Arsenal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szerintem lett volna esélyünk...
miért is nem lepõdtem meg ezen a vereségen...
túl szép is lett volna megverni a city-t 😞
arsnl
Arteta 3 hét. W-tõl megkérdezték, h ezért igazol-e vkit, mire mondta h januárban képtelenség Arteta szintû játékost találni-,-'.
én megértem, h nem mindenre az igazolás a válasz, de a vak is látja, h 2-3 játékos elférne nálunk. bullshit az egész

arsnl
2.félidõbe végre lehetett látni az akarást meg a küzdést, csak hát 0-2nél 10emberrel nem sokra elég..

csak Sagna oldalára játszunk, de nem NEM TUD beadni akkor minek?? istenem
Effe88
wenger miért a koscielnit kezdeti nálatok???
és egy 85x német válogatottat meg padoztat??XD

minimize
jön a megmentõnk.

No one can stop Death!

idegesítõ, ahogy ezek a semmit nem tudó "szakemberek" istenítik a cityt😄
arsnl
City téli szerzeménye jól mutatkozik be... gyk M.Dean

minimize
amit mutatunk,az is az.mármint vicc.

No one can stop Death!

ezért pirosat vicc
szomferi
na ez mázli volt a javából

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

webibebi
és van igazság!! gyerünk!!4

msn:[email protected] bárki felvehet

webibebi
ez mi a faszom???

webibebi
na az szép diaby... kiváncsi vagoy meddig bírja szegény :S

arsnl
Arteta megsérült helyette Diaby(!). Del Bosque jókor jött Emiratesbe-,- szegény Mikel

banok
17.00 Arsenal-Manchester City
tv: Digisport1 hu
streamek: http://banok.myfreeforum.org/about8.html

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

WuFraZselic
amibõl kb egy egészet sérült volt 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

minimize
SAF négyszemköztit kért Zaha-tól.
az a baj,hogy amíg tökölnek Walcott-al,addigra vagy a selejt marad,vagy késõ lesz,pótlás hiányában meg nem adják el...a barsza kijelentése (kizárt, hogy támadójuk, David Villa télen az Arsenalba szerzõdjön)meg vicces.remélem Fabregas csekkjeivel nem késnek.inkább padozzon egy jó csatár,egyszer,majd,hátha....<#rolleyes>

No one can stop Death!

minimize
Fellaini 22millióért vihetõ, érdeklõdünk, de a Kékek is(Chelsea)...szal pont.
más:
David Ornstein(BBC)elég megbízható Arsenal-értesülésekben::
"Az elmúlt napokban napvilágot láttak olyan híresztelések, miszerint Walcott hamarosan aláírhatja az új szerzõdését az Arsenallal, s így véget ér a szezon egyik legnagyobb kálváriája. Ez a helyzet-(bár megtörténhet a következõ napokban...!)- azonban nem így van. A hírekkel ellentétben Walcott menedzsere és az Arsenal képviselõi tavaly augusztus óta egyszer ültek le hivatalosan egyeztetni.<#rolleyes> Az akkori forró helyzet azonban enyhült, a játékos nem akarja elhagyni az Arsenalt, s a csapat is egyre magabiztosabb, hogy marad az angol támadó. Most, hogy Walcott a közelmúltban középcsatárként játszhatott, a konzekvenciát leszûrve - most már csak annyi kell, hogy megállapodjanak a fizetést,és a különbözõ jogdíjakat illetõen. Walcott képviselõi arra számítanak, hogy az Arsenal a következõ napokban hivatalos tárgyalásra hívja õket, ahol - ha megfelelõ ajánlatot tesznek a számukra(90-95k)- véget érhet a Walcott-saga."
addig ne számítsunk új emberre,most ez a TOP-feladat Londonban...<#oooo>

No one can stop Death!

Mor3llo
Hát azért, 2 éve elég stabil teljesítményt nyújt!

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Effe88
2 millónál többet nem ér szerintem
de kb. egy stokeba vagy wolverhamptonba képzelem elXD
nem egy ArsenalbaXD

Solidus
a mainz 15 misit kér,amúgy a dortmund van ráizgulva szalaira,de nem fog menni.az arsenalos hír kacsa...

