31698
-
#28455 ??
sztem Arteta egyik legjobb ARsenalos meccse volt ez:D meg Walcott tény h, nem egy klasszis mint Özil, de taktikai szerepe kurva sokat jelent. még ha labdába se ér akkor is folyamatosan figyelnie kell védőknek bármikor kitud lépni. felépülhetne már, nagyon hiányzik a szélső játékunk.
amúgy tegnap 8 játékos hiányzott keretből és így is simán aláztuk őket, ennyit arról, h nincs "squad depth". mi lesz ha még felépülnek. -
#28454 Gyerekek, én mint nagy Giroud kritikus kimondom: ő egy TOP CSATÁR lett. Ilyen szinten terrorizálni, lecselezni, alázni 3 ilyen betonkemény védőt(Sakho, Toure, Skrtel), hát ez valami fergeteges volt. És még, ha gólt lőtt volna...
Egyébként tényleg Ramsey a meccs embere, szétszedte a Pool középpályáját. Arteta viszont már nagyon kevés, télen vagy nyáron kelleni fog egy DM is.
5 PONTTAL VEZETJÜK A PL-T!! Ki gondolta volna ezt az első forduló után ? :)
-
#28453 Walcott sosem lesz már klasszis játékos. Technikailag, összjátékban egyáltalán nem illik bele a mi sokpasszos játékunkba. Egy szimpatikus, kurva gyors szélső, de semmi több. Egyedül a sok gólja meg az RvP-nek kiosztott gólpasszai miatt ragadt bent a kezdőben. -
Chris Lowe #28452 Végén kiengedtünk, viszont ettől függetlenül abszolút megérdemelt győzelem volt. Dortmundot meg kéne verni, mert nehéz lesz a csoportkör vége. Bár azt gondolom hogy idén elég egy sorozatra koncentrálni és ez most csakis a pl lehet...különösen a mai meccs után. -
Dean Winchester #28451 ezaz ,hogy nem értem miért kell lazára venni a végét ? az ilyenekre szoktunk ráfázni , én azért izgultam az utolsó percig, mert ha a 85ben talál egy gólt a pool akkor képesek vagyunk leereszteni és még egyet bekapni.
nagyon jó az élen látni a csapatot és a legszebb,hogy most két hétig tuti ott is maradunk!
A jelenlegi MU-t úgy gondolom idegenben is képesek lehetünk verni, de egy döntetlent minimum ki kéne harcolni....bár előtte még ott lesz a dortmund is akit viszont nagyon verni kéne de itt is azt mondom,hogy a döntetlennel is elégedett lennék csak ne kapjunk ki !! -
Chris Lowe #28450 Nagyon eltalálta.:-)
Kapusunk a végén érdekesen adta elő, nagy mázli volt.
Ez fontos győzelem volt különösen, hogy a chelsea kikapott. -
#28449 -
Chris Lowe #28447 Ramsey! Uff, zseniális a pali, amit idén művel... -
#28446 huhh szép gólt lőtt Ramsey :D -
Chris Lowe #28445 Szép volt és eddig jól játszunk! -
#28444 Hajrá, remélem elhúztok 5 ponttal :) -
#28443 Wilshere megint lesérült,a padunk meg kissé gyérebb,mint a Pool-é,nehéz "szülés" lesz,remélem 2lesgóllal,de nyerünk. -
#28442 ja majd lesz -
Dean Winchester #28441 itt tuti találsz majd streamet :) -
peti97 #28440 tessék...
tvzzonline.eu
-
peti97 #28439 online közvetítések a tvzzonline.eu -n
Arsenal-Liverpool 18:15 Hu -
Chris Lowe #28438 Mai meccsre dobjatok majd linket, mert ezt asszem végigülöm a pc elött. Mondjuk ha van olyan ami tableten is mükszik még jobb.:-) -
#28437 a hír igaz,34m EURO-ról szólhat az ajánlat,de "manager Arsene Wenger is unlikely to let the 24-year-old leave the club while Walcott is believed to be happy to stay at Arsenal."
Winston Reid a célkeresztben(WHU védője,25éves),egy 6millió fontos ajánlat mehet érte a télen.(Verma??!) -
#28436 Szóval eladnád a leggyorsabb pl játékost aki tavaly házi gól király volt 22 góllal ás kiosztott 15 gólpasszt is mellette, hogy egy ilyen szaros hazard-al pótold aki eddig összesen 12 gólt lőtt angol pályafutása során? Hát még szerencse, hogy nem te döntesz erről. :D -
#28435 Az a hír járja, hogy télen a Monaco 40 millió eurót ajánlana Walcott-ért...
Bírom az angolt, de én rábólintanék egy ilyen ajánlatra. Ennyi pénzért simán tudnánk pótolni egy Hazard szintű szélsővel. -
#28434 Mi folyik itt hogy így első helyre ugrott a totyik? -
#28433 totál felesleges lenne, van már egy francia ígéretünk Sanogo személyében, ráadásul 7 millióért
Különben meg gőzöm nincs, ki lenne jó választás, aki mozdítható is. Pletykálnak vmi Berahino-ról(WBA) is, de soha nem láttam játszani. -
#28432 M'Baye Niang iránt érdeklődünk,a Milan-nál kegyvesztett Balotelli érkezése óta,áll. 7millió körül hoznánk.
