31698

• pilboy
    sztem sokat erősödtök vele, bár most így is erősebbnek tűntök, mint szoktatok ilyenkor
    ez jót tehet a bajnokságnak
  • arsnl
    szemét Wenger. egész nyáron hergel mindenkit, aztán utolsó napon behúzza Özilt. (kopkop)
  • 6unn3r
    "Personal terms agreed with Mesut Ozil. Medical in Germany last hurdle to be overcome. Permanent deal, everything agreed."
  • Solidus
    Sajtóhírek szerint az angol élvonalbeli Arsenal ajánlatot tett a városi rivális Chelsea-nek a szenegáli Demba Báért.
    Arsene Wenger, az „ágyúsok” menedzsere kölcsön szeretné venni a 28 éves csatárt, aki Samuel Eto'o érkeztével minden bizonnyal kevesebb játéklehetőséghez juthat majd a Chelsea-nél.
  • arsnl
    mai meccsen nagyot játszott Giroud, idén simán meglehet 20+ gól neki. Wilshere-nek szerencsére csak gyomorrontása volt elvileg. Sagna is azért nem kezdett.. csirkéseknek nem jött be "lasagne 2.0"
  • arsnl
    Özil? Viviano? Ba?
  • Steve Downie
  • [HUN]FaTaL
    A PL-ben holnap.

Gratula a győzelemhez. :) Remélem idén nyertek végre valamit!
  • minimize
    LONDON IS RED!
  • Solidus
    nagyon jó volt a védelem,giroud gólja nagyon okos szép találat volt.sajnos lloris jól védett,lehetett volna több is a különbség,de nyertünk,ez a lényeg.csak így tovább,ez a mi évünk lesz!GO GUNNERS!!!!
  • Solidus
    nem,holnap éjfélkor
  • Dean Winchester
    ? nem most éjszaka zárul a piac? :D
  • contraste
    több, mint egy nap van még hátra.
  • Dean Winchester
    az első félidőben én rém gyengének láttam :D
    végén meg én Giroudot hoztam volna le Walcott helyett....

a gól eléggé érdekes és szerencsés de hálIsten sikerült begyűjteni a 3 pontot.
    Idén képesek lehetünk alkotni valamit de ahhoz erősíteni kéne, van pár óra bízom abban,hogy nem fogok csalódni...

szép volt fiúk
  • minimize
    KILL THE CHICKEN!!!
    110m vs. 0m 0-1.
  • webibebi
    nálam eddig ramsey a meccs embere amit ez az ember küzd hajt hihetetlen
  • szomferi
    úgy úgy, kell még 1 minimum... már csak azért is, mert 1,5 overen vagyok a bankom 90%-ával :D
  • webibebi
    ejj...:/ ne sérüljön már meg senki.de örülök flamininek. amúgy olvastam pletykát h mata átigazolási kérelmet nyújtott be.
  • Dean Winchester
    ja kérte a cserét, látszott,hogy nem is a padra ült le hanem ment az öltözőbe :S
    reméljük nincs komolyabb baja...

az 1-0 oké,de nem szabad ráülni az eredményre mert még a végén pórul járunk... most kéne hajtani és legalább még egy gólt lőni
  • szomferi
    eleve sérüléssel játszott, aztán rásérült, ha jól hallottam a kommentátortól
  • webibebi
    wilshere-t miért cserélte le?
  • pLau
    Giroud eléggé szép gólt lőtt.
  • minimize
    plusz az Inter is "visszavárja",kétlem,h itt kötne ki...
  • banok
    Arsenal-Tottenham streamek
  • 5w0rdf15h
    Sneijder tuti vétel lenne, csak az a baj h ő is nagyon sérülékeny...
  • Dean Winchester
    Kezdő:
    Szczesny, Jenkinson, Mertesacker, Koscielny, Gibbs, Ramsey, Wilshere, Rosicky, Cazorla, Walcott, Giroud

Pad:
    Fabianski, Sagna, Monreal, Flamini, Zelalem, Gnabry, Sanogo

Világklasszis játkéosok a padon
  • [HUN]FaTaL
    Remélem elveritek a csirkéket, mint a szart :D
  • minimize
    nem lesz Podolski az alku része,most ment egy friss,40milliós ajánlat érte,plusz Sneijder is érkezhet a Galatától.
    más: vér gyenge(eddig)ez a mu a Pool ellen(is),de mint tudjuk,szar meccsek sorával is lehet bajnokságot nyerni-lényeg-az ambíció.
    vagy mi...
  • 6unn3r
    "A SkySports olasz tudósítója szerint a Palermo kapusa Emiliano Viviano ma orvosin vesz részt az Arsenalnál. Viviano kölcsönbe érkezne, a szezon végén pedig 2 millió fontért vehetné meg az Arsenal."
  • Dean Winchester
    9 óra 50 perc: Az Arsenal a Daily Mail szerint 26 millió fontot és Lukas Podolski játékjogát ajánlotta fel a Schalkénak Julian Draxlerért.

ha igaz... ezzel aztán sokra megyünk, 1 megy 1 jön, előrébb nem vagyunk semmivel sem, plusz csak a bankszámla fogy.
  • minimize
    Bergcamp-ra,vagy Adebayor-ra nincs már esély,hogy visszajönnének?
  • grebber
    Ronaldinho jöhet ingyen ....
  • webibebi
    El kell verni a tottenham-et mint a szart :D
  • Balázs 17
    én úgy tudom holnap
  • Dean Winchester
    nézzük a kicsik mire lesznek képesek :)

az átig. időszak ma 23:59-kor vagy holnap 23:59 kor jár le ?
  • Solidus
    szerintem az utolsó órában beesik pár régi kolléga.. gallas és társai.talán még sol campbellt is "visszavesszük"...
  • minimize
    C.Palace-stadionjában mekkora hangulat van!
  • minimize
    Sakho->Pool
    mi meg nem találunk embert.
  • arsnl
    érthetetlen. évek óta most léphettünk volna jelentősen előre, egyetlen meghatározó játékos se akart lelépni erre jelenleg van 12db bevethető mezőnyjátékos a felnőtt keretbe.. sebaj majd Akpom meg Zelalem szór 6-6 gólt spursnek
  • Dean Winchester
    de érted megtartjuk a kemény magot... pl. Walcottot aztán ilyenkor nem erősítünk? jövőre meg lehet mérgelődni,hogy miért hagyják el a klubbot a jobb játékosaink. Teljes mértékben érthető lesz ha idén nem lesz erősítés...