Arsenal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

minek akartok ti bl be indulni
sok vizet úgy se zavartok ott<#nevetes1>

labdarúgó manchester united,real madrid,juventus,dortmund,porto,psg fan

webibebi
az igaz h magunkkal kell foglalkozni, csak nehogy belefussunk egy nagy verésbe a mu ellen és a morál leessen és ez legyen a végünk

msn:[email protected] bárki felvehet

minimize
ja, még a csirkékhez egy hírecske:Song-ot édesgetnék vissza Londonba.
(mi meg Draxler-ügyben tárgyalgatunk a Schalkéval,15m pounds lenne a tag.)

No one can stop Death!

minimize
a saját meccseinkkel kell foglalkozni,10bõl8gyõzelem,ez az út, a végére elég kell,hogy legyen a lendület-remélem meg is marad.
Giroud pirosa miatt holnap döntenek egy esetleges fellebbezésrõl,mert alaphangon 3(!!)meccses bant beszélnek errefelé.
a 17:00ás meccstõl sem várok csodát,ez a Pool nem valószínû,hogy ma besegíthet nekünk.

No one can stop Death!

Solidus
ejh,pedig most kezdtem reménykedni... hát így picsa nehéz lesz az elsõ 4ben maradni,ez miért nem megy nekünk hogy az ilyen city féléket így megruházzuk?maradhatott volna adebayor,ha nem cserélik le és hozzák be defoet kikapnak simán

.:SOLIDUS:.

webibebi
ezt nem hiszem el... így nehéz lesz ezt a 4. helyet megszerezni

webibebi
kurva anyját ennek a mocskos tottenhamnek no meg a citynek h nem képes elpicsázni õket hihetetlen...

Steve Downie

The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.

Steve Downie
Meg kell hagyni, neki a Stoke nem lenne rossz választás 😊

minimize
olvasom,Bould(is)a lehetséges menedzserek listáján van,ha a Stoke-nál váltanak-mint ahogy pedzegetik.

No one can stop Death!

Finoman megint odakúszott a csapat a harmadik helyre. Holnap szurkoljunk poolnak! Nem mondok semmit elõre, még sok van, de tetszik ez a mai tabella (nem gondoltam volna 2 hónappal ezelõtt)

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

minimize
ez szerintem messze nem piros.

No one can stop Death!

Solidus
szerintem nem így akarta,elcsúszott a labdán,elsõre én is csóváltam a fejem,közelrõl lassítva látszik hogy bénán lép rá.nade hogy a középhátvéd szerez gólt... kéne már egy Jó csatár...

köszi
Steve Downie

Sabcsee
nyújtott lábbal ment a labdára, el is találta, nem volt annyira vészes, de megadható piros volt. MU ellen Walcott lesz a középcsatár, kíváncsian várom...

Srácok, a Craven Cottage-n sosem megy a játék, 2009 óta nem nyertünk ott, örüljünk a 3 pontnak és holnap pedig go City, Pool.

kaka

felállt védelem ellen egy hatalmas 0 a caspat
elpasszolgattunk egész meccsen és ez jó volt nekünk pfff
nem néztem a meccset csak látom,hogy Giroud pirosat kapott, de miért ? Mit csinált?
Viszont így adatok alapján eléggé szégyen,hogy emberelõnyben csak 1 gólra voltunk képesek :S
minimize
Merte!!!

No one can stop Death!

Steve Downie
😄

minimize
kaptam vmi "Tomminnyo"-tól privátot, miszerint "arsenal we hate you".
semmi baj, kikezelik,vagy kinövöd. ha mégsem, mu-s vagy...

No one can stop Death!

minimize
Rosi nem ment át az elõzetes orvosin,valószínûleg Wilshere kezd ma is a kp.-n. szomorú vagyok...

No one can stop Death!

minimize
PFA shortlist a Player Of the Year-ra:Carrick,v.Persie,(mu)Mata,Hazard,(Chelsea),Bale(T'ham),és Suarez(Pool). mókás lista,az tuti.
(Young Player's list:Bale(??),Hazard(?),Christian Benteke,Lukaku, Welbeck, Wilshere.)

No one can stop Death!

Sabcsee
megbízható twitteres infok szerint Götze aláírt hozzánk 30 milláért <#guluszem1>

kaka

minimize
<#csodalk><#banplz><#email>

No one can stop Death!

Sabcsee
csodás hírek, én is találtam egy gyöngyszemet: Állítólag Wenger a Chelsea-tõl számûzött Kalou-t akarja leigazolni...sírok...

kaka

minimize
Rui Patricio £13m lenne(S.Lisbon kapuvédõje),ennyi tettek ki a cetlire a neve mellé...vicces.
Maxime Gonalons szintén a Fõnök listáján,de a támadó középpályás is 2016-ig szerzõdéssel rendelkezik,ráadásul nem vonzza sem a spanyol,sem a német,vagy az angol liga.szintén remek.
honnan lesz akkor a nyáron megfelelõ "attyityûddel" rendelkezõ emberke??
(közben a Chelsea megegyezett a személyes dolgokról Schurrle-val...)

