31698

• minimize
    az eredményét meg kereshetjük tovább,de nem kupaként.
    már 3-4éve rá kellett volna jönniük arra,hogy csak tapasztgatják a foltokat,de nem erősítenek a kereten jelentős mértékben.sőt,eladtuk a húzóembereinket...unalmas a pénz-duma,főleg,hogy most áll. van az is,unalmas a posztra megfelelő embert-duma,mindenki talál,nevek ezerrel állandóan,látszata meg nem sok.
    arról nem beszélve,hogy minden évben Wengeren=rajtunk röhög a focivilág-joggal,mondom ezt szurkolóként.hagyhatnák a demagóg dumát,25milliónál többet a Főnök SOHA nem fog kifizetni senkiért.
    előbb keres egy "lesz majd olyan jó 3-4év múlva,és csak 8millióba kerül" tehetséget,mint lépjen érdemben.
  • Sabcsee
    azért egy 8-2 észhez térítette 2 éve.
  • Dean Winchester
    a baj,hogy ha rosszul kezdjük a szezont akkor arra az lesz wenger álma, hogy tavaly előtt is milyen rosszul kezdtük és akkor is sikerült a végére bl helyet elérni.... Mindent meg fog magyarázni
  • Sabcsee
    óóó, hogy én hányszor fogadtam meg ezt idén...:)
    Srácok, 28.-ig a kutya sem fog jönni szerintem, amíg nem biztosítjuk be azt a kurva BL-indulást, ez most már a napnál is világosabb. Egyetlen esélyünk egy esetleges hétvégi kínos vereség (titkon ennek drukkolok) és akkor talán észbe kapnak, h ez így nagyon karcsú lesz. 2 éve is ugyanez volt, amikor az Udinese ellen teljesítettük a Play-Offot, rögtön kinyílt a pénztárca.

Egyébként most így visszagondolva, teljesen átértékelődött bennem a Higuain-sztori. Igen is érte kellett volna oda adni a 40-et. Hiába nem ér annyit, most legalább már lenne egy stabil, balhémentes, alázatos, hajtós gólvágónk, aki meghálálta volna a bizalmat. Ja és tuti, hogy lojálisabb is lenne, mint mondjuk a jó öreg Suarez, Wenger nagy álma.
  • Dean Winchester
    Michut semmi pénzért nem adná el a Swansea, Michael Laudrup szerint ugyanis nem a „Championship leggazdagabb klubja” címre pályáznak.

Az Arsenal állítólag komolyan számol azzal, hogy amennyiben nem sikerül Luis Suárezt szerződtetni, Michut próbálják meg elhozni Walesből. Michael Laudrup úgy véli, rosszul gondolkodnak.

„Úgy hiszem, gazdaságilag nagyon jól áll a klub. Tudom, hogy mi lenne az igazgatóság és az elnök reakciója, ha Arsenal kései ajánlatot tenne érte: nemet mondanának” – fogalmazott a Hattyúk menedzsere.

„Még akkor sem engednék el, ha egy képtelen ajánlat futna be, ugyanis nem lenne elegendő idő ahhoz, hogy gondoskodjunk a megfelelő utánpótlásról.”

„Lehet azt mondani, hogy rengeteg pénzt kapnánk érte, de miért akarnánk a Championship leggazdagabb csapata lenni? Megéri?”

„Beszéltem Michuval, amikor hosszabbított velünk, és kérdezte, mi a helyzet az én szerződésemmel. Azt mondtam, maradok, mire ő: én is.”

A spanyol támadóval hatalmas üzletet csinált a Swansea, a gólvágóért tavaly nyáron mindössze 2,3 millió eurót fizetett a Rayo Vallecanónak.
  • Dean Winchester
    wenger-megertem-az-igazolasok-miatti-frusztraciot/
  • minimize
    azt hiszem,most hagyom abba az idei átigazolások(hiányának)figyelgetését.
    lehet jönni nevekkel,felesleges,aki meg maradt,nem igazán engedik már el.
    Michu-ról Laudrup: "We would not have time to find a replacement near enough to the same standard."
    ez is kapufa lehet...Dzeko-t tegnap egyértelműen kilőtte Pellegrini,úgyhogy jöhet a D-E terv,van még franciában egypár tehetséges 18éves a másodosztályban.
    Arteta: torn quadricep.
  • arsnl
    Luiz Gustavo -> Wolfsburg. ebből tényleg Flamini lesz
  • Solidus
    nah a saga folytatódik...

