Arsenal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

minimize
Gaetan Bong érkezhet a Valenciennes-tõl(honnan máshonnan...)bal oldali védõnek,amúgy Kameruni.
a Fenerbahce vinné Santost,gondolom emiatt(is)lépett a képbe a manyus.
Begiristain Barcelónába utazott,hátha miatta odaadják a Citynek D.Villa-t...
Cavani álom marad,54m font(!!!)nem elégséges a szerzõdtetéséhez.
Belhanda miatt izgulnak Londonban,10millió lenne fontban,de a T'ham is nézegeti rajtunk kívül.(38perce jött hírek,kiderül...)

No one can stop Death!

arsnl
de DM-et miért nem igazolunk?? vicces lesz lehúzni 1 teljes évadot igazi DM nélkül. mert hát Arteta, Ramsey, Diaby sem az. még Coquelin vmennyire védekezõbb felfogású. Frimpong lehetne, ja de õt kölcsön adtuk-,-

😊
ezt nem olvastam

http://www.powerplaymanager.com/r57633

minimize
Zaha meg (állítólag)nagy Arsenal-fan...

No one can stop Death!

állítólag wanyama nagy mu-fan...

http://www.powerplaymanager.com/r57633

minimize
sanszos. a T'ham late biddel nyomul Gomisra,a mu meg Wanyama miatt akciózik az utolsó órákra.

No one can stop Death!

tuti az lesz h Verma balra aztán kész megvan oldva a probléma
minimize
ja, Gibbs 3hétre OFF,(thigh strain injury).

No one can stop Death!

minimize
(azt hozzá se tenném,amit korábban jó párszor írtam itt is,miszerint az egyik kedvenc csatárom(volt)a PL-ben.karcos,mi?!)

No one can stop Death!

minimize
érdekességként írtam,mint sok más,velünk össze nem függõ játékos dolgairól szoktam.
amúgy EZ MIÉRT IS KÉRDÉS egy nem igazán Arsenal-szurkoló részérõl EBBEN a topikban??! érted??!
smiley nélkül,mert csöppet sem vicces a beugatás...

No one can stop Death!

arsnl
fos fos fos. Wilshere már a seggén veszi levegõt, de véletlen se cseréljünk. ha meg nincs elég jó ember a padon miért nem igazolunk? mind1 2 eldobott pont ez.

szerezzünk már egy balvédõt, mert Santos úristen
2-2 lol
arsnl
védelem mégis miafaszt csinált a gólnál? mert 1 ember hibázhat benne van de h zsinorban SAgna, Verma és Ramsey is balfaszkodik....

Santos bejött Gibbs helyett, többet nem is mondok... 😄

ARSENAL&POKER

Vezet a Pool mi 2 nagy helyzetet hagytunk ki, illetve Reina védett hatalmasakat.

ARSENAL&POKER

contraste
És ez miben is érint titeket?😄

ain't got no history

Arsenal team: Szczesny, Sagna, Mertesacker, Vermaelen, Gibbs, Ramsey, Wilshere, Cazorla, Walcott, Podolski, Giroud

ARSENAL&POKER

Sajtóértesülések szerint az Arsenal labdarúgócsapata szeretné leigazolni a Celtic védekezõ középpályását, Victor Wanyamát, aki a védelem közepén is bevethetõ.

Arséne Wenger már egy éve keresi a Barcelonához távozott Alex Song utódját egy hasonlóan jó felépítésû és védekezésben kiváló középpályás személyében, és könnyen lehet, hogy Skóciában akadt rá.

Az Independent címû magazin értesülése szerint ugyanis a francia menedzser Victor Wanyamát szemelte ki magának. A 21 éves játékos szerepelt már Svédország és Belgiumban is, jelenleg a Celtic futballistája. Wanyama – akit 2015-ig köt szerzõdés Skóciába – kivásárlási ára 12 millió euró körül lehet.

A kenyai futballista testvére nem más, mint McDonald Mariga, aki elsõ kenyaiként játszhatott a BL-ben, megfordult az Internazionale együttesében is.
Volt már? 0:25 😄DDD

REAL MADRID

minimize
Samba újra célkeresztben(a QPR 10milliós ajánlata után...),családja Angliában maradt, õ meg egy apartmanban lakik "kicsit" odébb...
a köv. szezonra befagyasztják a jegyárakat az Emirates-ben-vagy sejtenek valamit,(top4 bukó,stb...)vagy tényleg rájöttek, ezért a produkcióért kissé sokat kell fizetni hazain.<#rolleyes>

No one can stop Death!

minimize
a katalánok nem adják Villa-t, harmadjára sem.(Jovetic,és Lopez még a kiszemelt csatár posztra) anno MI is számítottunk(pl.)Fabregasra,de ELFOGADTUK,hogy menni akar. ennyit a barszáról.
remélem a közeljövõben kerülnek bennünket.

