Arsenal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

minimize
valamelyik angol szennylapban 2napja olvastam,hogy Vermaelen-re ajánlatokat várnak.Wenger dettó cáfolta már a "Jovetic-ügyet",viszont az is bejött nekik,hogy télen Villa 70%-ban,sõt,megvolt. aztán visszalépett a spanyol oldal.

No one can stop Death!

Az Arsenal nem tárgyalt a Fiorentinával Stevan Joveticrõl, az olasz klub sportigazgatója, Daniele Prade szerint.

Széleskörben elterjedt pletykák szerint kedden az Ágyúsok 25 millió fontot ajánlottak a Serie A-ban szereplõ csapatnak a montenegrói válogatott játékosért, akit Arséne Wenger már régóta figyel.

Azonban Prade eloszlatta ezeket a találgatásokat, és elmondta, hogy a két klub nem vette fel a kapcsolatot egymással.

Ezt mondta a Gazzetta dello Sportnak:
"Az Arsenaltól senki sem keresett meg minket, ez egy nem létezõ út. A játékos helyzetét egyenesen a klubelnök, Andrea Della Valle fogja megoldani, és majd meglátjuk, mi történik. Nagyon örülnénk neki, ha maradna Firenzében."
jó lenne most már egy stabil CSK a csapatnak, mert minden évben más ez elég szar
Sabcsee
Benteke lenyilatkozta, hogy nem akar új szerzõdést a Villa-val, és várja egy olyan top csapat ajánlatát, mint például az Arsenal...

Régen is nyilatkozta a srác, hogy nagy Arsenal drukker, én szó nélkül elcserélném Giroud-ra. Iszonyat jó felépítésû, technikás és benne van a gyilkos ösztön a kapu elõtt, ami Giroud-ból hiányzik, de sajnos pont a francia miatt nem fogunk egy hasonló fizikumú támadót, szóval ezt is baszhatjuk...Csak nehogy a csirkéknél kössön ki.

Nem tehetünk mást, mint bízni a Mesterben, szerintem egy penge támadót és egy középpályást(Diaby miatt) hozni fog!

KEEP THE FAITH !!! 😊 GO GUNNERS!

kaka

Sabcsee
Elvileg Ashley Williams-szel megegyeztünk, már csak a Swansea-val kell leboltolni az ügyet. Csere hátvédnek teljesen jó a csávó, de sajnos lehet, ez Verma távozását jelenti.

Nagy kedvencem a belga, szerintem képességei alapján õ a legjobb védõnk(igen, még Kosinál is jobb), de ha megnézzük, a 4 idényébõl egyedül az elsõ volt kiemelkedõ, a másodikban végig sérült volt, az utolsó kettõben pedig botrányosan játszott. Úgyhogy talán nem rengetné meg a csapatot annyira a távozása.

kaka

minimize
Mou meg rárobbant Jovetic-re,az ügynöke szerint : “Jose appreciates JoJo (Jovetic) a lot. Let’s see what happens when he is at Chelsea.”
<#rolleyes>
Chamakh meg valószínûleg "hazamegy" a Bordeaux-ba.
(az OM.meg vinné is Gervinho-t,most.)

No one can stop Death!

6unn3r
Állítólag a Napoli elnöke a sportigazgatóval karöltve Angliába utazott, hogy tárgyaljanak a Manchester City-vel egy esetleges Dzeko+jó pár milla-Cavani csere ügyében. No meg Benítezt is padra szeretnék ültetni Mazzarri helyére.

Arsenal Till I Die! Henry #14 Cristiano #7

minimize
én az alább felsoroltaktól félek...
jovetic talán,de ez a Sanogo ki is..?
szerintem egy jó box-to-box ember kellene Cazorla mellé,de védekezni is tudjon,mint a spanyol. meg egy IGAZI,vérbõ támadó kellene.egy befejezõ.
(City-Falcao állítólag kifizetik a 4valahány milliós buyout-ot)?)

No one can stop Death!

