31698
-
Dean Winchester #27850 ha lesz sérült, ha nem akkor indokolatlan lesz igazolni :D -
#27849 ugyan majd utolsó órákban jönnek a Park-szerű igazolások. nyugi -
#27848 nem tudom,a hétfői hírek után van-e esély Suarez megszerzésére,a Pool az uruguay-i támadóért 55millió fontot szeretne kapni,mondván,Cavani is ennyiért ment el a PSG-hez.
közben a Kékek 40millió fonttal készülnek menni Rooney-ért.
fogy az idő,és a türelem is... -
#27847 Hétfő esti hírek szerint Arséne Wenger elhatározta, hogy nem fogja tovább emelni az árat Luis Surezért, aki már hetek óta az Arsenal első számú kiszemeltje. Wenger pedig bízik benne, hogy Suarez ügynökei kicsikarhatják a váltást a Liverpoolnál, mivel az egész dolog lényege a 40 millió fontos záradék a szerződésében. Suarez ügynökei meg vannak győződve arról, hogy ez a 40 millió font egy kivásárlási záradék, mivel a csapat nem jutott be a Bajnokok Ligájába. A Liverpool pedig ragaszkodik ahhoz, hogy ekkor tárgyalhat más csapatokkal. Ez a vita könnyen a Premier League bizottsága elé kerülhet, ha továbbra sem lesz megegyezés.
ja,jó úton jár az Öreg.vagy elviszik addig kp.-ben,vagy októberre talán ki is derül az ügyvédei révén,miért maradunk le róla, pedig "nagyon akartuk". úgyis eltiltott addig. -
#27846 „A Manchester Unitednek ott van Wayne Rooney, a Manchester Citynek Sergio Agüero, de az Arsenalnál nincs egy olyan vezéregyéniség, akivel címeket lehetne nyerni. Vannak persze jó játékosaik, de mióta Thierry Henry távozott, csak szenvednek” – mondta Forlán csapata legutóbbi sajtótájékoztatóján.
Ahogy arról korábban beszámoltunk, sajtóhírek szerint az Arsenal már tett egy 40 millió fontos ajánlatot az uruguayi csatárért, azonban azt a liverpooliak nem fogadták el.
„Egyedül Luis tudja, mit szeretne, de az biztos, hogy az Arsenal számára hatalmas eredmény lenne a leigazolása. Ha szerződtetik Suárezt a londoniak, komoly esélyük lehet a bajnoki cím megszerzésére is” – tette hozzá Forlán. -
#27845 én meg lassan mindenkin meglepődöm,aki ide jön.vagy 18éves tini,hogy befusson,vagy valami ingyen-olcsón csávó,de nem ász playa.
tudják,itt kevéske az ambíció(BL úgyis meglesz,évről-évre,de egyre inkább csak talán...),kupák? esély nem sok,de természetesen ez ott="versenyben vagyunk bármelyik kupáért"-ja, egy darabig... -
Dean Winchester #27844 én pl. Cazorlán meg is lepődtem,hogy képes volt hozzánk jönni.... -
Chris Lowe #27843 Az éremnek két oldala van. Egyrészt minden évben élcsapat vagyunk holott egyre gyengébb a csapat. Mások szanaszét vásárolják magukat mégsem tudnak összerakni topcsapatot. Szerintem is gyenge a mostani játékosállomány, de az is igaz, hogy sosem a sztárok jöttek hozzánk, hanem itt lettek azok. Kéne ide pár fiatal akikben ég a tűz és wenger azaz edző aki össze tudná rakni bajnokesélyessé a csapatot.
Viszont tény én sem látom optimistán a jövő évi szereplést. -
#27842 az mondjuk érdekes hogy még egy Norwichnak is van 28 milliója játékosvásárlásra :O -
#27841 English teams spending this summer
Arsenal - € 0
Aston Villa - € 12.3m
Cardiff City - € 10.5m
Chelsea - € 33.3m
Crystal Palace - € 8.3m
Everton - € 11m
Fulham - € 7m
Hull City - € 8.6m
Liverpool - € 26.8m
Manchester City - € 111m
Manchester United - € 1.8m
Norwich City - € 28.5m
Southampton - € 24.5m
Stoke City - € 3.6m
Sunderland - € 21.7m
Swansea City - € 23.2m
Tottenham - € 27m
West Ham - € 18m -
EZ tényleg egy vicc. -
#27839 korrekt komment,én 20éve vagyok Ágyús. a Főnök az elején igazi professzor volt,mára(sajnos)egy megvékonyodott,csak hőzöngőnek tűnő jelenség lett.