No one can stop Death!

minimize
egy pillanatra megijedtem,azt hittem, itt az új igazolás...<#zavart2>

No one can stop Death!

lol
arsnl

Solidus
minimize
Drogba közben a Galatáé,18hónapot írt alá.

No one can stop Death!

megnézném mire lenne képes a reallal illetve ide meg ki jönne... 😊
örülnék neki 😄
5w0rdf15h
vigye

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Steve Downie
Blackburn itthon!

The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.

Effe88
ez nektek csak jó hír, ha igaz

javítás :
Nem tulajdonos "csak" az elnök

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

A real madrid tulaja - ha nyáron mourinho lelép - wengert akarja a helyére. Érdekes hír

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

arsnl
mai napot elnézve elég jó eredményt produkáltunk tegnap😄D

addig jó amíg nem kell kimozdulnia kapuból😄
minimize
minden kapusnak vannak kisebb-nagyobb hibái.Szczesny fiatal,és jó kapus.
olvasom közben,a Real-nál Wenger lehet(ne) Mourinho utódja a nyáron.(Mirror)

No one can stop Death!

Simán megvehette volna Lloris-t...

ARSENAL&POKER

contraste
Annyira sóher Wenger, hogy már nem is tudom hány éve nem vesz egy rendes kapust.. Pedig a a legjobb kapusok sem olyan egetrengetõen drágák... rossz nézni, hogy a Big Fourból már a Pool elhullott, és ne így legyen, de lassan lehet, hogy ti is...

ain't got no history

arsnl
Szczesny azért védett 1 nagyot Giroud gólja elõtt, 2 gólban meg nem igazán segítették ki a védõk se, de tény kijöhetett volna jobban. Giroudnak meg még mindig csak az elsõ szezonja, ahhoz képest 12 gól 9 gólpassz bõven jó, és meccsrõl meccsre jobbnak tûnik. csak hát alternatívája nincs..
Gervinho meg nálunk is alkothatna vmit ne csak az elefántoknál...

minimize
Chamakh veszélyes volt(tudom,ez sovány,de...)a WHU utolsó meccsén is, ott jobban megy a "beadom-középen meg jön vmi jól fejelõ manyus"-féle taktika.
már amennyiben ez az.

No one can stop Death!

chamaknak még azok ellen sem nagyon ment, én azért örülök 😄
majd ha a liverpool ellen is így játszik és belövi a 200% helzeteit akkor azt mondom kezdi magát összeszedni, de amíg low csapatok ellen tud csak duplázni annyira nem izgat
a kapusunk egy kalap sz* volt 😄 kb. 2szer lõttek kapura mindkettõ gól, védeni semmit sem védett !
Giroud végre megtalálta a gólszerzõ cipõjét... örülök, hogy nem egy Chamakh lett belõle 😊
Walcottot meg sokan szidták, de most is gólt lõtt...
Remélem a pool ellen is betalál és nyerünk
15 szöglet és egyik se ért semmit
nem tudok mit mondani erre
Kaplan
Egyetlen egy lövés, igaz abból gól lett, de katasztrófa az egész. Fáj nézni, de már az életem része ez a belsõ szenvedés... <#idiota>

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

minimize
szívesen átadnám a team-nek a tavaszi folytatásra,fõleg,ha Nálad 3pontos komment volt.

No one can stop Death!

Steve Downie
Ott a pont.

The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.

minimize
full mindegy, igaza lehetne-e(mert tudjuk,hogy nincs...),a lényeg,hogy senki nem arra vár 5nappal az átig.ablak zárása elõtt, kire fakad ki az erõsítések miatt a Fõnök.(ráadásul pont a N'Castle-vel jön???!)
MI miért nem tudunk a gázra lépni??!
3ember kölcsönben(Djourou maradna is végleg elmondása szerint...),a keret meg gyengécske-rotáció szempontjából-,ezzel kellene foglalkozniuk,nem egy újabb gyõzelem után elégedetten hátradõlni,mondván "ez a keret elég lesz a szezon végéig a top4hez".

No one can stop Death!

Oziris666
Ebben azért nem feltétlenül van igaza!A QPR is vett nyáron 15embert és látjuk hol vannak!Nem biztos h ettõl egybõl erõsebbek lesznek a szarkák,össze is kell szokniuk fõleg ennyi új játékosnak!

Kicsit ilyen keserû irigykedésnek,magyarázkodásnak tûnik a dolog...