31698

• Solidus
    pont egy ilyen kaliberű befejező csatár kéne mint drogba,de ha skótkodnak,márpedig azt fognak(pedig pénz az van),nem jön ide senki,meg amúgy is ki akarna egy örökös küzdjünk a 4ik helyért csapathoz szerződni?
  • minimize
    ja, és a legjobb: "benne voltunk a 4ben".ezen szakadok.
  • Dean Winchester
    kíváncsi leszek mire leszünk képesek a Cityvel szemben. Sok jóra nem számítok
  • minimize
    állati flém lenne belőle,de mekkora vicc, hogy a SAJÁT kupánkat se nyertük meg???!
  • minimize
    az elmúlt két napban világosan kiderült,nem 160cm magas,ellenben futballozni képes csapattal szemben ennyit tudunk. erős a keret,kérdés,mihez?
  • Dean Winchester
    elmennek ezek a fenébe, szép volt fiúk
    megérdemeljük, a galata nyerni akart mi meg csak passzolgattunk (azt is rosszul). Kezünkben a sorsunk, csupán meg kellett volna tartani az 1 gólos előnyt, esetleg GÓLT lőni és nem csak játszogatni, leszarni a meccset...
  • Dean Winchester
    ilyenkor ébredünk fel. remélem nem lesz késő és sikerül legalább a győztes gólt beverni
  • Dean Winchester
    nagyon enm akarunk gólt lőni, vicc amit az elmúlt fél órában műveltünk . végén még 1-1 lesz aztán nem nyerjük meg ezt sem.
  • minimize
    látom Gervinho meg orvosin van az AS Roma-nál.remek.
  • Chris Lowe
    Jah, mellé ment volna ha nincs ott sagna...
    Mondjuk ettől még zseniális mozdulat.
  • Steve Downie
    Giroud

• Dean Winchester
    ismét kezünkben a sorsunk, ha nyerünk akkor miénk a kupa !
  • Solidus
    persze suarez annyit ér mint bale,szerintem bale 20 millát sem nagyon ér... kezd elborulni az átigazolási piac,kéne ide is maximalizálni,max 10 misi egy játékosért.és kész,az agyam eldobom...
  • arsnl
    állítólag Matthias Ginter miénk lesz 6,1m fontért. 19éves középhátvéd aki tud középpályán is játszani. Freiburgból.
  • arsnl
    >Hilaro
    >1.számu kapus
    csak 1et választhatsz
  • Steve Downie
  • minimize
    ezen mi is nevetünk,szal' Üdv testvér!
    majd HA Ushmanov megveszi az amcsit kilóra,mi is addig cserélgetünk menedzsereket,amíg nem nyer végre valamelyik kupát a csapattal.term. addig megforgatunk(néhol feleslegesen...)több száz millió fontot is.
  • Dean Winchester
    Ha nem is első számú, de tuti beférne valamelyik csapatba. Csupán furcsának találom, hogy valaki a padot válassza ahelyett,hogy olyan csapatba menjen ahol játéklehetőséget kaphatna.
    Wenger nyilatkozatain én is csak nevetek :) Vagyis inkább néha kínomban mosolygok rajta... :(
  • minimize
    azt sem tudom, ki az a pali...
    más: Rodgers szerint most éppen Bale-el van egy árban Suarez(100m),mert ha a maki ér annyit, az uruguay-i is.
    a kérdés persze az, h Londonban mit szívnak....
  • contraste
    Lehet, hogy viccesnek találod, de nálatok bőven első számű kapus lenne, ez a különbség.

Én meg tudod min nevettem ma reggel? Wenger: Arsenal can win title.
  • Dean Winchester
    picit off...
    hilario hosszabbított

igen , ő megelégszik azzal,hogy kapja a fizut a nagy semmiért :DDD
  • Steve Downie
    Gervinho és Chamakh 48 órán belül távozik, Bendtnert nem lehet eladni
  • Dean Winchester
    0-1 után kihagyta, aztán büntetettek is egy góllal...
    holnap nyerni kéne, a napolinak meg ikszelnie
  • szomferi
    2-2, de ahogy látom, Poldi kihagyott egy büntetőt is az 1. félidőben
  • Chris Lowe
    1:2 lett a vége? 70 percig tudtam nézni utána mennem kellett, így nem láttam a végét. Giroud gólja nagy mák volt, sagna már most megérte.:-)
  • minimize
    "Liverpool expect to receive a formal offer from Madrid next week, and have already started planning for life without the striker Suarez by offering £15m for Atletico Madrid’s Diego Costa."
  • minimize
    ROSI,Kos,meg Sagna a behozatala után. a többi 20percet focizott,nem többet.holnap sokkal több kell a Galata ellen.meg persze új igazolások.
  • grebber
    Ja mert előző szezondba is olyan hüdekurva simán lett meg a 4. hely mi?
  • Dean Winchester
    haggyad már ez a fszi nem százas :DDDD ja igen még lóg 5 kilóval a tavaly előtti fogadásunkért :DDD (15. hely körül voltunk, én mondtam,hogy az első 4be ott leszünk, ő azt mondta,hogy nem. én nyertem XD)

közben jön az idei kiszemeltünk, higuain... ha még gólt is lő bakker :S
  • arsnl
    megint? elmúlt 16 évben sose küzdtünk 5-10helyért
  • grebber
    Jó a csapat megint csak 5-10 hely között fog küzdeni a NÉV becsületéért!
  • minimize
    a "hakni-tour" ennyire volt elég. a keret jó, egy 6.-7.helyre,ha nem jön senki. lassan,a játékot elnézve minden posztra kellene egy normális ember...
  • arsnl
    1 dolog eddig leszürhető, Arteta nélkül nincs középpályás védekezés gyakorlatilag.. ide kell még ember
  • Dean Winchester
    ez vicc baszki, egy picit komoolyabb ellenfelet kapunk és ennyire telik ? :S
    hajrá, azért jó lenne fordítani
  • minimize
    durva,de bízom egy gyenge szereplésben az Emirates Cup-on,(eddig alakul is, 11perc után Arsenal 0 Napoli 1...)és a nagy "ébredésen" a vezetőségben.
  • Solidus
    wenger még hisz a suarez ügyben,én nagyon nem...
  • arsnl
    hátha Costat leigazolják akkor sztem 100% h Suarez lelép. és mivel Real több mint 100m-t fog adni Bale-ért (hahahahaha) így csak mi maradunk. reménykedjünk
  • Dean Winchester
    de örültem volna neki...
  • Solidus
    nah,bernard gyerek sen jön...

diego costa-ért máshol 25 millás ajánlatot írnak.ez a kivásárlási ár,de biztosan megveszik.mi pedig nem igazolunk senkit,és pont... elég erős a keret így is,a mester szerint...
  • minimize
    talán(!!!)elkezdtek a Pool-nál Suarez utódlásán ügyködni,21milliós ajánlatot küldtek az Atl.Madrid-nak,Diego Costa ügyében. ez a minimál ár,szal' feleslegesen szájalnak velünk,ők sem jobbak semmivel.
    tudom, Suarez >Costa, de akkor is mókás,nna...