Arsenal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

minimize

<#rolleyes>

No one can stop Death!

Sabcsee
szerintem sincs okunk pesszimistának lenni, most végre látszott az a mentally strong, amirõl Wenger minden interjújában beszél 😊

pedig annyira tipikus Arsenal-way volt, mi támadunk, ellenfél 0 kapura lövés, jön egy rögzített szituáció, megszerzik a vezetést, és nekünk semmi nem jön össze...De most szépen rácáfoltak a fiúk, még úgyis, hogy Jack az egyik leggyengébb meccsét játszotta, Ramsey viszont megint káprázatosan játszott, és Giroud hiába volt hasznos, Podolski megmutatta abban a 20 percben, hogy mennyivel jobban érzi a kaput, mint a francia.
Ja, és ha ideigelenes is, de 3.helyen állunk. 😊

KEEP THE FAITH, GOOO GUNNERS!!!

kaka

minimize
kiderül,bizakodjunk.minden ex-Ágyús futballista,és szakértõ azt KÉRI Wengertõl,hogy invesztáljon nagy pénzt,nagy igazolásokra a nyáron.ehhez kell(ene)a BL-hely.

No one can stop Death!

szerintem ott meglehet a gyõzelem, nem fogunk ennyire szívózni 😄

Spurs elõtt vagyunk 1 ponttal.
köv. körben spurs-city...
ott nyerhetne a city és már 4 pont elõnyünk lenne ami bõven jó
minimize
igazából csak a bosszankodástól kímélted meg magad.
annyira menõk vagyunk már,hogy magunkat szívatjuk 82percig,60ezer ember elõtt.
az Everton elleni húzósabb lesz...

No one can stop Death!

82.percben csatlakoztam be a meccsbe 😄
hálIsten semmirõl sem maradtam le, remekül hajráztunk !!
Szép volt fiúk !

minimize
"Bayern Munich are launching a bid for Arsenal defender Laurent Koscielny.
Koscielny is a top summer target as Pep Guardiola prepares to take over at the German champions.
The Bundesliga club are expected to lose veteran Belgian centre-back Daniel van Buyten and are keen to strengthen with someone of who would be comfortable with the incoming boss' style.
Koscielny was tracked by Barcelona during Guardiola's final season in Spain." daily mail
"I still have four years left on my contract after June," he explained. "I feel good in the club - they have faith in me. I'm happy in London, my family too. I'm not thinking about ."

No one can stop Death!

szomferi
The teams are in for today's big game at the Emirates:

Fabianski, Sagna, Vermaelen, Koscielny, Gibbs, Arteta, Wilshere, Ramsey, Cazorla, Gervinho, Giroud.

Subs: Mannone, Jenkinson, Monreal, Coquelin, Oxlade-Chamberlain, Walcott, Podolski

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

minimize

Kyle Ebecilio will leave Arsenal at the end of this season.
The Dutch whizkid still has a year to run on his current deal, but De Telegraaf says Arsenal won't keep him to the agreement.
"For him, it is now important to make the right choice with a view to his development as a player," a spokesman for P4P Sports Group said.
"We have had good discussions with several clubs. Kyle now takes his time to make his choice."
<#conf>

No one can stop Death!

minimize
Hello everyone! I have to confirm that I will not sing a new contract with Arsenal FC and will join Bundesliga side FC Nuremberg this summer! I want to say a big THANK YOU to Arsenal FC and all the people who supported me during the last 3 years! Im looking forward to join FC Nuremberg! and I will give my best for Arsenal in the last few games! thank you! -M.Y.Angha-

No one can stop Death!

arsnl
Arshavin fontolgatja visszavonulást szezon végén. nebasszmá. akármennyire is vége nálunk, azért kisebb csapatokban simán meghatározó lehetne..

minimize
pedig de frankó lenne az a 4-4-2...

No one can stop Death!

Sabcsee
ahhoz képest, hogy szinte tét nélküli volt, szerintem jó volt az iram, és a színvonal is a kevés helyzet ellenére, megérdemelte a gyõzelmet a City.

