Arsenal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ja marad ,oda vissza duplán lealáznak azt mehet a csapat Wengerrel együtt a lecsóba!
Next PC upgrade: 2022
1 - Arsenal have lost to a lower division team in the FA Cup under Arsene Wenger for the first time. History.
azt mondom ha a visszavágón kikapunk akkor már most kapjunk ki mert sokkal szarabb lenne ha most 1-1et érünk el és a vv-n 3-1re szopunk , de mivel sajna nem tudhatjuk mit hoz a jövõ ezért csak abban bízom,hogy ez a mostani vereséget köveõten a bl-ben tényleg valamit hozni fogunk...
ma szerencsésebb a vendég csapat volt hiszen az õ lövésük a lécrõl befele pattant míg a mi lövésünk kifele :S
ma szerencsésebb a vendég csapat volt hiszen az õ lövésük a lécrõl befele pattant míg a mi lövésünk kifele :S
hehe, jók voltunk.. Bayern rugjon egy 5öst azt jöjjön következõ menedzser. szánalmas, idén már sokadjára
ez kész
Sajnos ez tényleg katasztrófa. Maradt a BL? 😊
The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.
"Barcelona want £17 million for Arsenal target David Villa.
Villa had been pursued by the Gunners throughout January, but they were unable to reach a deal with the Catalan giants.
""El Mundo Deportivo"" says Arsenal would have to stump up £17m to get Villa's signature.
The Gunners have had a lot of dealings with Barcelona, having sold Alexander Hleb, Cesc Fabregas and Alex Song in past windows."
<#nevetes2>#nevetes2>
remélem egy megfelelõ támadó jön(?)a nyáron.
No one can stop Death!
köszi az infókat, a 2000essel nem voltam képbe 😄
emlékezetes volt számomra a valencia elleni meccs, azt tudom,hogy az mtv1 en néztem XD
ha nem lennék picit elfogult azt mondom sima kiesés de elfogultan és a csapatban bízva várom a meglepetést... 😄
mint írtam valahol a real ellen idegenben is mindenki azt várta,hogy kikapunk aztán nyertünk 1-0ra 😄
jó meccset szeretnék látni és persze 0 bayern gólt
emlékezetes volt számomra a valencia elleni meccs, azt tudom,hogy az mtv1 en néztem XD
ha nem lennék picit elfogult azt mondom sima kiesés de elfogultan és a csapatban bízva várom a meglepetést... 😄
mint írtam valahol a real ellen idegenben is mindenki azt várta,hogy kikapunk aztán nyertünk 1-0ra 😄
jó meccset szeretnék látni és persze 0 bayern gólt
bezzeg ha nem adjuk kölcsön santost😄
én már annak örülök, ha hazain nem égünk le... balhátvéd nem lesz,
Robben remélem balfasz lesz, de keretük is jobb mint mienk szvsz. persze bármi megtörténhet, majd Prinz Poldi bizonyít😄
Robben remélem balfasz lesz, de keretük is jobb mint mienk szvsz. persze bármi megtörténhet, majd Prinz Poldi bizonyít😄
2000-01-es szezonban a 2.csoportkörbe kerültünk össze(mert hogy akkor még az volt a rendszer)
akkor londonban 2-2
münchenben meg nyertünk 1-0ra
csoport elsõ helyen mentünk tovább 13 pontal
ti pedig 2. ként mentetek tovább 8 pontal
aztán titeket kiejtett a valencia mi pedig megnyertük a BL-t!
2004-05-ös szezonban már a legjobb 16 között legyõztünk titeket igaz,
de nem mentünk vele sokra utána a cselszkij kivert minketD😄:
akkor londonban 2-2
münchenben meg nyertünk 1-0ra
csoport elsõ helyen mentünk tovább 13 pontal
ti pedig 2. ként mentetek tovább 8 pontal
aztán titeket kiejtett a valencia mi pedig megnyertük a BL-t!
2004-05-ös szezonban már a legjobb 16 között legyõztünk titeket igaz,
de nem mentünk vele sokra utána a cselszkij kivert minketD😄:
2000-ben nem tudom, de 2004-be jobb kerete volt az arsenalnak.
Most viszont a bayernek van jobb kerete, szóval érdekes helyzet lenne😊
Most viszont a bayernek van jobb kerete, szóval érdekes helyzet lenne😊
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
2000 és 2004ben találkoztunk a bayernnel a bl-ben. mindkétszer kiejtettek minket. Legutóbb az odavágón 3-1re kaptunk ki (gólunkat Kolo szerezte a 89.percben). Visszavágón a 66.percben Henry révén a vezetést is megszereztük, de a továbbjutást érõ találatot nem sikerült megszereznünk.
