31698

• grebber
    Karalábé ,Arsenalnak csak ezek az alamizsnák jutnak
  • cypher
    London is RED.egyenlőre.
  • cypher
    am. gusztustalan,,mi megy itt manapság átigazolási pénzekben... mondom, Papus anno nagyon belenyúlt, sose' lesz ilyen újra...
  • cypher
    "Alexis Sanchez has been told by Arsenal manager Arsene Wenger to respect his decision to keep him at the club."
    -“We know as well we have a duty to inform people, but to talk about some things is not information any more — it is suicide.
    I think he will be here this season, and if we can do it for more seasons we will do it as well”.-
    ?!.

• cypher
    Arsenal set to play their first game of the season at the Emirates Stadium tomorrow, Saturday, as the Gunners take on Benfica in the Emirates Cup.Arsenal Wenger doesn’t have the luxury of all his squad members back, but will be expected to field a strong side against the Portuguese giants. Although, Hector Bellerin, Rob Holding and Calum Chambers have all returned to training this week – but chances that they would take part in this fixture are very slim.Alexis Sanchez and Shkodran Mustafi should be back with the fold on Sunday – although Alexis could stay out even longer with the Chilean calling in sick on his Instagram account.(!!!)
  • cypher
    Arsenal target Moussa Dembele will prefer a move to England or Germany if he leaves Celtic, according to reports.
    Lacazette-el,Özil-lel,Sanchez-zel(vagy Mahrez-zel,stb...)milyen támadó sor már...:)
    lemaradt..."He was recently linked to Arsenal as a replacement for Alexis Sanchez, while we know that might not be true, there is no denying that Arsenal are keeping close tabs on his development."
    :D
    Utoljára szerkesztette: cypher, 2017.07.28. 23:43:40
  • cypher
    legyen úgy,de számomra a csapatot rossz -bármilyen mérkőzés is-sima vesztesnek látni.
    más:Alexis kinevette az ajánlott 275k/hetes ajánlatot,20% emeléssel(!!!),amint újra megvan a BL-hely.szerintem tényleg menni akar.Mahrez,Lemar,Carvalho,kész.
    "New contract talks between Arsenal and Alexis Sanchez has collapsed.The Gunners have offered the Chile international an improved contract worth £275,000 a week.That would also increase by up to 20 per cent should Arsenal return to the Champions League.
    However, the prospect of Sanchez signing fresh terms is looking bleaker than ever."
  • Dean Winchester
    én örülök neki, most bementnekik minden, aug 6-n meg odaverünk nekik és az lesz az ami lehet,hogy többet számít a mostani meccsnél... :)
  • cypher
    idén is megvannak az aktuális elnyújtott "tárgyalásaink" adott emberkék ügyében,de (megjegyzem,vagy későn megyünk értük,vagy keveset ajánlunk..!!)a City pl. 2emberkét is vett a Monaco-ból,a Blues 1et,simán-erre mi itt toporgunk,mert hogy:
