31698
-
#27930 Szczesny,-Sagna,Merte,Kos,Gibbs-Arteta,Ramsey,Wilshere-Ox,Walcott,Podolski
áll. a kezdő.
pad:Fabianski,Zelalem,Giroud,Jenkinson,Hayden(?),Perez(?),Cazorla
ha másra nem is,arra jó lesz a mai barátságos,hogy szembesülhessünk a tényekkel. -
Dean Winchester #27929 Sportklub
15:55
Labdarúgás (élő)
Manchester City - Arsenal
hajrá fiúk. Kíváncsi vagyok mire leszünk képesek a cityvel szemben... -
Dean Winchester #27928 azért ebben nem vagyok biztos.... persze a tulaj is hibás leehet sőt, de azért ha van x keret igazolásra márpedig biztos,hogy van arról nem a vezetőség tehet,hogy van egy menedzser aki képtelen igazolni vagy esetleg az utolsó percre hagyja ezt amikor már viszonylag jó árban jó játékos nem nagyon lesz a piacon mert mindenki elhappolja előlünk akiket mi csak nézegetünk.
Suarezre kíváncsi vagyok és arra is,hogy végül jön-e valami jó játékos nem pedig egy fiatal feltörekvő fiatalt szerzünk be... -
#27927 " Ha Wenger-nek lenne töke" Atyaisten ,te tényleg az hiszed hogy Wenger bármibe is beleszólhat?
Ő amit csinál az csupán annyi hogy örülhet hogy itt van még állása annak ellenére hogy évek óta nincs eredmény.
Ha a fentiek csak a pénzt akarják a klubból kivenni (márpedig mocskos mod erről szól amióta a nyomingerek a tulajok) akkor márpedig ez lesz évről évre!
Ahoz hogy történjen itt valami a tulajnak kéne távozni a vérbe és helyére egy olyat akit érdekelnek is az eredmények nem csak a pénz. -
#27926 Miquel Leicesterbe került kölcsönbe. ezzel már majdnem elérte a 30-at az elküldött/lejárt szerződésű/kölcsönbe adott játékosok száma (nyilván ifit is beleszámolva). -
Chris Lowe #27925 Nem lesz eccerű meccs... -
#27924 hozzuk el Eto'o-t ha már úgyis eladnak mindenkit onnan. még reális is lehetne ha nem keresne 5ezer milliárdot évente.. -
#27923 azért mert RvPnek 1 év múlva lejárt volna a szerződése, Luis barátunk meg tavaly hosszabbított így nyugodtan megtehetik ezt. persze ez senkinek se jó. de Torres eladásánál is kijelentették h semmi áron nem adják el pár nap múlva már Stamford Bridgen pózolt..
de tény jelen állás szerint elég siralmas helyzet. 17 db felnőtt játékos -,-. persze biztos azért "várunk" ki, h majd utolsó napokban olcsóbban eltudjuk hozni embereket így spórolva pár millát.. csak kár h bajnokság jövőhéten kezd, és bajnokság eleje is fontos kéne h legyen. tavaly pl bajnoki vereségeink 3adát az első 10meccsen szenvedtük el.. -
Dean Winchester #27922 Fener-Arsenal bl. csop. körbe jutás a tét :D
örülök az idegenbeli kezdésnek, még jobban örülnék ha már az odavágón sikerülne nyerni. Abba bele se merek gondolni,hogy idegenben két góllal kikapunk és nem jutunk be a bl-be... -
#27921 Én örülnék Flamini-nek,ingyér van, a PL-ben már bizonyított, ráadásul nálunk...29, még teljesen jó korban van, Arteta-val megoldanák a VKP posztot. -
#27920 Ez már kezd szánalmas lenni: A Pool tulajdonosa kijelentette személyesen Kroenke-éknek, Suarez nem eladó, mivel ők is a BL-helyekért mennek és már nem tudnák pótolni. Egyrészt respect Rodgers-éknek, hogy ilyen keményen és határozottan küzdenek a játékosukért. Másrészt a kurva anyját az egész Arsenal stábjának, hogy ekkora töketlen szar banda, nem bírnak egy normális átigazolási szezont lehozni.
