31698

• csocso14
    Nyugodjon le mindenki a pics@ba még mindig elsők vagyunk.
  • arsnl
    szünetben reméljük felépül 1-2 játékos, így a 3.rangadóra 1héten belül eléggé fásultak voltunk azért.
  • minimize
    ez van,amíg nem lesz más menedzser,oda kikapni járunk. talán majd tavasszal,a hazain. menni kell tovább,nem kell egyből bepánikolni.
    szívem szerint egyik csapat sem kapott volna pontot ezért a produkcióért.
    persze gratula nekik!
    Go Gunners!!!
  • arsnl
    te húzzál már faszba de tényleg. csak vereségeknél károgsz itt "arsenal fan"-ként.
    jó lett volna mai ha nem 70.p körnékén érkezünk meg a meccsre... sebaj 2pont előny így is.
  • Chris Lowe
    Benzema tenyleg jo lenne, vele nagyot erősödne a csapat.
    Legalabb roonie fejelte volna az mu goljat....p....ba!
  • grebber
    Nem lesz itt semmiféle bajnoki cím.Jó ha a 4. helyre odaférünk majd a végén.
  • minimize
    a Dortmund ellen sokkal jobb volt a játékunk. pedig ott valóban játszott az ellenfél. remélem x-re hozzuk azért...
    valami jobb közben: Benzema ügyében -22millió font körül- közel vagyunk a téli átigazolásához. Özil miatt(is) szívesen jönne.

• Chris Lowe
    Hát ez ultragyenge játék! Azaz igazság, hogy csak ramsey-nek és a szerencsének köszönhetjük az első helyet a bajnokságban! Dortmundi focit nem láttam, nem tudom pontosan milyen játékkal nyertünk ott, de ez és az elmúlt pár fordulóban a játékunk csak 5-10 percekre működött.
  • webibebi
    Jelenleg kozunk nincs a meccshez :/
  • grebber
    Első komoly ellenfél ebből csúnya zakó lesz.
  • banok
    17.10 Arsenal-Manchester United
    tv: Digisport1 hu
    streamek:
  • minimize
    amennyiben jól olvastam,sem Merte,sem Rosi nem fog kezdeni,Verma lesz a kapitány a mai derbin.
    Szczesny, Sagna, Kos,Verma(c),Gibbs, Arteta, Flamini, Ramsey, Özil, Cazorla, Giroud lehet a kezdő.
    bízom a csapatban,minimum egy X kell,ez megint a mi fordulónk lehet.
    persze esetleges vereségnél sem vágok eret magamon,de jó lenne bizonyítani,mire fel az előnyünk a tabellán.

