31698
-
#28695 Kos-ról ez a délelőtti,remélem,igazad lesz...
"The Frenchman was carried off on a stretcher after suffering a 'deep laceration to the knee' and the early prognosis suggests that Arsenal could be without one of their most influential players as they enter the hectic Christmas period."
-
#28694 tény, ha rúgtunk volna még 2-3gólt city is berámolt volna lazán, elnézve tegnapi "védekezésünket".
vmi jó hír is legyen: Kos sérülése nem komoly, Chelsea ellen visszatérhet. -
#28693 Valóban meghiúsított néhány gólhelyzetet a játékvezető a rossz döntéseivel, de ez csak az érem egyik oldala és nem mentség az alól, hogy milyen hibákból kaptunk gólokat. -
#28692 ja ez még tegnapihoz.
-
#28691 2hét és kinyit a januári piac. remélem igazolunk vkit előre, vmi mobilabb csatárt mint Giroud. -
#28690 de unalmas már...ha van bizalom a csapat iránt,azért jönnek beugatni,ha meg nincs,az a baj. a lényeg,hogy EZ az egyik "legfoglalkoztatottabb" topik,sokat elárul,hogy másutt esetenként 1-2komment/hó,itt meg napi szinten okos mindenki... -
#28689 ez van 6-3,de jön majd egy kis pihenő,és lehet behúzni a meccseket újra. :)
Go Gunners!! -
#28688 én nem járok át a másik fórumra hergelni,ez a különbség az értelmes szurkoló meg közötted... -
#28687 Mire gondolt nem is értem ekkora vereség után mit akar. -
#28686 "Sorry I didn't thank the fans at the end of the game!
You have been brilliant to me and I know you had travelled a long way and spent your money to support us. I was upset with the result and know I should have come to you to say 'thank you' and I know it is a big Arsenal tradition win, lose or draw." M.Ö. -
#28685 Ez igaz "kisfiam", csak akkor nem értem még mindig mire volt ez nagy mellény, h hú mekkora csapat lett az Arsenal hirtelen a semmiből. Majd meglátjuk mi lesz jövőhéten, és persze májusban ki hol fog állni. -
#28684 Nem tudom, kisfiam, én megnéztem a sorsolásokat és semmivel sem tűnik nehezebbnek, mint amilyen meccseink eddig voltak, nektek meg főleg nem nehezebb a sorsolásotok. Veletek lesz majd derbi nemsokára, gondolom erre próbáltál a magad módján utalni.
Egyébként is, ez lenne a nagy érv a feltételezett visszaesésünkre, hogy lesz 1-2 nagycsapat elleni meccsünk is? Pont Mourinho nyilatkozta azt 2006-ban, hogy a Chelsea bajnoki címéhez szinte semmi köze nem volt annak, hogy mit játszik pl. a mu-el, a kisebb csapatokat kell megverni, neki is ez a receptje. -
#28683 még mindig előttetek vagyunk addig csak csönd legyen:)
mi legalább megverjük a kis és középcsapatokat. -
#28682 Hogyis volt ez, hogy Nápolyi evés után egy kis City verés?:)
Nagyon elszálltatok csak, mert volt egy jó szériátok a közép-alsó házas csapatok ellen. Majd most a szezon bedurvultával meglátjuk ki mire megy. -
#28681 mindegy,hagyjuk.
elfelejtettek focizni 3hét alatt,oké.
vagy mégsem,inkább a kicsik ellen ment csak.sőt,véletlen a helyezés+elért gólok-pontok is.tényleg hihetetlen,hogy fáradtak...
-
#28680 érdekes ahogy a meccs végén merte lebaszta özilt h nem megy oda a szurkolókhoz -
#28679 "Mindegy idén vezetjük a pl-t"
Akit ez érdekel gyorsan csináljon képeket a tabelláról mert 2 forduló és sehol se leszünk.Innen jön a lejtmenet jó lesz az az 5-6. hely az talán meglesz! -
Chris Lowe #28678 Egyértelmű, hogy azért vagyunk elsők, mert idén az összes nagycsapat bénázik. City a nagyok ellen felszívja magát, mi meg as kicsiket verjük stabilan. Ha a city összeszedi magát idegenben simán bajnok lehet ebben a mezőnyben. Mi talán harmadiknak jók vagyunk. Mindegy idén vezetjük a pl-t, bizzunk a többi csapat balfasszságán mi meg hozzuk a kötelezőket! -
#28677 A lófaszt! Már elnézést, nem téged akarlak betámadni, de könyörgöm kibaszott profi focistákról beszélünk. Minden évben nyávog valamelyik csapat a menetrend miatt. És minden csapat azt képzeli, hogy a saját érdekei fontosabbak, mint bármelyik másik csapaté. Kussolni kell és játszani azért a kurva sok lóvéért, amit a hobbijukért kapnak. Aki hét napból hatszor hajnaltól estig fát vág az erdőben hugyért szarért, na az jöjjön a fáradtsággal. De ne ezek! Mert nem a fáradtság mutatkozott rajtuk, hanem a lélektelenség. Semmi tűz, semmi csapatösszhang, semmi kommunikáció. A gyönyörű játéknak nyomai sincsenek már. És hogy bivaly erős a középpályánk? Hányszor mozoghattak tiszta üresen a City játékosai? Nem volt visszafutó ember, csak kocogtak, nem mentek labda irányába, eladták a labdát, nem figyeltek egymásra. Kapásból 3 gól kivédhető lett volna, mert csakis saját bambaságuk miatt történt meg. Nem kérdés,a City jobb volt, de nem ennyivel. És Wenger az erős mentális állapotokról beszél. Ugyan már. És addig, amíg úgy megy ki egy bajnokesélyesnek titulált csapat a City pályára, hogy védekezünk....hát kapják be. Ezzel kurta el Wenger a Napoli ellen is. -
Dean Winchester #28676 a citynek is három meccse volt, és nem kos kiesésével ment el a meccs mert az első gólunkig is alig volt helyzetünk. a city úgy jött ki a pályára, hogy megakarja nyerni a meccset és ezért mindent megtettek, nem adtk fel egy percig sem. nem álltak vissza mikor vezettek ahogy mi szoktuk néha tenni. tanulni kell a meccsből aztán a chelsea-t elverni és így tovább növelni az előnyünket ! Ráadásul a ligakupa vereségért is illene visszavágni a kékeknek -
#28675 azért 3at kaptak ők is.