Mi tavaly mi a faszért nem álltunk RvP elé a kis nyilatkozat után, zártuk ki a csapat edzéseiről és küldtük el a retekbe Fergie-éket? Azóta sem tudtuk pótolni rendesen Persie-t, 3 ember épphogy összehozta a góljait, kurva nagy előrelépés.
Iszonyat ami itt megy, már mennyiségben sem vagyunk meg. Ha Wenger-nek lenne töke, akkor fogná a Homlokért kapott és millát és egyből hozzá dobná a 40-es ajánlathoz.
Keep the faith...! -
#27919 jó h mi sose voltunk igazán képben, csak ügynök szóba hozott vele minket, szokás szerint.
de nyugi lehet leigazoljuk El Jadeyaoui, Sebastian Perez, Flamini triót. Flamini elvileg nálunk edz, msot h lejárt szerződése, de lehet h csak szokásos kondiban maradás miatt (mint Beckham, Pires, Campbell stb).
Suarez-t kéne elhozni vhogy utána sztem jönne többi igazolás is. -
#27918 amire kiderül,addigra mindenki derül! -
#27917 gündogannak örülnék,a dortmund egyik húzóembere ha nem a legjobb a csapatában szerintem.lassan kezdem elhinni hogy suarez érkezhet,bár sokallom az 50-et érte.. -
#27916 barom cikk,egy szokásos sületlenségeket író oldalról.
akiért "csak" érdeklődtünk(100másik mellett...),miért "happolta el" a Sahtar?
Gündogan van tervben(20millió elsőre,fontban),ill. egy emelt ajánlat Suarez-ért,csak hogy érezzék a törődést Rodgers-ék.(50milliós ajánlat lesz amúgy) -
#27915 nah,bernardról is lecsúsztunk,sahtaré lett -
#27914 Annyira szánalmas, hogy csak így tudunk megvenni valakit. Megy a szenvedés, a játékos hisztizik, hogy jajj engedjék el... Oda kell menni, lebaszni az asztalra a pénzt és elhozni a játékost. Itt meg megy a folyamatos parádézás, ráadásul egy játékoson amikor szerintem legalább 3 minőségi játékosra volna szükségünk. Megint nem lesz itt semmi. KAPJÁK BE! -
#27913 ja, és biztos vagyok benne,hogy jön Suarez is. -
#27912 Bale 105millióért mehet,pedig összesítve gyengébbek a mutatói sokban Walcott-al viszonyítva. mu megint ott készül erősödni,ahol gyenge,kp,Fellaini mehet 25körül.
ez az arab gyerek 2napos "teszt" meg...mind megyei 1ben.
Suarez belekezdett
-
#27911 "Nem tart a Liverpool Norvégiába utazó keretével Luis Suárez, az angol klub uruguayi csatára, aki lábfejsérülés miatt kényszerült lemondani a Valerenga elleni szerdai felkészülési mérkőzésen való szereplést.
Az Arsenalba vágyó Suárez sérüléséről szerdán tudnak meg többet, miután alapos vizsgálatnak vetik alá. "
ennyit az nso-ról,méghogy arsenalba vágyó... :D :D -
#27910 látom,nem. hagyjuk is.
Manchester United are plotting a move for Porto striker Jackson Martinez.
35m font lenne kb. -
#27909 ehh,persze,ez is ingyen jön.... marica fiam a schalkéból -
CdelG #27908 és a homokóra csak pörög pörög -
Dean Winchester #27907 bocs de szerintem túlreagálod most :) Csupán tényként közölt valamit. egyébként én is havernak írtam,hogy félek a második félidőtől mert ha drogba beáll akkor ő egyet tuti vállalni fog... a félelmen beigazolódott, fantasztikus játékos még mindig, nincs ebben semmi rossz -
#27906 a szmájlitól nem lesz "jobbfejű" a hozzászólásod. nekem ez legalább annyira unalmas már,mint nektek a MI kupa nélküli éveink.remélem érted.
mi nagyrészt nem okosítunk odaát, ha igen,(remélem legalábbis)kevés hányadban. erre ide jártok levezetni,mint az nso-s bunkók. komolyan,csak ENNYI??! -
#27905 és még mindig a világ legjobb csapatában játszik...
