31698
-
Chris Lowe #28333 Húú ez a fotómontázs így elég erős....ennyi bájvigyort...
Baszki nincs digim, a rohadás vigye el! Hétfőn néztem a swansea elleni meccset azon elég koncepciótlan volt a csapat özillel is. Erre itt meg oktat.
Mindenesetre ennyi győzelem már nem véletlen az tuti! -
#28332 Ha a liga kupában is a rendes csapat tolná akkor talán 1 kupa meglenne.De mivel nem így ez is kilőve! -
#28331 És ne feledjük, hogy a tegnapi győzelem egyben ajándék is volt a Bossnak a 17ik évfordulójára!
-
#28330 én azért nem nézném le azt a napolit amelyik elverte a dortmundot.de már megszoktam hogy ha az arsenalról van szó mindenki óvatosan dicsér.kitartok amellet hogy ezek a győzelmek nem az ellen gyengesége miatt születtek,hanem mert végre akar a csapat.jó ezt látni.98 óta nekik drukkolok és nekik is fogok amíg az eszemet tudom,lehet elfogult vagyok,de egy jó drukker ilyen,vagy nem? :) kitartok amellett hogy idén kupa eső lesz! -
#28329 Igazad van. Jó éjszakát kívánok Neked! :) GO GUNNERS!
Sima volt a mai nap, egy picit sajnáltam, hogy a srácok visszavettek. Ettől függetlenül magabiztos volt a csapat! Hétvégén jöhetne a következő idegenbeli győzelem, előreeee! -
#28328 Vakok ellen nem nehéz! Még sehol nincs a szezon.Még csúnya égés is lehet a vége!
-
#28327 nagyon úgyérzem hogy ez tényleg a mi szezonunk lesz!minimum 1 kupát begyűjtünk ebben biztos vagyok!nagyon rég nem láttam ilyen magabiztosan játszania csapatot.öröm nézni. :) -
Dean Winchester #28326 rosickyt lekéne hozni... rengeteg labdát eladott :S -
Dean Winchester #28325 örömfoci ! jó nézni a játékunkat :) régen éreztem így mint most :D
-
#28324 remélem mindenki nézi a napoli elleni meccset... özil oktat!! GO GUNNERS!! -
#28323 pont ez hiányzott eddig ami a MUnak volt,szerencséje... anikor nem játszottak jól,mákkal de nyertek,idén már nekünk is megy. :) örülni kell az ilyen 3 pontnak is. -
Chris Lowe #28322 Megnéztem a swansea-arsenalt felvételről, hát megmondom a frankót nagy szerencse, hogy nyertünk, pocsék meccs volt, 1 félidő kuka. Gyenge játék, ötlettelen. A második félidő, különösen a gólok elötti passzolgatás már mutatott valamit, de összességében ez még nagyon gyenge játék. Így csak szerencsével érhetünk el valamit. Oké sok a sérült, nem szabad 120%-on pörögni, de ennél többet vártam a sorozatos győzelmek után. -
pilboy #28321 én egyébként nem lennék meglepődve, ha most 1-2 évig vegetálnánk, benne van a pakliban. csak utána nehéz lenne igazolni a piacról
remélem a hullámvölgynek ezennel vége is van :)
off end -
#28320 a román C.Marika meg a Getafe-nél kötött ki végül. -
#28319 messze még a vége,a hullámvölgyek(rosszabb esetben)senkit nem kímélnek.
mentálisan amúgy is az egyik legjobb keretetek van(volt?),szal' nyugi. -
Chris Lowe #28318 Következő forduló szvsz sorsdöntő lehet...ha megverjük idegenben a wba-t....akkor megyek előfizetek a digitv-re, hogy lássam a többi meccset.:-) -
pilboy #28317 végre van egy jó arsenal a bajnokságban, erre most mi vagyunk gyengék :/ -
Chris Lowe #28316 Pontosan. Valahol olvastam ramsey nyilatkozatát az előző meccs után nyilatkozott, hogy a lábtörés utáni fizikai felkészüléssel nem volt gond, orvosok egészségesnek mondták, de agyban túltenni magát volt több mint egy év. Plusz hozzátette, hogy érezte ő, hogy messze nem nyújt olyan teljesítményt mint törés előtt, mostanában már érzi, hogy olyan szinten van mint annakelött. Jó srác. -
#28315 sztem ramsey-nek most sikerült elfelejtenie a lábtörését ami X éve történt. és azért játszik ilyen jól és próbál bizonyítani a főnöknek aki bízott benne még akkor is mikor sérült volt. -
Balázs 17 #28314 mi történt Ramseyvel?
