31698

• Sabcsee
    Ez még kacsának is rossz lenne Dean...Bendtner most is éppen Dániában van egy fogyitáborban, állítólag van rajta 10-15 kiló felesleg(:D), 1 hónap kb és újra játszhat, szóval vele meg Giroud-val kihúzzuk januárig.

És fura ezt kimondani, de valószínűleg elég lesz ez mozgékonyabb csatárt igazolni Giroud MÖGÉ. Eléggé elkapta a fonalat Snake, engem kezd meggyőzni...
  • Sabcsee
    Tényleg elképesztő a srác, megkockáztatom, hogy tegnap játszotta az eddigi legjobb meccsét nálunk.

Érdemes megnézni a videót: fizikálisan erős(bár ezzel sosem volt gond), technikás, HARCOS, csupa szív, kurva sokat fut. 7(!!!) szerelést bemutatott és természetesen az első gólja klasszis volt.
    Csak így tovább Áron! :)

• Dean Winchester
    Egy csatár jól jönne...
    Kérdés, vajon neki hányan örülnének? :D

Emmnauel Adebayor kegyvesztetté vált a Tottenham Hotspur csapatánál, miután André Villas-Boas menedzser a nyáron megszerezte a Valenciától Roberto Soldadót. A 29 éves togói csatár mehetett volna, de nem sikerült csapatot találnia.

A tréner a héten a tartalékok közé küldte edzeni a játékost, aki most már minden eszközzel távozni szeretne a White Hart Lane-ről, de szerződése miatt erre legalább januárig várnia kell. Ezért a játékos új ötlettel rukkolt elő.

Mivel úgyis 100 ezer fontot keres hetente, egymillió font fejében hajlandó felbontani 2015 nyarán lejáró szerződését, így neki is jobb lenne, hiszen szabadon igazolhatóvá válna, és már most kereshetne magának új csapatot. A másodosztályban szereplő QPR élénken érdeklődik.
  • arsnl
    Ramsey a király idén eddig.
  • Chris Lowe
    Lehet, hogy az első fordulós vereség jót tett?
    Valahol olvastam, hogy Wenger elmegy ha idén sem nyer semmit a csapat....én sajnálnám, mert kevés ilyen szakember van a piacon. Sajnos nincs digim, ezért csak bl meg fa kupa focit látom(netes/monitoros focinézéstől a hideg ráz), de ha a régi arsenalos csúcsfoci megy akkor kis túlzással ki is kaphatunk az sem érdekel.:-D
  • Solidus
    ott vagyunk ahol szezon végén is leszünk!nagyon kellett Özil,az egész csapat jó volt.látom a potenciált a játékban,és ramsey is egyre jobb.csak így tovább!GO GUNNERS!!
  • Dean Winchester
    egyébként a liverpool még az élre kerülhet mert ők ugye 1 meccsel kevesebbet játszottak...
    de reméljük kikapnak :D
  • Dean Winchester
    b+ húzzál már vissza oda ahonnan jöttél. engem rohadtul irritál a csapathoz való hozzáállásod. te mindig negatívan álsz mindenhez. ha valami jó történik a csapattal annak nem örülsz sosem. komolyan mondom, hogy lehet valaki arsenal szurkoló ilyen hozzáállással, mentalistással?
  • grebber
    1-2 fordulóig marad csak így maximum!
  • Kaplan
    Ja és az élen vagyunk. Mikor volt utoljára ilyen?
  • Sabcsee
    Srácok, azt hittem, kicsit lelkesebbek lesztek. Hosszú idő óta végre igazi Arsenalos, szép focit láthattunk a fiúktól... :)

Ha Walcott nem ilyen dekoncentrált ma, akkor Özil nevéhez már vagy 4 gólpassz fűződne. BTW a török(német) remekül mozgott, és még csak 1x edzett a többiekkel.

és a végére a kötelező szar hír: Cazorla október közepéig out.
  • minimize
    O.M.-ellen sztem max. egy x lesz jó-ha megsérült Giroud.
  • Dean Winchester
    remélem nem hosszú időre sérül le giroud....
    bl előtt nagyon jól jön a sérülés :(
  • minimize
    Özil gólpassz,Giroud a "szokásos". viszont(eddig)Walcott...:/
  • minimize
    Kezdő: Szczesny, Jenkinson, Sagna, Koscielny, Gibbs, Flamini, Ramsey, Wilshere, Ozil, Walcott, Giroud
    Pad: Fabianski, Vermaelen, Akpom, Monreal, Frimpong, Gnabry,Miyaichi
    kiegyeznék egy ajándék tizis 0-1el is ma...

• Solidus
    nem akarok őrültnek tűnni,de szerintem bajnokok leszünk a mostani kiírásban... kövezzetek meg,de nagyon jó előérzetem van.özil is jó pont,flamininek szintén örülök,egy jó csatár kéne még.de így is nagyon erős csapat ez idén!
  • Dean Winchester
    tudod grebber az a személy akinek a jó se jó.... :D
  • minimize
    fő az optimizmus.
    amúgy mostanság jár ide Ágyús-szuurkoló is, vagy csak....??!
  • grebber
    BL-be nélküle is kb mindig eljutunk addig,de azzal mire megyünk? Kupák kellenek amik meg nem lesznek vele se.
  • minimize
    olvasom,Fabregas után Song van terítéken a télre a mu-nál, ill.Flamini,a friss "igazolás" nem zár ki egy későbbi Marseilles-visszatérőt...
  • CdelG
    özillel talán már a 3.helyet is mecsíphetitek, talán
    a blbe pedig talán bejuthattok a legjobb nyolcba, talán
  • minimize

