31698
-
#28211 Szakértők is úgy vélik, hogy egyik nagy baja az Arsenalnak, hogy nincs igazi vezéregyénisége a csapatnak. Amióta Henry elment, azóta nincs egy kemény vezér, aki képes feltüzelni a társakat mérkőzés közben is. RvP lehetett volna az, ha nem megy el. Özil meg fiatal, de részt vett már jó pár kemény meccsen és én is remélem, hogy lendületet ad az egész csapatnak. És rá nézve külön pozitívum, hogy mekkora rajongással fogadták. Szinte minden Arsenal szurkoló be van zsongva tőle, ahogy jó magam is. Én speciel ugráltam örömömben. Meccseken lehet hallani, hogy Cazorlát is mennyire imádják, de az Emirates szét fog robbanni Özil labdaérintéseinél. -
Chris Lowe #28210 Az se jó ha felforgatja a csapatot. Már megy a bajnokság, sztem alakul a molekula, alapjaiban nem rossz a brigád. Én öziltöl azt várom, hogy felpörög és igazi húzóegyéniség lesz. És sztem ezaz ami hiányzik amúgy rendben a csapat. -
#28209 ez a hülye,nesztek csirkék... :D :D -
#28208 osztom a nézeted.nekem sem lett jobb szájízem attól hogy 47-et adtak özilért,aki még váltani sem akart,csak ugye jött bale.ez olyan nem akarásnak... tudjuk mi a vége,remélem értékeli a mezt,mert itt tényleg számítani fognak rá.vivianot nem teljesen értem,de mondjuk csak 2 kapus van,abból meg egyik sem százas,főleg amit a villa ellen mutatott... cassillast még elviseltem volna meg egy jó középső védőt,aki szélen is bevethető,plusz egy csatár is jöhetett volna,mondjuk ba,volt még pénz,miért nem lehet költeni?nekem ez a féligazolás nem tapasztja be a számat,kapja be a vezetőség... :) -
Dean Winchester #28207 én ettől az igazolástól nem fogok semmit sem visszaszívni wengerről. a véleményem tartom! Ha ingyen nem tudtuk volna Flaminit elhozni akkor elég bajba lettünk volna. Most megjött özil , oké volt 1 szép igazolás de azért nem így indult az egész szezon. Miért kellett az utolsó másodpercekre hagyni ?
Elegem van már belőle :D Jövőre menjen a pcsába.....
Ugye még pénzünk volt, szóval simán kitelejhette volna a 3 misit a chelseanak aztán cső. oké,hogy drága meg ennyi pénzért de ha egyszer többet ér Ba mint Bendő akkor nincs mit tenni. A szükség nagy Úr, csak hát a möster egy picit skót , pedig hát elvileg francia.... :) -
#28206 Azért ez a Cazorla, Özil, Walcott támadó középpálya fog még nekünk szép pillanatokat okozni. :) Üröm az örömben, hogy a Dán herceg lesz Giroud back up-ja, reméljük bír majd egy huzamban 50 meccset a nagyfaszú...
Eltekintve a rekordigazolástól, nem volt teljesen sikeres ez a mercato: csatár poszt necces, egy CB sem ártott volna.
Viszont a legokosabb(és egyben legsóherebb) húzása, Flamini miatt nem értem, miért ekézitek az öreget. Pont egy ilyen hajtós pitbull kellett a kp-ra, és szombaton ott folytatta, ahol 5 éve abbahagyta :)
btw, nekem már megvan az Öziles mezem...:
-
#28205 Ba már nemfog jönni ez 100% =/ marad Bendtner-,-
Özilről csak tegnap este kezdtek pletykálni -
Dean Winchester #28204 lehet én nem figyeltem de ugye nem is nagyon cikkeztek arról,hogy özil jönne ?!
tavaly pont ez volt Monreallal, vele semmi hír nem volt aztán a semmiből előkerült...
Szóval mostmár ha valakit szóba hoznak velünk akkor azt egyből el lehet felejteni :D
Ba jöjjön már !!!! -
#28203 Sanogo, Flamini, Viviano, Özil jöttek akkor. 1 csatár még elfért volna szvsz. -
#28202 végre BAZMEG -
#28201 IGEEEEEN! MÉG EGY CSATÁRT AKAROK! MEGJÖTT AZ ÉTVÁGY! -
#28200 Hivatalos. -
#28199 Özil német tvknek nyilatkozott ahol elárulta h hozzánk jön. FUCKYEAH
Wenger talán legjobb igazolása lehet. ilyen kaliberű talán csak Bergkamp volt. sztem nem sok érte a 45+5m euro, főleg ilyen átigazolási díjak mellett mint manapság.
