31698

• minimize
    Ashley Williams(Swansea kvédő)sem "igyekszik" hozzánk:
    “Everyone enjoys playing in this team. You all get touches of the ball because that’s how we like to play. Nobody is in a rush to leave this club.”
    egyébként di Maria is maradna,ha rajta múlik...
  • Solidus
    di maria-ért kifut egy 30 millás ajánlat a marca szerint.
  • minimize
    grat. a csapatnak, azért Benzema-hoz:
    "Florentino Perez és Zidane is elmondta, hogy Benzema a csapat első számú középcsatára, ezt az álláspontot Higuain távozása erősítette meg."

• Dean Winchester
    Fulham-Arsenal összefoglaló
  • Dean Winchester
  • Dean Winchester
    épp ezaz,hogy nem jönnek mert így is jók vagyunk :DDDD
  • minimize
    nem megy,mondta a Főnök.igazolások(5ember,eddig 2 reális...)jönnek,no para.
    am.Sturridge milyen gólt lőtt. egy ilyesmi manyus kellene ide, vagy a portói vadállat! (bezsongtam ,na...)
  • Solidus
    Végre beindult a csapat!!most már jöhetnek az igazolások.ha poldit elmerik engedni ezek után,tényleg nem normálisak... GO GUNNERS!!!
  • minimize
    a mai meccsről senki-semmit? gratula a team-nek, a szerdai,idegenbeli után elhoztuk a 3pontot.
    a jövő 7en kissé nehezebb lesz a csirkék ellen,de imádom a sült csirkét!!
    Go Gunners!!!
  • minimize
    ők meg innen: Zapsportz.com.
    mondjuk ettől igaz is lehet.
    Jol meg "happy" a holnapi meccs előtt,mennyire jól erősítettek...
  • Dean Winchester
    Jack Wilshere: "Szeretnék trófeákat nyerni az Arsenallal, és a jövőmet is velük képzelem el, de ha a Főnök (Wenger) távozik, akkor ez megváltozhat. Többször is bizonyította, hogy ő a megfelelő ember a posztra."

fc-arsenal.hu-ról

nyilvános ny*lás :D bizonyította jah, főleg az elmúlt években :D
  • minimize
    tényleg nem lennének elérhető játékosok,és valóban nem a BL-csoportból való továbbjutás volt a cél(ami még meg sincs,de egye kutya...):
    "Arsenal have been criticised in recent weeks for what has been perceived to be a lack of direction in the transfer market.
    But every member of the club’s global scouting team were told to recommend two players for every position at the start of the summer.
    Once the names were collated, chief scout Steve Rowley began the process of streamlining the recommendations to a shortlist of five for every position.

ismét megvezettek bennünket,ahogy szokták.grat.
  • minimize
    teljesen igazad van,de úgyis jön majd valami nagy zsugás előre.
    ahogy olvasom, "megkezdődtek a tárgyalások a R.Madrid-dal",azonban Benzema leigazolására kevés az esély.
    miért nem olyanért megyünk,aki esélyes is érkezőnek??!

ja,tudom,mert Ők drágák.
  • Solidus
    Mert amúgy is olyan bő a keret... főleg támadóból bő...
  • 6unn3r
    Megint csak állítólag, de egész szezonra kölcsönbe mehet a Schalkéhoz.
  • Kaplan
    Schalket rebesgetik...
  • Solidus
    suhintsatok meg hogy nem igaz,de most hallottam kint a németeknél a rádióban hogy podolski visszatérhet a bundesligába.a csapatra már nem emlékszem hová,de ma haza felé hallottam a rádióban... ugye nem?!!
  • Solidus
    jah,flamini visszatérhet...
  • Dean Winchester
    Az Internacional csatára, Leandro Damiao örül a megkereséseknek, és nem zárja ki, hogy távozik a szülőhazájából.

A 24 éves válogatott csatárt már szóba hozták számos angol klubbal, Tottenham, Arsenal és a Southampton is vitte volna.

