31698

• Chris Lowe
    Baszki ez a kapus mit csinált?? :-D
  • Chris Lowe
    Jah és a ramsey kapufa elötti soktíz passzos játék is. Baromi jól játszunk eddig!
  • szomferi
    na akkor Ramsey próbálkozását meg se említem :D
  • szomferi
    hejjj de szép gól lett volna
  • Dean Winchester
    karácsonyra nem kérek mást csak jöjjön már kölcsönbe pár hónapra !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D
  • Chris Lowe
    Rohadtul nyerni kell ma!
  • minimize
    "The legendary striker, now with New York Red Bulls, is maintaining his fitness levels with the current squad while MLS is in its close season. Welcome back Thierry... even if it is only temporary."
    228!!!
  • minimize
    ennek a névsornak a felét el is zavarnám egy lendülettel.(Diaby,Sanogo,Miyaichi)

• 6unn3r
    Henry király pedig újból hazatért népéhez.
  • 6unn3r
    Jó hír, hogy Theo újra játékra alkalmas. Kezdeni valószínűleg nem fog, de Wenger jelölte a keretbe.
    Közeleg Poldi visszatérése is. Már könnyebb edzéseken részt vesz és 2-3 hét múlva újra pályára léphet.

Viszont kevésbé jó hír, hogy Rosicky lebetegedett. Elvileg szintén jelölve lesz a keretben, de kezdeni valószínűleg ő sem fog.
    Ellenben Flaminivel, aki még a keretben sincs, ugyanis az idei szezonban elsőként gyűjtötte össze az eltiltást érő 5 sárga lapot.

The Ox kb. 1 hónapig még harcképtelen, Diaby leghamarabb márciusban térhet vissza és Sanogora is januárig mindenképpen várni kell. Illetve időközben Miyaichi is összeszedett valamiféle ínszalag-sérülést.
  • Sabcsee
    Weidenfeller, Leno...jópofa. :)

Csak annyira reagálnék, hogy nem csak PL meccseket szoktam nézni, mert a Reina jobb, mint Szczesny hsz-nél rájöttem, mennyire komolytalan vagy. :)

• arsnl
    te meg Arsenal meccseket nem láttál mostanában, ha szted Reina jobb nála:DDD de mondjuk ebben a topikban azt vártad h elfogulatlan lesz?
  • Effe88
    Jó te annyira okos vagy.Persze csak úgy okoskodsz, hogy csak a PL-t nézed.Más bajnokságról gőzöd nincs. Így persze, hogy a pl-ben vannak a legjobb kapusok(:D:D ez még mindig vicces)
    giroud is van olyan jó fogadjunk mint lewandovski vagy rossi ugye?:D:D
  • Sabcsee
    A lényeg, hogy képben vagy és egyáltalán nem vagy elfogult...:) Felesleges ezen vitázni, mert mindkettőnknek totálisan más a véleménye.
  • Effe88
    csöcsninél jobb azért:D:D
  • Balázs 17
    Reina :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • Effe88
    Neuer,Weidenfeller,Adler,Ter Stegen,Leno
    Buffon,Marchetti,De Sanchtis,Reina,Handanovic

szeczesny,hart,krul,stekelenburg(aki a rómába se kellett) meg külön vicc kategória
  • Sabcsee
    Ez jó :D és mégis kik ? Bundásban egyedül Neuer, aki klasszisnak mondható. A többi csapatban totál középszer kapusok vannak( főleg a potyakirály Weidenfeller).
    Olaszban pedig Buffon és Handanovic tényleg klasszisok, de a többiek nem, Abbiati-nak volt pár jó meccse, de messze van a világszínvonaltól.