1éve még elzavartam volna úgy ahogy van, mert olyan szerencsétlen volt....:DD -
#28313 még hogy bale 100 millió,rossz walesit vettek meg... -
#28312 értékes 3pont.
Go Gunners!!! -
Dean Winchester #28311 Ramsey ismét :DD hány meccsen keresztül kéne még gólt lőnie,hogy rekordot döntsön ? :D -
#28310 Ramsey nagyon szórja a gólokat, minek ide csatár? :D -
#28309 eddig a kp.-n úgy jönnek át,mint kés a vajon. -
#28308 ejjejj,nincs negatív hozzáállás,legalább 3al verjük őket,majd özil lepasszolja őket a pályáról... GO GUNNERS!! -
#28307 Érzem hogy kísért majd a múlt és x vagy zakó lesz.Mert mindig ez volt hogy amikor is 1-2 ponttal el lehetne lépni akkor sosincs győzelem! -
#28306 már idén elkezdődött a változás. febr.1-ig folytatódik,aztán a végére meglátjuk,mi-mire lesz elég.a Swansea elleni győzelem jó lenne,de nem lesz egyszerű,sőt... -
Dean Winchester #28305 azért ezzel a szerződés hosszabbítással év végén kéne foglalkozni. ha nem nyerünk semmit akkor is hosszabbítanak mert a vezetőségnek ez megfelel, hogy ott vagyunk a bl helyen és kész, de ez édeskevés, és ez szomorú -
Dean Winchester #28304 Arsene Wenger már 17 éve ül az Arsenal kispadján, mellyel 1996-os kinevezése óta nyert három Premier League-bajnoki címet (1998, 2002, 2004), négy FA-kupát (1998, 2002, 2003, 2005) és négy Angol Szuperkupát (1998, 1999, 2002, 2004). Nyolc éve azonban semmilyen új komoly trófeát nem nyert a csapat.
Szerződése jövő nyáron lejár, és az előző szezon végén számos cikk született arról a nemzetközi sajtóban, hogy egy év múlva elhagyja az Emirates Stadiont. Az érintett is csak óvatosan nyilatkozott a jövőjéről, és csak annyit mondott, hogy a 2013/2014-es idény komolyan befolyásolja majd a sorsát.
Az Ágyúsok öt forduló után a tabella élén álltak, és annak ellenére is remekül kezdték a szezont, hogy egy tucat sérült játékos van a keretben. A tréner szerint élvezi a klubelnök támogatását. "Megtisztelő, hogy Stan Kroenke mögöttem áll" - nyolatkozta Wenger.
"Nekem nagyon sokat számít, hogy a klubon belüli támogatásom töretlen és következetes. Hálás vagyok ezért, mert a 17 évem alatt voltam lent és fent is, de mindig bíztak bennem. Örökre itt szeretnék maradni, mert ez halhatatlanná tenne. Szeretem ezt a klubot."
"Nagyon som ajánlatot kaptam az évek alatt, és mindet visszautasítottam. Mindig is úgy gondoltam, hogy ez a klub különleges. Most már olyan csapatunk van, amely versenyképes, és ezt szeretnénk is megmutatni mindenkinek." Az Arsenal a hétvégi fordulóban a Swansea City otthonába látogat. -
lord nihilus #28303 bocsánat
-
#28302 összefoglaló akkor :) -
#28301 Vért izzadós volt de csak leverték a vakokat! -
Dean Winchester #28300 Eisfeld gólja -
Dean Winchester #28299 te most full ilyen b***m vagy vagy csak tetteted ? vágod egyáltalán hogy most nem is a "csodacsapat" játszik?
a tartalék csapattal is vezettünk most meg 1-1re áll a meccs ,de bízom benne ,hogy ezek is összehozzák a továbbjutást !
-
#28298 a keret mára nem a megszokott-feltűnt amúgy? -
#28297 Eddig tartott a nagy "csodacsapat" ,félelmetes gyengék vagyunk :( -
geo91 #28296 eisfeld gól, bendő gólpasszal. tessék... :D -
Dean Winchester #28295 Na kíváncsi leszek Bendőre mi lesz képes....
Eisfeld szerintem egyet veretni fog :D -
Dean Winchester #28294 fasza...