A felvázolt jövõképed a lehetõ legrosszabb nyárnak tûnik és az utóbbi 2 átig. idõszak is hasonlóan alakult sajnos... :S
Akpom még csak 17 éves, erõs lenne õt mély vízbe dobni, valszeg elpasszoljuk egy kis spanyolországi kölcsönre(+Gnabry-t, Eisfeldet is), Genyó nem opció középre, a szélen legalább egy kis hasznát is tudjuk venni, Theo max Reading-ek ellen jó CF-nek, Podolski-nak meg nem akar esélyt adni az öreg valamiért, nyilván közrejátszik, hogy nagyon fasza baloldalt alkotnak Gibbs-szel.
Remélhetõleg Arsene így látja a helyzetet, egyszerûen nincs is konkrét középcsatár cseréje a nagydarab franciának, tehát én még reménykedem egy csatár érkezésében.

btw. a VKP is eléggé hiányposzt, de azt még el is viselném, ha oda nem hoznánk senkit, Ramsey úgy látszik kezd végre beérni, elég kiegyensúlyozott formát mutat, Arteta-nak még van egy éve és jövõre ennél csak összeszokottabbak lesz a középpályás sor.

GO GUNNERS, KEEP THE FAITH !!! 😊

kaka

minimize
Akpom,sry.

No one can stop Death!

minimize
Nasri,vagy Adebayor ügye máig sem tiszta elõttem.Adebayor üzenhet a viselkedésével a vezetõség "hálátlansága" miatt,Nasri meg elismerte,hogy Wenger volt az eddigi legjobb edzõje.csak...
szerintem NEM fogunk csatárt venni,megy majd a "megnézzük ezt meg azt,hogy megy neki itt-vagy ott",fõleg nem Lewandowski,vagy Auba.sajnos.
Giroud helye fix marad,esetleg alkalomadtán(kisebb kupák pl.)padoztatja,ott meg bejön a képbe Aneke.
ez a személyes véleményem.
amúgy a két vidéki csapat meccse hogy tetszik?

No one can stop Death!

Sabcsee
tiszteletben tartom a véleményed, és persze nem muszáj mindenben egyetértenünk. 😊
Van Persie-s résszel egyetértek, 6 év táppénz után 2 évig tartott a nagy hûség, aztán szépen szembeköpött minket, mégsem tudok rá annyira haragudni, mint Nasrikára vagy Ademajomra, azért tavaly elég durván kihúzott minket mindig a szarból.

Egyébként jövõre kíváncsi leszek Giroud sorsára, mert elvileg jön egy csatár(Aubameyang, Lewandowski, stb.) és nem hiszem, hogy újra átállunk a 2 csatáros játékra...

Szóval te mit gondolsz, Giroud-t egybõl a kispadra teszi vagy hagyja még kibontakozni?
(mindenféle ellenszenvet félretéve vele kapcsolatban, szerintem egybõl kispados lesz)

kaka

minimize
ez a személyes véleményem,és nem kívánom elfelejteni...
általában 2-3védõt köt le,ezáltal más is könnyebben helyzetbe tud kerülni(ez v.P-nél nem biztos,hogy így volt...),nem mondom,hogy atom ász,nem is állítottam,de Remy lassan egyszemélyessé teszi a qpr-t,és nem feltétlenül igaz minden 26év körüli,érett játékosra,hogy így beilleszkedik a PL ritmusába,nem sérülékeny,jók a fizikai adottságai-természetesen van még min csiszolnia,de égett már meg angliában korábbi gólkirály,mint láthattuk.
idén csapatként funkcionálunk,2évig meg a hollandon állt-bukott minden-ez nem kis különbség.
szívesebben nézem el tõle a 20gólt szezononként,mint 6év orvoshoz futkosás után 2év über-teljesítményt-term. ez magánvélemény.

No one can stop Death!

Sabcsee
azért ez az elsõ szezonja dumát el lehetne felejteni, ha még 20-21 éves ígéret/tehetség lenne, akkor azt mondom, hogy oké, de 26 éves a tag, már egy kiforrott játékos, a legjobb éveiben jár, tényleg nem rossz a 16, de 42 meccs alatt nem annyira acélos. Már említettem, hogy nem is elsõsorban a helyzetkihasználása a gond, hanem az, hogy nem kerül olyan könnyen helyzetbe, üres területre, hogy meglehessen találni(ami Rvp nagy erõssége volt, nem a helyzetkihasználás), és ne mondjátok nekem, hogy a kevés ziccere miatt egy Cazorla,Rosicky,Arteta,Wilshere kp-t hibáztattok, mert kevés labdával tömik...
De a legnagyobb hiba Wengeré, hisz látta tavaly, hogy mennyit ér egy klasszis csatár(konkrétan BL-helyet), képes volt pótolni õt egy lutri igazolással és hát nem igazán jött be a számítása...

