Arsenal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ÉN ezért mondtam,hogy örültem volna neki...
mind1, kíváncsi leszek a végkifejletre...
félek,hogy holnap búcsúzunk az fa kupától aztán bl-ben az odavágón legyalul minket a bayern. Persze én örülnék a legjobban ha ez nem következne be, de ha olyan impotens játékot játszunk mint pl. a Soton elleni visszavágón akkor hiába minden
minõségi játékos kell akit nehéz találni <#levele>#levele>
legjobban engem az bosszant,hogy idén Henry nem jön vissza, pedig rohadtul örültem volna ha még egyszer láthattam volna a pályán. Bár szerintem ha visszavonul az aktív focitól akkor remélem lesz egy fasza kis búcsú meccse az Emiratesben...
Villa ezek szerint nem fog jönni hozzánk !
Arsene Wenger vezetõedzõ szerint Thierry Henry ezúttal nem tér vissza az Arsenal labdarúgócsapatához.
"Egyelõre még nincs is olyan állapotban. Még csak most jött vissza a szabadságáról." - nyilatkozott a New York Red Bulls 35 éves támadójáról a francia szakember.
Az amerikai szezon végeztével Henry az Arsenal edzõközpontjában tartotta magát fitten és többször is látni lehetett a lelátón vagy az öltözõben a londoni együttes meccsei alatt.
Arra a kérdésre, hogy van-e minimális esély a csatár januári-februári kölcsönvételére, Wenger határozott nemmel válaszolt:
"Azt hiszem, máshova fog menni" - tette hozzá a tréner.
AW a januári idõszakról:
"Igen, elfoglalt leszek. Megvan a potenciál, állunk a BL-ben. Nyitott vagyok az erõsítésre, de ez nem könnyû dolog, hiszen nem mindig találhatsz minõséget, aki elérhetõ a piacon.
A világ minden pontján vannak megfigyelõink. Mindenhol keresnek nekünk jó játékosokat."
Ba 19 starts, 13 goals, 0 assists.
Giroud 15 starts, 9 goals, 7 assists (1. PL szezonja)
én is örültem volna neki 😞
de hát ez van, mi mindig lemaradunk a jó lehetõségekrõl
Squillaci is mehet amerre lát elvileg.
1 csatár meg védõ (mbiwa) jöhetne. de egy állat vkp (Capoue) se ártana sztem...
Holtby azt jelzi, hogy a T'ham is komolyan gondolja a BL-indulást az idén.
Wenger azt mondta, a szurkolók Messi-szintû igazolást várnának-téves.
megbízható plajákat, a kellõ posztokra, ne állandóan a 18éves tehetségeket hajtsuk már.aki kupákat akar nyerni,mostanság nem minket választ-sajnos...
No one can stop Death!
kaka
Villa jó lenne, már az elsõ pletykáknál írtam, hogy õ tényleg pótolni RvP-t, de a Barca nagyon húzza a száját...bezzeg, ha nekik kell tõlünk vki még a takarítót is meginterjúvolják csak, hogy mennyire jó lenne, ha ez az Arsenal játékos náluk játszana...<#wilting>#wilting>
kaka
No one can stop Death!
de utálom a vezetõséget te jóIsten <#guluszem1>#guluszem1>
Chamakh kölcsönbe év végéig W'Ham,mert a Bordeaux sokallta a bérigényét...
Djourou már készül a Hannover után,Portugáliába, de "csak" év végéig adjuk,és nincs vásárlási opció a kölcsönadásban(!).
Ba hiába lett volna olcsó, posztja-stílusa dettó Giroud, emiatt nem vásároltuk meg,jött volna Õ, de a Fõnöknél belibbent a "vagy-ez-vagy az" effektus,ez lett.
Walcott-al ma is tárgyalnak, tegnap már 85%on álltak pozitívan, szerintem a meccs elõtt(??)bejelenthetik,mi lesz.
No one can stop Death!
"Nagyon frusztráló, hogy csupán csak egy pontot tudtunk szerezni. Talán elhittünk, hogy a Newcastle ellen tudtunk hét gólt szerezni, akkor ma is fogunk tudni. Egy rendkívül motivált, és jól futballozó Southampton ellen játszottunk, de úgy vélem nekünk inkább mentális, mintsem fizikai problémánk volt a mérkõzésen. Véleményem szerint a Southampton megérdemelte volna akár a három pontot is. Nagyon jól játszottak, a védekezésük fantasztikus volt, minden labdáért keményen megharcoltak, azonban a kialakított helyzeteiket nem tudták gólra váltani."
No one can stop Death!
sagna szerintem ma nagyon rosszul játszott :S
No one can stop Death!
ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
miért van az,hogy ennek mindig az ellenkezõjét látjuk a mérkõzésen? két-három éve?a megelõzõ éveket a "csapatépítésnek" tudom be.
remélem a szünetben jön a "Wenger-mánia",és hozzuk 1-2,vagy 1-3ra.
vagy??<#rolleyes>#rolleyes>
No one can stop Death!
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
mond valamit a walesi,ez tény...
No one can stop Death!
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
eszméletlen! örülök a gyõzelemnek, pedig féltem ettõl a meccstõl. Nagyon szép évzáró mérkõzés. Remélem a Soton' ellen gyõzelemmel nyitjuk az évet!
szép volt fiúk <#eljen>#eljen><#taps>#taps>
Ha valakinek lesz letölthetõ hosszabb összefoglalója akkor linkelje már be!
Next PC upgrade: 2022
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
Ilyenkor rohadt szar, hogy a seholnemfogható digi adja az angol focit!
Subs: Mannone, Djourou, Ramsey, Coquelin, Rosicky, Gervinho, Giroud
The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.
Többször is elmondta már Arsene Wenger, hogy nem elégedett csapata támadóival. Az Ágyúsok jelenlegi gólkirálya Santi Cazorla, ez a francia tréner szerint tûrhetetlen.
A nyári átigazolási idõszakban Wenger megszerezte Olivier Giroud-ot és Lukas Podolskit is, de egyelõre nem igazán tudták beváltani a hozzájuk fûzött reményeket.
A korábban a Manchester Unitedhez szerzõdõ Robin van Persie helye tehát továbbra sincs pótolva Londonban, ezért jöhet a képbe Lopez.
A játékos a becslések szerint 14 millió fontért már megszerezhetõ Madridból.