1 csatár még remélem becsúszik utolsó pillanatokba azért. -
#28198 Torres fontban volt 50 Özil meg euroban 47 :)
Özil nagyon jó,de sok ez érte!Ez ilyen nesztek na majd én megmutatom ugye h van pííínz transzfer!:D
(amugy még mindig nem vágom h miért nem mentetek rá Eriksenre meg Aldereireldre diszkont áron mentek kisebb csapatba...) -
#28197 -
-
#28195 Mascherano tuti kacsa, nem maradna nálunk középső védő a keretben, szinte. -
#28194 :DDD
most már Mascheranoról is pletykálnak :))
Özil lenne már hivatalos végre... -
#28193 Elvileg Demba Ba-t nem adja a Chelsea, mondván riválisnak nem akarják adni.
És mint tudjuk a Spurs is bejelentkezett, de az ő ajánlatukra meg Ba mondta azt, hogy ő BL-ben szeretne játszani. lol -
Monoton #28192 :DDDDD
-
Dean Winchester #28191 21 óra 10 perc: Duplán igazolna a Chelsea-től az Everton: a liverpooliak Romelu Lukakut és Demba Bát is kölcsönvennék a londoniaktól. -
Chris Lowe #28190 Egyébként ezt így már nevezhetjük egy teljes csapatnak. Özil könnyen beilleszkedhet sztem, demba ba kérdéses, de akár jól is elsülhet.
Ha mindhárom jön akkor örülünk vincent! -
#28189 én is kérem özilt,de azért van határ... :D -
#28188 Ba-ra ráröppentek a szpörszösök is. naná. -
Dean Winchester #28187 viviano hivatalos, özil pár percen belül felkerülhet a főoldalra :D Ba-ra még várunk pár megerősítést majd 23:59-kor a hírt,hogy végül ő is jön :D -
Chris Lowe #28186 Na most akkor mi a tuti, zsebben lévő?
Özil,Viviano, Demba Ba?
Vagy mindet megvettük? Mert akkor az szép, így utolsó pillanatban... -
#28185 értem.amit én olvastam,abban arról volt szó,ha megy, a csikkenek rámehetnek Pastore-ra. hihető,ha látjuk,AVB mit művel... -
#28184 Konkrétan Wengert említették h érdeklődik iránta. -
#28183 "Az Al Jazeera szerint Demba Ba az Emiratesben van a jövőjével kapcsolatban tárgyalni." -
#28182 -
#28181 nem,akkor a csirkék mennek rá Pastore-ra. -
#28180 Olvastam olyasmit is h a PSG-nek ha összejön a Mata transzfer akkor Wenger ráhajt még Pastorera is...sok a pletyka. -
Dean Winchester #28179 Özil most már biztossá vált ! 47 milla és ezzel ugye mi lettünk a 2. brit klub aki a legtöbbet ad egy játékosért :D
előttünk ugye a chelsea van akik torresért fizettek 50 misit,..
Bejelenthetnék egyszerre Ba érkezésével :D -
#28178 Közben Wenger állítólag Kagawat is akarja.... -
#28177 Viviano jön kölcsönbe a Palermoból, többi dolog még függőben. -
Dean Winchester #28176 Ba ügyhöz...
Az egyeztetések egyelőre kölcsönvételről szólnak, és a Chelsea a következő szezonra 3 millió fontot kér, az Arsenal azonban csak másfél milliót adna.
Az, hogy a támadó távozni akar a Stamford Bridge-ről, a napnál is világosabb, hiszen a házirangsorban Samuel Eto’o, Fernando Torres és Romelu Lukaku is megelőzi.
A Kékek azt sem bánnák, ha végleg túladnának a szenegálin, mintegy 10 millió fontért már gondolkodás nélkül kiadnák az útját.
A Roma és a Rubin Kazany szintén érdeklődik Ba iránt, de a Premier League-ből is van kérője az Arsenalon kívül, méghozzá a West Ham United. -
Dean Winchester #28175 de jó is lenne...
özil 47ért nem sok ? :D örülök neki meg minden de szerintem rohadt sok :D -
#28174 A BBC információi szerint a Real Madrid német középpályása, Mesut Özil végül megegyezett az angol élvonalbeli Arsenallal.
Korábban úgy volt, Özil nem igazol Londonba – annak ellenére, hogy a két klub nagyjából 50 millió euróban megegyezett az átigazolási díjról.
A hírek szerint Özil már az Arsenal orvosi vizsgálatain vesz részt a német válogatott edzőtáborában. -
Monoton #28173 :DDDDDDDDDDD -