Arsenal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

minimize
nem akarom elolvasni,ott(nso) több a butus fotelmenedzser,mint sg-n.
pedig az nagy szó...amúgy holnap ír alá a pali. remélem beválik.
más. remélem Ranocchia(Inter) nincs kinézve,viszi a mu.

No one can stop Death!

a végén még kiderül,hogy mivel nincs sérült így bõven elegen vagyunk 😄DDDD
aztán jön egy felk. találkozó lesérül vki és gyorsan igazol egy IGAZI arsenalost a möster 😄
Sabcsee
Mannone-t megvette a Szunderland. Elég vak ez a Di Canio, hogy a tehetséges Mignolet egy ilyen potyakirállyal pótolja. Döntõ tényezõ valószínûleg az volt, hogy olasz...
Már majdnem kiraktuk a keret negyedét: Djourou, Squila, Denilson, Arshavin, Bendtner folyamatban van, Coquelin(csak kölcsönbe), Parkkal szerzõdést bontunk, tehát már csak a marokkói partyarc és Santos marad a selejtek közül.
Úgyhogy lehet elkezdeni igazolgatni...😊

kaka

lényegtelen

minimize
még hozzátenném,mert term. nem én vagyok az ügynöke,nem emlékszem pontos dátumra,meddig "vár ki" a Dinamo,ha egyáltalán beleegyeznek ebbe az oroszok.

No one can stop Death!

minimize
azt is írta a (gondolom transfermarkt...),hogy ha jön érte kérés Angliából,nem lép életbe a szerzõdése? csak mert az ügynöke lenyilatkozta,fõ prioritás a PL lenne...<#rolleyes>

No one can stop Death!

Mor3llo
most igazolt a Dinamo Kijevhez

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

minimize
ja,és Belhanda-hoz mit szólnátok??!

No one can stop Death!

minimize
Torres(csak)abban az esetben érkezhetne,ha Higuain esetleg nem jön össze.
Sanogo a kupameccseken(FA,ill. a kisebb kupák)simán szerepet kaphat,sokan a fiatal Trezeguet-hez hasonlítják a srácot.
Rooney(amúgy is erõsen kérdõjeles lenne...)érkezése csak akkor lehetne reálisabb,ha tényleg pay-cut-tal adnának új szerzõdést neki, és megint kivárnának a hosszabbítással nála.Teljesítmény-alapú fizetési rendszerre térnek át,gondolom a hozzáállása sem a top-szerintük. ezen alapulnak az esetleges távozásáról szóló pletykák.
ide(szerintem)amúgy sem jönne.
maradjunk a realitások talaján...

No one can stop Death!

ez erõs 😄DD ilyet én egy darabig nem jelentek ki az tuti....

közben vmi olyasmit olvastam,hogy torres is képbe került velünk kapcsolatosan ? 😄
Solidus
paulinho is a csirkéké,közben itt meg semmi sem történik csak megint egy 20 éves "tehetség" akit kölcsönbe lehet adni...

.:SOLIDUS:.

minimize
In Arsene We trust!

No one can stop Death!

jó lenne ha sokat mondhatnánk majd ezt😊
épp most akartam írni 😄 sanoGÓÓÓÓÓL 😊
arsnl
Sanogo is hivatalos lett, csekk arsenal.com

arsnl
kölcsön opciós joggal.

minimize
olvasom egy testvéroldalon, hogy a Juve egyetlen(!!!)mezt sem adott el Bendtner nevével...mind1,a lényeg, hogy bajnok volt-valaki szerint...grat.!<#rolleyes>

No one can stop Death!

minimize
korrekt,olvastam magam is, 20millió font,de egy klub-közeli forrás elárulta, hogy "nem eladó".
HA Fabregas lelép,mindenképpen élni kívánunk a vásárlási elõnyünkkel,ezt megerõsítették Londonban.
Richards lett kinézve Sagna(!!!)pótlására,érdekelne,Jenkinsonnal mi lesz az esetben,ki padozik vajon,ha megvalósul a dolog...

No one can stop Death!

