Arsenal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Solidus
amúgy nem értem miért nem megyünk rá benteke leigazolására,piszkosul illene a csapatba.pont egy ilyen támadó kéne nekünk.

.:SOLIDUS:.

Solidus
Kaplan
Ez csak addig volt 'érdekes' amíg tényleg nagyon híres, a világot befolyásoló személyek hunytak el. Ettõl függetlenül egy nap a Földön emberek ezrei halnak meg, sajnos, szóval bármire rá lehet húzni Ramsey gólját.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

bakkerman
Ramsey ismét lecsapott 😄D
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

minimize
el is ment az ajánlat.Rooney-ért is egy 35millió fontos,plusz Suarez még mindig képben van.
Gündogan(egyenlõre)jegelve.
viszont HA Bale elmegy százikszért,rámozdul a tyúkól vezére is Suarez-re...hogy r..adjanak meg mind.

No one can stop Death!

arsnl
legalább Wenger is kijelentette h vékony a keret az egész szezonra. remélem így jönnek még meghatározó és töltelék emberek is.

na õ tökéletes lenne fõleg ennyiért

minimize
Luis Gustavo-18millió?

No one can stop Death!

minimize
1-3lett,a véleményem nem változott.kell még 2-3meghatározó játékos,másként kupa idén sem lesz.

No one can stop Death!

Aubameyang...
cikkeztek vele, jó a srác , ügyes , a neve is jól cseng aztán azt kell látni,hogy aki lecsapott rá jól járt. ma egy laza mesterhármas. kell ennél jobb bemutatkozás?

közben 2:0 az állás
egyik szemem sír a másik nevet 😄
nem örülök mert így az öreg megnyugszik és még biztosabb ,hogy nem igazol senkit mert ugye a nagy city-t vertük 2-0ra akkor mitõl is félünk ?
minimize
a csirkék meg "rászálltak" a Real-os Coentrao-ra, a védelembe.lassan kezdek parázni,mert nem éppen gyengült a keretük a nyáron,mi meg eddig elvagyunk kb.16 használható játékossal. használható, nem PL-esélyes,ne felejtsük el.
Wilshere,Gibbs,meg középen Podolski egy vicc ma,legalábbis az elsõ félidõ alapján.
amúgy Wilshere sosem volt favoritom,gáz a 10-es mez neki szerintem.lehet, hogy Ágyús-szíve van, de ez kevéske a szememben a pályán nyújtottakhoz képest. Sagna,Kos,Ramsey többet nyújt-nekem.
mára pedig egy 1-2-t tippelek.

No one can stop Death!

arsnl
hát Wenger Gazidissel együtt igazolni elég balfaszul tud. David Deint vissza!

minimize
Szczesny,-Sagna,Merte,Kos,Gibbs-Arteta,Ramsey,Wilshere-Ox,Walcott,Podolski
áll. a kezdõ.
pad:Fabianski,Zelalem,Giroud,Jenkinson,Hayden(?),Perez(?),Cazorla
ha másra nem is,arra jó lesz a mai barátságos,hogy szembesülhessünk a tényekkel.

No one can stop Death!

Sportklub
15:55
Labdarúgás (élõ)
Manchester City - Arsenal

hajrá fiúk. Kíváncsi vagyok mire leszünk képesek a cityvel szemben...
azért ebben nem vagyok biztos.... persze a tulaj is hibás leehet sõt, de azért ha van x keret igazolásra márpedig biztos,hogy van arról nem a vezetõség tehet,hogy van egy menedzser aki képtelen igazolni vagy esetleg az utolsó percre hagyja ezt amikor már viszonylag jó árban jó játékos nem nagyon lesz a piacon mert mindenki elhappolja elõlünk akiket mi csak nézegetünk.

Suarezre kíváncsi vagyok és arra is,hogy végül jön-e valami jó játékos nem pedig egy fiatal feltörekvõ fiatalt szerzünk be...
grebber
" Ha Wenger-nek lenne töke" Atyaisten ,te tényleg az hiszed hogy Wenger bármibe is beleszólhat?

Õ amit csinál az csupán annyi hogy örülhet hogy itt van még állása annak ellenére hogy évek óta nincs eredmény.

Ha a fentiek csak a pénzt akarják a klubból kivenni (márpedig mocskos mod errõl szól amióta a nyomingerek a tulajok) akkor márpedig ez lesz évrõl évre!

Ahoz hogy történjen itt valami a tulajnak kéne távozni a vérbe és helyére egy olyat akit érdekelnek is az eredmények nem csak a pénz.

Next PC upgrade: 2022

arsnl
Miquel Leicesterbe került kölcsönbe. ezzel már majdnem elérte a 30-at az elküldött/lejárt szerzõdésû/kölcsönbe adott játékosok száma (nyilván ifit is beleszámolva).

Nem lesz eccerû meccs...

