31698

• minimize
    év végén,ha bejön,büszke leszel,vagy elégedett? mert nem értem már én sem,kommentjeid alapján Arsenal-szurkolóként írsz-e,vagy mi van. ...
  • grebber
    Meg is kezdődött a helyezkedés ahova való a csapat.
    A Cselzi aláz majd aztán rögtön 4. hely. Szerencsére az Everton most még nem tud megelőzni!
  • Dean Winchester
    luis-suarez-signs-new-contract-at-lfc
    ő biztos nem jön januárban :D
  • szomferi
    ez a fej, sírok :D:D

• 6unn3r
    Hát barom az FA vagy nem, Wilshere mindenképpen az. Magának csinálta. De így legalább Walcott biztos megint kezdő lesz. Legalábbis nagyon remélem, mert ha megint padon fog ülni, akkor tökön szúrom magam.
  • minimize
    ja,adja, hogy megint a MI pléjerünk kap 2meccset...nem tudom,az FA, vagy egynémely klub "szurkolói" utálnak-e bennünket jobban.
    bohócok.
  • Dean Winchester

A FA döntése értelmében két meccses eltiltást kapott az Arsenal középpályása, Jack Wilshere, aki a múlthét szombaton lejátszott Manchester City elleni rangadón mutatott be a hazai szurkolóknak. Az obszcén gesztusért várható volt, hogy elmeszelik az angol középpályást, jóllehet ugyanezen tettért 2 évvel ezelőtt Luis Suarez csak 1 meccses eltiltásban részesült. Maga Arsene Wenger is úgy fogalmazott, hogy el kell fogadniuk, ha az angol szövetség eltiltja Wilshere-t, hisz ez nem megengedett magatartás a futballpályán. A 21 éves játékos így a hétfőn megrendezésre kerülő Chelsea elleni rangadón, illetve a West Ham elleni összecsapáson sem játszhat majd, legközelebb december 29-én térhet vissza a Newcastle ellen.
  • arsnl
    végén még Giroud is kap 2 meccset fa-tól
  • Dean Winchester
    viszont a spurs a bajnoki 0-3 után az előnyét is elbaltázta és kiestek :DDDD
  • 6unn3r
  • minimize
    ...annyira rosszul azért nem megy nekik.(mu)
    más. Frimpong eladó.
  • Smithie
    Ne is mond... tipszmiksz gyilkos csapatok sajnos... :/
  • Dean Winchester
    a chelsea is kizúgott a ligakupából :D
    szerintem ma a MU is követi őket :DD
  • minimize
    na meg egy "újabb"...
  • bakkerman
    de Wenger újraindítja a klubot az angol u7-es első osztályban "Londoni vízipisztolyok" néven,a segédje az akkorra már matuzsálemi korú Yaya Sanogo lesz
  • Dean Winchester
    a félelem szólaltatja meg őket :DDDDDDDDDDD
  • Dean Winchester
    ugyanmár ne reménykedj, ez bizony 7 vereség , ezt követően lesz még vagy sorozatban 26 vereségünk ahol talán lövünk 2 gólt és kapunk vagy 56-ot !!! A bajnokság végén kiesünk és indulunk a másodosztályban. JÖvőre abból is kiesünk , a csapat részvényeit eladják, a játékosokat kiárusítják és megszűnik az arsenal :)
    szóval ne reménykedj a döntetlenben , az nem jöhet össze , ki van zárva ,hogy bármikor is döntetlent érjünk el ,az hogy egy győzelmet összehozunk ahhoz csoda kell :D
  • grebber
    Hát ez bizony 7 vereség :( Talán egy x-et elcsípnek valahol.
  • DasIsFuck
    hát ha vmikor hát most lehet is nagy a pofája egy arsenal drukkernek.

most végre nem a 4. helyért küzd a csapat hanem a bajnoki címért.
    az kár h most velünk jöttök bl-be de majd legalább fullra rákoncentrálhattok a bajnokságra.

