31698

• pilboy
    erre nem tudok mást, mert nem is érdemel mást, csak ezt:
  • Sabcsee
    "Az Arsenal még mázlival sem nyerne BL-t." ezt aztán odaraktad, mint valami durcás óvodás :)
    Meg ez a 10 éven át harcoltatok a BL-ért...Miért a többi résztvevő csapat nem azért harcolt? Vagy Wenger tizen x éve?

Nyilván kellett Drogba klasszisa és Di Matteo hatásos motiváló képessége is a győzelemhez, de már ahhoz is kell némi szerencse, hogy egy csapat megnyerjen egy tizenegyes párbajt a végén. Arról nem beszélve, hogy a München végigtámadta a meccset, vezettek, büntetőt HIBÁZTAK, úgyhogy lényegében fölösleges volt ezen vitázni. Mondom ezt úgy, hogy inkább nektek szorítottam angol foci szeretőként.
    OFF vége.
  • DasIsFuck
    mégis mire kéne irigykednünk?
    arra h elvettétek a hazai bl címünket?
    ...cserébe az egész "angol" foci büszkesége kapott egy jókora fricskát a wembleys német házidöntővel és nem mellesleg visszevettük idegenbe azt ami a miénk:)

másik meg azt a szezont nem máknak nevezni,hát jah...
    akkora mák mint az utd 99-es bl győzelme, csak majdnem minden meccsen ilyen mák vette körül azt a cselskijt...

az abrakadabra lefizette fortunát,máshogy sajnos nem nagyon sikerült bl-t nyernetek...nem egy nagy dicsőség annyi pénzel a seggetekbe h csak így tudtatok nyerni.

fele akkora szerencsével az arsenal is simán bl-t nyer 06-ba...
  • Mor3llo
    én mire irigykednék? :D Bayern drukker vagyok, uraljuk Európát :)
  • contraste
    Rendben akkor irígykedjetek csak tovább:)
  • Mor3llo
    durva, nálatok egy BL idény 10 évig tart :DD

rajtatok kívül mindenki tudja, hogy mák volt, csak ti hoztok ilyen fantasztikus "logikus" okokat :D
  • contraste
    nem, két dologban sincs:)

1. A CFC nem mákkal nyert BL-t hanem 10 éven át harcolt érte a végéig és többször is jogtalanul vették el a lehetőségét.

2. Az Arsenal még mázlival sem nyerne BL-t.

Egy BL győztes csapat van Londonban, nem véletlenül.

Idén jól kezdett az Arsenal, de korán ne örüljetek azért, bármelyik pillanatban elfogyhattok.
  • Effe88
    pedig igaza van:)
  • contraste
    :D napeszre..
  • arsnl
    3hét. basszameg. nehogy már megint sérülések basszák el szezont..:(
    amúgy ma kiállítás után is jók voltunk, pár évvel ezelőtt simán buktuk az ilyen meccseket. de a bíró teljesítménye kritikán aluli volt. Arteta piros lapja 1 vicc. legalább 3 tizenegyes gyanús esetből befújt egyet. Go Gunners!
  • Dean Winchester
    kötelező győzelem megvolt.
    hét közben a gyerekeket kéne pályára küldeni aztán hétvégén a poolt ütni kell !!!!!
  • webibebi
    gnabrybn nagyon benne van a gól. hihetetlenül jól játszik hajt és küzd minden labdáért
  • webibebi
    gnabry szépen megcsinálta a tizit :) nagyon jól játszik
  • webibebi
    flamini :(
  • Chris Lowe
    Chelsea ligakupa meccs most nézem...az akkor nem fontos, pl-ben kell elkapni.
  • Chris Lowe
    Jaja pl az elsődleges, sőt nyáron még a pl-ben is a tisztes helytállásban reménykedtünk. Novemberben sok minden eldől vagy legalábbis letisztul, mit várhatunk a csapattól. Ha 7-8 pont összejön akkor az nagy királyság, de a kékeket meg kell verni! Az a legfontosabb.
  • Sabcsee
    tehát a menetrend szombattól(ok.26.) november 10-ig, utána 2 hét válogatott szünet: Crystal(A), Chelsea(H), Pool(H), BvB(A), ManU(A)

Hétvégén igenis full kezdő a Palace ellen, a Ligakupát pedig remélem Wenger is telibeszarja(Mou tuti szerintem), küldje ki Vermaelen-t és az ifit ellenük, had bohóckodjanak.