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

arsnl
hozzuk el Eto'o-t ha már úgyis eladnak mindenkit onnan. még reális is lehetne ha nem keresne 5ezer milliárdot évente..

arsnl
azért mert RvPnek 1 év múlva lejárt volna a szerzõdése, Luis barátunk meg tavaly hosszabbított így nyugodtan megtehetik ezt. persze ez senkinek se jó. de Torres eladásánál is kijelentették h semmi áron nem adják el pár nap múlva már Stamford Bridgen pózolt..
de tény jelen állás szerint elég siralmas helyzet. 17 db felnõtt játékos -,-. persze biztos azért "várunk" ki, h majd utolsó napokban olcsóbban eltudjuk hozni embereket így spórolva pár millát.. csak kár h bajnokság jövõhéten kezd, és bajnokság eleje is fontos kéne h legyen. tavaly pl bajnoki vereségeink 3adát az elsõ 10meccsen szenvedtük el..

Fener-Arsenal bl. csop. körbe jutás a tét 😄
örülök az idegenbeli kezdésnek, még jobban örülnék ha már az odavágón sikerülne nyerni. Abba bele se merek gondolni,hogy idegenben két góllal kikapunk és nem jutunk be a bl-be...
Sabcsee
Én örülnék Flamini-nek,ingyér van, a PL-ben már bizonyított, ráadásul nálunk...29, még teljesen jó korban van, Arteta-val megoldanák a VKP posztot.

kaka

Sabcsee
Ez már kezd szánalmas lenni: A Pool tulajdonosa kijelentette személyesen Kroenke-éknek, Suarez nem eladó, mivel õk is a BL-helyekért mennek és már nem tudnák pótolni. Egyrészt respect Rodgers-éknek, hogy ilyen keményen és határozottan küzdenek a játékosukért. Másrészt a kurva anyját az egész Arsenal stábjának, hogy ekkora töketlen szar banda, nem bírnak egy normális átigazolási szezont lehozni.
Mi tavaly mi a faszért nem álltunk RvP elé a kis nyilatkozat után, zártuk ki a csapat edzéseirõl és küldtük el a retekbe Fergie-éket? Azóta sem tudtuk pótolni rendesen Persie-t, 3 ember épphogy összehozta a góljait, kurva nagy elõrelépés.<#eljen>

Iszonyat ami itt megy, már mennyiségben sem vagyunk meg. Ha Wenger-nek lenne töke, akkor fogná a Homlokért kapott és millát és egybõl hozzá dobná a 40-es ajánlathoz.

Keep the faith...!

kaka

arsnl
jó h mi sose voltunk igazán képben, csak ügynök szóba hozott vele minket, szokás szerint.
de nyugi lehet leigazoljuk El Jadeyaoui, Sebastian Perez, Flamini triót. Flamini elvileg nálunk edz, msot h lejárt szerzõdése, de lehet h csak szokásos kondiban maradás miatt (mint Beckham, Pires, Campbell stb).
Suarez-t kéne elhozni vhogy utána sztem jönne többi igazolás is.

minimize
amire kiderül,addigra mindenki derül! <#smile>

No one can stop Death!

Solidus
gündogannak örülnék,a dortmund egyik húzóembere ha nem a legjobb a csapatában szerintem.lassan kezdem elhinni hogy suarez érkezhet,bár sokallom az 50-et érte..

minimize
barom cikk,egy szokásos sületlenségeket író oldalról.
akiért "csak" érdeklõdtünk(100másik mellett...),miért "happolta el" a Sahtar?
Gündogan van tervben(20millió elsõre,fontban),ill. egy emelt ajánlat Suarez-ért,csak hogy érezzék a törõdést Rodgers-ék.(50milliós ajánlat lesz amúgy)

No one can stop Death!

Solidus
Kaplan
Annyira szánalmas, hogy csak így tudunk megvenni valakit. Megy a szenvedés, a játékos hisztizik, hogy jajj engedjék el... Oda kell menni, lebaszni az asztalra a pénzt és elhozni a játékost. Itt meg megy a folyamatos parádézás, ráadásul egy játékoson amikor szerintem legalább 3 minõségi játékosra volna szükségünk. Megint nem lesz itt semmi. KAPJÁK BE!

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

minimize
ja, és biztos vagyok benne,hogy jön Suarez is.

No one can stop Death!

minimize
Bale 105millióért mehet,pedig összesítve gyengébbek a mutatói sokban Walcott-al viszonyítva. mu megint ott készül erõsödni,ahol gyenge,kp,Fellaini mehet 25körül.
ez az arab gyerek 2napos "teszt" meg...mind megyei 1ben.
Suarez belekezdett
<#heureka>

No one can stop Death!

Solidus
"Nem tart a Liverpool Norvégiába utazó keretével Luis Suárez, az angol klub uruguayi csatára, aki lábfejsérülés miatt kényszerült lemondani a Valerenga elleni szerdai felkészülési mérkõzésen való szereplést.

Az Arsenalba vágyó Suárez sérülésérõl szerdán tudnak meg többet, miután alapos vizsgálatnak vetik alá. "

ennyit az nso-ról,méghogy arsenalba vágyó... 😄 😄

minimize
látom,nem. hagyjuk is.
Manchester United are plotting a move for Porto striker Jackson Martinez.
35m font lenne kb.

