Arsenal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Steve Downie
Gyerekek, mi van itt...

The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.

webibebi
Ti ezeket miert itt beszelitek meg emikor ide elvileg arsenal drukkerek irkalnak...

msn:[email protected] bárki felvehet

Most is kapufa, ez az állandó szerencsétlenkedés 😄😄

Na igen a szokásos 4. helyek.

Mondod ezt te a 35 hasznos, 103 nem hasznossal? Az 33,9% 😄 Ettõl függetlenül még csúnya volt a beírásom, de nem kellene olyan dologgal példálózni, amiben csúfosan ****bb vagy 😄

a 4.helyet megcsípik idén is
jó az nekik
azt megérdemlik

Hat nem tudom, de évek óta ez a szerencsétlenkedés megy a csapatnál...

webibebi
Kezdjuk onnan nincs meg vege a meccsnek! Masik meg nagyon idegesen jatszanak otthon nem is ertem miert..

minimize
"hozzászólások hasznossága 42%" semmi több.
hagyom is...a meccset dettó. majd HA lesz normális bíráskodás,nézem a meccseket tovább. addig meg a 2-2csapatos olasz vagy spanyol bajnokik.
biztos lekötnek.<#fejvakaras>

No one can stop Death!

Jók lesztek idén is 😄😄

webibebi
Gyerunk sracok meg meg lehet a meccs

minimize
azt hiszem,az alapozás nem csak a játékosoknak kell(ene),hanem a bíróknak is. Taylor-nak nem sok köze van ma a meccshez,de pár éve már,hogy szokom,mi megy a PL-ben...

No one can stop Death!

Solidus
go gunners!!

.:SOLIDUS:.

holnap hajnal 2:00-kor játszanak a Philadelphia ellen, melyet a sportklub közvetít
Pont egy rivális köszönti fel elsõként, szép gesztus<#eljen><#taps>
Isten éltesse Titi-t<#pias>
isten éltessen thierry henry-t!

utáltam, de csak azért, mert a legnagyobb riválisunknál játszott 😊 egyébként hatalmas játékos, respekt neki!

http://www.powerplaymanager.com/r57633

minimize
Jackson Martinez-t akarom ide, most,35millió fontért.
simán adnék érte ennyit.<#eljen>

No one can stop Death!

Solidus
Solidus
Mint ismert, Brendon Rodgers menedzser korábban azt mondta, Suárez egészen addig nem kerülhet vissza a csapathoz, ameddig bocsánatot nem kér mindenkitõl nyári viselkedésért. Suárez ennek tett eleget, miután visszatért az uruguayi válogatottól, így újra az elsõ csapattal edzhetett.
A támadót az Arsenal szerette volna megszerezni (miközben maga Suárez is kinyilvánította távozási szándékát), de a tulajdonos ragaszkodott hozzá, így az érintett kénytelen volt beletörõdni, hogy marad az Anfielden.
Az Angliában tízmeccses eltiltását töltõ Suárez játékára nagy szüksége lesz a Poolnak a hét végén rajtoló angol bajnokságban, így mindenki érdeke az volt a klubnál, hogy minél elõbb rendezõdjön a helyzet.

De akkor is, KEEP THE CHANGE YOU FILTHY ANIMAL!

Sabcsee
A bajnoki címre úgy sincs esélyünk a City és a Chelsea mellett, ezt Wenger is tudja, hiába a sok minõségi keretünk van szöveg. Ha július végén sikerült volna Higanyt és Gustavo-t elhozni, akkor talán igen(majd 1 hónap alatt összeszoktak volna a kerettel+ az Emirates kupán is), de ez megint csak a múlt...

Ha tényleg jön utolsó héten csatár meg VKP, nekik megint kell minimum egy hónap, hogy összeszokjanak a többiekkel és megint kiszállunk a bajnoki címért folyó harcból már Novemberben kb.

De akkor is, KEEP THE FAITH! GO GUNNERS!

kaka

minimize
az eredményét meg kereshetjük tovább,de nem kupaként.
már 3-4éve rá kellett volna jönniük arra,hogy csak tapasztgatják a foltokat,de nem erõsítenek a kereten jelentõs mértékben.sõt,eladtuk a húzóembereinket...unalmas a pénz-duma,fõleg,hogy most áll. van az is,unalmas a posztra megfelelõ embert-duma,mindenki talál,nevek ezerrel állandóan,látszata meg nem sok.
arról nem beszélve,hogy minden évben Wengeren=rajtunk röhög a focivilág-joggal,mondom ezt szurkolóként.hagyhatnák a demagóg dumát,25milliónál többet a Fõnök SOHA nem fog kifizetni senkiért.
elõbb keres egy "lesz majd olyan jó 3-4év múlva,és csak 8millióba kerül" tehetséget,mint lépjen érdemben.

No one can stop Death!

