Arsenal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
No one can stop Death!
No one can stop Death!
No one can stop Death!
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
Költeni tudnak mibõl, a PSG hatvannégy millió eurót fizetett a klubnak az uruguayi csatárért, ez volt minden idõk ötödik legdrágább igazolása."
No one can stop Death!
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
No one can stop Death!
nagy haverok is,szal'...ki tudja.
No one can stop Death!
mint írtam,már mindenkit figyelek,aki nem u20-as befejezõ ember,és még a piacon van. a lényeg,hogy már Õ sincs,ergo lassan fogalmam sincs,ki jöhet csatár posztra,aki épkézláb embernek számít.
No one can stop Death!
kaka
minimize: szerintem Negredo sosem volt opció, de nem is bánom, mivel nem egy klasszis csatár.
Szándék már télen megvolt Wengerékben, most nyáron már robbantsanak bankot!
KEEP THE FAITH! GO GUNNERS!!!
kaka
Alvaro Negredo is távolodik(most már azokra "állok rá",akik még elérhetõek,és nem u20-asok..),szintén a City-nél köthet ki.
No one can stop Death!
.:SOLIDUS:.
He wants to play in the World Cup next summer and needs to be playing regularly.
Arsenal have first refusal on him but he’d prefer a switch to United.”
ez azért gáz....<#gonosz3>#gonosz3>
No one can stop Death!
http://goo.gl/gd6Zi5
ebben egyet is értünk nagyjából a Fõnökkel.
a mu 25milliós ajánlattal lép Fabregas ügyében,asszem ez a mi kiv. árunk,ha élünk az elõvásárlás jogával. nem hagynám Angliában máshová menni.
No one can stop Death!
A 63 éves francia menedzsernek 2014 júniusában jár le a szerzõdése az Emirates Stadionban, de a közelmúltban már tárgyalásokat folytatott az esetleges hosszabbításról. Ezúttal azonban nem fog minden simán menni, mint eddig, mert a csapat 2005 óta nem nyert komoly kupát.
"A tárgyalások eddig jól mentek, nincs semmi gond" - nyilatkozta Arsene Wenger, aki azért tudja, hogy a következõ szezonban többet kell elérnie a csapattal, mint egy negyedik hely a Premier League-ben.
"Itt vagyok 1996 óta, de ezt nem akarom elõnyként felhasználni a maradásomhoz, ha egyszer úgy ítélik meg, hogy nem dolgozom jól. Márpedig a jövõm azon múlik, mennyire csinálom jól, amit csinálok. Nem gondolom, hogy örökre itt leszek. Mindig bizonyítottam a hûségemet ehhez a klubhoz, így ezt nem is kell bizonygatnom senkinek, de tudom, hogy ez egy sorsdöntõ szezon lesz a számomra." Arsene Wenger azt is megerõsítette, hogy a Paris Saint-Germain többször is megkereste. Az emberek mindig összekötnek a PSG-vel, mert francia vagyok én is, és ismerem a tulajdonosokat. De ha el akartam volna menni oda, már régen megtettem volna. De maradtam, mert a szívem az Arsenalhoz húz, számomra mindig is ez a klub volt az elsõ."
ha összehozza, újabb öngólt lövünk...
No one can stop Death!
.:SOLIDUS:.
No one can stop Death!
<#wave>#wave>
No one can stop Death!
07.17. - Vietnam vs Arsenal 14:00
07.22. - Nagoya vs Arsenal 12:25
07.26. - Urawa vs Arsenal 17:30
tv: Sportklub hu
streamek: http://banok.myfreeforum.org/about15.html
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
"Bendtner had said that Arsenal had accepted offers from five clubs for him with Malaga making it six. So far, he’s managed to fail to find agreements with all of them."
The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.
am higuain üggyel mi van? már nagyon postolták,hogy jönni fog meg ajánlatot is tettünk meg elvileg a heti fizuja is megvan most meg semmi hírt sem hallok felõle...