Remy fél év alatt meghatározó lett a QPR-ban, 7 meccsen 5 gól, Giroud finoman szólva sem kihagyhatatlan, és mindketten a Ligue 1-bõl jöttek. 😊

kaka

minimize
(17milliót készülünk ajánlani Casillas-ért...)

No one can stop Death!

minimize
Giroud elsõ szezonjához képest véleményem szerint nem rossz,amit letesz.
lehet jönni azzal,hogy mikor-kinek lövi,de lövi(ez a dolga,nem?),és elõkészítésben sem gyenge.egy francia bajnokság után egész jól felvette a PL ritmusát.
más: Wenger az Arsenal legeredményesebb edzõje,minden évben BL-szerepléssel,a pénzügyi háttér itt(köszönhetõen a tulajdonosi körnek)nincs akkora,mint a többi top5-ös csapatnál.
olvastam a metro-ban,Mancini most kb.100milliót akar a nyárra,hogy erõsítsen...gondolom megkapja,Kékek dettó hasonló cipõben,Csirkéknél is adakoznak a zs***k rendesen,itt sajnos pár részvényes rossz helyre adta el a papírjait...
meglesz a top4 idén is, erre nem volt képes nagyon más csapat az elmúlt tizenx évben. tudom,nem vígasz,de...
Go Gunners!!!

No one can stop Death!

Effe88
mondjuk 70 millát okosa ellehetne költeni, csak ez a végtelen türelem nem jó wenger felé:/

Steve Downie
Lehet igazad van haver, bár már régen kijelentette pl. Hill-Wood is, hogy leszarjuk a BL-t, Wenger mindenképp marad. Szóval nagy változásra nem lehetne számítani akkor sem.
Viszont cikkeznek most errõl a 70 milliós transfer budget-ról, és csak remélni lehet, hogy nyáron el lesz költve végre az a pénz.

The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.

Effe88
egyébként akkor jobban járnátok ha nem indulnátok a bl-be...
lehet akkor történhetne gyökeres változás a csapatnál, így meg mindig megmentik wengert, hogy jó végül is a bl-t elértük, jövõre összejön stb...
vagy rosszul látom?

Sabcsee
hihetetlen, hogy ha rádobunk még arra az összegre 2-3 milliót, amit Giroud-ra dobtunk ki, akkor simán lenne egy kurva jó csatárunk.

gyors, technikás, mozgékony, QPR már tuti kiesõ szinte, nyáron rá kéne menni.

kaka

Steve Downie
Nem kis gól volt, megtaníthatná Zamorát is így a szép belépõje után, hogy mire használja inkább a lábát.
Amúgy szép lassan idén is kezdenek eltûnni a nagy hangemberek, akik már x éve minden szezon elején megjósolják a top4-bõl történõ kiesésünk. Sajnos megint ott vagyunk a határon és még igazuk is lehet, de bízzunk az ellenkezõjében.

minimize
Remy mekkora gólt lõtt...(QPR-Wigan)

No one can stop Death!

minimize
"Mindenki a másik eredményeire figyel, de úgy gondolom, hogy ez néha elveszi a figyelmet a saját teljesítményrõl. Mindig azt mondjuk a játékosainknak, hogy csak arra kell koncentrálnunk, hogy jól teljesítsünk, ne másokra." -A.W. a tegnapi meccs után-

No one can stop Death!

minimize
na. másodszor nézve a tegnapi meccset sem mondhatnám,hogy "kiengedtünk" 0-2nél,egyszerûen visszaálltunk,nagyon helyesen.megúsztuk az utolsó 26,tízemberes percet,sõt,ha Giroud belövi a 94'ben,sem lenne mirõl agyalni-így sincs. hozni kell a Norwich elleni hazait,és máris sokkal jobb helyzetben vagyunk,-1meccsel a negyedik helyen,fõleg,HA maradna a S'land elõnye a 90x-edik perc után is.
csapatként kell funkcionálni a maradék 7fordulóban,és akkor a 4.hely tuti,sõt...!!

No one can stop Death!

arsnl
vége is x lett, 2-2. tökéletes, jelenleg Chelsea is hátrányban, igaz nekik van még 45 percük fordítani.

minimize
így igaz,1meccs lesz,nem éppen a pirosakat gyûjtõ emberke amúgy sem...
közben hajrá Everton!! (T'ham-Everton 1-1,36')

No one can stop Death!

Steve Downie

arsnl
sztem csak 1et, mert csak utolsó emberes szabálytalanság volt. a durva belépõkért szoktak 3at adni.