No one can stop Death!

és a homokóra csak pörög pörög

bocs de szerintem túlreagálod most 😊 Csupán tényként közölt valamit. egyébként én is havernak írtam,hogy félek a második félidõtõl mert ha drogba beáll akkor õ egyet tuti vállalni fog... a félelmen beigazolódott, fantasztikus játékos még mindig, nincs ebben semmi rossz
minimize
a szmájlitól nem lesz "jobbfejû" a hozzászólásod. nekem ez legalább annyira unalmas már,mint nektek a MI kupa nélküli éveink.remélem érted.
mi nagyrészt nem okosítunk odaát, ha igen,(remélem legalábbis)kevés hányadban. erre ide jártok levezetni,mint az nso-s bunkók. komolyan,csak ENNYI??!<#lama>

No one can stop Death!

Solidus
és még mindig a világ legjobb csapatában játszik...

hát ha van 70 millája az öregnek vásárolni,remélem augusztus végére bevásárol pár karakteres játékost. 😊

Oziris666
<#smile>

minimize
törölhetõ...<#merges3>

No one can stop Death!

Oziris666
Drogba még mindig nem felejtette el ellenetek gólt lõni😛

minimize
itt viszont nagyon jól mondja a Fõnök,mert:
"viccé teszik az egész FFP-t. Elképesztõ, hogy abban az évben, amikor bevezetik a Gazdasági Fair Play-t, akkor a világ futballja egész egyszerûen õrültté válik. Tûnõdhetünk rajta, milyen hatások váltották ezt ki. Úgy néz ki, mindenki rosszabb, mint volt. Ha valaki csak a pénzt költi, azzal nem hozza a minõséget is. Költekezni, közben a megfelelõ labdarúgókat igazolni, na, az jelenti a minõséget."

No one can stop Death!

minimize
"nem nyerjük meg akkor röhögnek, h saját kupánkat se tudjuk, ha meg igen akkor kinevetnek, h 8év után csak egy ilyenre futja"
totálisan adja. bárhol is cikk,leírás jelent meg a tegnapi,és a szombati meccsekrõl,ill. a kupa végeredményérõl,mindenütt jöttek az okostónik,jól megmondani. biztos kevéske a szex,vagy sok a penta-kristály...<#email>

No one can stop Death!

napi wenger poén 😄

Arsene Wenger szerint a fiatal Ágyúsok erõs csapatot alkotnak majd a következõ szezonban.

Az Arsenal még mindig üldöz egy-két nagy játékost az átigazolási piacon. Ivan Gazidis szerint a klub megfelelõ pozícióban van, hogy megerõsítsék keretüket.

Gonzalo Higuain, Luis Suarez, Marouane Fellaini és Wayne Rooney - õket hozták eddig szóba az Arsenállal, ám (egyelõre) egyik sem írt alá, vagy máshova távoztak.

Wenger szerint azonban:
"Még mindig dolgozunk a keret megerõsítésén, de van egy erõs gerince a csapatnak fiatal játékosokból, akik már tavaly is folyamatosan kezdõk voltak, mint pl. (Wojciech) Szczesny, (Carl) Jenkinson, (Alex) Oxlade-Chamberlain, (Jack) Wilshere, (Aaron) Ramsey vagy (Theo) Walcott. Ez különleges, nem sok csapat rendelkezik ilyen kerettel. Ezek a játékosok nagyon fejlõdõképesek, jövõre még jobbak lesznek, ezért biztos vagyok benne, hogy a következõ szezontól még erõsebbek leszünk. Remekül fejeztük be az elõzõ évadot, hiszen az utolsó 10 meccsbõl 8-at megnyertünk. Jól sikerült az elõszezon, és most elõször az elmúlt évekkel elentétben megtartottunk minden olyan játékosunkat, akiket nem akartunk elveszíteni."

Ráadásul felszabadult fizetési keret, miután Arshavin és Squillaci már biztosan, Gervinho pedig valószínûleg távozik a klubtól. Úgy tûnik tehát, hogy õket nem is igazán akarta megtartani Wenger...

Az átigazolási ablak még augusztus végéig nyitva tart, a hírek szerint Wenger 70 millió Fontot kapott, hogy megerõsítse keretét.
arsnl
Bendtner Malagahoz kerülhet

Solidus
Solidus
kéne egy vásárlási kalap mint az nba-ben,mert ez már nevetséges,bale-ért 100 milka,azért az durva,messi kivásárlási ára 580 milla az meg egyenesen ijesztõ...

grebber
A mai világban a pénz a lényeg nem vetted még észre!
Ezeket a zsoldosokat nem a klubhûség vagy 1 hely izgatja csak a zseton!

Next PC upgrade: 2022

Solidus
kérdés hogy kit tudunk megvenni 100 millió alatt,mert már mindenki ennyit ér.. 😄

Solidus

szép...

arsnl
ja és ezzel kb heti 490k font szabadult fel a fizetésekbõl. mostmár semmi akadálya 1-2 nagy kaliberû igazolásnak.