amúgy 20 misi körül már lehetne normális emberkéket venni,70-ből kijönne 3 is.sztem feleslegesen hajtják suarezt.jöhetett volna benteke,lambert,barry,willian stb...
  • arsnl
    Arteta 6 hét. még "jó" is lehet ez így muszáj igazolni vkpt. Villa ellen szenvedés lesz nélküle.
  • Dean Winchester
    presztizsből... ok ezt megérteném ha nem lennénk rászorulva egy jó csatárra , jó játékosokra akkor ne adjuk meg és legyünk kcsgk a másik klubbal. Utálom a poolt és suarezt is egyébként, viszont ő nagyon kellene nekünk.
    Mindegy bízom benne,hogy az utolsó percben dobbantunk valamit, de nem egy 12 éves srác lesz az év nagy igazolása
  • minimize
    ...mint pl. L.Gustavo-nál. 14 itt a plafon,Wolfsburg viheti,17ért.
    de ez annyira tetszik: "We are active," Wenger told Arsenal Player. "We are in a situation like Manchester United, like Chelsea, where everybody expects signings and at the moment not a lot has happened.
    There are 18 days to go, so that is a long time in the transfer market and we will be active.
    I cannot certify what the number [of players coming in will be], but we will be active until the end, that is for sure."
  • Solidus
    vagy csak skótok,ami valószínűbb... :(
  • Solidus
    szerintem presztizsből nem adnak annyit.példa erre a 40 misis kivásárlási ár,erre adtak 40 000 001-et.. :D
  • Dean Winchester
    nem úgy volt,hogy a pool 50et akar kapni érte ? mert akkor így rohadtul nem értem miért nem lehet megadni azt az 50et. mennyit számít most azaz 1 milla ?
  • Solidus
    49 miska suarezért,utolsó ajánlat.de úgysem adják el...
  • Solidus
    erről írtam már 2 hete... :( nincs igazolás,csak elmentek oldalon.így nem megyünk emmire,értem én hogy erős a keret,de ha egy kulcsember kiesik,már baszhatjuk is a szezonrajtot...
  • arsnl
    szombati meccs előtt sérültek: Nacho, Vermaelen, Diaby, Ryo.
    kétséges a játéka: Ramsey (sztem csak válogatott miatt "sérült" le), Sagna, Arteta, Theo(elvileg edzésen volt vmi, bár tegnap elég sokat játszott ahhoz képest), Cazorla(ecuadori kiruccanás miatt lehet nem lesz teljesen kész).
    jól nézünk ki. siralmas és nevetséges ez. utóbbi évek legjobb átigazolási időszaka lehetett volna: 1kulcsjátékos se akar elmenni, kurva sok pénzünk van, hulladék ellett adva ezáltal fizetési keret is fasza. erre itt tartunk, hogy 1.bajnokin valszeg tinédzserek ülnek kispadon esetleg kezdőben. persze még igazolhatunk minőségi embert, de ahelyett h gyorsan lerendeztük volna és már bevethető lenne majd októberre talán össze ismerkedik csapattársaival...
  • Solidus
    Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság hétvégi rajtjára készülő Tottenham Hotspur hivatalos honlapján jelentette be, hogy szerződtette a Toulouse francia válogatott középpályását, Étienne Capouét. A 25 esztendős játékos megközelítőleg 10.5 millió euróért (9 millió fontért) váltott klubot, arról azonban nincs információ, hogy mennyi időre kötelezte el magát a Spurshöz.

ez nagyon jó,a csirkék izmosodnak,mi meg még mindig tétlenek vagyunk a piacon.nem lesz ez így jó,nagyon nem.
  • arsnl
    Michunak mondjuk én még örülnék is. bár vmi igazi világklasszis kéne

Suarezhez friss info BBC-ről: Liverpool striker has not told club he wants to stay. :DDD óránként változik a helyzet.
    mind1 én már csak azt fogom elhinni ha vki .comon pózol mezzel együtt. szept 3.ig még van idő (csak kár, hogy bajnokság már hétvégén kezd)....
  • minimize
    közben olvasom(remélem csak vicc,ne legyünk még nevetségesebbek),megy még egy(anno kívánt) összegről ajánlat-50millió,Suarez-,aztán Michu, meg Dzeko.izgi ez a kapkodás.
  • Solidus
    b terv,a mirror szerint... :D
  • minimize
    "Right now, because of all the affection of the people, I will be staying."
    remek,ha jövőre lép(nem mintha nem lenne mind1 arra már...),akkor se ide.
    remélem akad b-c terv,vagy elégséges a támadó szekció szerintük??!
  • Solidus
    Martin Charquero elismert uruguayi sportújságíró a Twitterre kiírta, hogy „Luis Suárez nem hagyja el Liverpoolt", az Observadorban pedig idézi az Arsenal által csábított csatárt.

„A Liverpool szurkolóinak szeretete miatt döntöttem úgy, hogy maradok" – mondta Suárez, aki az átigazolási huzavonában már Brendan Rodgers menedzserrel is összeveszett, és egyedül kellett edzenie a Poolnál.
    Rodgers azt mondta, egészen addig nem kerülhet vissza a csapathoz, ameddig bocsánatot nem kér mindenkitől. Suárez erről nem beszélt, az angol bajnokság viszont a hét végén rajtol (a Liverpool a Stoke Cityvel kezd), és a csapatnak jót tenne, ha rendeződne a helyzet a klubon belül.
  • Solidus
    hát ezen beszakadtam... :D premier league előzetes...

