31698

• minimize
    nem volt elég a"kválityi",és balszerencsénk volt az "áttyityűdök" megítélésével is. szerintem ennyi lesz. am. olvastátok(Ágyúsok...)
  • CdelG
    tán nem tetszik az igazság :)
    sose lesztek semmik hiába izzadsz itt
    de ne add fel és ne feledd KEEP THE CHANGE YOU FILTHY ANIMAL!
  • minimize
    jobban lefárasztanak ezek a nyári reges gyerekek,mint a mai meccs,komolyan..ennyi retardáltat...
  • Balázs 17
    én most azért szorítok, hogy ne jussunk be bl-be, kíváncsi lennék hogy magyaráznák meg...
  • minimize
    jé,dűcidelzsé, eltüntek a bünti-pontjaid. elmentél privátban valami modival??!
  • minimize
    hú,pajti,nem jóval kezdtél. az első volt,amit néztem,nem lepett meg,a kommented merő gerinctelenség,de nem vagy ismerős régről,ergo újonc "szájaló" vagy. ez itt nem divat,vagy nyomd a magas c-det privátban,vagy kíméld a topikot a butaságaidtól. köcce.
  • arsnl
    ja remélem ez a bíró nem vezet egy ideig 1.osztályú meccset. előnyszabályt nem ismeri, sárgákat össze vissza adja, meg össze vissza fújkál.
  • arsnl
    94.percben podolski balhátvédként a pályán, Ramsey 15percet középhátvédként játszik, mindez a szezon 1.meccsén.
    legalább az összes kifogás, h nem igazolunk most semmissé vált.
  • Dean Winchester
    20év után ismét vereséggel kezdjük a szezont... Alakul, alakulunk :D
  • webibebi
    Hat ja wenger lehet h azt hitte a city megveree utan h mindenkit meg tudnak majd... Azt jott a pofon es most igazolni!!
  • Dean Winchester
    nem értem Podolskit miért csak most hozta be ? Miért nem lehetett picit hamarabb??
  • arsnl
    még a legjobb pillanatban jön ez a vereség talán.
  • webibebi
    Na rermelem sagna is megserul ezzel az esessel...
  • arsnl
    ezt 1 élmény nézni. nem elég h kevesen vagyunk, szarul játszunk ez fasz is összevissza fúj.
  • webibebi
    Na ez gaz:/ kene egy kp meg egy vedo gyorsan velemenyem szerint
  • Ferrari23
    Na lefőtt a kávé..
  • Ferrari23
    Hát inkább volt 11-es, mint a Koscielny eset.
  • webibebi
    Sztem ez a wilshere eset egy 11est siman megert volna..
  • Dean Winchester
    csúnya volt ? ez a valóság, szerencsétlenkedünk ahogy mondod ezen nincs mit szépíteni.

Ha pici szerencsénk lenne akkor a kapufa nem kapufa hanem gól. Mindegy azrét bízom az egyenlítésben, képesek lehetünk rá....
  • Steve Downie
    Gyerekek, mi van itt...
  • webibebi
    Ti ezeket miert itt beszelitek meg emikor ide elvileg arsenal drukkerek irkalnak...
  • Ferrari23
    Most is kapufa, ez az állandó szerencsétlenkedés :D:D
  • Ferrari23
    Na igen a szokásos 4. helyek.
  • Ferrari23
    Mondod ezt te a 35 hasznos, 103 nem hasznossal? Az 33,9% :D Ettől függetlenül még csúnya volt a beírásom, de nem kellene olyan dologgal példálózni, amiben csúfosan ****bb vagy :D
  • CdelG
    a 4.helyet megcsípik idén is
    jó az nekik
    azt megérdemlik
  • Ferrari23
    Hat nem tudom, de évek óta ez a szerencsétlenkedés megy a csapatnál...
  • webibebi
    Kezdjuk onnan nincs meg vege a meccsnek! Masik meg nagyon idegesen jatszanak otthon nem is ertem miert..
  • minimize
    "hozzászólások hasznossága 42%" semmi több.
    hagyom is...a meccset dettó. majd HA lesz normális bíráskodás,nézem a meccseket tovább. addig meg a 2-2csapatos olasz vagy spanyol bajnokik.
    biztos lekötnek.
  • Ferrari23
    Jók lesztek idén is :D:D
  • webibebi
    Gyerunk sracok meg meg lehet a meccs
  • minimize
    azt hiszem,az alapozás nem csak a játékosoknak kell(ene),hanem a bíróknak is. Taylor-nak nem sok köze van ma a meccshez,de pár éve már,hogy szokom,mi megy a PL-ben...
  • Solidus
    go gunners!!
  • Dean Winchester
    holnap hajnal 2:00-kor játszanak a Philadelphia ellen, melyet a sportklub közvetít
  • Dean Winchester
    Pont egy rivális köszönti fel elsőként, szép gesztus
    Isten éltesse Titi-t
  • pilboy
    isten éltessen thierry henry-t!

utáltam, de csak azért, mert a legnagyobb riválisunknál játszott :) egyébként hatalmas játékos, respekt neki!
  • minimize
    Jackson Martinez-t akarom ide, most,35millió fontért.
    simán adnék érte ennyit.
  • Solidus
    hehe,rooney-t kostolgatják... :)
  • Solidus
    Mint ismert, Brendon Rodgers menedzser korábban azt mondta, Suárez egészen addig nem kerülhet vissza a csapathoz, ameddig bocsánatot nem kér mindenkitől nyári viselkedésért. Suárez ennek tett eleget, miután visszatért az uruguayi válogatottól, így újra az első csapattal edzhetett.
    A támadót az Arsenal szerette volna megszerezni (miközben maga Suárez is kinyilvánította távozási szándékát), de a tulajdonos ragaszkodott hozzá, így az érintett kénytelen volt beletörődni, hogy marad az Anfielden.
    Az Angliában tízmeccses eltiltását töltő Suárez játékára nagy szüksége lesz a Poolnak a hét végén rajtoló angol bajnokságban, így mindenki érdeke az volt a klubnál, hogy minél előbb rendeződjön a helyzet.
  • CdelG
    De akkor is, KEEP THE CHANGE YOU FILTHY ANIMAL!
  • Sabcsee
    A bajnoki címre úgy sincs esélyünk a City és a Chelsea mellett, ezt Wenger is tudja, hiába a sok minőségi keretünk van szöveg. Ha július végén sikerült volna Higanyt és Gustavo-t elhozni, akkor talán igen(majd 1 hónap alatt összeszoktak volna a kerettel+ az Emirates kupán is), de ez megint csak a múlt...

Ha tényleg jön utolsó héten csatár meg VKP, nekik megint kell minimum egy hónap, hogy összeszokjanak a többiekkel és megint kiszállunk a bajnoki címért folyó harcból már Novemberben kb.

De akkor is, KEEP THE FAITH! GO GUNNERS!