hát ha van 70 millája az öregnek vásárolni,remélem augusztus végére bevásárol pár karakteres játékost. :) -
#27904 -
#27903 törölhető... -
#27902 Drogba még mindig nem felejtette el ellenetek gólt lőni:P -
#27901 itt viszont nagyon jól mondja a Főnök,mert:
"viccé teszik az egész FFP-t. Elképesztő, hogy abban az évben, amikor bevezetik a Gazdasági Fair Play-t, akkor a világ futballja egész egyszerűen őrültté válik. Tűnődhetünk rajta, milyen hatások váltották ezt ki. Úgy néz ki, mindenki rosszabb, mint volt. Ha valaki csak a pénzt költi, azzal nem hozza a minőséget is. Költekezni, közben a megfelelő labdarúgókat igazolni, na, az jelenti a minőséget." -
#27900 "nem nyerjük meg akkor röhögnek, h saját kupánkat se tudjuk, ha meg igen akkor kinevetnek, h 8év után csak egy ilyenre futja"
totálisan adja. bárhol is cikk,leírás jelent meg a tegnapi,és a szombati meccsekről,ill. a kupa végeredményéről,mindenütt jöttek az okostónik,jól megmondani. biztos kevéske a szex,vagy sok a penta-kristály... -
Dean Winchester #27899 napi wenger poén :D
Arsene Wenger szerint a fiatal Ágyúsok erős csapatot alkotnak majd a következő szezonban.
Az Arsenal még mindig üldöz egy-két nagy játékost az átigazolási piacon. Ivan Gazidis szerint a klub megfelelő pozícióban van, hogy megerősítsék keretüket.
Gonzalo Higuain, Luis Suarez, Marouane Fellaini és Wayne Rooney - őket hozták eddig szóba az Arsenállal, ám (egyelőre) egyik sem írt alá, vagy máshova távoztak.
Wenger szerint azonban:
"Még mindig dolgozunk a keret megerősítésén, de van egy erős gerince a csapatnak fiatal játékosokból, akik már tavaly is folyamatosan kezdők voltak, mint pl. (Wojciech) Szczesny, (Carl) Jenkinson, (Alex) Oxlade-Chamberlain, (Jack) Wilshere, (Aaron) Ramsey vagy (Theo) Walcott. Ez különleges, nem sok csapat rendelkezik ilyen kerettel. Ezek a játékosok nagyon fejlődőképesek, jövőre még jobbak lesznek, ezért biztos vagyok benne, hogy a következő szezontól még erősebbek leszünk. Remekül fejeztük be az előző évadot, hiszen az utolsó 10 meccsből 8-at megnyertünk. Jól sikerült az előszezon, és most először az elmúlt évekkel elentétben megtartottunk minden olyan játékosunkat, akiket nem akartunk elveszíteni."
Ráadásul felszabadult fizetési keret, miután Arshavin és Squillaci már biztosan, Gervinho pedig valószínűleg távozik a klubtól. Úgy tűnik tehát, hogy őket nem is igazán akarta megtartani Wenger...
Az átigazolási ablak még augusztus végéig nyitva tart, a hírek szerint Wenger 70 millió Fontot kapott, hogy megerősítse keretét. -
#27898 Bendtner Malagahoz kerülhet -
#27897 és már jönnek is a csúcsigazolások... -
#27896 kéne egy vásárlási kalap mint az nba-ben,mert ez már nevetséges,bale-ért 100 milka,azért az durva,messi kivásárlási ára 580 milla az meg egyenesen ijesztő... -
#27895 A mai világban a pénz a lényeg nem vetted még észre!
Ezeket a zsoldosokat nem a klubhűség vagy 1 hely izgatja csak a zseton! -
#27894 kérdés hogy kit tudunk megvenni 100 millió alatt,mert már mindenki ennyit ér.. :D -
szép... -
#27892 ja és ezzel kb heti 490k font szabadult fel a fizetésekből. mostmár semmi akadálya 1-2 nagy kaliberű igazolásnak. -
#27891 ezaz Emirates kupa jó nagy önszopatás nekünk.
nem nyerjük meg akkor röhögnek, h saját kupánkat se tudjuk, ha meg igen akkor kinevetnek, h 8év után csak egy ilyenre futja..:DD
Gervinho -> Roma
Chamakh -> C. Palace
hulladékokat szépen elintéztük idén, csak a dán csodacsatár maradt rajtunk.