Sabcsee
írja az angol Daily Mail...akik szerint 20 milliót ajánlottunk Rooney-ért.<#idiota>

Grenier meg maradjon csak a Lyon-ban még egy évet, de ne merészeljen hosszabbítani, mert akkor nem tudjuk ingyen elhozni jövõre. 😊

kaka

Sabcsee
õt már nem sajnálom, náluk is max 2 szezont fog bírni. Jó csatár, de közel 32 évesen nem fog csak úgy beleszokni a világ legkeményebb(és legjobb) bajnokságába olyan lazán.

kaka

Solidus
Az Arsenal közel áll a brazil válogatottal jelenleg a Konföderációs Kupán szereplõ, klubjával, a QPR-ral a Premier League-bõl kiesõ Júlio César szerzõdtetéséhez – írja az angol Daily Mail.
A tárgyalások Júlio César és az Arsenal képviselõi között már megkezdõdtek, hivatalos bejelentés a Konföderációs Kupa után várható.

Hello <#love11>

REAL MADRID

minimize
"Az Arsenal végre ajánlatot tett Clément Grenier-ért, az Olympique Lyon francia válogatott támadó középpályásáért. A 22 éves játékos szerzõdése egy év múlva jár le, és meglepetés lenne, ha maradna, piaci árát a transfermarkt.de mértékadó weboldal 8 millió euróban határozta meg. A londoni klub 7 milliót ajánlott érte, ami viszont nem tetszett a Lyon elnökének. Grenier-nek ugyanis már csak egy éve van hátra a szerzõdésébõl, és januártól egy elõszerzõdéssel ingyenesen elvihetõ. Nem csoda, ha Jean-Michel Aulas mindent elkövet, hogy a játékos hosszabbítson." L-Equipe

No one can stop Death!

Solidus
david villa a csirkéknél,ide meg csak rooney-t hozzák címlapon.idén sem veszünk senki értelmeset...

minimize
á,nem vesszük meg,kiszámolták, vételárral,miegymással együtt majd' 50milla lenne, heti 100x k-t akar,ez sem okés, ez az Arsenal-nak túl sok.
ugyan úgy,mint a PL,BL,vagy más nagyobb kupa elnyerése. ez van.
<#nemtudom>

No one can stop Death!

Sabcsee
Nem értem miért baszakodunk, Fellaini lazán megér 25 millát. Abszolút hiányposzt, a piacon az egyik legjobb mozdítható VKP, ráadásul évek óta a PL-ben játszik...

Egyébként meg kurvára lépnünk kéne nekünk is a piacon, a kicsik meglepõen jókat igazoltak olcsón: Pieters> Stoke, Stekelenburg, Amorabieta>Fulham, Wolfswinkel, Toivonen>Norwich 😮O, Bony>Swansea
A Pool is bevásárolt pár középszer játékost, City is vett már 2 embert.

Ne fukarkodjunk, kell nekünk Fellaini mint egy falat kenyér!

kaka

Sabcsee
Én is belenéztem Sanogo U20-as meccsébe és nekem is tetszett a játéka. Tényleg meglepõen erõs és technikás, nagyjából mint Adebayor fénykorában, viszont ez csak egy ifi VB, a PL-ben valszeg egy Ferdinand egybõl kettétörné még...

kaka

Steve Downie

The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.

<#eljen>

http://www.powerplaymanager.com/r57633

minimize
amióta a rongyfejûek(egy-két keleti milliárdossal karöltve)betették a lábukat a futball mezejére, igencsak elszálltak az árak. Fellaini min. 25millióért eladó,Baines miatt most gondoltak ki 15milliót a "vörös ördögök",80-100milliós kivásárlási árak...vicc,komolyan.

No one can stop Death!

Steve Downie
Martínez keményen fogja a játékosait, se Baines, se Fellaini nem mehet el aprópénzért.

The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.

minimize
Ashley Williams(Swansea defender)árát sokalljuk(10m font),az Evertonnál meg a 24milliós kivásárlási ár max. aug.15.-ig él,HA lépni akarunk Fellaini ügyében(aki jól érzi magát ott,ahol van...).

No one can stop Death!

arsnl
Craig Eastmond & Sanchez Watt Colchester Unitedben folytatja. remélem többiek is találnak klubot maguknak.
Djourou meg útban van Hamburgba.

arsnl
Arshavin Zenitbe ment vissza végül

minimize
amúgy vki. figyelte ezt a Sanogo-gyereket tegnap? éles,ügyes,gyors-és kihagy mindent,amit csak lehet. bevásároltunk vele(is)?
a "Higuain-ügy"-meg lezárulhatna,és bízom egy megfelelõ kp.-ban,ill. a védelembe (Djourou is lelép)is kell emberke.kíváncsi leszek,a minõség, vagy (szokás szerint)a játékos ára lesz-e a meghatározó adott helyzetben?!