Sabcsee
szépen küzdöttek a srácok 😊

Merte 3 meccses eltiltást kapott?:S

kaka

arsnl
necces lett itt a végére, de behúztuk. Merte jó nagy marhaságot csinált, esélye nemvolt, h leszerelje. megusztuk1 bekapott góllal. Rosicky <#eljen>

Solidus
fasza...

.:SOLIDUS:.

minimize
Cheikhou Kouyate(Anderlecht)védõ elhagyja a csapatot a nyáron,de nem beszél róla,merre tart->
a 70milliós(Wenger számára...)mega-spend csak a top4 elérése esetén valósulhat meg a nyáron,ezt jelezte is neki Kroenke.
Sagna fél lábbal a PSG-nél van már, mivel 1év, és 60ezer/hét az ajánlatunk számára,ezt überelik a párizsiak neki.
a helyére Sebastien Corchia(22éves) jöhet,a Sochaux-tól,5millió ellenében,Sagna 8ért mehet el.

No one can stop Death!

Közben találtam Arsenal jegyekkel foglalkozó oldalt, ha mást is érdekelne😊...
http://www.focijegyek.com/event/arsenal-jegyek
Sabcsee
a Dortmund sportigazgatója megerõsítette, hogy mi és a Chelsea érdeklõdik Lewandowskiért.

és közben egyre erõsödnek a Jovetic pletykák is...hajjaj.

kaka

Steve Downie

Solidus
nem tudom,de eléggé bebizonyosodott már hogy olasz csatár nem való a keményebb angol bajnokságba... remélem magához tér az öreg.. egy Falcaot nem bánnék elõre,és még mindig nem örülök hogy Demba Ba nem ide jött...

mit akar azzal a semmivel? lol
Sabcsee
neeee, csak õt ne...iszonyat középszer, még Giroud is jobb nála.

kaka

Solidus
állítólag Pazzini célkeresztben Wengernél...

Sabcsee
Nasri: "Wenger told me that, if Cesc left, I would stay but Kroenke wanted the money."

hányinger...

kaka

minimize
a TOP PL5-öst nem így gondolnám.
Michu elsõ szezonos,ok, v.P. eléggé nem az...Hazard sem lõtte "szét" magát eddig, Vertonghen-nek voltak meccsgyõztes góljai ugyan,de az elsõ hónapokban nem volt a legstabilabb a teljesítménye.
én nem Drogbával hasonlítom Giroud-ot,sõt,igazából senkivel, de nem hiszem,hogy elsõ szezonjától ennyi találat+gólpassz volt az "elvárt",nálam legalábbis.Cazorla dettó hamar beilleszkedett Angliában,és Nacho is sikeresen felvette a ritmust(a szombati gól az õ sara,de pl. Ferdinand jópár évvel a ligában a háta mögött hogy keresgélte ma Ba-t a gólnál)

No one can stop Death!

Sabcsee
hát nem tudom, Cazorla-t megkockáztatom a top 3 PL igazolásba is, de Giroud messze nem teljesít olyan jól.
Nem rossz a francia statisztikája, meg jópofa összehasonlítani Drogba elsõ szezonjával, csak Drogba sokkal fontosabb gólokat szerzett, lekötött egyszerre 3 védõt és meccseket döntött el. Míg Giroud duplázgat a Brighton ellen meg a meccs olyan idõszakában képes betalálni, amikor már eldöntöttük a meccset több góllal, mint hétvégén is.
Szóval szerintem Podolski szerintem jobb fogás volt, õ többször lõtt gólt kritikus szakaszban a meccsen és összességében jobb csatárnak tartom, mint a jó Olivier-t.

TOP Arsenal igazolás:
1.Cazorla
2.Podolski
3.Giroud-Monreal holtverseny

TOP 5 PL igazolás:
1.Michu
2.RvP(sajnos basszameg...)
3.Cazorla
4.Hazard
5.Vertonghen

kaka

Steve Downie

ressy14
LOL

Dum spiro, spero.

minimize
Giroud elsõ szezonjára sem lehet panasz szerintem,õ, és Cazorla abszolút a legjobb igazolások,és PL-szinten is benne vannak az elsõ tízben sztem.
sõt.
most sajnálom igazán a sok ikszet,meg egyéb ponthullajtást.

No one can stop Death!

Sabcsee
Gervinho 1 gól, 2 gólpassz...remélem így most már tuti, elviszi a Galata 😄

Santi istenkirály, 12 gólos az elsõ PL szezonjában középpályásként, egyértelmûen az év Arsenal játékosa 😊))

kaka