Szczesny, Cech, De Gea(aki csak az első évében volt szar, azóta rengeteg pontot hozott a Mu-nak), Lloris, Stekeelenburg, Krul, Hart, Mignolet, ugye tavaly még Cesar is itt volt. Nem egy rossz felhozatal. :)
  • Effe88
    "Ezen a poszton is a PL a legerősebb. :))"

biztos, hogy nem
    bundesligában és a seria a-ban is klasszisokkal jobb kapusok vannak
  • Solidus
    elirtam elnézést,nem mirallas,mignolet.. :D
  • Solidus
    hát személy szerint most elégedett vagyok a kapussal,néha a frászt hozza rám,de kezdi uralni a 16ost,cech már sosem lesz a régi,lelassult,lloris egy kutyaütő és az is marad,begociv meg csak minden 3ik meccsén biztos,amúgy meg vonalkapus,sokat betlizik.de gea egy pancser... mirallas-t emelném csak ki.de ez az én véleményem.. :)
  • Sabcsee
    Nehéz egy ilyen listát objektíven nézni, ráadásul a felsoroltak mellett ott van még Lloris, Cech és Begovic is...

Ezen a poszton is a PL a legerősebb. :))
  • Solidus
    komolyan? :D azért az még objektívan is durva... :)
  • minimize
    ezt azért megmosolygom a magam részéről.
  • Sabcsee
    Biztos már sokan láttátok, de azért hátha van pár kivétel: Bendtner a Real Madridban vagy a Barcelonában képzeli el a jövőjét.

