Arsenal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

minimize
asszem' megvárom az átig.szezon végét,addig nem igen "okoskodok" ezügyben(sem).
Rooney ne jöjjön,anno Everton elleni idegenbelin is "megmutatta" a jellemét(címercsókolgatás hazai tábor elõtt,stb...),aki jön-jön,aki meg nem,az marad-másnak.

alig várom az elsõ felkészülési meccset.<#email>

No one can stop Death!

webibebi
de most higuaninról írkálnak h megegyeztünk vele már csak a madriddal kell. de vele is elõrébb lennénk sztem mer egy gyilkos csatár

msn:[email protected] bárki felvehet

Solidus
meg egy ingyen igazolható maloudának is a cselszkibõl

.:SOLIDUS:.

Solidus
szintén 😊

webibebi
én örülnék neki. meg egy rooneynak is 😊

Solidus
webibebi
http://www1.skysports.com/football/news/11670/8761039/Transfer-news-Everton-s-Marouane-Fellaini-backed-for-Arsenal-move

psv... alex bácsi szépen kiejtett minket jó pár éve a bl-bõl xDDDD nekem ez jut eszembe mikor megláttam a sorolást..
sociedadot nem szeretném kapni, örülnék ha õk is ott lennének a csop. körben
tuti Sociedad lesz, aztán Vela megqr minket😄
Sabcsee
Õket kaphatjuk a BL selejtezõben:

PSV Eindhoven, Metalist Kharkiv, Fenerbache, Real Sociedad, Pacos de Ferreira, PAOK, FC Salzburg, FC Nordjaelland, Zürich, Zulte Waregem

kaka

Sabcsee
Btw, a nyár eddigi legjobb híre, hogy Denilson(thanks god), Arshavin, Squillaci rémálom trió hivatalosan is távozik. Ezzel jókora összeg szabadul fel a fizetési keretben (biztos kell a pénz Rooney fizetésére...).

kaka

Solidus
a hivatalos oldalon olyan sok ilyen hamis hír van belinkelve hogy már nem is nézem inkább...

Sabcsee
én is meglepõdtem a nyilatkozaton, aztán pár órával késõbb a bátyja megerõsítette, hogy fake és soha nem mondott ilyet Higuain...

kaka

Solidus
DasIsFuck
azért jobban belegondolva elég hülyeség itt német dominanciáról beszélni.
mert mi az elmúlt 4 évben domináltunk,de ez nem német dominancia azért:S

ha összevetjük az elmúlt 9 évben az igazi dominanciával amit az angolok csináltak akkor elég szerény teljesítmény ez.

Liverpool 2 döntõ 1 gyõzelem
Arsenal 1 döntõ 1 vereség
Chelsea 2 döntõ 1 gyõzelem
ManU 3 döntõ 1 gyõzelem
ezek közül volt egy 3 év zsinórba mikor 3 angol elõdöntõs volt és itt volt a házi döntõ is.
mindösszesen 2X fordult elõ h nem volt angol a 4 között.
3X hogy csak 1 angol és 1X hogy 2 angol.

na most a mi mérlegünk az utóbbi 4 évre kivetítve
3x mi voltunk döntõsök és 1X nyertünk
1X fordult elõ az h 2 német volt az elõdöntõbe ebbõl össze jött a házi döntõ.
és adortmund kívül mindössze aschalke utott egyszer elõdöntõbe.
jelen pillanatba a dortmund a lesajnált arsenal szerepáben van.
õk is egyszer döntõztek aztán pár év mulva még volt egy elõdöntõjük.

Igen erõsen túl volt ez reagálva azt mondom.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

arsnl
boldog szülinapot Bubu!

Solidus
már higuaint is hírbe hozták az arsenallal,de szerintem biztos hogy a juventusba megy

minimize

No one can stop Death!

Solidus
akkor 2 igazolás borítékolva 😊

Sabcsee
Egyetértek, szerintem is valószínûleg Villa lesz a befutó csatárposzton. Csirkéknél csak EL van, Pool-nál még az sincs(+Suarez is lelép), a TOP3-as csapatokba pedig már nem férne be.

kaka

Sabcsee
nem értem, mire fel a "..."? Egyértelmûen a legjobb elérhetõ kapus a piacon, ráadásul világklasszis is, Szczesny-ke visszavenne az arcból és hajtana becsületesen.

kaka

Solidus

Solidus
hát neymar érkezésével tuti eligazol,kérdés 31 évesen a PL-ben mire képes még,max 1-2 szezon van még a cipõjében.Giroudnál jobb az biztos.kérdés hogy mennyit akar kapni,mert itt nem szórják csak úgy a fizetést mint a barcánál.

6unn3r
Én bírnám Villát. Sajnálom, hogy el lett nyomva a zseboroszlán miatt. Lehet jót tenne neki egy kis klímaváltozás. Még utoljára tündökölhetne egyet Londonban.

Arsenal Till I Die! Henry #14 Cristiano #7

Solidus
Solidus
minimize
nem ártana ráhajtani valakire,aki tényleg igazi befejezõ,már ha akar még a Fõnök a francia "új csillag" mellett is támadót,mert mint olvasom,Suarez lép(het)a Pool-tól,a személyes kérdéseket lezárták a R.Madrid-dal,ergo vkit hoznak a helyére-mint tudjuk,általában mi kinézzük-más meg elhozza-márpedig lesz rá pénz az Anfield-en.
más:áll. Wenger a mu-ra hagyja Fabregas ügyét,amit egyenlõre nem igazán értek...tudom,elõvásárlás,miegymás,de nem törjük magunkat érte,mint nyilatkozták Londonban.<#rolleyes>

No one can stop Death!