ne pont egy cselzis jöjjön már a pofával.

meg azt sem értem miért böki ennyi ember szemét az arsenal, főleg miután nem az a csapat amelyik komolyan tud rivalizálni a legnagyobbakkal évről évre.
  • HRC Dodi
    Sok olyan szurkoló és főként ember kellene, mint te!
  • 6unn3r
    Egyszerűen nem értem, mire jönnek itt az ellenlábasok azzal, hogy az Arsenal szurkolóknak nagy a pofája. Tényleg nem értem.
    Azt gondolom, hogy ha valakik megérdemelnek némi reményt, némi pozitív érzést, némi ábrándozást és bizakodást, akkor azok az Arsenalosok. Hosszú évek böjtje után végre megcsillant valami. Nem véletlenül vezetik a tabellát, sorra nyerték a kötelező mérkőzéseiket, nem csupán célfutballal, hanem szép játékkal. Nem véletlenül volt hangos a szaksajtó is attól, hogy a jelen labdarúgásában az Arsenal játssza az egyik legszebb focit. Az előző évekhez képest rengeteget fejlődtek. És nem lehet azt mondani, hogy felvásárolták a fél futballvilágot, mint teszi azt nagyon sok csapat. Nagyon hosszú kiegyenlített teljesítményt produkáltak a világ legkiélezettebb bajnokságában, továbbjutottak a BL-ben a halálcsoportból, jelenleg is vezetik a bajnoki tabellát és mindezt olyan kerettel, hogy nem egy bajnokin és BL mérkőzésen olyan nevek voltak a kispadon, hogy Zelalem és Gnabry.
    Természetesen fel lehet róni a ManU vagy a City elleni bajnokit, esetleg buta módon történő lebőgést Nápolyban, de nem várhatja el senki azt egy olyan csapattól, akik tavaly éppen csak elérték a negyedik helyet és évek óta nem számolják bajnokesélyesnek, hogy mindig mindent úgy hozzon, mint egy Barcelona, egy München vagy Real. Tavaly sok kritikát kaptak azért, hogy kis csapatok ellen is fontos pontokat hullajtottak. Idén megtanulták megnyerni a kötelező mérkőzéseket. És igen, nagyon sokat kell még fejlődni, fel kell még nőnie ennek az új Arsenalnak ahhoz, hogy a nagy mérkőzéseket is okosan behúzza. De azt hiszem idén erre is volt példa, hiszen simán verték a nagyszerű Suarez-Sturridge párossal felálló Liverpoolt, iszonyat nehéz meccsen megverték idegenben a Dortmundot, lazán nyertek Londonban a Napoli ellen is. És ha azt nézzük egy nagyon fifty-fifty meccsen kaptak ki az Emiratesben a BVB-től vagy az Old Traffordon a ManU-tól. Egyedül csak a City-t lehet azt mondani, hogy alaposan az Arsenal fölé kerekedett, de hát az Etihadban csapat legyen a talpán, aki nem remeg meg. A nápolyi vereség pedig csupán a lazaságnak tudható be, hiszen a továbbjutás tekintetében a legfőbb esélyesként utaztak Olaszországba.
    Kérdem akkor, hogy nincs joga bármelyik Arsenal drukkernek egy kicsit merészebb vizekre evezni gondolatban annál, hogy megint csak a 4ik helyben reménykedjünk? Pláne látva azt, hogy a Manchester United régen látott mélyponton van, a Chelsea iszonyatosan erős kerete ellenére is csak szenved, a Liverpool csak Suarez bitang formájában bízhat és a Manchester City is csak a saját háza táján nagy király.
    Azt gondolom, hogy igenis joggal húzzuk ki magunkat annyi év háttérben bujkálás után és joggal bízunk a méltóbb jövőben, mert a fejlődés szemmel látható.
  • arsnl
    mert teljesen komoly ez a kép. istenem már:DDDD
  • Effe88
    jól írta ezt korábban egy cselzi
    nagy a pofátok:)
    de úgy is a helyetekre kerültök:)
    pl-be is meg itt is

majd pont bendtner meg giroud a két torghelle szint
    na ja
  • Sabcsee
    így-így