No one can stop Death!

minimize
most néztem újra a tegnap esti meccset,megjegyzem,jó paraszt játékvezetés volt megint. a legtöbb csapat rájött arra,hogy idegenben a legjobb rugdosódni ellenünk, a "játékvezetõk" meg a partjelzõi tímmel egyetemben partnerek ebben.nevetséges, és egyben elkeserítõ.
a világ legjobb bajnoksága, a legrosszabb,(évek óta) erõsen részrehajló bíráskodással. megszokták, hogy a Fõnök szájal, már csak legyintenek-ha jogos,akkor is.
undor.

No one can stop Death!

Solidus
elég impotens a támadó szekció.. még poldi sem húzott most ki minket a ganyéból.giroud olyan alsóházi csatár benyomást kelt,ajtó-ablak helyzetben fölé lõtt,bár biztos csak meglepõdött hogy le tudta venni a labdát.. bendtner kettõ a lelkem.arc van,tudás nem sok... ez kevés a 4ik helyre... még bízok,de a mai meccs kiakasztott.

Sabcsee
adom, Giroud hozta a formáját, remélem a Fulham ellen nem kezd. Pedig ezen a meccsen pont egy klasszis csatár kellett volna, aki a különbséget jelenthette volna, és ez egyik oldalon sem volt meg...

Undorítóan játszott az Everton egyébként, daráltak rendesen, csoda, hogy 11 emberrel fejezték be a meccset, de sajnos bejött a taktikájuk...Valljuk be, ez a meccs Wengeren ment el, képes volt a formán kívüli Wilshere-t játszatni a nem tudom már hányad virágzását élõ Rosicky helyett, iszonyat nagy faszság volt :S

kaka

Solidus
kiábrándító volt a mai meccs.giroud miért kap lehetõséget még mindig nem értem... ez a döntetlen felér egy vereséggel.lehet még poldi is jobb középcsatár lenne...

minimize
olvasom,a 30milliós target(?)Gotze jól érzi magát Dortmundban,de elgondolkodna a Real,a barsza, vagy a mu ajánlatán. komolyan,ilyen emberért "kapar" a Fõnök?
az attacking midfielder Fred Onyedinma(millwall)-ügy jobban áll,city,Pool még a lehetséges állomás a tehetségnek(!!)
Julio Pleguezuelo Selva meg egy tehetséges(gondolom,nekünk ilyesmink sincs...)defender,a barszától vinnénk.
16éves. Fabregas 2-ügylet?!

No one can stop Death!

minimize
köszi.és ez melyik,ha nincs megnyerve adott évben?

No one can stop Death!

Sabcsee
ajjaj, kezd beválni minimize jóslata és megint a középcsatár poszton fogunk spórolni....---->Wenger dolgozik Podolski középcsatárrá faragásán

nem baj, a remény hal meg utoljára...😊

kaka

a mikiegér kupa a ligakupa

gyúrok,boxolok,szolizok S6 manualis 6os

minimize
az hát!
mivel minket már nem érint, le "mikiegér kupázom",ha nem baj. amúgy is ez a szokás,nem?!<#wink>

No one can stop Death!

azért az komoly, hogy kiesõ csapat játszik FA kupa döntõt😄
minimize
4lájk,jönnek tesóék is.

No one can stop Death!

Steve Downie
Garantált röhögés 😄

Steve Downie
És szerintem mind a játékos, mind a mi szempontunkból jobb lett volna, ha nálunk köt ki. Fõleg, ha a chelseanél tovább szórják a pénzt nyáron és tényleg leigazolják Falcaot is.

minimize
Ba 66'.10ért mosolyogva adták volna oda.

No one can stop Death!

minimize
közben Aguero két top csapat,2gól. jól beszélni angol...

No one can stop Death!

minimize
de most komolyan,ugye NEM akarunk 30milliót kiadni Götzére??!
"Wenger is ready to spend the £70m transfer fund at his disposal but that figure also has to cover the wages of new players, with Dortmund's 20-year-old attacking midfielder the prime target.
Gotze has a £30m buyout clause which would allow him to leave if a club make a bid to that value - and Arsenal are ready to do so."
<#csodalk>

No one can stop Death!

Steve Downie
😄

minimize
érthetõ,végül is õ kaparta ki a "szarból",és õ viselte türelemmel a sérüléshullámait. minden tiszteletem SAF-é, de ez a reakció kissé mulatságos,enyhén fogalmazva.most back2 Che-MC FA-elõdöntõhöz....

No one can stop Death!

Steve Downie
William Hillen már lehet fogadni, hogy vajon kihez bújik majd legközelebb

minimize
mi történt,hazaszaladt,és letépkedte az Arsenal-képeket a gyerekkori szobája faláról??nézetemben ennél nagyobb "kárt" már nem tehet az imidzsében. lehet bajnok, de szobra soha nem lesz az Emirates-nél...

No one can stop Death!

Steve Downie
Robint a mai naptól már mindenképpen jogosan hívhatjuk rbancnak

minimize
"csak" amiatt tettem be,olvasom,nem volt jogos a 11es,meg lesgólt is lõttünk. 2tizigyanús esetünk is volt,alább az egyik fotója...

No one can stop Death!

Steve Downie
Hát igen, itt is vannak olyan emberek, mint a Stoke-ban, akik nem nagyon tudják milyen sportot ûznek valójában.