Arsenal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
velük kapcsolatos egy daily mail-es cikk,miszerint "jó lenne itt Quagliarella ÉS Matri". komolyan.
No one can stop Death!
kaka
2 évig a barszát vertétek egyedüliként, most meg a bombaformában lévõ bayernt...
hogy lehet ez, h csak 1-1 ilyen eredményt tud felmutatni ez a gárda???
http://www.powerplaymanager.com/r57633
No one can stop Death!
értem én,hogy válság van,de mintha kissé elszálltak volna az árak...
Falcao+Mourinho egyre közelebb a Kékekhez.
No one can stop Death!
No one can stop Death!
ha másra nem erre azért büszke lehet az Arsenal.
erre se a juve,se a barca nem volt képes
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Usmanov has been blocked by Arsenal directors from having a seat on the club's board.
<#taps>#taps>
No one can stop Death!
a nevek lényegesek:Reus,Strootman,Wanyama.
ha esetleg érdeklõdnénk irántuk.Ericksen (?)Pool,...persze,a kerettel nálunk nincs gond.
No one can stop Death!
ez wenger kérése?
Adlert simán ellehetne hoznotok a hamburgból, klasszisokkal jobb lenne mint valdesXD
<#banplz>#banplz>
No one can stop Death!
ellenkezõ esetben maradhat a lenti magyarázat.
No one can stop Death!
Például én azért preferálnám a németet, mert a tavalyi szezonban azért csak begyötört a kiesõ Kölnben 18 gólt középcsatárként(pontosabban árnyékékként, de ez a lényegen nem változtat). A másik érv ami mellette szól pedig az, hogy amikor a kapu elé került általában kíméletlenül bevágta a labdát, magasan neki a legjobb a helyzet a csapatban.
Nagyon várom már a szezon végét, rengeteg kérdésre választ fogunk kapni, szóval továbbra is KEEP THE FAITH GUNNERS ! 😊
kaka
No one can stop Death!
<#taps>#taps>
No one can stop Death!
ha nem jön be,majd max. azt mondjuk,késõn került be középre...
No one can stop Death!
Ebbe az idén több gólt rúgtunk mint tavaly témába kalkuláld bele, hogy RvP-nek köze volt szinte az összes gólhoz, nem volt mellette Podolski és Cazorla szintû játszótárs, hanem nagyrészt Benayoun, Gervinho, sokszor egyedül kellett helyzetet teremteni, stb.
Papíron pedig pótoltuk õt Giroud-val, aki már egy Cazorla-Wilshere-Podolski tengelytõl kapta hátul a támogatást, ahhoz képest ez a +8 gólt elég soványka.
kaka
a Sevilla-nál érdeklõdünk egy 26éves védõ,Federico Fazio(argentín aranyom) ügyében.már a télen figyeltük,most a Sevilla szarul áll pénzügyileg. de kinek a helyére jön(ne)?
a tegnapi Cardiff-Ramsey nem kacsa,sõt,heti 60k-t ajánlanak,ha elfogadja.
No one can stop Death!
Giroud-nak adták a Norwich ellen lõtt 2. gólunkat, tehát már 17 gólt sikerült összekaparnia a mesternek 46 meccsen, hát ez lenyûgözõ, hisz még csak az elsõ szezonja, nem is kellenek ilyen Joveticok...vicc.
U.I.: a MU ellen egy ilyen kezdõt szeretnék látni:
Szczesny - Sagna,Mertesacker,Koscielny,Gibbs - Ramsey,Arteta - Walcott,Wilshere,Cazorla - PODOLSKI
kaka
kaka
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
újabb "öngól"??!
No one can stop Death!
No one can stop Death!
nyertek,kihasználták azt,amit mi leikszeltünk pl. ennyi.fejben jobbak,meg v.Persie. én gratulálok,a City korán leadta a cuccot...
nem is tudom,kivel tárgyalnak menedzsernek.pedig olvastam vmit.(Ancelotti?)
No one can stop Death!
A.W. ma du.
No one can stop Death!
Mignolet-nek új szerzõdést kínálnak,hogy maradjon(érdeklõdünk érte is)
v.Persie a világ egyik legjobbja,büszke vagyok rá,hogy az lett,ami.
ITT.
ennyit megérdemel,remélem a vasárnapi sorfalból páran pacsiznak vele.
No one can stop Death!
Remélem cserébe nem fogják széthajtani magukat vasárnap, bár erre igen kevés az esély...<#rolleyes>#rolleyes>
kaka
No one can stop Death!
én utálom õt is meg a liverpoolt de ez azon ritka napok egyike volt mikor a poolnak drukkoltam
nyerni kéne nagyon , kb. ezzel dõlhet, hogy ott leszünk a négybe vagy sem ! Reméljük meglesz..
No one can stop Death!
msn:[email protected] bárki felvehet
0 bl
<#nevetes1>#nevetes1>
labdarúgó manchester united,real madrid,juventus,dortmund,porto,psg fan
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
msn:[email protected] bárki felvehet