a probléma a vezetőség, szerintem Wenger utódja is hasonló kaliberű valaki lesz. addig pedig itt minden marad úgy,ahogy... -
Dean Winchester #27838 Az hét folyamán több hír szólt arról, hogy a brazil Bernard hamarosan az Arsenalhoz igazolhat, ám a brazil játékosról úgy néz ki, lemaradt az Arsenal. A tehetséges játékosért számos csapat érdeklődött, az Arsenal mellett a Dortmund, Tottenham, illetve a Porto is, de a legújabb hírek szerint holnap a Porto játékosa lehet. A játékos apja ugyan elismerte az Arsenal érdeklődését, ám hozzátette, hogy még nem érkezett hivatalos ajánlat az Arsenaltól, illetve a Porto egy nagy lehetőség lenne, hogy berobbanjon európa top játékosai közé. Hírek szerint Bernard a mai napon hiányzott az edzésről, a Porto elnöke pedig egy 'meglepetést' ígért a szurkolóknak a holnapi ap folyamán. A Porto mellett szól továbbá, hogy Bernard játékjogát nem csak az Atletico Mineiro birtokolja, hanem magántulajdonban lévő cég is, amit a Premier League szabályai tiltanak. Összességében tehát a hirtelen szárnyrakapott hírek ellenére úgy néz ki, hogy Bernard a Porto játékosa lesz, nem csatlakova az Arsenalhoz. -
pilboy #27837 komolyan mondom, ha nem lennék lusta és lenne rá időm, visszatekerném a topicot 1 évvel, 2 évvel, 3 évvel... ez előttre a nyári átigazolási szezonra, és sztem azt venném észre a kommentekből, h nem változott semmi. (folyton ott vannak a lehetőségek, szóbeszédek, h kiket tudtok majd leigazolni, aztán szinte semmi. talán cazorla és vermaelen kivétel) ez nem a ti hibátok, hanem ez wengernek szól, aki kicsit leragadt egy korszakban és ellubickol, mint hal a szatyorban
halkan jegyzem meg, idén mi sem vagyunk topon az igazolásokban eddig, eközben a chelsea, meg a city...
-
Dean Winchester #27836 nevetséges :D
szezon végén, jött a hír hogy na most igazolni fogunk, van elkülönítve x összeg. jöttek a cikkek is,hogy kik jöhetnek szóba aztán szépen lassan elmentek másik klubba.
Most meg kb. kimondja, hogy felesleges igazolni hiszen kurva jók vagyunk...
oké , de azért bízzunk a mesterben ugye meg nyaljuk a seggéd ahogy azt teszi jó pár elvakuklt arsenal drukker :D
Lehet suarezért is azért ajánlottunk pénzt mert tudta a vezetőség,hogy úgyse fogadják el, a szurkolóknál meg jók vagyunk hisz megmutatták nekünk,hogy ha akarnak akkor tudnának ajánlatot tenni bárkiért ?!
Vicc az egész, azért bízom a csodában -
#27835 "Nem nagy neveket akarunk, hanem jó játékosokat. A név kevésbé fontos számunkra. A játékos minősége számít csak. Annyi jó játékost akarunk szerződtetni, amennyit csak tudunk, de az itt lévőkre is figyelnünk kell, és fejlesztenünk kell őket.
A középpályára többen is vannak - nagy a küzdelem a helyekért. Sagna jól teljesített középhátvédként. Erős csapatunk van. Ott vagyunk a piacon, hogy megerősítsük a csapatunkat."
-
#27834 #27831-ismétlés a tudás atyja, asszem.
#27833-komolyan, simán égek a beosztottjaim előtt már így is évek óta(a legtöbb Chelsea-s,MU-s,Barszás),de a Főnök képes napról-napra lesokkolni.
-
#27833 ennyi,nem igazolnak ide senkit,wenger szerint bajnokesélyes a csapat.... -
#27832 ezen befostam gyerekek :D:D:D:D:D:DD:D:D -
Dean Winchester #27831 már kétszer is volt :D
#27811 -
#27830 ja, Bernard meg az Atl.Mineiro-tól 21és fél millió fontért hozható el-ha kifizetjük persze. -
#27829 ....közben olvasom,(csúnya,hazug englis média),Fabregas "keen to move to man.united"
először haza a "gyökereihez",utána meg vissza Angliába, a ......-hez.
hát gratula neki,amennyiben igaz ez. -
#27828 50-et akar a pool,gervinho már fél lábbal rómában van.ahogy elnézem ezt a sok huza vonát,inkább ne is igazoljanak ilyen tőről kinőtt "sztárfutbalistát".ebből a 40 misiből már érkezhetett volna pár olyan kevésbé ismert figura,aki később kulcsember lehetne,mint santi,vagy podolski.... -
Dean Winchester #27827 Brendan Rodgers úgy véli, Luis Suárez ér annyit, mint Edinson Cavani, márpedig az uruguayi támadó 55 millió fontnyi euróért szerződött Nápolyból a PSG-hez…
„Ha az Arsenal akar egy játékost, akkor meg kell fizetnie az árát. Néhány hete 35 millió fontot ajánlottak, most pedig 40 000 001 fontot. Ez az összeg közelében sincs annak, amennyit valójában a játékos ér” – fogalmazott keményen a Liverpool Echónak.
„Sokismeretlenes az egyenlet. Nem elég, ha egy játékos menni akar, valakinek ki is kell fizetnie azt az összeget, amennyi az értéke.”
