Arsenal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
azért,hogy bajnok legyek, de végigpadozom a szezont,eszemben sem lenne,ha futballista vagyok, játszani akarok. akit az érmegyûjtés vonzz, menjen oda,vagy olyan helyre,ahol kilóra veszik õket,de nincsenek Tisztelve.
hangsúlyozom ismét, ha a Fõnök nem lenne ennyire konok,találna 15k-ért fiatal,a késõbbiekben is életképes támadót-aki Ágyús AKAR lenni.
érzed??!
No one can stop Death!
te elmennél a barcából télen???
még ha keveset játszik akkor is, fix nyer egy két címet idén is...
hülye lenne elmenni
majd max. nyáron
no offense
bízom benne,hogy a nyári átig.ablakig találunk egy fiatalabb,de megfelelõ árú,jó befejezõ csatárt,nekem nem igazán kell(ene)Villa.
amúgy simán unfair volt szeretett klubod lépése,a kuncsorgás,az megy, ha valaki ODA kell,de eladni...max. a "selejtet" szeretik Barszelónában.
tõlem meg is tarthatják.
kár,hogy nem rajtam múlik...
No one can stop Death!
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
No one can stop Death!
„Az Afrika-kupán Gervinho a legjobb játékos. Ilyen egyszerû. Minek kellene a tornán keresgélnünk, amikor a legjobb játékos Gervinho? Gervinho már a miénk.”
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
fogadjunk, hogy jövõ szombaton már õ fog kezdeni Giroud helyett...<#wilting>#wilting>
kaka
Egyébként visszatérve az átig.szezonhoz, MAJDNEM leigazoltuk Etienne Capoue-t, aki statisztikailag a legjobb VKP lett ebben az szezonban Európában, csak keveselték érte a 15 milliót...BASSZAMEG 😞
kaka
The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.
Pool 5pontra tõlünk,és a mai meccs alapján kezdenek összeállni,mint a...
No one can stop Death!
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Monreal elsõ meccse szerintem jól sikerült,pár kisebb hibával,a cserék bejöttek,és megvolt az akarat is,gratula a csapatnak!
No one can stop Death!
10 meccses gyõzelmi széria 😮
végül sikerült nyerni, bár féltem,hogy megint 0-0 vagy esetleg a végén kapunk egy gólt.
Poldi bejött majd gólt lõtt, 3 pont meg van és ez az ami számít.
A newcastle öf-ra meg kíváncsi leszek 😊
remélem jövõre már Jack lesz a kapitány😊
azt is, hogy pl. podolski mondjuk megembereli magát é kiver minket...S:
vagy azt, hogy önmagunkat verjük meg mint a chelsea ellen a bl döntõben vagy korábban az inter ellen a 8-ad döntõben
szóval nálam abszolúlt 50-50... ja és buyten-dante védõ páros lesz amit walcotték simán lefutnak...
na de nagy meccs lesz tuti, várom már
nagy meccs,az tuti,de kétesélyes-remélem.
ha bántó voltam,sorry,de mostanában(is)sajnos sokan használják "beköhögésre" az Ágyús topikot...:/
No one can stop Death!
viszont feb 19. nagy meccs lesz
egy közös meccsnézésre gondoltam
gyere haza, jó lesz😊
amúgy vezet a Bájern,ott csápolj inkább sztem.
No one can stop Death!
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
No one can stop Death!
No one can stop Death!
ja, a Fõnök azt nyilatkozta,nem pánikból jött az új bal bekk,hanem hogy felkészültek legyünk ezen a poszton is.aham,remekül állunk amúgy mindenütt,fõleg csatár poszton,de megnyugodtam.
Gibbs sérülése mára "kb.4-6hét" lett ,szóval tényleg nem a para vezérelte õket.
No one can stop Death!
.:SOLIDUS:.
amúgy nézem Bendtner is csak tölteléknek van Juvéban...
de amúgy vicces, h összes csatárunk jelenleg kezdõben játszik(zsiru, theo poldi). padról nincs senki aki tudna dobni vmit.. max majd Gervinho. remek
HA Gibbs nem sérül le,még bal bekk sem jött volna-EZ a vicc.
persze,tudom, "nem könnyû az utcán találni ilyenkor minõségi játékosokat".
érdekes,mindenki másnak sikerül évrõl-évre, de mint tudjuk,nálunk olyan magas szinten van a foci, hogy Messi,vagy CR7 sem férhetne a keret közelébe.
nem Aneke jön vissza on-loanból? mert õ meg kp.<#whatever>#whatever>
No one can stop Death!
sok sikert azért.
csatár zéró, vkp zéró lófasz ez a keret. már õsszel kevesek voltunk erre kölcsön adunk 3 játékost. vicc az egész. hogy 4.ek legyünk nem is tudom mi kell h történjen. kibaszottul mindenki látja h csatár kéne de nem érkezik senki, mert nincs minõségi ember ienkor. Wenger meg folyamatosan képünkbe hazudik. dec végén még azt mondta nem vagyunk meg létszámban, erre nemrég meg azt h igen. Chamakh -1 ember. hogy is van ez? és pénz is kurvára van.
persze ha bejön még vki 10percen belül akkor más a helyzet, de áhhh fasz kivan, megyünk Pool-szintre. okádék.
msn:[email protected] bárki felvehet
Arséne Wenger csapata július 13-14-én látogatja meg Jakartát, ahol az indonéz válogatott ellen játszik bemutatómérkõzést a Gelora Bung Karno stadionban.
1983 óta elsõ alkalommal látogatnak el az ágyúsok Indonéziába, két nagy sikert aratott ázsiai túra után.
Az Arsenal kereskedelmi igazgatója, Tom Fox, aki találkozott az indonéz szervezõkkel és támogatókkal, január 29-én leleplezte a terveket, és beszélt a klub izgatottságáról a torna elõtt.
"Az Arsenalnál mindenki: a játékosok, Arséne Wenger és a háttérben dolgozó stáb már nagyon várja, hogy 30 év után újra visszatérjen Indonéziába" - mondta.
"Tudjuk, hogy nagyon sokan szurkolnak a csapatnak Indonéziában, csak a Facebookon 1,3 millió szurkoló csatlakozott hozzánk, ezért már alig várjuk, hogy megadhassuk az esélyt ezeknek a hûséges rajongóknak, hogy élõben láthassák kedvenceiket. Azt is nagyon várjuk, hogy még többet megtudjunk az ország gazdag kultúrájáról és történelmérõl."
Az Arsenal vezérigazgatója, Ivan Gazidis korábban már bejelentette, hogy a klub képviselõi novemberben Jakartába utaztak az indonéz elnökkel, Susilo Bambang Yudhoyonoval egyetemben.
Itt
No one can stop Death!