• Balázs 17
    csak mi nem
  • minimize
    hol van még a február...már megy mindenfelé(itt annyira azért nem...)az izmozás, ki tudja, "sok víz lefolyik addig még a Dunán".
    ez az időszak a sérültek miatt gáz,arról nem beszélve,hogy addig még erősít szinte mindenki.
  • Chris Lowe
    Uff baszki....izmos.
  • Effe88
    aztán ki is estetek:)

nagy meccs lesz megint
    vszeg londonba nem nyerünk
    de otthon nem fogunk kikapni az is fix

nem tudom elképzelni, hogy ti több fronton helyt tudjatok állni
    vagy bajnokság vagy bl vagy FA de szerintem összes nem fog menni nektek

főleg, hogy rendesen megszorongatják a tökeiteket előtte:D:D
    pool majd mu aztán bayern
  • Dean Winchester
    ott dől el minden szerintem :D
    city után meg ha tovább megyünk
    bl- everton -bl
    és még mondják,hogy a december a húzós :DD
  • szomferi
    Arsenal's February: Liverpool (a), Man Utd (h), Bayern (h).
    Arsenal's March: Bayern (a), Tottenham (a), Chelsea (a), Man City (h)

na ez kemény lesz :D
  • Dean Winchester
    mondták már,hogy egy rohadék vagy ? :D
    már bocs de full ellenszenves amit csinálsz, de ha én vagyok így akkor én kérek elnézést.

remélem tavaly is megraktad a bayern-arsenalon a bayern gólt :D
  • webibebi
    Hagyjuk mar ezt! Sztem tavaly is ugyanezt mondtak....
  • grebber
    Eh ez csúnyább lesz mint a City,de legalább végre tuti nyerek tippmixen.
  • webibebi
    visszavághatunk nekik
  • DasIsFuck
  • Balázs 17
    Bayern már megint -,-
  • contraste
    Jólvan nem akartam flamelni, és bocs, ha megbántottam vkit. Én csak azt mondom, h nem szabad elszállni, nekünk sincs sok esélyünk nyerni idén. Talán a City-nek van a legnagyobb, de bármikor megfordulhat idén minden. Itt az fog nyerni, aki a legjobban összeszedi magát januárig, és ami legfontosabb a kerete a legbővebb, ez pedig sajna a City. Ti eléggé egybe vagytok, de még mindig kevés keret. Mi meg nem vagyunk egybe még.

Hát, hogy ki nyer fogalmam sincs a hétvégén:D
  • Dean Winchester
    ez van, szerinted komolyan gondoltam és elszálltam magamtól csak mert jó szezonunk van? én sose vagyok az az előre nevető típus, az nevet ki utoljára nevet. Szimpláne bizakodó vagyok a csapattal szemben és minden meccset úgy nézek,hogy most megszerezzük az ismételt három pontot.... az más kérdés,hogy reálisan nézve mit vár az ember és más,hogy mit szeretne látni !

A chelsea-t reális is nézve vernünk kell ez a lényeg.... egyébként meg mi lesz ha egyszer lekerülünk a második vagy 3.helyre? semmi !!! nem gondolom,hogy képesek lehetünk úgy bajnokságot nyerni hogy kb. a 3.fordulót után végig az élen maradjunk, de én örülnék ha ez bejönne és tévednék.

chelsea-t verni kell, egyrészt mert a nyomunkban van, másrészt meg a ligakupa 0-2ért vissza kéne vágni :D
  • Balázs 17
    Spurs 15 lőtt gól összesen
    Ettől mindig jó a kedvem
  • minimize
    Suarez meg közben 16PL-gólnál jár.