    "Monaco vice-president Vadim Vasilyev insists Thomas Lemar won't be leaving this summer.We have kept all of the key players that we intended to keep. I will address speculation relating to the case of (Thomas) Lemar.He is staying with us. He is an immense talent and is essential for the team."
    más oldalak szerint megegyeztek,de a Monaco kéri,hogy amíg nincs meg az "utódja",ne jelentse be az Arsenal az átigazolást.
    nem is érdemes okoskodni,kiderül,mennyire vagyunk komolyan a piacon.
    (Lester elvileg odaadta Mahrezt a Roma-nak,de ő nem akar ODA menni...)
  • cypher
    meglátjuk. simán c-csapatunk volt tegnap,kiderül,teljes kerettel-erősítésekkel mire megyünk.
    nem lesz egyszerű,de ettől a legjobb a PL.
  • grebber
    Bajnokságban is ez lesz első 4 hely megint elérhetetlen mert mindenki mocskos mód beerősített... Ez van.
    Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.07.22. 15:29:47
  • cypher
    bohócot csinál belőlünk a cselszkij....tudom,felkészülés,miegymás,de...ilyen gólokat...gáláznak,na.
  • cypher
    Alexis->PSG,70millió font?
    Lemar nem pótolná,de talán Mahrez sem-de könyörgöm,költsük már el jól azt a pénzt,ha elviszik...
  • cypher
    komolyan,ez a "lízingelősdi" kiakaszt. persze,Tőlünk mindenki kp-t kér,ráadásul vastagon...
  • grebber
    A Juventus labdarúgócsapata a honlapján bejelentette, hogy megvette Wojciech Szczesnyt az Arsenaltól. A lengyel kapus lehet Gianluigi Buffon utódja a „zebráknál”.
    A torinói csapat a következő két évben 12.2 millió eurót fizet érte, de a szereplésétől függően további 3.1 millió eurót kaphat az Arsenal.
  • Dean Winchester
    valamiért úgy érzem,hogy ma nem fogunk kikapni a bayerntől!! szerintem a győzelem is meglehet. tudom csekély vigasz az eddigi 5-1-kért de...
  • cypher
    Wilshere 9millióért vihető,W'Ham? Giroud-ért megy harc,Marseilles,Everton,W'Ham? 30év,30millió.
  • cypher
    Elnézést,hogy belekotyogok,de nem véletlen,hogy "takarékon" a Mahrez-ügy,Lemar-ra ment egy 45m fontos ajánlat,ennél többre taksálja a Leicester saját szélsőjét.Az a 30millió fontban is kevés.
  • 6unn3r
    Na....Mahrez...Roma környékezi. A Leicester 30 millió eurót kér.
  • cypher
    am. HA a Papa összehozza azt a nyáron,amiről susognak,lehet itt bőven pozitív lecsengés is.
    a mai,első edzőmeccset vacsora közben(kb.majd 1kor..))nézem meg,de szerintem ezek már most összerázódnak,plusz top emberek jönnek még-a Főnök dicsőn akar visszavonulni 2év múlva.
    (123,5m fontos bid ment ma du. Mbappé-ért-L'Equipe-)!
  • cypher
    bocs,de "second stop", szintén "útwenger",a beszélgetés folytatása,fetrengek:
    "M:Ez halálosan komoly szeretnék Londonba költözni és piros mezt húzni magamra.
    W:Crystal Palacenak nincs ennyi pénze meg minek akarsz te odamenni?"

