Arsenal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)
peace. saját csapatod ellen beszélsz kicsit.
de nem értem én sem mit keres itt az a kép
http://www.powerplaymanager.com/r57633
23éves,de nem hinném,hogy jön,már van 3Holland Kupa-gyõzelme-itt valószínûleg mostanában nem nyerne semmit...
No one can stop Death!
az alábbi már-már elõrevetíti,mi is várható a nyáron-menedzserváltás,változás a vezetõségben nem...
Arsenal chairman Peter Hill-Wood insists they can survive missing Champions League qualification.
Hill-Wood insisted missing out on the Champions League would not kill the club.
“It would hurt the financial side of it, but it is certainly not the end of the world."
<#szomoru2>#szomoru2>
No one can stop Death!
Azt már kár is mondani, hogy ha Giroud belövi a helyzetét a bajorok ellen, akkor 2-2 lett volna...csak úgy mellékesen...
kaka
Remélem pár éven belül válaszokat kapunk ezekre...
kaka
Vermaelen:The Gunners skipper was asked after defeat to Bayern Munich whether he was reconsidering his future at the Emirates.
"No, not at this time. I am a player of Arsenal, I'll always do my best. I'm working with the team and focusing on improving results."
No one can stop Death!
"Former Arsenal midfielder Stewart Robson has branded Arsene Wenger a ""dictator"".
Robson made the claim in an interview with Suedeutsche Zeitung.
“He’s untouchable, in complete control of the club and runs the club like a dictator. No one has the authority to fire him. He will go on and keep on overseeing a lack of success.”
Robson believes the Frenchman has split Arsenal’s fanbase.""
He said: “Who is celebrating when they come fourth? Football is about winning things.
“Fans want to experience triumphs. Wenger on the other hand gives them a kind of relegation battle in reverse.”
No one can stop Death!
szerintem Wengerrel az a nagy baj, hogy valami kibaszott makacs és öntelt. Mert pénz az tényleg van, szinte minden évben nyereséggel zárunk, és elvileg még osztalékot sem osztottak egymást között a vezetõk, szóval én egyre jobban hajlok afelé, hogy nem a vezetõség a köcsög szemét és CSAK õk a hibásak(nyilván azért nem teljesen ártatlanok), hanem Arsene. Egyszerûen annyira bízik az elképzeléseiben, a játékosaiban, a vkp nélküli játékban, Theo bohóckodásában középen, hogy csak azért is meg akarja mutatni, hogy igen is befognak érni, összeáll a csapat, és õ lesz a legnagyobb zseni.
A legárulkodóbb példa pedig éppen Monreal leigazolása. Amint megtudták, hogy Gibbs nem 2, hanem 6 hétre sérült le, nagyjából 3-4 óra alatt 11 millió fontot egy nem túl ismert védõért, ami azért nem számít olcsónak. Tehát ennyit érnek a nincsen minõség a piacon dumák, meg a csapatok nem akarják eladni évközben a legjobbjaikat...mese habbal, ha annyira akart volna igazolni, már rég itt lenne 3 20millás játékos.
kaka
Idény nyáron jár le a szerzõdése, max 1 évet maradt volna még, csak ugye közbejött a spanyol.
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
mielõtt valaki félre érti
de szerintem rajtatok már csak az segítene ha wengert elküldenék
aztán egy hiddinket pl. megszereznétek
ja wenger miért nem mond le önként ezt nem értem?
vki írta itt a gyurcsányos hasonlatot
hát van benne vmi
akkor se játszhatott volna ellenünk😊
mivel már játzott a barcában bl-ben idén
csak úgy mint monreal...
ja monreal jó, hogy nem játszott nem véletlenül örültem neki
meg lehet nézni elég tudatosan mind a 3 gólt bal oldalról kaptátok
vermalen nagyon nem balhátvéd
ezért is elég lúzer wenger olyan balhátvédet igazolt aki nem bevethetõ idén a bl-ben
nagy taktikus az öregD:😄
amúgy az edzõjük miért távozik?
Az öreg ott baszta el, h nem rakta be Diaby-t, aki egy kis labdabiztosságot és fizikumot adott volna a kp-nak. A Martinez-Kroos-Schweinsteiger trió ellen vkp nélkül felállni, biztos be volt nyomva az öreg...Azért kíváncsi vagyok, mi lett volna az eredmény, ha télen azért beújítjuk Villa-t és Diamé-t, szerintem akkor az x meg lett volna, sõt :S
Egyébként ez a Bayern valami félelmetesen profi és klasszis csapat, sokan azt mondják, hogy jelenleg az egyik fénykorát éli a klub(57-7-es GK...), mi meg épp a mélyponton vagyunk...kár, hogy 1 évvel korábban kaptuk a Milan-t mondjuk :/
Szóval csak azt akartam mondani, sanszos, hogy a BL döntõs csapat ejt ki minket, szerintem még a Barca-t is simán lefogják szopatni.
Keep the faith, Go Gunner!
kaka
"The result speaks volumes.Especially in the first half, Bayern put us under huge pressure and played very well. It'll now be very, very difficult for us away from home."
nem kissé difficult,jól beszél a srác.
inkább impossible,nem??!
No one can stop Death!
Valdes&Villa egy csomagban,25millió euróért,ez lesz az ajánlat.
gratulálok,ismét remek választás-mind2.
Dzeko mehet Lewandowski helyére,Mannone meg készül lelépni.
