31698

• Dean Winchester
  • minimize
    jó az pár hónapnak is...
  • Solidus
    oxlade több mint 6 hétre kidőlt.pazar...
  • Solidus
    kiszemelt a valencia kapusa
  • Steve Downie
    Ugye nem... :D

Arsenal revealed to be paying Southampton £10,000 every time Alex Oxlade-Chamberlain plays 20 minutes or more
  • Dean Winchester
    ha holnap kikapunk 3-0ra akkor lehet mégis találni fog valakit az öreg :D
    szerintem 2-1re kapunk ki, de én örülnék a legjobban ha idegenben sikerülne nyerni...
  • arsnl
    mondjuk még kozmetikázhatnak ezen pár "pánik igazolással"...
  • arsnl
    ez az átig szezon részünkről 1 szégyen. nincs indok arra miért nem igazoltunk eddig. ja de Wenger-féle "nincs megfelelő játékos a piacon". nem is kell messzire menni, h lássuk ez totális kamu. spurs igazolásai közül pl mind1ik erősítést jelentett volna max Chadli nem nagyon..
    no comment.
  • minimize
    azért válaszolok,mert még van mit tanulniuk "szájalás" terén,ha csak az megy(de gyengén).
    Cabaye-ügy: Mike Ashley offering £10.2m and the Newcastle owner quipped: "Which bit of him do you want to buy?"
    The joke went over Law's head as he replied: "No, we want to buy all of him. The player wants to play for Arsenal."
    Ashley claimed they would only start talking at £20m and hit back: "He may want to play for Arsenal but he's got three years left on his contract here."
  • Steve Downie
    Ezeknek az embereknek elképzelhetetlen, hogy valaki mondjuk évtizedeken át szurkoljon egy csapatnak, még az ilyen nehéz időkben is.
    Sosem leszünk semmik... szerintem az nem lesz soha senki, aki évente váltogatja a csapatait, hogy minden évben legyen sikerélménye és gúnyolódhasson az éppen sikertelen csapatokon. A Palermo topik a legjobb példa, ott aztán tényleg nem lehet megvádolni senkit, hogy glory hunter lenne, ennek ellenére hűséges szurkolókkal van tele.
    Egyébként nem is értem, miért reagálsz ezekre a hsz-okra. Akkora a szintkülönbség, hogy az leírhatatlan.
  • minimize
    vajon mit gondol most a Főnök,hogy 30perc után 2-0ra vezet a City,szerinte "simán jobb a keretünk",mint a Castle-é??!
  • Dean Winchester
    kíváncsi leszek,hogy igazolunk-e egyáltalán valakit és azt mennyiért ?
    A klubbok tudják,hogy szükségünk van játékosra így kénytelen vagyunk fizetni érte. Ennek tudatában nem hiszem,hogy bárki is olcsó pénzért fog ide igazolni...
    Úgy vannak vele,hogy kell ? akkor fizesd meg :) Márpedig megfogod...
  • minimize
    tudom,de nálam a játéktudása alapján sem érne többet 12milliónál.fontban.
    Taylor? há' mi rosszat követett el angyalom a szombati meccsen??!
  • arsnl
    hát 1 "normális" piacon nem is lenne, de a mai árak már nevetségesek, csak aki nagyon rá van szorulva azok adnak el "reális" áron. pl Cazorla szintén 12m körül volt tavaly pedig kisit jobb játékos.

hahh: Referee of the Arsenal vs. Aston Villa game Anthony Taylor has been dropped by the FA.
  • minimize
    12volt,fontban,azért egy Cabaye ne legyen már 20millió font...
  • arsnl
    Cabaye-ért meg 10m-t (lol) ajánlottunk. természetesen egyből visszadobták.

