Arsenal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

elvileg Sanogo jön ingyen
Solidus
Bale-ért meg hajt a City és a Real is,sztem Villa nyugodtan gyengítheti a Spurst,nem fog sok vizet zavarni.Rooney-ról olvastam én is,állítólag 30 millával nyit az Arsenal érte.

.:SOLIDUS:.

arsnl
Rooney!
bár nem tom mennyi alapja lehet, azért elnézném bármennyire sem tartozik kedvenc játékosaim közé a shrek. (most Daily Mail cikkezik róla h készenlétben állunk)

Sabcsee
Pár napja meg az Atletico-hoz írt alá...
Továbbra is tartom, hogy nekünk télen lett volna rá égetõ szükségünk, hogy segítsen minket a BL-hely eléréséhez. Most már egy fiatalabbra kéne rámennünk, fõleg ennyi pénzért(Higuain, Remy).

kaka

minimize
sajnos tény. D.Villa egyre közelebb a csirkékhez,Bale-el akar együtt játszani.
Aubameyang megint képben,plusz Benteke.(aki új szerzõdést akar az A. Villa-val...)

No one can stop Death!

Sabcsee
Arteta nem épül fel szombatra, Wilshere veszi majd át a helyét. Ez talán még nem is akkora gáz, a West Ham meg a Pool ellen nagyon jól mûködött a Wilshere-Ramsey páros.

kaka

Kaplan
Azért ha befutunk a negyedik helyre a Tottenham elé akkor az hatalmas tett lenne. Volt egy idõszak amikor nagyon távolinak tûnt, hogy elõttük végzünk. Persze nem ezzel kéne minden évben foglalkoznunk de muszáj megelõznünk õket!!

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Sabcsee
Sajnos nekem van egy olyan érzésem, hogy a Chelsea rutinból behúzza az Everton ellen, most nyerték meg az EL, jó formában vannak, ráadásul még hazai pályán is lesz a meccs. Maximum az szólhat az Everton mellett, hogy Moyes utolsó meccse és valami különleges extra motivációval behúzzák a meccset.

Nekünk egyébként sem a 3. hellyel kell törõdni, mivel még az a kurva 4. hely sem biztos. Egyszerûen meg kell verni az idén harmatgyenge Newcaslte-t. Nyilván nem fogják leszarni teljes mértékben a meccset, a PL nem errõl híres, de akkor is a Pool 6-ot(!!!), a Sunderland pedig 3-mat vágott a St. James-ben nekik, akkor nehogy már mi ne tudjunk nyerni!!! A vén fasiszta Di Canio remek motiválónak bizonyult, de egy x-nél többet sajnos nem nézek ki a Sunderland-bõl, de nem is baj, a kifogásoknak most tényleg nincs helye.

Iszonyatosan féltem a keddi meccs elõtt, de meglepõen jól bírtuk a nyomást és kíméletlenül kivégeztük a Wigan-t. Arteta-t összedrótozzuk, Podolski-t bent hagyjuk a kezdõben és megcsináljuk az utolsó küldetést.
KEEP THE FAITH!!!

kaka

a newcastle-t ha két góllal verjük akkor meglepõdöm, én a wigantól nem tartottam még is megszorongattak egy picit. nem volt ez a 4-1 olyan sima mint az eredmény...
nyernünk kell és kész.
everton a döntetlenre képes lehet, fõleg hogy harmadnaposak lesznek a chelsea játékosai hiszen ma õk megnyerik az EL-t 😄
Abban az esetben, ha a Chelsea 0-0ás döntetlent játszik az Evertonnal, az Arsenal pedig 2-1re legyõzi a Newcastle csapatát, akkor mind pont (73 pont), mind gólkülönbség (35 gól), mind pedig rúgott gólok (73 gól) számában egyenlõség alakul ki a két csapat között. (Továbbá az 1-1 Chelsea, 3-2 Arsenal és a 2-2 Chelsea, 4-3 Arsenal, valamint hasonló eredmények után is ugyanez a helyzet alakul ki.)

Ilyenkor az Premier League szabályainak értelmében nem az egymás elleni eredmény számot, ami jelen esetben a Chelsea-nek kedvezne, hanem egy plusz mérkõzést kell játszani a Wembley-ben.