No one can stop Death!

minimize
Tevez a Juvé-é. neki jobban örültem volna,fõleg kb.12millióért.

No one can stop Death!

ReszegKoldus
Nem vagyok írásszakértõ (se Arsenal szurkoló<#papakacsint>), úgyhogy van rá esély, hogy tévedek, de szerintem David Seaman, Lee Dixon, Nigel Winterburn, Ian Wright, Patrick Vieira, Tony Adams aláírása rajta van és olyan 1996-98 körüli lehet.

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Smithie
Kincset ér, el ne add!

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

Az Arsenal edzõje ismét egy csodagyereket nézett ki magának.

A kiszemelt a 6 millió fontot érõ horvát Tin Jedvaj. A 17 éves védõért az AS Roma 5 milliót ajánlott néhány nappal ezelõtt, ami kevésnek bizonyult a Dinamo Zagrebnek. Jedvaj a legtehetségesebb horvát fiatal Luka Modric óta, és nemsokára a válogatottban is bemutatkozhat.

Wenger másik kiszemeltje a 28 esztendõs Ashley Williams, akiért a Swansea 10 milliót szeretne. Ezt az árat az Ágyúsoknál sokallják, és inkább a fiatalabb megoldást választanák - aligha meglepetés.

igen b+ nehogy 4 millával többet adjunk egy már kb. beért játékosért, ne inkább skótoskodjunk és adjunk egy kölökért akit még ezen évben nem is nagyon tudunk használni.....

Rooney elvileg hosszabbít ? 😄
Zzozzo
Sziasztok!

A segitsegeteket szeretnem kerni. Ahol dolgozom talaltam egy Arsenalos zaszlot amit minden tag alairt. A 90-es evekbol valo mert akkoriban a mi cegunk buszoztatta az Arsenalt es ok adtak ajandekba a cegnek.
Azt szeretnem tudni mikori lehet es kik irtak ala.
Elore is koszonom!
link a kephez

AMD 3000+, 2 db DDR 512 MB 400 MHz, Ati Radeon 9800 Pro 128 MB, MSI KT6V, 2 DB MAXTOR 120 GB 7200 RPM

minimize
...amúgy jó lenne,ha tenne valamit a UEFA,vagy bárki,hogy elmeszeljék ezeket a 30-40-50milliós üzleteket,mert megölik a futballt,ahogy lassan a világot is.
persze,ez a trófeavadászokat nem érdekli,tudom.
Goethe jól mondta anno :"a teremtés koronája(???)ember,eztán dicsõbb fán teremjen..."
<#gonosz3>

No one can stop Death!

minimize
Peter Hill-Wood helyét Sir Chips Keswick veszi át az elnöki székben.
Kroenke nagyon örül neki...

No one can stop Death!

minimize
ebbõl "csak" annyi a gondom,hogy nem is olvasgattam eddig "jól hangzó pletykát",csak a csettegéseket errõl-arról.
beleélés? ugyan mibe? nem várható ide akkora ász,hogy kellene...Rooney? Fabre? ugyan már...

No one can stop Death!

Sabcsee
Oh, hogy én is hányszor fogadtam meg, hogy nem nézek már átigazolási híreket...<#whatever> a focirajongó ember akarva akaratlanul is belefut mindenféle pletykába sajnos. Az egyetlen megoldás, hogy nem szabad beleélni magunkat minden jól hangzó pletykába.

Héten egyébként is pangás van, Higuain-ügy addig nem fog tisztázódni, amíg a Real nem talál új edzõt, Jovetic-et valami Gomez üzletbe akarják bevonni...

szóval Ancelotti írjon végre alá a Madridhoz és mindenki lenyugodhat 😄

kaka

Sabcsee
megvan a 4.távozónk: Arsha, Squillaci és Denilson után a friss olasz bajnok(..) Bendtner is lelép, elfogadtuk 5-6 csapat ajánlatát is, kemény 3 milliót kaszálunk majd.

kaka

Solidus
az a kis nyálgép úgyis ott marad ahova való,egy kirakatcsapatba...

minimize
..azért mosolyt fakaszt a "visszajön Céroni,vagy sem?-még mindig b--i cigó-e,vagy világcsoda?"-bontakozó eposza.<#oooo>

No one can stop Death!