31698
-
#28575 :DDD CHELSEA! :D -
#28574 lassan kezdenek a "Szentek" is a Kékek ellen,kíváncsian várom,mire lesznek képesek a dobogóra visszatérésért. -
#28573 valóban. bocsássuk meg neki,hogy ünnepli ellenünk szerzett gólját.
SOHA nem tennék ilyet,hiába a szájalás a profi fociról,vannak érzelmek is. ezzel egy szintre helyezte magát azokkal a szurkolókkal,akik megvetik,sértegetik a lépése miatt.lehet jönni akármivel,belőle itt lett az,aki,és evidens,hogy nem bajnoki címről beszélek,hanem a tudásáról.
a tavalyi szint meg maradt "savazás" terén.ez is egyfajta vélemény. -
pLau #28572 Nyer a Hull City beszarás :D ez is a mi fordulónk!!! -
#28571 Tavaly két gólt rúgott az Arsenalnak, egyiket sem ünnepelte. Azóta folyamatosan savazva van, ő is csak ember és kitört belőle az öröm. Félreértés ne essék, én is sértésnek vettem, hogy elment a ManU-hoz és olyan nyilatkozatokat adott amilyeneket, de úgy gondolom ez már csak színtiszta rosszindulatú trollkodás, hogy még mindig ilyen hevesen sarazzák Robint. -
#28570 a képen is látszik,"csak" azt mutatta,hogy mekkora lett az arca a kis rotterdami srácnak. -
#28569 -
#28568 spurs mu 1-1. tökéletes eredmény, 10 ill 9 pont lemaradásban vannak. -
#28567 tény h még nem játszottunk olyannal aki előttünk van. -
#28566 Eddig gyenge csapatok voltak a bajnokságba,ahogy jött egy nehezebb nem is volt győzelem.
Meg ez a 4 pont előny kb kb semmire nem elég majd ha az utolsó előtti fordulóba megyünk ennyivel akkor elmondhatom majd hogy végre megint dobogósok leszünk addig csak nagyon távoli álom marad bármi más! -
#28565 -
#28564 Le a kalappal Ramsey előtt. Két remek gól, nagyszerű mezőnymunka, és megmutatta, hogy illik ünnepelni a volt csapatod ellen, paraszt Van Persie nyugodtan példát vehet róla. ;) -
Chris Lowe #28563 Plusz azért ez a cardiff idén rendesen összeszedte magát. Magabiztos győzelem volt, annak ellenére, hogy szcsesny azért bemutatott egy-két bravúrt. -
#28562 gól nélkül lehozva,idegenben,fixen tartva legalább a mostani pontelőnyt-remek!
az Öziles hülyeségeket akkor megmosolyogtam,amikor simán álló tapsot kapott a lecserélésekor a kihagyott büntis meccsén.ott is adta,itt is.
jó lesz ez! -
Dean Winchester #28561 Özil két gólpassz, ismét 1 hétig tuti az élen maradunk :D
áááh jó nézni a meccseket, öröm látni, hogy milyen jók vagyunk és walcott is csak játszogat, poldi is ha felépül és ha télen igazolnánk még 1 klasszis játékost akkor tényleg nem lenne annyira távoli cél a bajnokság vagy bl győzelem ! remélem egyik összejön ! (ha nem mindkettő XD)
szép volt fiúk !!!
grebber papa veled mi van ? XD Ha a szezont végignyomjuk ilyen formában akkor nem fogsz írni a topicba ? :D -
Chris Lowe #28560 Heh Giroud mit bénázott...ramsey zseniális, de jó a csapat is! Tetszik a meccs! -
#28559 jöhet(helyette?)T.Sanabria a barsza b-ből(asszem...),ill. ismét "tudjuk" Luis Gustavo kiv.árát is.
-
#28558 Dzeko-t akarom :D -
#28557 "Arsenal are in advanced talks for Real Betis winger Alvaro Vadillo. Gunners boss Arsene Wenger has made Vadillo's signing a personal cause and it's suggested the deal now only lacks the player's signature.
Arsenal will cough up €20 million for his transfer."