Ha ebbõl se lesz semmi akkor elmehetnek a jó édes*****ba az egész vezetõség AW-el az élen 😊
nagyon reklámozták,hogy idén igazolni fogunk és nem csak nézelõdünk a piacon...
a csatár kérdést már passzolom, Jovetic is elkel lassan,a City-vel egyezkednek,heti 120k,és 27millió körüli ajánlat jött össze érte.
Sanogo-t néztem én is, kevéske,ha rendesen odafigyelnek rá,ettõl függetlenül kupával a zsebében jöhet,ha nyerik a VB-t.😊
No one can stop Death!
Viszont a Higuain-ügy már iszonyat bosszantó, most az a legújabb, hogy hétfõn leül Ancelotti-val egyeztetni, aki megakarja tartani(rohadjon meg). Mindenesetre megértem az öreget, ha hozzácsap egy 10-est akkor már Suarez is mozdítható, aki klasszisokkal jobb az argentínnál, remélem végre mer kockáztatni egy nagyot !
BTW, Sanogo épp az ifi VB-n döntõzik, és látszik, hogy még kevés a srác, mivel az üzbégeknél pár fokkal minõségibb ellenfelek ellen már elég ügyetlen...
kaka
Fellaini would also be an Arsenal player if Wenger sanctioned the €116,000-a-week contract that the player's camp feel he is entitled to. The Gunners have so far offered merely to match his €87,000-a-week Everton deal."<#conf>#conf>
No one can stop Death!
Suarez-t eladják,ha min. 40millió fontos ajánlattal ülünk az asztalhoz...
No one can stop Death!
No one can stop Death!
De viszont van egy fantasztikus hír is: Gervinho kamu betegség miatt nem megy Ázsiába---> EL FOGJUK ADNI ! 😊
KEEP THE FAITH!!!
kaka
a Malaga közben lépett,leigazolta R.Santa Cruz-t.Bendtner oda sem kell??!
No one can stop Death!
Nem férne be a csapatba? 😄
Kondogbia került szóba(Ornstein szerint),vkp-nak,20milliós kivásárlási ára van.
Vermaelen-t mûtik,min. 3hónapot hagy ki(ami nálunk 4-5...),lehet egy 10millás ajánlat Williams-ért. vagy jön valami olcsó szudáni szuper gyerek,nem tudom...
J.Cesar sem jön,meggondolta magát a Fõnök, lehet,hogy Krul lesz a megoldás helyette,kiderül.
talán még az idei nyáron.
In Wenger We Trust!
No one can stop Death!
kaka
Egyedül az zavar, hogy ilyen undorító demagóg módon a "Brit Maggal" akarják ezt is eladni. Szomorú, hogy ennyire nincsenek már nálunk sztárok...
kaka
az új idegenbeli, kicsit szemkápráztató,szó szerint. vagy nem?

No one can stop Death!
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Félt,hogy egy erõsebb bajnokságban, pl. nálunk nem állná meg a helyét?!
Válaszul ajánlottunk 30-cat Suarez-ért, de a Pool egybõl visszadobta. Nagy féreg meg minden, de iszonyat jó csatár, sokkal inkább õ, mint az argentín, csak hát minimális rá az esély...
Komolyan mondom, azt a rohadt 30 milkát utaljuk át szépen a Fio-nak és inkább hozzuk el Jovetic-et(Juve-nak nincs rá pénze, hiába akar a srác odamenni) és zárjuk már le ezt a kibaszott csatárkérdést!
Ja, és a nap VICCE: David Villa 5 millió euróért ment az Atletico-ba 😄 Ugye a Barca télen 15-ért sem akarta eladni nekünk, balfaszok...
kaka
biztos emiatt: "Higuaín állítólag megbukott az Arsenal orvosi vizsgálatán, miután kiújult az asztmája az Ágyúsok vitrinjén található portömegtõl. 😄 😄 😄"
3széles vigyor megvolt??! ez üti az nso-szintet.
No one can stop Death!