Eto’o mondjuk, nem jönne rosszul az Arsenalnak sem, akik legalább azt elérték Suárez csábítgatásával, hogy összezavarják a fejeket a Mersey partján, így akkor sem kell számolni a Vörösökkel a negyedik helyért folyó küzdelemben, ha valami elképesztő módon kezdene el adni nekik a gép – a Spursnél pedig ugyanezt a melót elvégezte a Real Madrid, így Wenger dörzsölheti a kezét, és dagobertbácsizhat abban a tengernyi pénzben, amennyit állítólag folyósítottak neki erre a nyárra, csak elfelejtett belőle kapust, középső védőt, középső középpályást és középcsatárt venni. Ja bocs, középcsatárt vett (Sanogo). És még ott van Bendtner is. (Ha nagyon köcsögök akarunk lenni, egyébként azt is megkérdőjelezhetjük, hogy tényleg rendelkezésre állt-e ez az összeg, de hát annál, mint csak úgy belekommunikálni egy ilyet a világba csak az cikibb, ha tényleg megvan a pénz de nem költik el – és nem azért, mert teljes és hibátlan a keret, hanem mert a fasz tudja miért.)
  • minimize
    szerintem a héten maximum 1érkező lesz,ha addig lezajlik Gustavo ügye.
    Suarez meg (Bale helyett)A Real-é lehet. puff.
  • arsnl
    jelenlegi kerettel akkor lehetne ennyi, ha egész szezonban senki se sérülne le/ fáradna el/ nem lenne eltiltott. de ez nem kvöetkezik be, szóval min 3ember kell még: jobbhátvéd/középhátvéd (attól függ Sagna bemegy-e középre), vkp, csatár
  • minimize
    ESPN esélylatolgatás a bajnoki címre:
    ManU:29%,Arsenal:21%
    Chelsea:20%,ManCity:16%,Csirkék:6%(),Pool:6%.
  • Dean Winchester
    Rooney -> Chelsea ? :D
  • Solidus
    amúgy nem értem miért nem megyünk rá benteke leigazolására,piszkosul illene a csapatba.pont egy ilyen támadó kéne nekünk.
  • Solidus
    Gustavoért állítólag bejelentkezett a főnök
  • Kaplan
    Ez csak addig volt 'érdekes' amíg tényleg nagyon híres, a világot befolyásoló személyek hunytak el. Ettől függetlenül egy nap a Földön emberek ezrei halnak meg, sajnos, szóval bármire rá lehet húzni Ramsey gólját.
  • bakkerman
    Ramsey ismét lecsapott :DD
  • minimize
    el is ment az ajánlat.Rooney-ért is egy 35millió fontos,plusz Suarez még mindig képben van.
    Gündogan(egyenlőre)jegelve.
    viszont HA Bale elmegy százikszért,rámozdul a tyúkól vezére is Suarez-re...hogy r..adjanak meg mind.
  • arsnl
    legalább Wenger is kijelentette h vékony a keret az egész szezonra. remélem így jönnek még meghatározó és töltelék emberek is.

na ő tökéletes lenne főleg ennyiért
  • minimize
    Luis Gustavo-18millió?
  • minimize
    1-3lett,a véleményem nem változott.kell még 2-3meghatározó játékos,másként kupa idén sem lesz.
  • Dean Winchester
    Aubameyang...
    cikkeztek vele, jó a srác , ügyes , a neve is jól cseng aztán azt kell látni,hogy aki lecsapott rá jól járt. ma egy laza mesterhármas. kell ennél jobb bemutatkozás?

közben 2:0 az állás
    egyik szemem sír a másik nevet :D
    nem örülök mert így az öreg megnyugszik és még biztosabb ,hogy nem igazol senkit mert ugye a nagy city-t vertük 2-0ra akkor mitől is félünk ?
  • minimize
    a csirkék meg "rászálltak" a Real-os Coentrao-ra, a védelembe.lassan kezdek parázni,mert nem éppen gyengült a keretük a nyáron,mi meg eddig elvagyunk kb.16 használható játékossal. használható, nem PL-esélyes,ne felejtsük el.
    Wilshere,Gibbs,meg középen Podolski egy vicc ma,legalábbis az első félidő alapján.
    amúgy Wilshere sosem volt favoritom,gáz a 10-es mez neki szerintem.lehet, hogy Ágyús-szíve van, de ez kevéske a szememben a pályán nyújtottakhoz képest. Sagna,Kos,Ramsey többet nyújt-nekem.
    mára pedig egy 1-2-t tippelek.
  • arsnl
    hát Wenger Gazidissel együtt igazolni elég balfaszul tud. David Deint vissza!