31698
-
Dean Winchester #28131 Azért egy Eto'o - Willian párossal mi is kurva jól jártunk volna szerintem :D
kíváncsi vagyok mi lesz itt a következő napokban :S Remélem vmi ütős utolsó napunk lesz és nem az,hogy tényleg 2 ingyen játékossal erősítünk + egy világklasszis bendtnerrel :D -
#28130 "Naponta 50 játékost ajánlanak fel nekem. Nem fogok pánikigazolásokat csinálni, ezt elhihetik. Nem az erősségem a pánikolás."
-
#28129 Wenger ma bejelentette, h Bendtner nem valószínű h megy (túl sok fizut kér mindenhol), ezáltal ha fit lesz még játszatni is fogja... Suareztől eljutottunk ide. mondjuk én csíptem mindig is Bendőt, de aki kijelenti h nem akar többé nálunk játszani, és inkább 1évig rohad minthogy kevesebbért focizzon vhol máshol...
2,455 hours gone. 87 hours left. Money spent = £0. Transfer window profit = £12m. Money available = £100m min. Wages saved = £500k pw. -
#28128 kaka elérhető lenne. lenne értelme őt leigazolni szerintetek? -
#28127 ahogy látom majdnem összejött a 2 évvel ezelőtti csoportotok, csak a napoli a kakukktojás.
Ahogy látom kemény meccsek lesznek,Napolival meg kell majd küzdenetek a 2.helyért -
pilboy #28126 most lukakut hozták veletek szóba. ha belegondolunk nem is alaptalan, hiszen most hozták oda eto'o-t
nagy fogás lenne. 20 éves... -
#28125 üdv itthon flamini,persze te is ingyen... kéne már pénzt is költeni. -
#28124 Sima első hely.nem kérdés. :) -
#28123 Én örülök neki. Remélhetőleg remek meccseket fogunk látni. Nem akarok előre jósolgatni, nehéz lesz, kurva nehéz lesz. Meg kellesz minden meccsen dögleni a pályán, de ideje is hogy megdögöljenek ilyen meccseken és a belüket is kihajtsák. Ha meg kiesünk...ááá nem...felesleges még ilyenekben gondolkozni. Remek mérkőzések lesznek! Alig várom! -
CdelG #28122 :D:D
jó lesz az 4.helynek is -
#28121 sima 1.hely. -
Dean Winchester #28120 marseille
dortmund
arsenal
napoli
nem könnyű csoport. tipikus középcsapatok csoportja szerintem. itt bármi lehet.
Bízom a második helyben de bármi meglehet, félő, hogy hosszú idő után kiesünk a csoportból?!
két évvel ezelőtt
dortmund - arsenal 1-1
arsenal - dortmund 2-1
marseille-arsenal 0-1
arsenal - marseille 0-0
arsenal-napoli most nem rég felk. meccsen 0-2-ről hoztuk fel 2-2re..
-
#28119 Marseille - Dortmund - Napoli hmmm nem lesz könnyű. -
Balázs 17 #28118 sima kiesés lesz -
Dean Winchester #28117 egy ilyen csoporttal kiegyeznék !
juve
basel
austria wien
ez meg elég erős lenne, nem örülnék neki....
psg-dortmund-real sociedad -
Dean Winchester #28116 ez is igaz :D
Eto'o -> Chelsea :D
én neki is örültem volna :S -
#28115 Azért ezzel óvatosan, mert lehet, hogy ingyen igazolható, de sokat kér úgy, hogy az is kilőve ;) -
#28114 következő igazolás a vietnami "busz-után-futó" lesz. erőnléttel nem lesz problémája -
Dean Winchester #28113 Ki van még ingyen igazolható a piacon ? :) Csak tudjuk már ki(k)ben gondolkozhatunk :D -
#28112 Flamini hivatalos, lehet pezsgőt bontani. érdekes h érte még 1 csapat se fizetett átigazolási díjat. -
#28111 poldi 8-10 hét sajnos... kéne már igazolni -
#28110 Ericksen nem egy olyan nagy cucc szerintem.