A játékosok közül egyedül Giroud aggaszt, hiába játszott nagyot tegnap is, a seggén veszi a levegőt szerencsétlen, már most túl van játszatva. Bendtner pedig nem megoldás, annak ellenére, hogy a hozzáállása egész elfogadható.
  • Sabcsee
    Egyetértek, a PL legyen a prioritás, a BL győzelemhez egy olyan szintű szerencsére lenne szükségünk, mint 2 éve a Chelsea-nek.
  • Dean Winchester
    azt mondom én is inkább most kapjunk ki és jöjjön egy vereség de most már húzzuk be a novemberi derbiket :P
    A dortmundtól én többet vártam, elég langyosan adták elő. Verhetőek lettek volna ha kicsivel jobban akarunk....
    visszavágón lehozzuk egy döntetlenre szerintem, aztán a többieket verjük és kész.
  • arsnl
    tegnap inkább a Dortmundnak volt szerencséje. elég xes meccs volt, mi húztuk rövidebbet. benne van. sztem még jókor, inkább BL-be kapjunk ki egy Dortmundtól, mint bajnokságban Palacetól pl. meg sztem PL > BL
  • Chris Lowe
    Napoli nyert, ez így izgalmas csoport lett. Azért ez a csapat még nincs kész, nagy a szerencsefaktor a 4-1 es norwich győzelem sem tükrözte a mutatott játékot. Ettől függetlenül jó lesz ez!
  • Sabcsee
    Az első félidő nagyon gyenge volt, ott az x-et aláírtam volna, a vereség miatt sem vágtam volna eret. De a második félidőben szerintem a BvB fölé kerekedtünk, nyomtunk, beszorítottuk őket, kapufát rúgtunk, erre meg a végén egy piti kontrával kivégeznek minket...Sajnálom a fiúkat, egy x-et minimum érdemeltünk volna.

Flaminivel fogható lesz otthon a Dortmund, ráadásul már Theo is ott lesz a padon, szerintem okozhatunk majd meglepetést.
  • minimize
    amúgy sajna az volt. meg pech,és helyzetkihasználás. nem veszélyeztetni kell,hanem gólt lőni.minél többet. ősi aranyszabály.
    ...bár Santi 18ról-futtából leadott kapufája beakadhatott volna pl...
  • grebber
    Gyenge nagyon :-(
  • szomferi
    akkor egy Dortmund-veréssel lehet is ünnepelni
  • Chris Lowe
    64 éves a boss.
  • minimize
    Poland goalkeeper Wojciech Szczesny is demanding a bigger contract at Arsenal. \'Przeglad Sportowy\' says Szczesny has rejected the offer of a new contract.
    The report claims that Szczesny wants to earn more than Manchester City goalkeeper Joe Hart does and that both parties will now take time before revisiting the situation.
  • Chris Lowe
    Ha továbbra is így játszik Ramsey akkor félő, hogy év végén elviszi a MU, MC, RM, Barca négyes valamelyike...bazze 16-oson belül mit parádézott már a Norwich ellen! Hihetetlen mód felpörgött idén, gyakorlatilag neki köszönhetjük a győzelmi szériát, igaz Özil érkezése is feldobta a csapatot. Ettől függetlenül nem érzem még a csapatban a bajnokság megnyerését, de ezt nem is várom idén(persze kellemes meglepi lenne:)).
    Wengernek azért még van munkája, a sokpasszos játék még nem tökéletes és szinte minden meccsen van kihagyás a védelemben. Elől viszont jók vagyunk.
  • arsnl
    hát Flamesz nem fog játszani. ugyan edzett meg játszhatna is de az ilyen ütközések után 5nap pihenőt javasoltak orvosok.
    Szcz - Sagna, Merte, Kosc, Gibbs - Arteta, Ramsey - Wilshere, Özil, Rosicky/Cazorla - Giroud így a várható kezdő sztem
  • szomferi
    van már HD is!
  • minimize
    Arteta profi,semmi kétség,arról kérdezték,mit szól Moyes "töketlenkedéséhez",már ami az eddigi szereplést jellemzi a mu-nak,válasza:
    “He gave me 100 per cent confidence at Everton and I wish him a lot of luck now, providing he is always behind us!
    I think he will do well at Manchester United. It was always going to be difficult coming after Sir Alex and everything he achieved there. But David Moyes knows what he is doing.”
  • webibebi
    Mar szedem is:) koszonom ;)
  • szomferi
    ha van nCore accountod, akkor itt a direkt link: Futball - Premier League - Arsenal vs. Norwich city 2013.10.19.

• Sabcsee
    Persze, ha a Barca rúgta volna, akkor egy hétig nyalja a seggét a sajtó Messi-éknek, tiki-taka forever stb. Így hogy mi lőttük meg sem említik a sportoldalak...Mind1. :)

Ramsey-re meg már nincsenek szavak

Kedden Dortmund, reméljük Flamini-nek rendbe jön az agyrázkódása, Aaron mellett az egyik legfontosabb játékosunk.
  • Chris Lowe
    Úuu az első gól elötti játék zseniális volt!
  • webibebi
    :( kár mer az nincs :/
  • Chris Lowe
    Hétfőn leadja a sportklub 14:45-től egészben. Arsenal tv.
  • Dean Winchester
    a möster titokban focizgat is ? :DD
  • webibebi
    van vmi hosszabb összefoglaló? sajnos nem láttam a meccset :( :\'(
  • minimize
    KI rúg még ilyen gólokat,mi?!!!!!
    Go Gunners!!!