Semmit nem változott ez a majom.
  • Sabcsee
    objektíven nézve, Szcz jó formája ellenére is helyet cserélne ő és De Gea és úgy lenne reális az a TOP3.
  • minimize
    Wilshere top3-kapusa Angliában: 1.Szczesny,2.Hart,3.De Gea
    (twitteren)
  • 6unn3r
    Hát a tegnap nem az Arsenalos játékosok napja volt. Wilshere-éket rendezte Alexis Angliában és a franciák is égni mentek Ukrajnába. Giroud 70 percet kapott, bár nem bántam volna ha inkább ül a padon és pihen. Koscielny meg majdnem végigjátszotta a meccset...csak kiállították.
  • arsnl
    Özil már 1.meccsén kb 3 gólpasszt adott volna Walcottnak csak THeo elbénázta azokat:D
    Rosicky új szerződést írhat alá, amennyiben 25 meccsen pályára lép idén. örülnék neki 2.fénykorát éli mostanában. BVB ellen is ahogy lefutotta Reust egyik támadásnál, mintha egy 10essel fiatalabb lenne:D
  • csocso14
    Az a baj, hogy az összes létező szélsőnk sérült, ezért szélre is középső középpályás kerül aki nem bírja annyira az iramot pláne, hogy nem rotálnuk mert nincs ép cserénk ezért teljesen elfáradtak főleg egy Chelsea. Liverpool, Dortmund után jött egy MU mind ez 2 héten belül. Értem én, hogy profik bírniuk kéne meg a sok maszlag, de azért ők is emberek és minőségi pad nélkül elfogytunk. Szünet után megint jók lesznek, de több ilyen nagy menetelés eléggé meg fogja őket fogni, ezért remélem, hogy minél hamarabb felépülnek a sérültek. Addig is Gnabry-t erőltetném a szélen 18 évesen nagyon ügyes és igazi szélső. Addig is már csak tűkön ülve várom Walcott, Podolski meg OX visszatérését. :)
  • Chris Lowe
    Nem azzal van a gond, hogy kikaptunk...ki lehet kapni szépen is. Itt inkább az a gond, hogy gnabry beállta elött mintha pályán sem lettünk volna. Nem az utolsó 10 percben kell focizni. Az a mázlink, hogy a többi nagy is dobálja a pontokat és így mi vagyunk a legstabilabbak.
  • minimize
    mennyire vicc,hogy egy amúgy nem tündöklő mu-tól kikaptunk tegnap,erre már mindenütt olvasom,mennyire elszálltak a bajnoki remények. mintha mással nem esett volna meg,hogy a téli "fordulón" meglévő 11pötty előnyt szórta volna el a végére...vicces a net,tele vicces manyusokkal.
  • Kaplan
    Tökéletes meglátások. Pontos erről van szó szerintem is, big up! ;)
  • 6unn3r
    Ez jó meglátás! Én is ezt figyeltem a mérkőzésen, hogy gyakorlatilag Sagna és Gibbs jobban befutják védő létükre a széleket, mint Özil, Cazorla, Ramsey vagy Wilshere. Ha azt nézzük van 4 nagyszerű irányítónk a pálya közepére 1, max 2 posztra. Mert szélen egyik se az igazi. Volt olyan eset is a mérkőzésen, hogy Özil előtt megnyílt egy egész terület jobb szélen, senki nem volt előtte, ehelyett elkezdett befelé cselezni vagy passzolni, ahelyett hogy meglépte volna. Meg lehetett volna próbálni Gnabry-t a kezdőben és legalább az egyik szél biztos be lett volna futva.
    Szóval nem értek egyet azzal a nézettel, hogy Walcott nagyon nem illik ebbe a gyors passzos stílusba. Az MU nagyon jól lezárta középen a területet, a 3 játékmester nem tudott fickándozni, a szélekre viszont kevés volt a két felfutó védő. Nagyon is kell Walcott! És Ox is! És ha azt kell akkor ne kezdjen állandóan Ramsey, Cazorla meg Özil együtt.
    Özilhez meg annyit, hogy én nagy rajongója voltam már a Madridban is. Top 3 játékosom egyike évek óta, de közel nem hozza azt a szintet, mint Spanyolországban. Ott Ronaldoval nagyon jól megértették egymást, mert Ronaldo hajlandó volt rásprintelni a labdáira, befutotta a széleket, meg keresztül-kosba az egész pályát. És ilyenkor kell majd Walcott vagy kellene Gnabry, hogy a gyorsaságukkal rárepüljenek Özil nagy passzaira, amellett, hogy középen meg megy a gyors labdajáratás. Szerintem.
  • webibebi
    Meg sztem kellene mar nagyon vissza walcott mer lathato h szelso nelkul nehezen megy a gol loves hisz ozil cazorla ramsey kozepen szeretnek jatszani, azt ahogy bejott gnabry szelre mar meg is volt a helyzet amit giroud eltokolt. Szal walcott visszaterhetne :D
  • arsnl
    Suarez&Sturridge - Lewandowski&Reus - Rooney&cunt: 1kapott gól az is pontrúgásból. nincs nagy para, ha jön vki BEndtner helyére és nem lesz állandóan 4-5 sérült van esélyünk.
  • Sabcsee
    Bárki aláírta volna, hogy a Pool-BvB-MU meccsekből kettőt meg is nyerünk. Ez még belefért, még csak a 11. forduló volt.

minimize: Szerinted a Real komolyan elengedné az egyetlen csatárát télen? Azért szórja ő a gólokat, asszisztokat Madridban, nem is értem miért ekézik a madridisták annyira. Kizárólag akkor lenne értelme, ha a Pool eladná nekik Suarez-t, de látva a nyári történetet, erre sincs sok esély.
  • arsnl
    hát jah válogatottból is Giroud kiszorította, padra meg drága lenne azért.
  • pLau
    Szerintem Benzema egy kalap szar, ingyen se hozzák el ha lehet...
  • Sabcsee
    A kevésbé szarabb csapat nyert. Látszott a fáradtság és a sok sérült, de az a poén, hogy még így is meccsben voltunk, csak hát találtak egy gólt az egyik szögletből.
    BTW kibaszott nagy faszkalap ez az RvP, ilyen látványosan ünnepelni a volt csapata ellen, Wenger vakarta ki a szarból, a héten is lenyilatkozza, hogy számára még mindig Arsenal játékos, erre meg...Gusztustalan.

Viszont Vermaelen faszán játszott, én szívesen látnám újra a kezdőben.