2éve is figyeltük,mielőtt olaszba ment. -
#28431 nem "csak" Neked tűnt fel,félek,idén is ez lesz a jellemző a valódi derbiken.márpedig ezeken a találkozókon sok mehet(megy)el... -
#28430 ja,emléxem,ez az a kupa,amit ha nem nyer meg a csapat,akkor "mikiegér-kupa", ha meg megvan,akkor aztán húúúú...
figyeljünk oda a PL-re,ill. a BL-ben legalább a megszokott útig jussunk el,a többi részemről le van ejtve,ennyi.
a hétvégétől jobban tartok,mint a tegnapi meccstől,látható volt,mennyire telibe tojják a játékosaink.
a kékek meg csak örömködjenek,remélem májusban ITT szélesebb lesz a vigyor az arcokon. -
#28429 nagyon látszik amúgy, h minden szélsőnk sérült. Theo jöhetne már vissza, akárki akármit mond meghatározó játékosa csapatnak. -
#28428 Én meg határozottan bosszús vagyok, hogy kiestünk. Ha egy Norwich, Stoke, West Ham bla bla csapat ellen esünk ki, úgy hogy a kölykök játszanak, azt mondom oké. De egy Chelsea ellen, láthatóan nem kölyökcsapattal felállva, ne vegyék már a meccset ennyire félvállról. Értem, hogy nehéz és fontosabb mérkőzések jönnek, de ez nem a Liga Kupáról szólt, hanem hogy ezt a Chelsea-t ütni-verni lehetett volna. Erre minden erőlködés nélkül kikapunk a saját pályánkon. Mourinho meg röhög a markában, mert ott folytatja ahol abbahagyta. Ő még mindig nagyágyú Angliában, mi meg vagyunk a szerencsétlenkedő Arsenal, akik 8 éve a tapasztalaton kívül szart nem nyert.
Ennek fényében, ha már ennyire félvállról vették a tegnapi meccset, remélem a Pool-t ütni-vágni fogjuk és hétközben a BvB-t is. -
Chris Lowe #28427 Huh hát nehéz lesz ez a november! Az előző forduló is döcögős volt, azt hittem berámolunk 4-5gólt, oké volt egy kiállítás meg megnemadott 11-es, de az első félidőn már látszott, hogy kimerült a csapat. Most kéne kimenni szurkolni, kell nekik a biztatás! -
#28426 Egyébként csak nekem szúrt szemet, hogy a rangadók még mindig döcögősen mennek? Tavaly is csak a csirkéket tudtuk megverni emberelőnyben meg volt egy X a Mu ellen, a többin mind kikaptunk...És ma is hiányzott valami/valaki az utolsó passzoknál.
Még mindig nincsen meccset eldöntő playerünk, aki a különbséget tudná jelenti. Talán Giroud és Walcott.
Remélem rám cáfolnak a srácok hétvégén, GO GUNNERS !!! -
#28425 Nagyon örülök, hogy kiestünk, így lehet koncentrálni a PL-re és a BL-re. A kezdőből meg csak Koscielny nem pihent normálisan, Ramsey nem játszotta végig, Wilshere szombaton nem, Özil meg Giroud játszottak 20-20 percet, szóval nem vészes.
-
Dean Winchester #28424 nem :D máshol írtam is,hogy vszínű kikapunk és ez nem meglepetés, nem itt kell helytállni szerintem :D bőven jó lesz ha a bajnokságban ütünk bennetek !
Ettől függetlenül grat ;)
AW elbaszta, wlis-ramsey-t se szabadott volna játszatni hanem a tarcsik közül bedobni pár emberkét a pályára és kész, felesleges volt a csapat felét a pályára küldeni, inkább pihentette volna őket a pool elleni ütközetre... -
#28423 Átértékelted?:) -
#28422 azóta már özil,giroud is pályán... a semmiért,ryo,bendtner elintézte a meccset... -
#28421 Jaj en most wenger bacsit nem ertem :( az egy dolog h Ligakupaban mindig fiatalokat jatszatja,de akkor most minek kell egy ramsey wilshere kozeppalyaval kezdeni amikor brutal kemeny sorsolas kovetkezik es mar latszanak a faradas jelei naluk :/(pool,bvb,mu)
Az oke h derbi de azert nem kene ennyit bevallalni sztem.. -
#28420 ANGOL LIGAKUPA
20.45 Arsenal-Chelsea
tv: Digisport1 hu
streamek: -
Dean Winchester #28419 * miután kivertük őket a kupából
(egészséges elfogultság van a mondandóm mögött, nem pedig beképzeltség, hogy húdejókvagyunk, mielőtt még vki félreértené :D -
Dean Winchester #28418 majd holnap lezárjuk ami után hazaküldjük őket a Stamfordra :D -
#28417 jah csak a pontokat/kupákat nem érdemre osztogatják. abban az évben több mákotok volt mint máskor. de le is zárhatjuk itt sztem ezt. -
#28416 Elfogadom, h ez a véleményetek, felesleges vitázni, igazából hülyeség volt felhúznom magam ezen a "mázlis hozzászóláson", lényeg, hogy idei PL végén is majd az nevet, aki utoljára nevet, ahogyan a BL-ben is így volt és lesz is. Bárki bármt mond régóta megérdemeltünk volna egy BL-t és végül meg is kaptuk, hogy hogyan szinte mindegy, mert volt, hogy többször igazságtalanul kaptunk ki, ahogyan érezhette ezt a Bayern is,bár korántsem említeném egy lapon mondjuk Ovrebo fele csalassal, vagy Pool elleni fantom góllal , rá egy évre ők meg is nyerték, mert annyival jobbak most mindenkinél, ez nem kérdés. -
#28415 Arsenal topik és Chelsea magasztalás
vmi nem stimmel. és nem az előbbivel van itt probléma.