdést már..

banok
7-3. Nem semmi.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

*7 lol
6-3 O_O
szomferi
Today's team: Szczesny, Sagna, Koscielny, Vermaelen, Gibbs, Arteta, Wilshere, Oxlade-Chamberlain, Cazorla, Podolski, Walcott

Subs: Mannone, Djourou, Ramsey, Coquelin, Rosicky, Gervinho, Giroud

Steve Downie
Valamit elírhattam, itt a javítás:

nálam semmi nem jön be
Az Arsenal legfõbb célpontja a januári átigazolási idõszakban az Atletico Madrid támadója Adrian Lopez lehet.

Többször is elmondta már Arsene Wenger, hogy nem elégedett csapata támadóival. Az Ágyúsok jelenlegi gólkirálya Santi Cazorla, ez a francia tréner szerint tûrhetetlen.

A nyári átigazolási idõszakban Wenger megszerezte Olivier Giroud-ot és Lukas Podolskit is, de egyelõre nem igazán tudták beváltani a hozzájuk fûzött reményeket.

A korábban a Manchester Unitedhez szerzõdõ Robin van Persie helye tehát továbbra sincs pótolva Londonban, ezért jöhet a képbe Lopez.

A játékos a becslések szerint 14 millió fontért már megszerezhetõ Madridból.
Steve Downie
hát igen, van különbség

Steve Downie
😄