A Chelsea-nek már biztosítva van a Bajnokok Ligája szereplés, azonban ezen szabály tudatában valószínûleg nem fognak tartalékosan felállni, hiszen a harmadik hellyel kvalifikálva vannak a csoportkörbe, nem kell BL-rájátszást játszani. Az Arsenalnak viszont, a Tottenham gyõzelme esetén kötelezõ nyerni, ha jövõre is ott akarnak lenni Európa legrangosabb kupasorozatában.
[HUN]FaTaL
Ha nem nyer a Chelsea a hétvégén, akkor egy 2 gólos gyõzelem kell. 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

Kaplan
A harmadik hely végett kérdeztem. 😊

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

arsnl
csak 1 gyõzelem választ el a BLtõl. szarkáknak tét nélküli, kár hogy a spurshöz utazó Sunderlandnek is, Wigan mai kiesésével.
Poldi kíméletlen befejezõ amúgy, de nagyon kevésszer kerül helyzetbe, Giroud meg pont fordítva. 2-t kombinálni kéne, jól jönne egy Giroudolski fúzió😄DD
Santi 4 gólpassz 1 meccsen, a liga legjobbjának 37 meccs kellett hozzá, ugyanazon a poszton(igaz 10el több gólt lõtt). Csak BL legyen meg utána jó nyarunk lehet, kivételesen 1 kulcsjátékos se vágyódik el, Sagna az egyetlen akinek ritkán felmerül a neve, de sztem õ marad még.

[HUN]FaTaL
Igen. Azonos pont elég nektek a BL-hez 😊

Kaplan
A PL-ben pontazonosság esetén mi az elsõ döntõ faktor? A gólkülönbség?

Effe88
4😄

Kaplan
4.

Steve Downie
3!!!

The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.

Steve Downie
2-1 Theo, elõre!

Steve Downie
😄😄

Kaplan
Az elsõ 20-25 percben tényleg lendületesen, ötletesen játszott a csapat. Aztán mintha tudatosan visszaálltak volna, a koncentráció is erõsen csökkenõben volt. Be is nyaltuk, ezt a Wigant egy tekintélyt parancsoló 2, 3 góllal ütni kellene!

milyen szép kezdés volt, de megint le kell állni... remek
Effe88
hát aki egy wigant nem tud megverni
az azt se érdemli meg,hogy éljenXD

[HUN]FaTaL
Hajrá, remélem elpicsázzátok ma a Wigant. Nehogymár a csirkék jussanak a BL-be 😄

minimize
megint megy a fogadkozás mindkét oldalon, de holnap meg KELL verni hazain a Wigan-t.
amennyiben ez nem jön össze, nem is érdemeljük meg a 4.helyet.
(de vicc, hogy lassan 8éve ezért megy a görcs.mindegy,inkább 8-9év mint 26(!!!),vagy 50x..City..)

No one can stop Death!

minimize
#27560-mekkora már,hogy bedobtam egy ökörséget,erre ezen pörögnek a baba agyúak??!<#eplus2>

No one can stop Death!

azért nem gyenge,hogy az utolsó két fordulón úgy örülnénk a 6 pontnak mintha a végsõ gyõzelem lenne a cél..
minimize
HA németbe menne,de mint tudjuk, család,miegymás.
majd meglátjuk,ki, és mennyiért jöhet-mindehhez kell a BL-hely is.
"Kill the chicken!!"

No one can stop Death!

Sabcsee
Jól beszélsz, a spuds sorsa is a mi kezünkben van, egyszerûen hozni kell a következõ két meccset is egy unalmas 1-0-ra és szépen elfoglaljuk a 4. helyet jobb gólkülönbséggel ! 😊

Rooney-s hírhez: úgy néz ki, megvan rá az esély, hogy lelép a MU-ból(SAF utolsó hazai meccsén a padon sincs, bár egy sérülés is közbe jöhetett...). Ráadásul elvileg az is valós, hogy Wenger elhozná, csak az egyetlen bökkenõ, hogy a kõgazdag Bayern-re kéne rálicitálni...<#rolleyes>

kaka

minimize
a 4.helyhez még annyit:HA magukra figyelnek,behúzzák,nincs kérdés,pontegyenlõségnél meg (per/pill.)-1fordulóval kettõvel többet lõttünk,és 10el(!!!)kevesebbet kaptunk eddig...

No one can stop Death!

minimize
"The United striker is bemused at claims that he indicated he wanted to leave United."(Rooney)
25millió fontos ajánlattal készülünk.
(ja,vmelyik angol szennylapban olvastam,bocs)

No one can stop Death!

Sabcsee
hát ez vicc volt...Stoke felszántotta a pályát a zsidók góljáig, erre meg képesek egy ekkora makker cigány góllal egyenlíteni, hát a pofám leszakad. Aztán ugye még egy piros is jött, hogy legalább a meccset megtudják nyerni...

nincs kifogás basszameg, kurvára be kell húzni a maradék két meccset!!! KEEP THE FAITH !!!

kaka

Steve Downie
"A Stoke City ma ünnepli a 150 éves megalapításukat!"