A Spurs és a Szentek érdeklődését maga a klub erősítette meg, ám sikertelen tárgyalásokat folytattak az Internacionale együttesével - talán a Liverpool célba érhet.
    "Nyugodt vagyok. Még mindig az Internacionalra és a brazil kupára gondolok. Ha egy olyan ajánlat érkezik, akkor talán megtörténhet a váltás." - mondta Leandro.

A játékos ügynöke is megszólalt ez ügyben:
    "Ez elmúlt 15 napban nem volt megkeresés. Jelenleg minden jel arra utal, hogy marad."
  • Dean Winchester
    nem kell senkinek ? jó lesz ő az arsenalnak, ott elfér :DDDD
  • 6unn3r
    Wenger meg is kezdte a nagy költekezést.
    Úgy néz ki, hogy Flamini visszatér előző "sikerei" helyszínére. Ingyen. Hogyan máshogy? Marseille-től is ingyen hozta el az Arsenal, Milan ingyen vitte el, most pedig ingyen kapjuk vissza. Kabaré.
  • Balázs 17
    Torghelle se ér annyit, de nem is akarjuk megvenni...:S
    Pedig Giroud-Sanyi kettőssel még lehetne esélyünk 4. helyre, de így...
  • pLau
    Sakho, Fellaini és csatár posztra több név is lehet pl: Martinez, Michu stb... csak Benzemát ne... szerintem nem nagy játékos 40 millát meg bőven nem ér meg.
  • minimize
    én meg még mindig a Porto-s "vadállatot" 35ért.
  • Solidus
    benzema,di mariat akarja a boss
  • Sabcsee
    Wenger a tegnapi meccs után: "The transfer market starts for me now and a lot of activity will happen between now and September 2. From August 21 until September 2 you have 12 days, so a lot will happen. It starts now."

Még hogy nem a BL-pénzre vártunk...
  • Sabcsee
    Én csak azon csodálkozom, hogy Ramsey mekkora spíler lett. Wilshere-rel szétszopatták a Fener középpályáját, pedig azért nincsenek ott rossz nevek. Egyedül a két feka csatárt, Emenikét és Moussa elnézném nálunk.

Sajnos Giroud még mindig eléggé kuka, a Villa ellen a vereség ellenére ő nagyon jól játszott, viszont ma a régi önmagát idézte. Úgy néz ki, meg van a BL-pénz, szóval most már JÖHET A CSATÁRIGAZOLÁS.
  • arsnl
    hát ez sima volt. fener harmatgyenge volt támadásban, 2 Szcz bravúrt leszámítva.
  • Dean Winchester
    meglepően simán hoztuk, bár a végén nagyon lazára vettük a figurát :D fszé nem lehet támadni és egy negyedik gólra menni :DDD
    szép volt, az elvárásaim túl teljesítették, szombaton jó lenne nyerni a fulham otthonában is :D
  • Solidus
    én megmondtam hogy oda-vissza verjük őket,nem a legjobb napot fogta ki a fener,de még egy keretszűk arsenal ellen sincs esélyük.ez a mi évünk lesz!Go Gunners!! :)
  • webibebi
    Nem hittem volna h ilyen siman nyerunk. Ezen felul remelem wenger igazolni fog vkit
  • szomferi
    3 :D
  • Steve Downie
    2-0 már, elég meggyőző
  • Dean Winchester
    a játék képe meglep. eddig mi jobbak vagyunk s ha így folytatjuk akkor az 1-0ás végeredmény is meglehet....
  • 6unn3r
  • minimize
    Arsenal target Burak Yilmaz could be about to sign for Lazio as the Italian club have made an approach for the Turkish striker.
  • minimize

1időben!
  • minimize

kezdő:Szczesny; Sagna, Mertesacker, Koscielny, Gibbs; Ramsey, Wilshere; Walcott, Rosicky, Cazorla; Giroud
    pad:Fabianski, Jenkinson, Monreal, Frimpong, Gnabry, Podolski, Sanogo
  • 6unn3r
    Arsenal: Szczesny, Sagna, Mertesacker, Koscielny, Gibbs, Ramsey, Wilshere, Rosicky, Cazorla, Walcott, Giroud

Subs: Fabianski, Jenkinson, Monreal, Frimpong, Gnabry, Podolski, Sanogo

Micsoda kispad...
  • Steve Downie
    :D