31698
-
pilboy #28171 sztem sokat erősödtök vele, bár most így is erősebbnek tűntök, mint szoktatok ilyenkor
ez jót tehet a bajnokságnak -
#28170 szemét Wenger. egész nyáron hergel mindenkit, aztán utolsó napon behúzza Özilt. (kopkop) -
#28169 "Personal terms agreed with Mesut Ozil. Medical in Germany last hurdle to be overcome. Permanent deal, everything agreed." -
#28168 Sajtóhírek szerint az angol élvonalbeli Arsenal ajánlatot tett a városi rivális Chelsea-nek a szenegáli Demba Báért.
Arsene Wenger, az „ágyúsok” menedzsere kölcsön szeretné venni a 28 éves csatárt, aki Samuel Eto'o érkeztével minden bizonnyal kevesebb játéklehetőséghez juthat majd a Chelsea-nél. -
#28167 mai meccsen nagyot játszott Giroud, idén simán meglehet 20+ gól neki. Wilshere-nek szerencsére csak gyomorrontása volt elvileg. Sagna is azért nem kezdett.. csirkéseknek nem jött be "lasagne 2.0" -
#28166 Özil? Viviano? Ba? -
#28165 -
#28164 A PL-ben holnap.
Gratula a győzelemhez. :) Remélem idén nyertek végre valamit! -
#28163 LONDON IS RED! -
#28162 nagyon jó volt a védelem,giroud gólja nagyon okos szép találat volt.sajnos lloris jól védett,lehetett volna több is a különbség,de nyertünk,ez a lényeg.csak így tovább,ez a mi évünk lesz!GO GUNNERS!!!! -
#28161 nem,holnap éjfélkor -
Dean Winchester #28160 ? nem most éjszaka zárul a piac? :D -
#28159 több, mint egy nap van még hátra. -
Dean Winchester #28158 az első félidőben én rém gyengének láttam :D
végén meg én Giroudot hoztam volna le Walcott helyett....
a gól eléggé érdekes és szerencsés de hálIsten sikerült begyűjteni a 3 pontot.
Idén képesek lehetünk alkotni valamit de ahhoz erősíteni kéne, van pár óra bízom abban,hogy nem fogok csalódni...
szép volt fiúk -
#28157 KILL THE CHICKEN!!!
110m vs. 0m 0-1. -
#28156 nálam eddig ramsey a meccs embere amit ez az ember küzd hajt hihetetlen -
#28155 úgy úgy, kell még 1 minimum... már csak azért is, mert 1,5 overen vagyok a bankom 90%-ával :D -
#28154 ejj...:/ ne sérüljön már meg senki.de örülök flamininek. amúgy olvastam pletykát h mata átigazolási kérelmet nyújtott be. -
Dean Winchester #28153 ja kérte a cserét, látszott,hogy nem is a padra ült le hanem ment az öltözőbe :S
reméljük nincs komolyabb baja...
az 1-0 oké,de nem szabad ráülni az eredményre mert még a végén pórul járunk... most kéne hajtani és legalább még egy gólt lőni
-
#28152 eleve sérüléssel játszott, aztán rásérült, ha jól hallottam a kommentátortól -
#28151 wilshere-t miért cserélte le? -
pLau #28150 Giroud eléggé szép gólt lőtt. -
#28149 plusz az Inter is "visszavárja",kétlem,h itt kötne ki... -
#28148 Arsenal-Tottenham streamek -
#28147 Sneijder tuti vétel lenne, csak az a baj h ő is nagyon sérülékeny... -
Dean Winchester #28146 Kezdő:
Szczesny, Jenkinson, Mertesacker, Koscielny, Gibbs, Ramsey, Wilshere, Rosicky, Cazorla, Walcott, Giroud
Pad:
Fabianski, Sagna, Monreal, Flamini, Zelalem, Gnabry, Sanogo
Világklasszis játkéosok a padon -
#28145 Remélem elveritek a csirkéket, mint a szart :D -
#28144 nem lesz Podolski az alku része,most ment egy friss,40milliós ajánlat érte,plusz Sneijder is érkezhet a Galatától.
más: vér gyenge(eddig)ez a mu a Pool ellen(is),de mint tudjuk,szar meccsek sorával is lehet bajnokságot nyerni-lényeg-az ambíció.
vagy mi... -
#28143 "A SkySports olasz tudósítója szerint a Palermo kapusa Emiliano Viviano ma orvosin vesz részt az Arsenalnál. Viviano kölcsönbe érkezne, a szezon végén pedig 2 millió fontért vehetné meg az Arsenal." -
Dean Winchester #28142 9 óra 50 perc: Az Arsenal a Daily Mail szerint 26 millió fontot és Lukas Podolski játékjogát ajánlotta fel a Schalkénak Julian Draxlerért.
ha igaz... ezzel aztán sokra megyünk, 1 megy 1 jön, előrébb nem vagyunk semmivel sem, plusz csak a bankszámla fogy. -
#28141 Bergcamp-ra,vagy Adebayor-ra nincs már esély,hogy visszajönnének?
-
#28140 Ronaldinho jöhet ingyen .... -
#28139 El kell verni a tottenham-et mint a szart :D -
Balázs 17 #28138 én úgy tudom holnap -
Dean Winchester #28137 nézzük a kicsik mire lesznek képesek :)
az átig. időszak ma 23:59-kor vagy holnap 23:59 kor jár le ? -
#28136 szerintem az utolsó órában beesik pár régi kolléga.. gallas és társai.talán még sol campbellt is "visszavesszük"... -
#28135 C.Palace-stadionjában mekkora hangulat van! -
#28134 Sakho->Pool
mi meg nem találunk embert. -
#28133 érthetetlen. évek óta most léphettünk volna jelentősen előre, egyetlen meghatározó játékos se akart lelépni erre jelenleg van 12db bevethető mezőnyjátékos a felnőtt keretbe.. sebaj majd Akpom meg Zelalem szór 6-6 gólt spursnek -
Dean Winchester #28132 de érted megtartjuk a kemény magot... pl. Walcottot aztán ilyenkor nem erősítünk? jövőre meg lehet mérgelődni,hogy miért hagyják el a klubbot a jobb játékosaink. Teljes mértékben érthető lesz ha idén nem lesz erősítés...