• cypher
    idézet "útwenger"-ről,ezen a részen feküdtem. először...
    "M:Mondom Mbappe vagyok
    W:Ja azt hittem a rendelésem miatt hivtak van már francia csatár 2 is néger is van."
  • cypher
    Mahrez vs.Lemar.Soha rosszabb döntési napot!
    Részemről nem -csak a PL "player of the year"- cím miatt,de PL-ben,és tényleg nem rossz ott.Lemahr lehet,itt már "lehalna".

Utoljára szerkesztette: cypher, 2017.07.08. 18:30:26
  • grebber
    Fasza 1 ember már csak 10 kell és lesz csapat is
  • cypher
    400k/heti bérigényről beszélnek Sanchez ügyében,(vicces...),illetve állítólag szóba álltunk a katalányokkal Bellerin ügyében.
    Remélem,megvámoljuk őket rendesen,ha már a sittes messike új szerződésére volt pénzük)...katalányok....:/

Utoljára szerkesztette: cypher, 2017.07.06. 16:08:55
  • cypher
    szokás szerint...
  • 6unn3r
    Nehéz szülés volt.
  • cypher
    Lacazette is ON.
    Jöhet Mahrez,és egy vkp.
  • cypher
    A Marseille meg 28m eur-ban vinné Giroud-ot közben.
  • cypher
    "According to Calciomercato.it, Arsenal will sign Riyad Mahrez from Leicester City in the coming days."
    Ox menni akar,nem fogadta el a javaslatot,25m,tegyünk rá 15-öt sajátból,és jöjjön Mahrez.
    Talán kevesebbet lesz sérült,és jobban tiszteli a címert.plusz:
    szerintem jobb player.
  • cypher
    am. olvasom közben,amennyiben Lemar nem jön össze(szerintem nem,sajnos...)akkor rámegy a Főnök egy 40milliós ajánlattal Martial-ra.
    komolyan-rendesen szedi a gyógyszereit Apus??!
    lehet,hogy Lemar "egyszezonos",de többet láttam belőle jót ebben az egyben,mint Martial mu-s "szerepében".
    nem csodálom,h nem kell oda.
    Gibbs-et a Stoke(!!!),Watford, és a Brighton vinné,ha normális árban mehetne.tudnánk szabadulni a selejttől,és plusz pénzt hozni bárkiért,de (lassan-adott csapat szintjét nézve!!!-topfive,stb.)mi lettünk az egyetlen "szokásosan" garasoskodók.
    más megy,elhozza,mert KELL ODA. Itt elmegyünk 2x,jönnek magángéppel-- játékos-klubelnök--2x,aztán...3hét után talán megvan.ja,addig (az ÁLOM)Mbappé-ra ment a figyelmük,tudom...
    AMIT KÉRNEK-ésszerű keretek közt-,de ha 50k egy jobb támadó,tegyük le érte. Suarez itt ontotta volna a gólokat,nem valami hülye rövidítésben,pont nem érdekel a többi-KI KELLETT VOLNA(!)fizetni érte 43m fontot,aztán helló.
    félek,nem változunk ezen a téren sem.hoztak anno deutsch válogatott mellett dolgozó szakembert is-nem tudom...
  • cypher
    állítólag Kazetta megvan.(Ornstein)
    Sanchez meg az utolsó nyilatkozatával...nem is mondom.("Nem tudom,nem tudom,és-nem tudom a 3kérdésre)
    aki Ágyús,az tudja.
    pont.
  • pLau
    Oblakot kell megvenni vagy el kellett volna hozni Pickfordot. Még ATM-ből Saúlt is meg lehet venni Cazolra helyére.
  • cypher
    ohh,közben kapus-ügyben meglehet a topp: a N'Castle 20éves,U21-es Freddie Woodman.
    gondolom,az Örege jó spanja lehet Wenger-nek, azé'...dolgoznak ezek ott Londonban,na...
  • cypher
    Roppant degradáló ránk nézve.Oké,ne csak "felfuttassunk",értem én,de kiebrudalt játékosok helyett(ráadásul milyen kluboktól-tőlünk meg kik visznek-vinnének...)igazán vehetnénk több kész játékost.szerintem a főnök évi 1 új névvel+1 "levedlett" emberrel menne még mindíg,ha nem koppintottak volna az orrára,hogy "KÖLTS".
    (de ne 2,5m fontot, egy 16éves szupertehetség Etióp takonyért)
    ITT viszont megáll(t) a tudomány...
    kapus-poszton meg gondban lehetünk-vinnék első számúnak Martinez-t is 5m-ért spanyolba.Ospi franciába mehet,akar is...No,ki maradt? A lengyel,aki eladta már a szívét a Juvénak. tőle mit várunk-várhatunk?
    Utoljára szerkesztette: cypher, 2017.06.29. 23:15:35
  • cypher
    néztem róla videókat,hááát...remélem,nem csak ennyire futja,maradjunk ebben.
  • yamato41
    Ospina gyenge kapus. Beszari pofával ácsorog a kapuba, maga a két lábon járó bizonytalanság. Remeg a gyomrom, ha ő van a kapuban. Cech még így kopottan is fényévekkel jobb. Szerintem sem volt túl jó üzlet, de Ospinánál mindenki jobb. Szczesnyben megingott a bizalom, kellett egy jó kapus. A világon ma alig van igazán jó kapus. Nem véletlen, hogy pl. a sziti is küzd ezzel. Neuer és de Gea mellett alig-alig van olyan, aki folyamatosan magas szinten teljesít. Cech jó, nem rajta múlott a csapat szereplése.
  • 6unn3r
    Nekem nem nagyon tetszik ez a riválisoknál leselejtezett játékosok felvásárlása dolog. Welbeck, Cech, most Martial....
    Se a Welbz, se a Cech biznisz nem volt egy nagy durr. Tekintve, hogy Danny folyamatosan sérült, Petr meg megkopott és szerintem Ospina jobb formában van tőle.
  • Balázs 17
    ex MU, jó játékos, de nem kapott lehetőséget, így nem tudni a PLben helyt állna- e
  • cypher
    nos.
    a Főnök c-terve,ha sem Mbappé,sem Lacazette nem jön,....Anthony Martial, 40m menne érte.
    esküszöm,most nézek videót,azt se' tudom,ki ez így,most...