T.Sanabria kész egy 5éves szerződés aláírására,Sagna hosszabbítása jó úton halad,a barcelónai mindösszesen 300ezer fontba fájhat,Sagna pedig heti 70k körül kaphat fizut,újabb 3évig.
-
#28674 azért 60.p környékén lehetet érezni h 6nap alatt ez a 3.meccsünk. kurva annyát FA-nak meg különböző tv adóknak. mind1 vereség azért bekalkulálható itt, igaz kicsit durva ez a 6-3. -
#28673 még jó h nem néztem... -
#28672 Fernandinnyó nulla gólos a meccs előtt,erre besztároljuk őt is...ehh...
9nap pihenő,de "bajnokesélyes" csapat nem kaphat 6gólt-senkitől.
amúgy a City idegenben fele annyi pontot lapátolt össze,mint mi,és maradt még a pontelőny is,mielőtt vki eret vágna magán a mai események miatt. -
#28671 hát ez ellehet felejteni gyorsan -
Balázs 17 #28670 Zsiru ma is megmutatta mennyire jó:D
Majd kiesők ellen lövi gólokat.P -
#28669 utoljára(a csirkék "odalátogatását" nem figyeltem...)a mu-t láttam ennyire labdát kergetni az Etihad-ban,mint ma mi rendezünk.
szégyen, és tény,amíg Cityhez,Kékekhez,mu-hoz remegő lábakkal megyünk, zéró sansz a PL-címre.
holnaptól meg jön a szokásos Mou-pszichológia... -
Chris Lowe #28668 Végülis tudtuk, hogy kikapunk, reméltem, hogy egy felejtős meccs lesz, nem marad a srácok fejében, de az 5:2 csúnya zakó! -
Chris Lowe #28667 Ajjaj! -
Chris Lowe #28666 Ok, végülis tökmindegy. Giroud haza kéne küldeni, pihenjen, karácsonyozzon, dugjon meg pár nőt, aztán januárban vegye már fel a góllövőcipőt, mert amit nyújt az rohadt kevés. -
#28665 nem,a meccs a kevés pihenéssel, és Kos kiesésével ment el,na meg a "Gibbs helyett Monreal"-al. nagyjából. -
Chris Lowe #28664 Na most ment el a meccs...4:2:-(
-
#28663 4 -
#28662 1... -
#28661 Kroenke növelte a részesedését a klubban.
" Kroenke has bought 13 new Arsenal shares to increase his stake in the club to 66.85 per cent.
It was confirmed this week that Kroenke's son Josh has been appointed as a non-executive director Arsenal."
-
#28660 Arteta said: "I don’t understand why we play against Everton on Sunday afternoon, play in Naples on Wednesday evening, get back at 4am and then play again early on Saturday in Manchester.
Our preparation for the game will just be about recovery. It’s not ideal because they will be ready for us as they rested seven players in Munich.
We have to be ready, no excuses. We want to win there and we have to be prepared." -
Chris Lowe #28659 Jó mondjuk érthető wenger álláspontja. Tudja ő is, hogy két szériában is teljesíteni könnyen a két szék közül padló eset lenne...ha meg választani kell hát a bl ami inkább dobandó.
Viszont ez a csapat így még mindig csak nagy szerencsével lehet pl bajnok, bár nyáron simán aláírom a pl harmadik helyet, ehhez képest még mindig vezetünk. City ellen kurva necces lesz, pláne, hogy a city tartalékolt a szombati rangadóra. Anno írtam, hogy ott belefér a vereség, most is ezt mondom, de akkor utána nyerni kell otthon, mégegy döntetlen könnyen leszállópályára állít minket. -
#28658 Előjött megint a legalja szint.
Blt már felejthetik is el mert kiesnek mint a szar.
City ellen meg kezdődhet az imádkozás , hogy nehogy csúnya 6-8 gólos zakó legyen a vége.
Aztán kezdődik ott is a lejtmenet. -
#28657 Jó, azért tegyük hozzá, hogy a Bayern tegnap is azt csinálta, mint most mi...vagy tavaly ellenünk...nagyon lazára vették miután 2-0ra már mentek... -
#28656 kassai leszophat amúgy, Arteta 2 szabálytalanság egész meccsen, egyik se se volt igazán sárga lapos. bezzeg Behrami vagy 5-6szor szabálytalankodott. érdekes h ha ő a bíró 3 meccs 3 vereség(0 rúgott gól)