• 6unn3r
    Fasza edző, fasza keret, szép futball. Összeálltak, mint a g#cis bugyi. Kérdés meddig bírják az iramot. Én szurkolok nekik, kivéve ha az Arsenal ellen játszanak.
  • 5w0rdf15h
    Southamptonnal mi történt? :o
  • Dean Winchester
    én is a szép focit szeretem de azért ennyi sikertelen év után megelégszem ha pár meccset látok ahol szép focit játszunk és inkább nyerjünk így döntő pillanatban...
  • Chris Lowe
    Azért én jobb szeretem a jó focit és a tegnapi ultra gyenge volt. Özil mostanában visszaesett a kezdeti arsenalos játékához képest, ramsey viszont hihetetlen! Tavaly tök nem zavart volna ha eladják, most meg az ász. Mondjuk ez a tegnapi meccs szcsesny-nek köszönhető.
    Mu elleni meccs elég döntetlenszagú, kicsit visszaestünk, sok a sérült is, ezt kompenzálja a mu gyenge szezonja így a döntetlen a legreálisabb. Persze azért a remény hal meg utoljára. 3 pont kiszinezné a hétvégét.:-)
  • Dean Winchester
    mondjuk a tegnapi meccs végén mikor szabadot kaptunk és elbasztuk mert lesre passzoltuk egymásnak majd megtudott indulni a dortmund akkor kicsit azért ideges lettem. hogy lehetünk enynire ügyetlenek ilyen helyzetben? hogyhogy nem tudjuk 1 percig megtartani a labdát az ellenfél térfelénél ?
  • minimize
    én azért aggódom...
    az elmúlt két napban "megtudtam" Toure,Verthongen,ill. ma Rooney is elmondták,kevéske ez az Arsenal a PL-címhez...pszichológia,mi??!
    nem kell mindig a szép foci,ha jön helyette a 3pont,ezt láthattuk elégszer.
    Go Gunners!!!
  • szomferi
    Özilt nagyon ki tudták venni a játékból, ezt jól megszervezték a dortmundiak
  • 6unn3r
  • arsnl
    hatalmas win volt ez. ne feledjük Podolski, Wilsehere, Chamberlain, Flamini nélkül. Giroud is eléggé felemás napott fogott ki, Özil se volt sztem toppon. Ramsey-re nincsenek szavak. legjobb középpályás jelenleg.
    utolsó 15 idegenbeli meccsünkön amúgy 14 győzelem 1 döntetlen(egyik győzelem mondjuk egy hosszabitásos win WBA ellen).
    kivételesen nem aggódok most, h az OT-re megyünk. hajrá
  • Dean Winchester
    a mai nap kurva nagy mákkal nyertünk.
    a bíró velünk volt, nem szidhatjuk...
    remélem hétvégén a mu ellen nem hozzuk ezt a formát mert akkor bajok lesznek, nyerni kéne az Old Traffordon.... :D
  • Kaplan
    Förmedvény ez a meccs. De nyerni kell!
  • Ferrari23
    Na erre arsenal gól :D De akkor is szar a csapat ma :D
  • Kaplan
    RAMSEY! :DDDD
  • Ferrari23
    Rakás szar a csapat ma..... 60 perc alatt még csak kapura se lőttek ez mindent elmond....
  • 5w0rdf15h
    [URL=http://sg.hu/listazas_msg.php3?id=1093857406&no=28440]#28440[/URL]
  • szomferi
    van valami értelmes minőségű (akár HD) stream?
  • Dean Winchester
  • minimize
    Walcott ott lehet a padon(?)a hétvégi derbin.
    Holnap Gibbo&Wilshere sajna(egyenlőre úgy néz ki)nem mehet Dortmundba.
  • minimize
    4évre kap 20milliót,elbaxtam. megduplázták a heti pénzét,most már 100k/hetes fizuja lesz.
  • Sabcsee
    Persze 20 millió, viccnek is rossz. Eto'o keresett annyit Dagesztánban. :)

Gündogan nyilván rohadt jó lenne, de a Real úgyis ránk licitálna.
  • Sabcsee
    Én is szeretem Artetát meg sokat szerel, de valahogy Flamini jobban tehermentesíti a kp többi tagját, főleg Aaron-t és Özilt. Többek között ennek köszönhető, hogy Ramsey ilyen sokat támadhat, kószálhat előre.

BTW nekem sem tűnik szűknek a keret, csak a csatárposzt az MINŐSÉGBEN(Giroud nagyon nyilatkozik arról, h kell egy back-up...gyanús). Az tényleg kemény, hogy 8-9 állandó sérülttel hozzuk a meccseket, mi le, ha visszatérnek...:)
  • szomferi
    az, remélem a Dortmund ellen is állatkodni fog :D
  • minimize
    látod,belebuktam. egy kft. vezetése belefér e
    mellett.
    Giroud egy ÁLLAT!
  • szomferi
    mármint egyelőre, egyenlőre a tortát/pizzát szokták szeletelni :D
  • minimize
    még megtérülhet,(valamikor...)ne visítsuk ki őket ilyen korán.
    Suarez milyen szép dalt kapott tegnap,erre nem tért ki senki.
    ("Nagyobb csapatba kellett volna igazolnod"...)
    messze a vége,most is azt mondom.
    persze WE are in the top of the League.egyenlőre.
  • minimize
    Szczesny évi 20milliós,4éves új szerződést írt alá,Gundogan,és Schar (védő,Basel)célkeresztben a télen.
  • arsnl
    100m elköltött font, 9 rúgott gól, aminek 1/3-a tiziből HAHAHAHA
  • arsnl
    spurs x, tiszta 5pont előny így!