Én csak attól félek, hogy itt ki is fog merülni

ARSENAL&POKER

ReszegKoldus

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

9 gólt szerzett igen 😄
egyik meccsen mesterhármas, másikon 4 gólt lõtt 😄
szóval 1 meccses emberke, de reméljük ha jön akkor nálunk jobb formába fog játszani
Solidus
szegény<#zavart1><#zavart1><#zavart1>xDD
arsnl
Jovetic ügynöke állítólag Londonban tárgyal. 29m euró

minimize
...and the club will also consider offers for Thomas Vermaelen and Gervinho.
közben Kroenke engedélyével felemelik a fizut is,ha találnak megfelelõ "key player"-t,akár 150k/hétre is.(Podolski,Walcott van most 100k körül/hét)

No one can stop Death!

Sabcsee
az elsõ igazolásunk már zsebben, csak miattunk utasította vissza a Lyon-t és a Lille-t, az újdonsült csatárunk neve pedig nem más mint:

...............Yaya Sanogo

kaka

Sabcsee
a Milan-t és a Schalke-t nem kaphatjuk, mert a koefficiens pontok miatt velük együtt a kiemelt kalapban vagyunk. Legrosszabb esetben a Zenittel vagy a Fenerbahce-val kerülünk össze.

kaka

Steve Downie
via Útwenger 😄😄

The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.

webibebi
igen igen igazolni kéne. mondjuk songot vissza kéne hozni mer egy védekezõ középpályás mindenképp kellene

msn:[email protected] bárki felvehet

elvileg kaphatjuk a Milant is ha jól tudom 😄 szóval nincs olyan,hogy legnehezebb ellenfél mert képesek vagyunk egy szar ellen is elvérezni...
mind1, csop. körbe kell jutni és kész.
igazolni kell !!!

Nálam is Cazorla viszi a prímet.
webibebi
ó híreink vannak az Arsenal Supporters Trust mai gyûlésérõl. 8 kemény év után eljutottunk arra a pontra, ahol az Emirates és PUMA szerõdéseknek köszönhetõen TÖBBÉ NEM KELL játékosokat eladni, hogy a Klub fenntarthassa magát. A fizetéseket NEM számítva min. 70 millió fontunk lesz a nyáron, amit játékosokra költhetünk. Ha a selejtezõknél elbukunk (a várható legnehezebb ellenfél a Fenerbahce lehet), akkor kb. 40 millió angol fontot veszítünk...

arsnl
twitteren Arshavin gyakorlatilag elbúcsúzott. Squillaci is menni fog, de még lesz sztem 3-4 távozó(Denilson, Bendtner, Chamakh, Park). meg megy még jó pár fiatal is.

Sabcsee
Egyébként így, hogy vége a szezonnak, szerintetek ki az év játékosa házon belül, illetve a legnagyobb csalódás?

Nálam:

Év játékosa: egyértelmûen CAZORLA (2. Merte 3. Walcott)
Év legrosszabbja: Vermaelen (vagy Oxlade-t is mondhatnám)
Év kellemes meglepetése: Ramsey
Év igazolása: Cazorla

kaka

minimize
ugyan nem helyezésrõl döntött az a meccs,de a Norwich az elsõ 10percben,1percen belül 2(!!)jogos 11est nem kapott meg tegnap a City ellen. a bíráskodást nem kell bemutatni nekünk sem.legalább 1góllal jobbnak kell lenni meccsenként az ellennél,és nincs kavarás...ennyi.
Gratula a bentmaradóknak,jobbulást a kiesõknek,megyek zokogni,mert hogy vége a szezonnak...<#sir><#kuss>

No one can stop Death!

Nah akkor most egy finom, építõ játékosvásárlás nyáron, aztán õsszel max másfél hónapos összerázódás és onnantól a mostani/tavalyi szezon végi hajrá!
Ja és valamivel szebb foci, mert ez az év finoman szólva sem a szépségével tarolt

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

Oziris666
Azért azt is tedd hozzá h kb. az utolsó 10-15 meccseteken mindig a 80.perc után vmi bombával vagy átlövéssel mentettetek pontot vagy pontokat!Ami nemkicsit szerencse azért!