Özil.
  • minimize
    (megjegyzem,semmi nacionalizmus,egyszerűen nála még Bendő is jobb-szerintem!)
  • minimize
    Arsene Wenger's deal expires at the end of this season and talks over a new contract were shelved while the Ozil signing was secured.
    Arsenal fan groups had released statements calling for 63-year-old Wenger’s contract to be put on the back burner after the opening-day defeat against Aston Villa.
    But owner Stan Kroenke and chief executive Ivan Gazidis have taken the Ozil signing as further proof that Wenger deserves a new deal.
  • minimize
    "Ciprian Marica is being lined up for a move to England.
    The released Schalke striker is being linked with West Ham United and Arsenal.
    His agent Ioan Becali even claims that a deal with Arsenal is in the pipeline, adding: ""He's close to joining Arsenal, but we have to wait for the next week."
    piros pont Özilért, ez meg egy NAGY fekete lesz,ha a románt idehozzák.
  • Chris Lowe
    Telefonon rimánkodott...
    Valószínű Levy naaa légyszi-légyszííízet.:-)
    jah 47 millió eurónál ez így szokott működni...ugyanmár!
    Komolytalan.
  • Dean Winchester
    Az El Confidencial nevű spanyol portál szerint a Spurs első embere, Daniel Levy hétfőn telefonon rimánkodott Florentino Péreznek, hogy a két klub jó kapcsolatára való tekintettel ne adja el Mesut Özilt az Arsenalnak, szavai azonban nem találtak meghallgatásra.

A Sarkantyúsok ráadásul maguk is meg akarták szerezni a német karmestert még júliusban, a Bale-üzlet részeként, akkor viszont Pérez tudatosította bennük, hogy nem eladó.

A Spurs óvatlansága, hogy a játékmesterre vonatkozó kitétel nem volt a Gareth Bale klubcseréjekor aláírt szerződésben, álmukban sem jutott eszükbe, hogy épp a csapat egyik legjobbja válik létszámfelettivé a walesi érkezését követően.

A blancók és a Tottenham azt követően fűzte szorosabbra a viszonyukat, hogy még tavaly sikerült megállapodniuk Luka Modric ügyében. Ott szintén a londoniak húzták a rövidebbet, igaz, kulcsemberüket nem aprópénzért passzolták át a Bernabéuba.
  • Dean Winchester
    http://sporthirado.hu/cikk-labdarugas-mou_orul_hogy_beinthetett_az_arsenalnak-77443
  • minimize
    ne zavard össze...
  • Solidus
    inkább örülj hogy a walesi bárd seggének felét mi fizettük(amúgy sokra ott nem fog menni neki)... köszönd meg a real vezetőségének hogy egy igazi tizest kitettek a pakliból,hogy 2 hetesük legyen.mi pedig köszönjük,de tényleg.van egy vezérünk.kis csapat nagy ambiciókkal!GO GUNNERS!
  • minimize
    lépj le,Jézuska,nem vagy közönségsiker.
  • CdelG
    álmodik a nyomor
  • minimize
    télen már várható egy előzetes ajánlat Benzemáért, mert a Real Suarezt helyezi most előtérbe.(a franciát a R.M.saját szurkolói "zavarhatják" el állítólag...)
  • minimize
    "The Chelsea boss clearly sees Arsenal as genuine title rivals and did not want to do business with them, even though he was happy to loan Victor Moses to Liverpool earlier in the day."
    semmit nem változott,ugyan akkora féreg,mint volt-az idézet második fele a lényeges.

• Dean Winchester
    Ez tényleg igaz, lehet, hogy Özil a PSG nagyobb ajánlatát utasította vissza az Arsenalért ?
    Mondjuk nem lehetetlen mert én is szívesen játszanék az arsenalban mint sem egy psg-ben :D
    Azért a PL csak a legerősebb és legjobb bajnokság.
  • Dean Winchester
    nem felforgatásról van szó... nem 10 embert kértünk !
    most Poldi lesérült s idén nem játszik, a helyére tökéletes lett volna egy csatár. Mi lesz ha netán Giroud is lesérül (ne adj Isten , tényleg ne történjen meg) ? Akkor foghatjuk igazán a fejünket :(
    Ilyenkor a legrosszabb,hogy most 2 hetet kell várni a bajnoki meccsig :D Nézném Özilt játék közben, sőt ha gólt is lőne az első meccsén.... ahwww
  • grebber
    Jobban örültem volna Kaká és Ronaldinho érkezésének mert mindkettő freebe jöhetett volna!
  • Sabcsee
    Mourinho: "Ozil is the best number 10 in the world and we rejected the Arsenal offer for Ba because they are now title contenders"

Szóval nem a 3 millión sóherkedtünk. Azért sajnálom, hogy Mou így gondolja, elnéztem volna nálunk Ba-t vagy Lukaku-t.

#28213: A rotálás szempontjából nagy veszteség Poldi kiesése. Valószínűleg Ryo fogja pótolni, W nagyon hangoztatta, az első csapatban számol vele(remélem bizonyít a kis japó).
  • Chris Lowe
    Az eredetileg kalkulált három hét helyett három hónapot kénytelen kihagyni Lukas Podolski, így várhatóan idén már nem léphet pályára. Az Arsenal német válogatott labdarúgója a múlt héten szenvedett combizomsérülést.
    Fasza...
  • Chris Lowe
    Pontosan. Én úgy érzem most minden adott egy stabil év végi dobogós helyezéshez, jövőre meg nem elküldeni senkit a kezdőből és cél a bajnoki arany a világ legerősebb bajnokságában. Wenger jó szakember ezt már párszor bizonyította, kezd összeállni a felsőközép szintű egyéniségekböl egy erős csapat akit hátha özil összefog. Ha ez most nem sikerül akkor viszont Wengernek kell mennie.