Arsenal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
No one can stop Death!
Széleskörben elterjedt pletykák szerint kedden az Ágyúsok 25 millió fontot ajánlottak a Serie A-ban szereplõ csapatnak a montenegrói válogatott játékosért, akit Arséne Wenger már régóta figyel.
Azonban Prade eloszlatta ezeket a találgatásokat, és elmondta, hogy a két klub nem vette fel a kapcsolatot egymással.
Ezt mondta a Gazzetta dello Sportnak:
"Az Arsenaltól senki sem keresett meg minket, ez egy nem létezõ út. A játékos helyzetét egyenesen a klubelnök, Andrea Della Valle fogja megoldani, és majd meglátjuk, mi történik. Nagyon örülnénk neki, ha maradna Firenzében."
Régen is nyilatkozta a srác, hogy nagy Arsenal drukker, én szó nélkül elcserélném Giroud-ra. Iszonyat jó felépítésû, technikás és benne van a gyilkos ösztön a kapu elõtt, ami Giroud-ból hiányzik, de sajnos pont a francia miatt nem fogunk egy hasonló fizikumú támadót, szóval ezt is baszhatjuk...Csak nehogy a csirkéknél kössön ki.
Nem tehetünk mást, mint bízni a Mesterben, szerintem egy penge támadót és egy középpályást(Diaby miatt) hozni fog!
KEEP THE FAITH !!! 😊 GO GUNNERS!
kaka
Nagy kedvencem a belga, szerintem képességei alapján õ a legjobb védõnk(igen, még Kosinál is jobb), de ha megnézzük, a 4 idényébõl egyedül az elsõ volt kiemelkedõ, a másodikban végig sérült volt, az utolsó kettõben pedig botrányosan játszott. Úgyhogy talán nem rengetné meg a csapatot annyira a távozása.
kaka
<#rolleyes>#rolleyes>
Chamakh meg valószínûleg "hazamegy" a Bordeaux-ba.
(az OM.meg vinné is Gervinho-t,most.)
No one can stop Death!
Arsenal Till I Die! Henry #14 Cristiano #7
jovetic talán,de ez a Sanogo ki is..?
szerintem egy jó box-to-box ember kellene Cazorla mellé,de védekezni is tudjon,mint a spanyol. meg egy IGAZI,vérbõ támadó kellene.egy befejezõ.
(City-Falcao állítólag kifizetik a 4valahány milliós buyout-ot)?)
No one can stop Death!
ARSENAL&POKER
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
egyik meccsen mesterhármas, másikon 4 gólt lõtt 😄
szóval 1 meccses emberke, de reméljük ha jön akkor nálunk jobb formába fog játszani
.:SOLIDUS:.
közben Kroenke engedélyével felemelik a fizut is,ha találnak megfelelõ "key player"-t,akár 150k/hétre is.(Podolski,Walcott van most 100k körül/hét)
No one can stop Death!
...............Yaya Sanogo
kaka
kaka
msn:[email protected] bárki felvehet
mind1, csop. körbe kell jutni és kész.
igazolni kell !!!
Nálam is Cazorla viszi a prímet.
Nálam:
Év játékosa: egyértelmûen CAZORLA (2. Merte 3. Walcott)
Év legrosszabbja: Vermaelen (vagy Oxlade-t is mondhatnám)
Év kellemes meglepetése: Ramsey
Év igazolása: Cazorla
kaka
Gratula a bentmaradóknak,jobbulást a kiesõknek,megyek zokogni,mert hogy vége a szezonnak...<#sir>#sir><#kuss>#kuss>
No one can stop Death!
Ja és valamivel szebb foci, mert ez az év finoman szólva sem a szépségével tarolt
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
Érdekes év lesz jövõre, szerintem sok csapatnál nem fog jól elsülni az edzõváltás(Moyes jó edzõ, de szerintem jövõre biztos nem lesz címvédés), így talán már az Arsenal, Liverpool és társai is beleszólhatnak a bajnoki címbe.
kaka
Sajnos a pénzes zsák, olajos csapatok ellen nehéz lesz tartani az iramot, de megpróbáljuk jövõre is.
Tottenham, XBOX360, PS3, kisfiam Trisztán :)
Idén végre megtanultunk csúnyán nyerni, ez jövõre óriási fegyvertény lehet! KEEP THE FAITH! GO GUNNERS!
kaka
The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.
hajrá sunderland 😄
remélem csak altatunk félidõben, aztán hirtelen eldurrannak az ágyúk!😊
Egy szokásos fordulatra lesz szükségünk félidõben, bízok a fõnökben.
mekkora siker ez nekünk, felér egy kupagyõzelemmel<#eplus2>#eplus2>
szóval így nem is szólok nagyon hozzá, ha hivatalos infó lesz róla,hogy x jakabot leigazoltuk majd akkor lehet örülni 😄
newcastlet verni kell, hajrá ágyúsok !!!