31698
-
#27810 Kell,vagy nem??!
-
remek,egyik "vágyálmunk" kilőve,várható volt.
a T'ham (most)a Gameiro-Remy kettős egyikén agyal,mi leragadtunk Suareznél,és bejött a képbe Carrick(!!!!,31éves,miegymás....)is.
ezek isznak,vagy vmi nagyon okésat tolhatnak Londonban,esküszöm.
tudom, a média, de..nem zörög a... -
Dean Winchester #27808 -
Dean Winchester #27807 ronaldinho-szarnysegede-az-arsenale-lehet-21-millioert,58581?fullbrowser -
-
#27805 -
-
#27803 két szék közt...a padló??!
"Real Madrid are prepared to offer Liverpool £20million plus Argie striker Gonzalo Higuain for Suarez.
With Real now valuing Higuain at £35m after interest from Napoli, the Spanish giants’ £55m package might tempt Reds boss Brendan Rodgers to do business."
-
#27802 Idén is tiszta vicc az egész átigazolási politikánk, olvasom a híreket ki honnan hova ment és egy hír lóg ki: Wenger: nem állunk közel senki leigazolásához, majd folytatódik a ki honnan hova igazolt. -
#27801 sejteni lehetett(korai,vagy sem,de...),hogy ha az Ázsia Tour előtt nem érkezik új spíler,később nem nagyon marad a piacon megfelelő emberke.
fogalmam sincs,mit ügyködnek a szakemberek,de nevetséges ez az állandó nyári "görcs",amit elültetnek a szurkolóik(!!!)gyomrában Wengerék.
a terelés,az megy évről-évre,aztán aug. végére vagy érkezik vki,vagy "megfelelő a keretünk akár egy kupára is".
a kérdés,a Főnökkel hosszabbítanak-e a jövő évben??! -
#27800 Szerintem nem lesz semmi komoly igazolás a nyáron, legalább ilyen hozzáállással biztos nem, nem azt mondom h orrvérzésig költezzenek de beláthatná végre h ha nem vesz senkit lófaszt se fog nyerni a csapat. -
Dean Winchester #27799 "nagyon kevés az igazán jó játékos."
Akkor örülhetünk, hogy Sanogo személyében egy nagyon jó játékost sikerült igazolnunk?! :DD vicc ez a pali..
nagyba beharangozzák,hogy majd most igazolunk ,lesz minőségi igazolás aztán semmi :D
igaz minek is ? giroud ontja a gólokat, szépen játszunk, 2 meccsen 14 gólt lőttünk és csak 1-et kaptunk.. nem is kell senki, hogyne.
arra leszek kíváncsi ha mondjuk Giroud-Podolski és netán Cazorla lesérül, akkor mihez kezdünk?! jön a szokásos duma? -
#27798 ennyi,nem jön ide senki,de higuain,se suarez,se senki... -
#27797 biztos nagy kamugép a haverjai szerint is.
tettünk egy 40millás ajánlatot Suarez-ért,aki most éppen 55millióba fájna,mivel hogy "when you consider Edinson Cavani has gone for £55m, Luis is up there in that bracket of top talent." - Kop chief Brendan Rodgers- -
#27796 Mourinhonak a Realban se kellett:D hápháp -
#27795 Jovetic hivatalosan is a City-é. 2 hét alatt durván 60 millióért vettek 2 csatárt, csak, hogy végre legyen nekik normális a keretben...aha, kíváncsi leszek, Kosci-ék miként fognak reagálni egy Agüero, Dzeko, Negredo, Jovetic támadósorra(u.i.: +még ott van Guidetti, aki kölcsöncsben 20 gólig jutott a Feyenoordnál...).
A Papa megint Rooney-ról nyilatkozott, Wilshere és Arteta is a nagy igazolások fontosságáról, valami van a levegőben srácok !
KEEP THE FAITH !!! :) GO GUNNERS !!!
-
#27794 Higuain has apparently close friends: “Mourinho wants me there.”
kérdés,ki fog nyögni? a vezetőség(szerintem)nem,max. MI,szokás szerint. -
Dean Winchester #27793 nem akarásnak nyögés a vége... -
#27792 akkor vegyél már valakit!!! :D -
#27791 közben Squillaci a Bastia-é,a Lyon meg Gourcuff-ot használná fel egy Gervinho-bizniszben. -
#27790 ja,ez jár gondolom a Főnök fejében,naná,hogy nem saját "ötlet". "a pénz a bankban". mint tudjuk. -
#27789 minek ide még csatár, itt van Giroud. 2meccs,eddig 5gól,65perc.
-
Chris Lowe #27788 Sportklubon ma 14:00 vietnam-arsenal.
-
#27787 "A Napoli elnöke, Aurelio De Laurentiis megerősítette, hogy meg akarják szerezni a Real Madridtól az argentin Higuaínt, akit már az Arsenal is megvett volna néhány hete.
Költeni tudnak miből, a PSG hatvannégy millió eurót fizetett a klubnak az uruguayi csatárért, ez volt minden idők ötödik legdrágább igazolása."