-
#28109 ...és még Wengerhez ennyit mára:"tipikus Wenger igazolás,ingyen van,és középszerű..."
-
#28108 ja,meg Kondogbia=Monaco?
szóval,nna. odacsaphatnának most már a zsének bőven! -
#28107 őt meg Sagna-ék ajánlgatják a Főnöknek.
Guilavogui -
#28106 ott a piros pötty.
lassan megy Eriksen is,12ért...("Dutch giants Ajax have confirmed that they have given Christian Eriksen permission to speak with csirkék...")
-
#28105 csak akkor nem lesz tragikusan szar ez az átigazolási időszak ha jön még 1-2 világsztár szerű igazolás meg 1-2 keret ember(Flamini, Cabaye). de ez kurva nevetséges. pofánkba hazudnak egész nyáron. boardra férne rá a legnagyobb frissítés. vén faszoktól semmi nyomás nem nehezedik Wengerre csak szépen felszedik pénzt azt viszlát. -
#28104 Lamela spurs.
mi meg itt húzogatjuk a faszt flaminivel. vicc ez a klub -
Dean Winchester #28103 AW:
"A gólok megszerzésével és a hatékonyságukkal bizonyítottak. Bízom a képességeiben. Az emberek nemcsak emiatt aggódnak, hanem hogy az egész szezonban hogy teljesítenek. Podolski tud elöl játszani. Itt van Giroud, Sanogo és Walcott is. Ők mindannyian képesek gólt szerezni, ezért remélem, hogy kitart a jó formájuk." -
#28102 Poldi 3 hétre kiesett,tegnap ágyéksérülést szenvedett... fasza.Ramsey-nek én is örülök,csak így tovább!! -
#28101 Ramsey ha igy folytatja fantasztikus szezonja lesz nagyon jol jatszik eddig -
#28100 komolyan mondom ettőla giroud gyerektől kivagyok.értem én hogy zsinórban 3 meccsen vagy 4en betalál-e,de nem arsenal szintű játékos,most is mit hagyott ki... kéne egy klasszis csatás aki tud is valamit,nem csak szerencséje van néha.. amúgy edzőmeccs a fener ellen... -
#28099 Angol sajtóhírek szerint az Arsenal a hét második felében ajánlatot tesz a Manchester Unitednek Wayne Rooneyért. A hírek szerint Arsene Wenger, az „ágyúsok" menedzsere legalább 25 millió fontot (29 milló euró) fizetne az angol válogatott támadóért.
Az utóbbi időben a Chelsea ostromolta a Manchester Unitedet, amely kijelentette, hogy a csatár nem eladó. A goal.com azonban tudni véli, hogy az „ágyúsokat" már nem biztos, hogy visszautasítaná az MU, ha Rooney mindenképpen távozni szeretne.
HIRDETÉS
Az ok egyszerű: a Chelsea-vel ellentétben az Arsenalt nem tartják bajnokesélyesnek, így egy nem közvetlen rivális csapathoz akár el is engednék a támadót. -
Chris Lowe #28098 Szerintem a srác már kiégett, nincs benne több, jobb lenne két olcsóbb fiatal mint rooney -
Dean Winchester #28097 csak ha wengernek sem tetszik ez akkor felállhatna és felmondhatna, kitálalhatna,hogy miért megy el és kész..
arsenal-valoszinunek-tartjak-rooney-erkezeset,60515 -
#28096 nagyon úgy érzem hogy az átigazolási nyár utolsó szakasza alatt már nem veszünk senkit.nem értem ezt a passzív hozzá állást a vezetőség részéről.nem értem mit gondolnak,hacsak tényleg nem a profitot nézik,és szarnak abba hogy jobb helyezést érjünk el.dühít minden szurkolót ez a hozzá állás,és wenger nyakába öntik a szart... -
#28095 az ajax védőjét csábítjuk -
#28094 kékek: Eto'o + Willian -
CdelG #28093 miért is igyekezne
hülye lenne ide igazolni
ez igaz di mariára is -
#28092 valami elmeháborodott fúj a csirkék vs. Swansea meccsen is,azt megmondom...:/