kb ez a lényeg twitterről: "We have gone from being admired by many to laughed at by all. You should be utterly ashamed for putting us in this position. #Arsenal"
  • minimize
    állítólag van egy megegyezésünk A.Williams-el,a Swansea-ből.
  • minimize
    "arseblog" játékosértékelője a szombati 1-3ról:
    Wojciech Szczesny: 4/10 - Can’t really blame him for the penalty, but looked at sixes and sevens afterwards. His Almunia impression was simply not funny.
    Bacary Sagna: 6/10
    Per Mertesacker: 5/10 - Tall.
    Laurent Koscielny: 4/10 - Unlucky to be sent off and while the penalty decision was harsh, if you leave any room for doubt when sliding in in the box you’re asking for trouble.
    Kieran Gibbs: 5/10 - Fine but only lasted 28 minutes before leaving with a cut head.
    Jack Wilshere: 5/10
    Aaron Ramsey: 6/10
    Tomas Rosicky: 5/10 - Tried to make things happen at least, but his lack of end product is costly. Guzan made a smart save from one chance, but a player of his quality/experience blazing over the bar with the goal at his mercy … not good enough.
    Alex Oxlade-Chamberlain: 6/10
    Theo Walcott: 4/10 - Not his best game.
    Olivier Giroud: 5/10
    subs: Santi Cazorla: 3/10 - Just not ready to play yet, it seemed an odd decision to use him ahead of Podolski.
    Carl Jenkinson: 5/10 - Ok, but his final ball as we got forward was uncharacteristically poor.
    Lukas Podolski: n/a - Not on long enough to rate
  • minimize
    Jack Wilshere, August 3rd – “New signings and big players always bring confidence"
    Wojciech Szczesny, July 22nd – “This season the only thing that everyone is talking about is ‘Who is Arsenal going to bring in? It makes us feel stronger and more united as a team.”
    Bacary Sagna, July 19th – “I believe that we can challenge for the title with a couple of good signings."
    Jack Wilshere, July 16th – “Everyone talks about the names at the training ground. We’re saying: ‘You heard about this player or that player? It would give everyone such a massive lift.”
    Mikel Arteta, July 15th – “The club have said they are going to be very ambitious in the market and have got the financial resources to get big players. I think it’s about time.”
    nem "csak" minket hülyítenek ezek szerint,a saját playakat is...
  • Dean Winchester
    Chamberlain az Aston Villa elleni gyászos idénynyitón ütközött Antonio Lunával, és Arsene Wenger sem túlzottan bizakodó: „Térdproblémái vannak. Csúnya sérülés” – mondta a menedzser.

Hogy mennyire csúnya, azt az első vizsgálatok után lehetett megállapítani, melyek alapján mintegy fél évre dőlt ki az angol válogatott játékos.

A 20 éves középpályást hétfőn újra kezelésbe veszik az Arsenal orvosai, és akkor dől el, hogy szükség van-e műtéti beavatkozásra.

Az Ágyúsok ezzel még komolyabb pácba kerültek, és különösen aggasztó, hogy mindössze nyolc egészséges felnőttjátékos maradt a Fenerbahce elleni szerdai Bajnokok Ligája-selejtezőre.

A Villa elleni szombati meccs tömegével szedte az áldozatokat, Chamberlain mellett immár Bacary Sagna, Kieran Gibbs, Tomás Rosicky és Aaron Ramsey sem teljesen egészséges.

Arról se feledkezzünk meg továbbá, hogy Thomas Vermaelen, Nacho Monreal, Mikel Arteta és Abou Diaby nem egy-két meccsre, hanem hosszabb időre esett ki.

És hogy mit szól ehhez Wenger?

„Igen, szűkös a keret szerdára, de csak olyan játékosokat küldhetünk pályára, akik rendelkezésre állnak. Ugyanakkor biztos vagyok benne, hogy ők is megoldják a feladatot.”

az öreg megmondja :DDD
  • csocso14
    Kint is lázadnak a drukkerek!
  • Steve Downie
    Egy kicsit későn kapcsolt a hölgy. Vajon hogy alakulnának most a dolgok, ha anno a 22%-át nem Kroenke-nek, hanem Usmanovnak adja el...