-
#27786 Hát akkor nehezen hiszem h Higuain maradna padozni... -
#27785 az AS Roma egy 6,9millió fontos ajánlattal jelentkezett Gervinho-ért,Ancelotti meg áll. most Ibrahimovic-ot akarja -
#27784 uaz. az ügynöke,aki Pörszit eladta (Wengerrel karöltve)a nyáron.
nagy haverok is,szal'...ki tudja. -
#27783 "minimize: szerintem Negredo sosem volt opció, de nem is bánom, mivel nem egy klasszis csatár."
mint írtam,már mindenkit figyelek,aki nem u20-as befejező ember,és még a piacon van. a lényeg,hogy már Ő sincs,ergo lassan fogalmam sincs,ki jöhet csatár posztra,aki épkézláb embernek számít.
-
#27782 Fabregas-os hírről meg: Rooney előbb lesz Arsenal-os, mint ő MU-s...a Barca sem hülye, hogy eladja a másik potenciális Xavi utódot is, sajnos Cesc még 1-2 évig biztos ott fogja rúgni a bőrt. -
#27781 Emlékeztek még a "nagy" téli 30 milliós ajánlatunkra ? Kiderült, hogy állítólag Cavani volt az, akiért kiadtunk volna ennyit, bár látva, hogy mennyiért kelt el most nem csodálom, hogy a Napoli röhögve dobta vissza a mi kis összegünket...
minimize: szerintem Negredo sosem volt opció, de nem is bánom, mivel nem egy klasszis csatár.
Szándék már télen megvolt Wengerékben, most nyáron már robbantsanak bankot!
KEEP THE FAITH! GO GUNNERS!!! -
#27780 nem lepődnék meg,ha ott kötne ki.manapság...lassan mindenki elqurvul.
Alvaro Negredo is távolodik(most már azokra "állok rá",akik még elérhetőek,és nem u20-asok..),szintén a City-nél köthet ki.
-
#27779 persze hogy rosszul esett,de nem éreztem csalódottságot,mert a nevelő egyesületéhez ment vissza.normálisan el tudott búcsúzni és nem pöffeszkedett meg csókolgatta a másik csapat mezét már a 3ik meccsén,vagy dohogott mert nem duplázták meg a bérét... de ha a unitedhez menne az bosszanta.de nem fog odaigazolni. -
#27778 Akkor nem csalódtál amikor lelépett?!?
-
#27777 “The Barca midfield is already looking very crowded for next season and you wonder how many games Cesc will start.
He wants to play in the World Cup next summer and needs to be playing regularly.
Arsenal have first refusal on him but he’d prefer a switch to United.”
ez azért gáz.... -
#27776 Idén biztosan nem fogod, nem fogjuk eladni, pláne most, hogy Thiago is eligazolt. -
#27775 nem akarom őt is más piros mezben látni... értem én hogy jó a pénz,de nagyot csalódnék -
#27774 "számomra mindig is ez a klub volt az első."
ebben egyet is értünk nagyjából a Főnökkel.
a mu 25milliós ajánlattal lép Fabregas ügyében,asszem ez a mi kiv. árunk,ha élünk az elővásárlás jogával. nem hagynám Angliában máshová menni. -
Dean Winchester #27773 Arsene Wenger, az Arsenal francia menedzsere elárulta, hogy jól haladnak a szerződéshosszabbítási tárgyalásai a londoni klubbal, de ő is úgy látja, hogy a 2013/2014-as szezon sorsdöntő lesz a jövője szempontjából.
A 63 éves francia menedzsernek 2014 júniusában jár le a szerződése az Emirates Stadionban, de a közelmúltban már tárgyalásokat folytatott az esetleges hosszabbításról. Ezúttal azonban nem fog minden simán menni, mint eddig, mert a csapat 2005 óta nem nyert komoly kupát.
"A tárgyalások eddig jól mentek, nincs semmi gond" - nyilatkozta Arsene Wenger, aki azért tudja, hogy a következő szezonban többet kell elérnie a csapattal, mint egy negyedik hely a Premier League-ben.
"Itt vagyok 1996 óta, de ezt nem akarom előnyként felhasználni a maradásomhoz, ha egyszer úgy ítélik meg, hogy nem dolgozom jól. Márpedig a jövőm azon múlik, mennyire csinálom jól, amit csinálok. Nem gondolom, hogy örökre itt leszek. Mindig bizonyítottam a hűségemet ehhez a klubhoz, így ezt nem is kell bizonygatnom senkinek, de tudom, hogy ez egy sorsdöntő szezon lesz a számomra." Arsene Wenger azt is megerősítette, hogy a Paris Saint-Germain többször is megkereste. Az emberek mindig összekötnek a PSG-vel, mert francia vagyok én is, és ismerem a tulajdonosokat. De ha el akartam volna menni oda, már régen megtettem volna. De maradtam, mert a szívem az Arsenalhoz húz, számomra mindig is ez a klub volt az első." -
#27772 -
#27771 Perez papa berághatott Wengerre,mert elmulasztotta átvenni a madridi csapatot, áll. vmi hasonló tervet eszelt ki: 10 millió fontot és Higuain játékjogát adná a Poolnak Suarezért cserébe.
ha összehozza, újabb öngólt lövünk...