Suárez mindenesetre a Liverpoollal kezdte meg a felkészülést a következő idényre, a Melbourne Victory ellen húsz percet játszott, ezalatt kiosztott egy gólpasszt.
Azt megelőzően április közepén lépett pályára legutóbb, mikor is megharapta a chelsea-s Braniszlav Ivanovicsot, és kiállíttatta magát, tízmeccses eltiltást kiprovokálva.
Az Arsenalnak mindenesetre hatalmas szüksége lenne rá, hiszen a másik kiszemelt, Gonzalo Higuaín a héten aláírt a Napolihoz.
-
#27826 ott a pont.egyenlőre.
amennyiben a Roma valóban vinné Gervinho-t,akkor az érte kapott pénzt hozzá kell csapni a Suarez-ért ajánlott összeghez.(7-8millió)
akkor indulhat a para, ha arra várnak a fejeseink,hogy az uruguay-i eret vágjon magán a távozása érdekében...mert lehet újabb célpontot keresgélni,az idő pedig lassan,de fogy.
korrekt ajánlat kell(de nem elszállt!!),neki meg heti 150k,aztán(szokása szerint)felszántja a pályát a siker érdekében a pali.
nem lökött ő,aki huzamosabb ideig,adott célért focizott,tudja,milyen az, ha vki győzni akar minden adott meccsen...
-
#27825 sztem nem kell még kétségbe esni. végre tényleg akarunk igazolni világklasszist, csak hát pont Suarezt akit nem fog könnyen elengedni a Pool. Higuain azért nem ért volna 40m eurot az is biztos, de vele már megállapodtunk csak Real többet akart végül mint amit mi így hagytuk. de ez hogy ténylegesen vkiért 40mt is képesek voltunk ajánlani, azt mutatja h van pénz azért már. majd ha visszajöttünk Ázsiából bepörögnek az események szvsz. van még idő -
#27824 ááá,akkor sem... szerintem augusztus utolsó pár napjában jön pár kevésbé klasszikus de közepesen jó játékos mint tavaly,és kész.elmondja a főnök hogy így is ütőképes a csapat.rengeteg fiatal duzzad a bizonyításvágytól(akik most sem fognak jól játszani).ráadásnak a mu megint bejelentkezett fabregasért.suarezt 55 misiért adná oda a pool elnöke,és szerinte az arsenálnál szívnak valamit hogy "csak" 40+1et adnának érte... nevetséges,ami itt folyik.az a pár klub amelyik tud ilyen összegeket fizetni,felbátorítja az eladókat.és mindenkinek azzal jönnek hogy ennyi az ár,mert a city,vagy a monaco tudna ennyit fizetni.hát akkor vegyék meg azok... suarez szerintem 25-nél nem ér többet.ha azt a 40-et higuainért ajánlottuk volna(aki jobb is a harapos dögnél) már rég ázsiában turnézna vígan poldiékkal,és szaggatná a hálót... -
Dean Winchester #27823 majd holnap ha poldi vagy giroud lesérül 1-2 hónapra akkor gyors igazolni fog valakit :DDDD -
#27822 wenger a mágus :D ... -
Chris Lowe #27821 Uff...:-( -
#27820 nem,sanogo jött ingyen eddig... -
Chris Lowe #27819 Akkor végülis a nagy nyári bevásárlásból mi valósult meg? Vettünk valakit? -
Dean Winchester #27818 az a vicc,hogy suarezért képesek ajánlani 40 millát de sok akár még jobb játékosért meg képtelenek voltak ajánlatot is tenni.... hanem csak érdeklődtek :) -
#27817 ja, és most lefogadom,hogy nem mi leszünk a nyertesei ennek a mókának.
(r.madrid nem tudja megvenni Bale-t,mehet Suarez-ért,pénz van bőven,BL is,nem Anglia(6meccses eltiltás)sőt,ha eladják Modric-ot,simán ajánlanak 50-55milliót,aztán csá-csá..) -
#27816 a fotóját,és az elmúlt években kapkodva elszórt, több tízmillió fontjait figyelembe véve az a bizonyos cucc az amcsiknál azért ütősebb lehet,mint a Londoni. -
#27815 még majdnem egy hónap van addig.
a Suarez-ügyet meg most kellene befejezni,mert ez a huza-vona kezd kínossá válni.
körbe kellene nézni, maradt-e még elérhető (a vezetés szerint megfizethető)játékos csatár posztra,és kifizetni a vételárát.
vicc az egész. -
#27814 a pool elnöke egy igazi pöcs,pedig ilyen névvel.. -
#27813 40-es ajánlat suarezért elutasítva,amúgy koscielny,monreal,vermaelen sérülés miatt nem lesz ott az augusztus 17-én 16 órakor kezdődő szezonnyitón ahol az aston villa lesz az ellenfél... jól kezdődik. -
#27812 nem hinném,hogy(HA!)a padra érkezik. -
#27811 ismét egy 20 éves aki a kispadot koptatja reménységként...