• Steve Downie
  • webibebi
    Igy mondjuk meleg lesz a pite torokorszagban:/ de remelem wenger rajon h kene meg ember
  • Steve Downie
  • Steve Downie
  • Dean Winchester
    jaja...
    azért a sporinak egyből kell dönteni,neki nincs lehetősége visszanézni. Nehéz feladat az övé, hibázni emberi dolog. Ezt követően nem lőttünk gólt, nincs ezen mit szépíteni.
    A fener ellen idegenben az iksznek is örülnék de félek,hogy kikapunk. Gólt kell lőni az a lényeg.

#28021: csatlakozom bár én félek,hogy nem igazolunk senkit és így év végén ismét csupán a bl helyre férünk be. Bízom benne én is,hogy valamelyik kupasorozatban idén alkotunk valamit..
  • arsnl
    (hozzáteszem nem a bírón múlt ő csak rátett 1 lapáttal)
  • arsnl
    mekkora 11-es!!! (nope)
  • Solidus
    nos,megnéztem én is ezt a szörnyű meccset.először is had gratuláljak a vezetőségnek,és a bírónak is aki valószínűleg csirke vagy petyhüdt gerincű multimillásklubbok előszeretett talpnyaló kutyája.biztosan a visszavonult szőr ferguson ölebe lehetett az általa jogosan megítélt tizenegyeseivel.elfelejtette hogy ezeket a vörös kutyáknak kell befújni.. de ennyit a mentegetésből.kell igazolni ez tény,de biztosra veszem hogy nem a bosson múlt,hogy nem jön ide senki,MÉG.ki kell ábrándítanom minden ellendrukkert,ott leszünk a bl főtáblán,megverjük a fenert oda vissza is.sajnos a főnök azzal hogy pihentette a törökök ellen pár kulcsjátékosunkat,meg is pecsételte a kezdő hangulatot az öltözőben.de nem látom vészesen a helyzetet.a csirkék előtt leszünk a végén,ha nem az első helyen.jön még csirkére dér,jó lesz ez a csapat,csak ez a kinyalt hajú giroud nem tetszik nekem.az átigazolási piac utolsó napjára lesz itt csatár,nem aggódom,lesz hátvédünk is.én bízom,és mindig is fogok!ez végre a mi évünk lesz,még ha szarul is kezdtünk.GO GUNNERS!!!
  • Steve Downie
  • minimize
    Wenger to Sky: "I’m there to buy, if we find them we’ll do it. I’m not the only one working on that. It’s not my money, it’s money of club."

• pLau
    Talán a poolal felvehetnénk a versenyt, ha mindenki egészséges lenne, de idén a Tottenham előttünk fog végezni szinte biztosan. Remélem szezon végén mondhatom, hogy tévedtem :)
  • minimize
    jah,"ellengyökereknek", megyek kutyázni,azért az esetleges kései "válasz".
  • minimize
    korai lehetne(sokak szerint),részemről, MOST,nem zárom ki...Pool,Spurs erősebbnek tűnik keretileg is.
  • pLau
    nem kell szorítani biztos vagyok benn, hogy nem jutunk be. Én a 6. helyre teszem a csapatot idén...sajnos
  • minimize
    a MI termékünk,magunknak,figyelmeztetésként,pár kisbuta külsős meg lenyúlta,mer' amúgy is divat. keményebb kell, ide, vagy nem vagy megfelelő bannolásra...
  • minimize
    olvastátok esetleg (Ágyúsok...)azt az A ..fan.hu-oldalon megjelent, Gareth Singer, a Gooner Girls Podcast szerkesztője, ízig-vérig ágyús levelét, amelyet Arsene Wengernek címzett??! sok igazság van benne...
  • CdelG
    számolod még?
  • minimize
    valóban nem tetszik a valóság,de Neked ehhez lepkefingnyi közöd nincs.
    nem azért "izzadok itt",hogy a szemedben(akinek számít persze eme páros testrészed...)valakik legyünk,egyszerűen rühellem a buta,bunkó embereket.
    remek példája vagy, de aggódj törlik később, de hadd mondjam el, annyi sem vagy nekem,mint egy baktérium. pajti...