.:SOLIDUS:.

bakkerman
pár oldal lehozta,hogyha Villat vagy Adriant nem sikerül megvennetek,akkor Szalai is szóba jöhet,a piaci ára 3millió euró,a 20 milliót csak a Mainz elnöke nyilatkozta,hogy szezon közben csak ennyiért adnák el

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Valahol olvastam,hogy Szalait akarjuk megvenni? vmi 20 milláért? ez nagy kacsa lehet sztem... egyébként õ ér annyit? 😄
minimize
Zaha valószínûleg a MU-ban köt ki, valahol 12,és15millió közötti áron.
(Walcott az elsõdleges Wengernek)

No one can stop Death!

minimize
megkönnyezni való van erre a hónapra is, olvasom,Jenkinson-t próbáltuk kölcsönadni a szezon végéig a C.Palace-nak, de nem szívesen menne,viszont Wenger játszatni akarja.hol van még az átig. ablak vége...

No one can stop Death!

Steve Downie
2012. január 9.

The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.

teljesen egyetértek
a kapus és a védõk nem tudom, miért spanyolból vannak és valóban pirlonak ott lenne a helye alonso helyett

http://www.powerplaymanager.com/r57633

minimize
<#eljen>

No one can stop Death!

Oziris666
Falcao simán odavaló , a vicc ott kezdõdik h a 4 védõ is mind spanyol bajnokságból van!Piqué és társai parádésan védekeznek fõleg amikor 90% ban a Barcánál van a labda...
Amugy fokozhatták volna a komolyságot ha Valdes a kapus😄

Mor3llo
Hát azért, minden tiszteletem RvP-é, brutális szezont futott, ez tény, de ez elmondható Falcaora is. És Falcao még címeket is nyert, elég rangosakat...
A többivel egyetértek, nagybetûs VICC!

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

vicc az egész
Sabcsee
na jó, ez már a seggnyalás mesterfoka! az okés, hogy Messi kapta, lassan a történelem legjobbja lesz, de hogy 1 PL-es sincs az év csapatában, végülis csak angol csapat nyerte a BL-t, nem számít...minumum Falcao helyett Van Persie, és azért a veretlen Juve és olasz válogatott vezérének Pirlo-nak is ott lenne a helye...

kaka

minimize
"Megmutattuk, hogy minõségi csapatunk van." igaz,Fõnök,a 95percbõl 15ben.
a többi??!<#rolleyes>

No one can stop Death!

Steve Downie
A Brighton-t kapja a gyõztes, idegenben.

The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.

Én kicsit azért örülök... remélem azt is adja a sport tv és akkor megint látom a csapatom.

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

arsnl
annyira hiányzott ez a +1 meccs..

arsnl
omg már faszom😄

Ezt nem hiszem el... Passzolgatnak a 16-osunkon. Ejj lesz még egy meccs!

webibebi
így teljesüljön minden kívánságom 😄

[HUN]FaTaL
Ezt gyorsan megfordítottátok 😄

Szép gól!

http://goo.gl/gd6Zi5

Ez szép volt! 2-1!

webibebi
na gyorsan mégegyet

arsnl
de h miért nem tudjuk normálisan kapura tenni..

arsnl
legalább koncentrálhatunk bajnokságra. szánalma védekezés volt ez.

Bazze, ha kiesünk sehol nem látok ágyús meccset.1-0.:-(
na gyerünk fordítani kell!

webibebi
ez a michu....

Szép mozdulat volt giroud lövése, és hálisten nincs nagy baj, pedig nagyon kapálózott.

minimize
még mindig tartom, és nem a mai, újabb 2gól miatt,de hiába mondja Wenger, és most #26837ben arsnl is,hogy uazt. játssza,mint Giroud.
lehet,de kicsit pontosabban teszi,olcsóbb,mint pl. Villa,és nem 31éves.
az egycsatáros szarakodásunk meg...

No one can stop Death!