Sabcsee
Köszönjük. Nekünk az 4-5 év a meg nem adott lesgólokról és tizikrõl szólt, az idei évben nagyjából kiegyenlítõdött a számla, bár idén is fújtak ellenünk párszor.

Érdekes év lesz jövõre, szerintem sok csapatnál nem fog jól elsülni az edzõváltás(Moyes jó edzõ, de szerintem jövõre biztos nem lesz címvédés), így talán már az Arsenal, Liverpool és társai is beleszólhatnak a bajnoki címbe.

kaka

Steve Downie
Itt is jó a buli 😄

Azért 38 meccs 0 büntetõ ... nem mintha nem lett volna rá alkalmuk a bíróknak hogy ne adhassanak. Ma például 3ból 2 tiszta büntetõ, 1 vitatott, még se kaptunk egyet sem. A tavalyi év meg a meg nem adott jogos "les góljaink" ról szólt. Mondanám hogy nem ezen múlott, de mennyit tett volna az a 2-3 pont plusszba ? Nagyon sokat. Mindenesetre gratula.

Sajnos a pénzes zsák, olajos csapatok ellen nehéz lesz tartani az iramot, de megpróbáljuk jövõre is.

Tottenham, XBOX360, PS3, kisfiam Trisztán :)

minimize
kezdek is bebillenni.
az "Aszú" az aztán AZ.<#bohoc>

No one can stop Death!

Sabcsee
Istenem, annyira szánalmas, hogy a spuds "drukkerek" mindenhol csak bíróznak 😄 Ostoba Bale-nek még a jogos büntetõket sem fújják be, a mûesõs múltja miatt(tiszta CR-szindróma). 😊 Azért most is megkapták a szokásos emberelõnyt és az utolsó perces Bale bombát, szóval egy szavuk nem lehet.

Idén végre megtanultunk csúnyán nyerni, ez jövõre óriási fegyvertény lehet! KEEP THE FAITH! GO GUNNERS!

kaka

és a harmadik legtöbb gólt mi lõttük 😄
minimize
Tottenham who?!
<#eljen>

No one can stop Death!

arsnl
végül miénk lett 2.legjobb védelem(!!!)

Steve Downie
Ünnepeljünk! Happy St Totteringham's Day! 😄

[HUN]FaTaL
Gratula 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

arsnl
ha 2.féléves firmát átmentenénk következõ szezonba, akkor nem 4.helyért izgulnánk a végén. jöhet a bevásárlás

arsnl
MEGVAN!!

Steve Downie
Gratula gyerekek, ismét megcsináltuk! 😄

elsõ félidõben is nagyot játszott Kos, egyértelmû h legjobb a mai meccsen (eddig)
Steve Downie
YES YES YES!!!

bele vagyunk mélyedve a meccsbe, körömrágva imádkozunk egy szerencsés gólért....
hajrá sunderland 😄
hát én nem ezt vártam, semmi akarás wtf
remélem csak altatunk félidõben, aztán hirtelen eldurrannak az ágyúk!😊
webibebi
na mivan emberek?? meccs van és semmi comment? :S

Steve Downie
Gyerekek, ennek nem lesz jó vége. A csirkék nagyon nyomnak, nem kaptak meg 2 tizit, akármikor összejöhet nekik a gól.
Egy szokásos fordulatra lesz szükségünk félidõben, bízok a fõnökben.

ez úgy lenne még szebb ha õk nyernék BL-t😛
mekkora siker ez nekünk, felér egy kupagyõzelemmel<#eplus2>
Steve Downie

Steve Downie

nekem az a bajom,hogy sok embert cikkeznek velünk kapcsolatosan csak a vége az,hogy más ajánlatot tesz, kinyögi a kívánt pénzt értük mi meg csak "nézelõdünk"..
szóval így nem is szólok nagyon hozzá, ha hivatalos infó lesz róla,hogy x jakabot leigazoltuk majd akkor lehet örülni 😄
newcastlet verni kell, hajrá ágyúsok !!!