Ez vajon mennyit változtat az esélyeken?

Sabcsee
szerintem nekünk már felesleges lenne Villa megszerzése, fõleg úgy, hogy a Barca 15 millió font alatt nem engedi el. Télen nagyon jól jött volna, minden bizonnyal most nem kéne szarrá izgulnunk az utolsó heteket azért, hogy egyáltalán elérjük-e a 4.helyet és nem kéne Walcott-tal és Podolski-val kísérletezni csatárposzton. Az Everton vagy éppen a MU elleni meccseken pont egy ilyen típusú klasszis csatár jelenthette volna a különbséget, milyen jól jött volna akkor...

Nem leszek szomorú, ha ennek ellenére hozzánk jön nyáron, de nekünk hosszútávon kéne megoldani a csatárproblémánkat és azt nem egy idén a 32. évét betöltõ focistával kéne. Remy, Jovetic, Benteke, Aubemeyang lehet a megoldás.

kaka

a wigan már az elõzõ körben is az életéért küzdött HAZAI pályán az a swansey ellen akinek már tök mindegy volt a meccs mégis kikaptak 2-3ra. szóval én ezért sem félek a wigantõl 😄 ráadásul ahogy te is írtad ma döntõt játszanak....
nekik drukkolok 😄
Basszus azzal számoltam, hogy ma max döntetlenre jók a kékek erre nyertek, így bukta a harmadik helyünknek. :-(

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

minimize
a csirkék rárepültek(képzavar??)D.Villa-ra,egy 12,6milliós ajánlattal überelnék az A.Madrid 9milliós,elutasított ajánlatát. term. fontról beszélek.
Wigan-ügyben kérdés,mit tartanak fontosabbnak,az FA-t,vagy a bennmaradást.

No one can stop Death!

Sabcsee
a Wigan az életéért fog küzdeni, fõleg, ha a Castle holnap nem lesz képes megverni a QPR-t, akkor iszonyat szoros meccs lesz. Az egyetlen szerencsénk, hogy ma játszanak FA döntõt(hosszabbítás is jól jönne), kedden velünk játszanak, szóval remélhetõleg full kimerültek lesznek.

kaka

a newcastle-t nem fogjuk megverni én azt mondom így a 3.hely nem lesz meg, ha holnap nyer a chelsea....
spursnek ki kell kapnia, mert a winga-t hendikeppel illene vernie ! 3-1, 3-0, 4-1... valami ilyesmi eredményre számítok majd
Szerintem a harmadik hely is simán meglehet. Legalábbis év végén valahogy sokkal stabilabbak vagyunk. Most is ezt várom.

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

Sabcsee
Állítólag Higuan megszerzéséhez közel állunk, az egyetlen kritérium a BL-indulás lenne. Köztudott, hogy Wenger nagy kedvence az argentín, lehet némi valóságalapja.

Hát nem is tudom, én nem tartom õt túl nagy csatárnak(igazából a Real-nak is ez az egy a baja, hogy nincs egy igazi, karakteres, ösztönös gólvágó), bár kétségtelen, Giroud-nál sokkal jobb megoldás lenne.

kaka

Sabcsee
stoke-spuds meccsben simán benne van az x, hiába vannak szar formában, hazain azért még mindig elég jó a Stoke statisztikája is. Viszont, ha tényleg kikapnának a zsidik, akkor nekünk elég lenne csak a Wigan ellenit megnyerni és zsebben a 4. hely.

kaka

Sabcsee
hát ez sajnálatos 😞

kaka

minimize
...."Thierry Henry,Thierry Henry"...

No one can stop Death!

minimize
a Stoke a csirkéket??!<#wow1>

No one can stop Death!

stoke ütheti a spurst, ha ez meglenne akkor a wigan elleni gyõzelemmel tuti 4.hely meglehet.
a chelsea talán kétszer is képes lehet döntetlent játszani és így a 3.hely sem lehetetlen.
a lényeg,hogy hétvégén a stoke nyerjen !!!
minimize
le a kalappal elõtte,benne több tisztelet van az Arsenal iránt,mint az "átlagszimpatizánsaik" közt,az elért eredményei meg önmagukért beszélnek.
remélem(a hírek szerint...)Moyes-nek az elsõ 1-2év nem lesz sima liba.
a többit meglátjuk.

No one can stop Death!

szucsy89
eh, eddigi mezeitek tetszettek mind, a puma mezek szarok sztem nagyon