No one can stop Death!
talán ott is kb. 10 percig reménykedünk, aztán gyorsan elintéztek xD
ott állt a bíró 5 méterre + partjelzõ és alapvonali bíró
még egy lest belehet nézni fõleg ha 1-2 centin múlik de egy ilyen szögletet😄😄
relytély😄😄
nem hinném, hogy majd az allianzba rúgtok nekünk hármat?D:
esélytelen
Gratulálok nektek, ez sima gyõzelem volt. Nincs mirõl beszélni, nem lehet a bíróra fogni, ezt a meccset tök jogosan nyertétek két góllal....
Reméljük a visszavágón mi nyerünk 0-3ra 😄
csop. körben a schalke is nagy falat volt nekünk ez a bayern meg most rohadt erõs, sajna jött a papírforma.
kíváncsi leszek mire leszünk képesek az aston villa ellen aztán meg ugye jön a spurs...
hosszú ideje mindig a spurs elõtt végzünk a bajnokságban, félek,hogy ebben az évben ez a szép tendencia is borulni fog aztán õk lesznek elõttünk, amire elég nagy az esély , fõleg ha így folytatjuk ahogy....
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Lesz kiállítás tõlünk?
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
:-(
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
most már csak azt remélem, hogy nem lesz meg a bl indulás hely
ezért fogok szorítani
Lehet arzheimer kórós és azt hiszi mindig veszíteni kell!
Next PC upgrade: 2022
Este meg kapjátok el a Bayernt 😊
http://goo.gl/gd6Zi5
kár színezni,meg "kupázni". legenda nem csak a kupák miatt lehet valaki.
No one can stop Death!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Estére sok szerencsét! (Nekünk még többet 😊)
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
"Barcelona fullback Daniel Alves admits he's a big fan of Arsenal midfielder Jack Wilshere.
Wilshere is back to his best for Arsenal this season.
"He has great quality and a great personality. If I could choose a player for Barcelona, I would take him," said Alves.
persze,gondolom csak mondta. Vermaelen sincs a képben ezek szerint:
"Barcelona are tracking Arsenal captain Thomas Vermaelen.
Barcelona are keeping tabs on Arsenal defender Vermaelen as they search for Eric Abidal’s eventual successor.
Vermaelen, 27, signed a four-year contract extension in October 2011 and was handed the captaincy by Wenger when Cesc Fabregas left for the Nou Camp."
ezért nem kellene D.Villa,sem más onnan,hagyjuk már....
No one can stop Death!
Next PC upgrade: 2022
No one can stop Death!
The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.
Más:egyszerûen nem hagy nyugodni, hogy ha csak egy évvel korábban igazoljuk le ehhez a kerethez Mertesacker-t és Arteta-t, én biztos vagyok benne, hogy nem tragikus, hanem az egyik legjobb szezonunk lett volna a 2010/11-es. Alapból is jó kis csapat ért össze, hiszen partiban voltunk a Barca-val és csak kétes körülmények(Rvp sárga) között tudtak minket kiejteni,továbbá a bajnoki címért küzdöttünk a MU-val a Ligakupa döntõig...Ó igen, Arteta rutinjával(ugye Cesc sérült volt a döntõ idején, szóval valszeg õ lett volna a helyén) és Merte nyugodtságával nem a klub egyik szégyenfoltjaként emlegetnénk a Birmingham elleni döntõt. Kibaszott bosszantó, hogy tényleg minden adott volt egy világverõ csapathoz, minden poszton konkrétan:
Jó kapus: Szczesny és ugye Fabianski is egész jól védett ebben a szezonban; Megbízható hátvédsor: Sagna-Kosciely-Vermaelen-Gibbs, még ugye Djourou is erõn felül teljesített, de nyilván Mertesacker játszott volna helyette ; klasszis KÖZÉPPÁLYA: ugye Fabregas a szezon elsõ felében sérüléssel bajlódott, de így is a Wilshere-Arteta-Song kp-ra egy panaszunk nem lehetett volna, és talán az Invincibles óta a legjobb középpálya lett volna a Song-Fabregas-Arteta sor... ; Csatársor: már a szezon 2.felében elkezdte a hátán vinni a csapatot Van Persie, ott volt a még ekkor egész jó Chamakh, vészesetben Bendõ. A két szélen a türelmet végre meghálálni látszó Walcott, az élete formájában játszó faszfej, de kétségtelenül klasszis Nasri és Arshavin, aki már nem volt az igazi, de a Barca elleni meccset mégis megnyerte nekünk. Sry, ha hosszú voltam.
Szomorú és lehangoló...
kaka
Wright was speaking on his Absolute Radio Rock ‘N’ Roll football show:
“You have to blame the manager for the sheer arrogance of not putting enough into the competition. The fact is when you’ve got your manager talking about 4th place being the only priority, why are the players going to be any more up for it."
He continued: “The manager has made it clear that the FA Cup is something he’s not bothered about but what he is missing is that the FA Cup is something that is worth winning – it’s a great day for the fans.”
No one can stop Death!
The Mail on Sunday says Wenger's contract runs out in 2014 and he has so far refused to discuss a new one. If he leaves at the end of the season, he may look to return to France.
Aware of Wenger's perilous position, Moyes has told Everton he is unlikely to discuss his own future until the summer when his current deal runs out.
Despite his close relationship with owner Bill Kenwright, there is irritation inside Everton at Moyes's tactics, which they regard as a form of blackmail to push for new signings."
No one can stop Death!
mindenben.<#rolleyes>#rolleyes>
No one can stop Death!
Wenger ideje tényleg lejárt...
kedden 3-1re kikapunk akkor meg tényleg a fejét a földre lehajtva hagyja el a pályát.
persze ettõl függetlenül bízom a meglepetésben, remélem sikerül továbbjutnunk