-
#28556 Özilt már kostólgatják a szurkolók,Bendő meg felcsinálná a szomszéd feleségét,mivel a kulcs nem nyitja a medencéhez vezető ajtót... ejh,miért kellet ezt a dán pancsert megtartani,csak a baj van vele... Özilt ne hogy bántsák,leszarom ha 3 meccsenként szúr 2 gólpasszt-de semmi mást nem csinál,nekem elég.én megkockáztatnék egy bl elődöntőt,és a cityvel versengve,nehezen 1-2 ponttal de megnyert PL-t.MU idén semmire sem jó,tavaly mi voltunk ilyenek(max a holland Van Pénze felhúzza őket a 3ik helyre)... Chelsea a Special(happy) One miatt idén beég,a csirkéket betöri a 6os a manchester kék oldaláról,amúgy sem sokra mennek az épphogycsak klasszis paddal(Lamela,Sandro,Lloris..),nameg a bíró sem arra fúj már.szerintem jó szezon lesz. :) -
Dean Winchester #28555 ne kiabáljuk el, volt már olyan esztendő amikor ütőképesek voltunk csak aztán fáradtunk el. volt olyan is mikor elfáradás után jött a fellángolás :D
egyébként tengpa mikor streamet belőttem akkor azt hittem vmi öf megy, hiszen a 30.másodpercben gól ???? nem gondoltam volna :D
Örülök a győzelemnek , a tj így megvan, most már csak az a kérdés,hogy 1 vagy 2. helyen... -
Chris Lowe #28554 Baszki egyébként le a kalappal wenger elött, sosem hittem, hogy ezekkel a játékosokkal is felépít egy ütős csapatot. Még nem tökéletes, de néha 5-10 percre olyan szinten olajozott a játék, hogy nehéz rá szavakat találni! -
#28553 Wilshere első perc :) 1-0 -
#28552 nem ócsároltam -
#28551 David Seament ne ócsárold itt ha lehet... -
#28550 Higuaín anno jó lett volna, de Benzema-t nem sajnálom. olyasmit is olvastam,hogy nem biztos a csatár érkezése,mert Poldi,Walcott is tud középen játszani...meglátjuk.
ezeket a deprimált hozzászólásokat lentebb törölhetné egy "házi gonnok" -
#28549 Nekünk meg télen el kéne hozni Bentekét, 20-25 milliót nem hiszem, hogy a Villa ne fogadna el, ez a fél éve nem volt valami kiemelkedő.
Ráadásul hála istennek Wenger kizárta Benzema érkezését, mivel a válogatottban is riválisok Giroud-val legalább a klubcsapatban ne legyenek azok. -
#28548 így van
amúgy ezeknek aztán mondhatod..
mit vársz tőlük
olyan ligában nőttek fel ahol egy seamen, david james, barthez,enckelman stb... jó kapusnak számított:):D:D
most meg jönnek a hartokkal,csöcsnikkel begoviccal:D:D -
#28547 spurs hahahaha MU is leixelt, jó hétvége volt ez is:D -
#28546 kezd körvonalazódni a top4.
Pool,Chelsea,City erős.a Szentek szerintem "elfáradnak", a Vörösök meg az itt kinevelt hollandnak köszönhetően felzárkóznak.a csirkék még költenek a télen,ki tudja,a 'Castle meg elhozza pluszban a fél francia ligát.
Szczesny meg a PL egyik legjobb kapusa évek óta.ez tény. -
#28545 Offoljuk már ezt a témát, úgyis mindenki csak a saját igazát védi. -
#28544 az eggyetlen egy klasszis kapus az a cseh.
a többit klasszisnak nevezni merő baromság, jó kapusok, de nem klasszisok.
ha a bundesliga top kapusait nézem ott csak németet találni és mind Leno,Adler vagy Ter Stegen van olyan szintű kapus aki a válogatott elsőszámú kapusa címre pályázhatna ha nem lenne egy Neuer.
Weidenfellert nem említeném ide, mert az Hart kategória, vagyis vicc, vannak nagyon jó momentumai, de tele vannak óriási bakikkal és balfaszságokkal is és elég egyenlőtlen irányba.
Úgyhogy a pl klasszis kapusa az Cseh, a többi nem ér fel a klasszis szinthez. -
#28543 na a MU után a csirkék is felcsapták a szopóálarcot az Etihad-ban. ;)
Jó lenne, ha majd mi törnénk meg a City jó hazai formáját...:) -
#28542 Egyébként Sagna távozása sajnos már borítékolható. :( Először jött az a hír, hogy Wenger nem akarja megadni a francia fizetési igényét, majd rá pár napra meg hirtelen elküldtük Bellerin-t a Watford-hoz kölcsönbe. Tehát ezek alapján a következő szezont a Jenks-Bellerin RB duóval kezdenénk, ami hatalmas faszság lenne...
Nagyon sajnálom Sagna-t, az egyik legmegbízhatóbb játékosunk. :/
-
#28541 Na ja, a lehető legjobbkor csellózott Boruc... -
#28540 na hát igen
pl-ben vannak a legjobb kapusok:) -
#28539 70'perc után megítéltem volna egy pontot a "Szentek"-nek,de a végére meggyőzött a csapat.
4pont előny, pihenés, aztán...megint derby.
-
#28538 -
Dean Winchester #28537 aki nem nézi a meccset és öf-t csak a gólt akkor annak az jön le,hogy (jelenlegi állás szerint) nyertünk 1 potya góllal :DD
azt meg nem tudják szerencsétlenek,hogy két kapufánk is volt ráadásul az egyik szép akcióból , gyönyörű befejezéssel -
Dean Winchester #28536 arteta a fiben már kétszer is olyan szépen beleért a labdába ,hogy abból az ellenfél könnyedén gólt lőtt volna ha nincs ilyen jó formában a kapusunk...