2 bl ütközet mindkétszer kiesés, bízom,hogy a büvõs harmadik most szerencsét hoz és mi ejtük ki a bayernt 😊
2 bl ütközet mindkétszer kiesés, bízom,hogy a büvõs harmadik most szerencsét hoz és mi ejtük ki a bayernt 😊
5 pont az valóban kurva messze van <#banplz>#banplz>
Rekordok éve lesz ez.Ismét semmi kupa és nemtudom hány év óta most kurvamessze a dobogótól. 4. hely sem lesz meg.
Next PC upgrade: 2022
a formaingadozása igazolva látszik,ha sérülten,injekciókkal tolta, bízom benne,hogy a "Nieuwsblad" valóban tévedett.
No one can stop Death!
A BBC Sports ujsagiroja, David Ornstein szerint Koscielny es Wilshere allapota rendben javul, akar mar a Blackburn elleni meccsre fitt lehetnek. Santost mar ma este is hivataklosan bejelenthetik Braziliaban, Gibbs 4-6 hetet hagy ki, Vermaelen viszont hamarosan fitt lehet.
azt a 3 hétre kidõlt hírt vmi noname belga újság hozta le, azért a BBC-t én megbízhatóbbnak érzem 😊
azt a 3 hétre kidõlt hírt vmi noname belga újság hozta le, azért a BBC-t én megbízhatóbbnak érzem 😊
kaka
Verma legalább 3hétre kidõlt,de lehet,hogy mûteni kell a bokagyulladását-állítólag emiatt volt az elmúlt meccseken olyan formában,amilyenben...(fájdalomcsillapítókkal játszott tudniillik...)remek, Yanga-Mbiwa meg lett volna mindösszesen 7 millió font...
Wilshere(szokás szerint)kapott egy rúgást,4-5nap pihenés kell neki,de rendeben lesz.
Egyébként a Fõnök szerint tegnap minden rendben volt az "attyityüddel".
Wilshere(szokás szerint)kapott egy rúgást,4-5nap pihenés kell neki,de rendeben lesz.
Egyébként a Fõnök szerint tegnap minden rendben volt az "attyityüddel".
No one can stop Death!
everton kikapott,2 ponttal mögöttünk,a t'ham csak 4 pontra elõttünk. 😊 még sok van hátra.behozható! Go Gunners!! 😊
.:SOLIDUS:.
egy hete is ennyi volt,most "csak" a kötelezõ 3pontot hoztuk-szerencsére.<#smile>#smile>
No one can stop Death!
hm most, hogy city legéett 9pontra a 2. hely nem sok😛
de már 3. is csak 5 pont
de már 3. is csak 5 pont
remélem a Fõnök nem áll rá,hogy jobb hátvédként(is)kipróbálja a Wales-it...😊
No one can stop Death!
ja, amikor félpályánál elvesztette a labdát az kemény volt, de ettõl függetlenül jár a pacsi Ramsey-nek is, kihajtotta a belét egész végig, és sokkal meggyõzõbb volt jobb hátvédként(!!!), mint Jenkinson...
kaka
legszebb volt mikor ramsey eladta a labdát vagyis elvesztette aztán 1 az 1 be mehettek de szerencsére Fletcher elrontotta 😄
Kapusunknak meg volt 2 megmozdulása amikor valóban ha nincs formában akkor bekapjuk a gólt.
a végén akár mi is lõhettünk volna egy másodikat de bõven jó ez, a lényeg a 3 pont 😄
Kapusunknak meg volt 2 megmozdulása amikor valóban ha nincs formában akkor bekapjuk a gólt.
a végén akár mi is lõhettünk volna egy másodikat de bõven jó ez, a lényeg a 3 pont 😄
nekem is bejött a meccs, még úgy is, h 3 szívroham közeli élményem is volt közben...vért hugyozva is, de behúztuk, Szczesny öröm kirohanásai a végén amikor ünnepelt a többiekkel, priceless. 😊
Egyénileg Sagna hatalmasat játszott CB-ként, Szczesny is meccsben tartott minket, DE nálam Santi a meccs embere, egyszerûen nem volt rossz megoldása a meccsen+ugye gyõztes gól 😊
Egyénileg Sagna hatalmasat játszott CB-ként, Szczesny is meccsben tartott minket, DE nálam Santi a meccs embere, egyszerûen nem volt rossz megoldása a meccsen+ugye gyõztes gól 😊
kaka
szó szerint küzdöttünk,fõleg a második félidõben...a játékvezetés meg ismét kritikán aluli volt-nem Jenkinson pirosáról beszélve...