6unn3r
Tegnap Lukas Podolski kétszer köszönt be Ecuador ellen. Az elsõ valószínûleg minden idõk leggyorsabb gólja volt válogatott mérkõzésen.

Sabcsee
Vermaelen lenyilatkozta, hogy marad és megküzd a helyéért. Én nagyon örülnék, ha maradna, õ a legjobb képességû védõnk, hiába volt szar szezonja. Azt sem szabad elfelejteni, hogy az év második felében beinjekciózva lépett pályára, nyáron valószínûleg mûtik.

Más: Wenger lenyilatkozta, hogy érdeklõdik a Lyon irányítója, Grenier iránt. 22 éves, francia, szerintem jöhet, Rosicky sem lesz fiatalabb.

kaka

Clyne... olyan szívesen látnám már arsenal mezben, már a Palaceban is tetszett a játéka😞(
6unn3r
A Whoscored.com által összeállított U21-es álomtizenegy a Premier League-ben. Ramsey és Wilshere a kezdõben, Ox a padon.

minimize
„Oda kerül, ahová való: kiakasztom a budiajtóra a Beverly Hills-i házamban.”

No one can stop Death!

minimize
Vermaelen ára szerintünk 5(!!!!)millió font körül van,ennyiért vinné a Napoli,vagy a Juventus.

No one can stop Death!

Lucas Podolskit, aki júliusban csatlakozott az Ágyúsokhoz a Köln csapatától, szóba hozták a török bajnok Galatasaray csapatával.

Habár Podolski jelenleg nemzetkõzi kötelességeit teljesíti a német válogatottal, azt nyilatkozta, hogy boldog Londonban és nem áll szándékában távozni a csapatától.
"Nem akarom elhagyni a klubot. A pletykák csak pletykák, nem tudom megállítani ezeket."

Podolski 16 gólt szerzett az Arsenal színeiben, ezzel segítve csapatát, hogy elérje a 4. Bajnokok Ligája selejtezõt érõ helyezést.
Effe88
http://www.nemzetisport.hu/sportszelep/van-persie-gyilkos-ajandekot-kuldott-legnagyobb-kritikusanak-foto-2248265

6unn3r
Andrey Arshavin-t szívesen látnák Azerbajdzsánban, a Khazar Lankaran nevezetû csapatban, heti 100.000 fontért 2 évre.
Cikk

minimize
olvasom,Fabregas-ért 25milliós ajánlattal készül a mu.
remélem, õ nem felejti el,hol lett az,aki.itt a tudására gondolok elsõsorban.
(bár,anno v.Persie-vel együtt voltak Henry-nál Amerikában,mint nagy haverok...)

No one can stop Death!

igen ez a másik, neki alig akarták megadni a 100at, akkor majd rooneynak megadják a 200at? kicsit durva 😄
Sabcsee
és az megvan, hogy nálunk Walcott a legjobban fizetett a "szaros" heti 100ezrével ?<#idiota>

És Rooney olyan simán lefog mondani heti 50ezerrõl csak azért, hogy Wenger-rel dolgozzon...hát nem is tudom.

kaka

minimize
...

No one can stop Death!

máshol meg 5 évet írnak de legalább 200 stimmel 😄

Az Arsenal megpróbálja a nyáron Wayne Rooneyt Londonba csábítani, angol források szerint.

Még mindig nem írta alá az új szerzõdést Wayne Rooney és a Manchester United. A nemzetközi sajtó folyamatosan dobja be az újabb és újabb érdeklõdõket, akik szívesen leigazolnák a 27 éves angol csatárt. A legújabb hírek szerint az Arsenal idén nyáron egy nagyhalat szeretne fogni és terveik között szerepel Rooney Londonba csábítása.

A Daily Mail napilap szerint találkozott is egymással a támadó és az Arsenal vezetõsége még márciusban, ám Rooney 250,000 fontos fizetési igénye túl sok az Ágyúsoknak, ugyanakkor az Arsenalnál bíznak benne, hogy egy öt éves szerzõdés, heti 200,000 fontos fizetéssel vonzó lesz Rooney számára, a kiszámíthatóság miatt, ráadásul a több millió fontos aláírási pénzt sem sajnálják a válogatott játékostól.
minimize
...ellentétben a Daily Mail-lel,ami(mint mondtátok)csak egy Blikk-szintû szennylap.

No one can stop Death!

minimize
ja, és Rooney amúgy most 250k/hét.

No one can stop Death!

minimize
Santi ügye "nem állt úgy" akkor, nem "nem is hallott róla"...
Jovetic részemrõl felejtõs, amúgy megint Rooney az egyik fõ téma a csapat háza táján.(200k/hét,4évre...)
lehet majd cáfolni 2nappal késõbb...

No one can stop Death!

minimize
elvileg...

No one can stop Death!

Sabcsee
Megint szárnyra kaptak a Rooney pletykák: Állítólag Wenger köré építené a brit magot.😄

Kár, hogy minimális esély van rá, fõleg a heti 275 ezres fizetése miatt...

kaka

Sabcsee
Wenger-nek egy szavát sem szabad elhinni, 2 nappal Santi leigazolása elõtt azt nyilatkozta, hogy nem is hallott még róla.

A Jovetic-ügyrõl meg minden nap más hírt hoznak le, szinte követhetetlen. Elvileg Higuain már megvan a Juve-nak, aki szintén nem olcsó, úgyhogy nem hiszem, hogy kiadnak egy nyáron 60 milliót 2 csatárért.

kaka