No one can stop Death!
nagyot küzdöttünk, szép volt! bár simábban is nyerhettük volna, még 10emberrel is elbasztunk pár gólhelyzetet...
Pires a Colney-n edz,(<#worship>#worship>)Benteke a célkeresztben,Afobe meg a Millwall-é kölcsönben.
Santos is leléphet kölcsönbe,péntekig kiderül.(Brazilba, a Gremio-hoz mehet)
Santos is leléphet kölcsönbe,péntekig kiderül.(Brazilba, a Gremio-hoz mehet)
No one can stop Death!
remek 7végének ígérkezik a mostani, részemrõl 13:45-T'ham-N'Castle, 16:00 adott,(remélem nem égünk meg,bár a S'land jóval technikásabb csapat,mint a "Fazekasok" favágói voltak), 18:30-tól Bayern M.-Schalke 04,este pedig (20:45)vagy a Vitesse-PSV,vagy pedig Lazio-Napoli---legvégsõ esetben 19:00tól Afrika Kupa...szóval foci ma is roskadásig!
Go Gunners!!!
Go Gunners!!!
No one can stop Death!
köszönöm
mióta megújult az arsenal.com nem találom a wallpapert , valaki segítene?
közben olvasom,Lewandowski aláírt vmi elõzetes szerzõdést a Bayern-el,kifejezetten Guardiola kérte oda a palit,valamint Wenger kéri a vezetõséget, hogy ne menjünk már D.Villa-ra a nyáron...(na jó,szóltam neki...<#smile>#smile>)
ami fájóbb, de valahol(hol??)érthetõbb, Cavani a Real Madridban köt ki a nyáron-HA csak vki nem emeli a tétet az ajánlott 63m euró fölé.
<#nevetes2>#nevetes2>
ami fájóbb, de valahol(hol??)érthetõbb, Cavani a Real Madridban köt ki a nyáron-HA csak vki nem emeli a tétet az ajánlott 63m euró fölé.
<#nevetes2>#nevetes2>
No one can stop Death!
látom megújul a .com, régi egyszerûbbnek tûnt és gyorsabbnak.
amúgy Chamakh 67 meccséhez hozzá kell tenni, h sokszor csak ien 5percekre állt be.. persze Giroud ezerszer jobb😄, de Chamakh se volt fosszar míg a kurva/áruló/fasszopó lábadozott.
amúgy Chamakh 67 meccséhez hozzá kell tenni, h sokszor csak ien 5percekre állt be.. persze Giroud ezerszer jobb😄, de Chamakh se volt fosszar míg a kurva/áruló/fasszopó lábadozott.
köszi, csak azért mert ugye õ jóval kevesebb meccsen már lõtt ennyit mint chamakh, így õ már jobb nála 😄 de egyébként is, olyan helyzeteket nem ront el chamakh
a 4. helytõl én nem félek, az meglesz biztosan 😄 a tavalyi rosszabb szerepléskor is sokan hitetlenek voltak, most azért annyira szarul nem állunk...
nincs valakinek egy statisztikája,hogy Chamakh hány gólt lõtt nálunk eddig?!
nincs valakinek egy statisztikája,hogy Chamakh hány gólt lõtt nálunk eddig?!
nem ízlene neki a PL... én bízok Giroudban,nem lesz olyan mint Chamakh az már biztos,egyre jobban kezd bele lendülni.nekem Podolski kellemes meglepetés még.Walcott-tól többet várnék,fõleg hogy Henry örökösének tekintettem sokáig,de nem lesz az... pedig igyekszik,Bendõ már máshol töltelék.igazából nagyon kéne egy minõségi 24 éves félrutin csatár.Cazorlát meg kötni kell Artetával egyetemben,én optimista vagyok,izzadva de meg lesz a negyedik hely. 😊
villa-t én se csíptem sose 😄 alapból ellenszenves picit
jó lesz ez a Giroud gyerek!nem kell ide David Villa,amúgy sincs formában meccshiány miatt,ne itt induljon be 15 meccs alatt,elég egy Fernando Torres a PL-be... amúgy igazad van,kéne mellé egy fiatal erõs befejezõcsatár aki érzi a kaput mint anno Henry(én örültem volna Demba Ba-nak,vagy sturridge-nek).törtenelemmel kapcsolatban azért az angolok sem tettek kevesebbet mint a spanyolok amerikában...
(hozzáfûzném,alapból sem csípem a spanyolokat,anno régésznek készültem,botrányosnak tartom,amit rendeztek pl. a majákkal,inkákkal,és a többi Dél-Amerikai õslakossal "hódítás" címszó alatt. a középkorról nem beszélve. elvenni-elvinni mindig tudtak,adni jóval kevesebbet...)
No one can stop Death!