Sabcsee
azért egy 8-2 észhez térítette 2 éve.

kaka

a baj,hogy ha rosszul kezdjük a szezont akkor arra az lesz wenger álma, hogy tavaly elõtt is milyen rosszul kezdtük és akkor is sikerült a végére bl helyet elérni.... Mindent meg fog magyarázni
Sabcsee
óóó, hogy én hányszor fogadtam meg ezt idén...😊
Srácok, 28.-ig a kutya sem fog jönni szerintem, amíg nem biztosítjuk be azt a kurva BL-indulást, ez most már a napnál is világosabb. Egyetlen esélyünk egy esetleges hétvégi kínos vereség (titkon ennek drukkolok) és akkor talán észbe kapnak, h ez így nagyon karcsú lesz. 2 éve is ugyanez volt, amikor az Udinese ellen teljesítettük a Play-Offot, rögtön kinyílt a pénztárca.

Egyébként most így visszagondolva, teljesen átértékelõdött bennem a Higuain-sztori. Igen is érte kellett volna oda adni a 40-et. Hiába nem ér annyit, most legalább már lenne egy stabil, balhémentes, alázatos, hajtós gólvágónk, aki meghálálta volna a bizalmat. Ja és tuti, hogy lojálisabb is lenne, mint mondjuk a jó öreg Suarez, Wenger nagy álma.

kaka

Michut semmi pénzért nem adná el a Swansea, Michael Laudrup szerint ugyanis nem a „Championship leggazdagabb klubja” címre pályáznak.

Az Arsenal állítólag komolyan számol azzal, hogy amennyiben nem sikerül Luis Suárezt szerzõdtetni, Michut próbálják meg elhozni Walesbõl. Michael Laudrup úgy véli, rosszul gondolkodnak.

„Úgy hiszem, gazdaságilag nagyon jól áll a klub. Tudom, hogy mi lenne az igazgatóság és az elnök reakciója, ha Arsenal kései ajánlatot tenne érte: nemet mondanának” – fogalmazott a Hattyúk menedzsere.

„Még akkor sem engednék el, ha egy képtelen ajánlat futna be, ugyanis nem lenne elegendõ idõ ahhoz, hogy gondoskodjunk a megfelelõ utánpótlásról.”

„Lehet azt mondani, hogy rengeteg pénzt kapnánk érte, de miért akarnánk a Championship leggazdagabb csapata lenni? Megéri?”

„Beszéltem Michuval, amikor hosszabbított velünk, és kérdezte, mi a helyzet az én szerzõdésemmel. Azt mondtam, maradok, mire õ: én is.”

A spanyol támadóval hatalmas üzletet csinált a Swansea, a gólvágóért tavaly nyáron mindössze 2,3 millió eurót fizetett a Rayo Vallecanónak.
minimize
azt hiszem,most hagyom abba az idei átigazolások(hiányának)figyelgetését.
lehet jönni nevekkel,felesleges,aki meg maradt,nem igazán engedik már el.
Michu-ról Laudrup: "We would not have time to find a replacement near enough to the same standard."
ez is kapufa lehet...Dzeko-t tegnap egyértelmûen kilõtte Pellegrini,úgyhogy jöhet a D-E terv,van még franciában egypár tehetséges 18éves a másodosztályban.
Arteta: torn quadricep.

No one can stop Death!

arsnl
Luiz Gustavo -> Wolfsburg. ebbõl tényleg Flamini lesz

Solidus
nah a saga folytatódik...

amúgy 20 misi körül már lehetne normális emberkéket venni,70-bõl kijönne 3 is.sztem feleslegesen hajtják suarezt.jöhetett volna benteke,lambert,barry,willian stb...

arsnl
Arteta 6 hét. még "jó" is lehet ez így muszáj igazolni vkpt. Villa ellen szenvedés lesz nélküle.

presztizsbõl... ok ezt megérteném ha nem lennénk rászorulva egy jó csatárra , jó játékosokra akkor ne adjuk meg és legyünk kcsgk a másik klubbal. Utálom a poolt és suarezt is egyébként, viszont õ nagyon kellene nekünk.
Mindegy bízom benne,hogy az utolsó percben dobbantunk valamit, de nem egy 12 éves srác lesz az év nagy igazolása
minimize
...mint pl. L.Gustavo-nál. 14 itt a plafon,Wolfsburg viheti,17ért.
de ez annyira tetszik: "We are active," Wenger told Arsenal Player. "We are in a situation like Manchester United, like Chelsea, where everybody expects signings and at the moment not a lot has happened.
There are 18 days to go, so that is a long time in the transfer market and we will be active.
I cannot certify what the number , but we will be active until the end, that is for sure."

No one can stop Death!

Solidus
vagy csak skótok,ami valószínûbb... 😞

Solidus
szerintem presztizsbõl nem adnak annyit.példa erre a 40 misis kivásárlási ár,erre adtak 40 000 001-et.. 😄

nem úgy volt,hogy a pool 50et akar kapni érte ? mert akkor így rohadtul nem értem miért nem lehet megadni azt az 50et. mennyit számít most azaz 1 milla ?
Solidus
errõl írtam már 2 hete... 😞 nincs igazolás,csak elmentek oldalon.így nem megyünk emmire,értem én hogy erõs a keret,de ha egy kulcsember kiesik,már baszhatjuk is a szezonrajtot...

arsnl
szombati meccs elõtt sérültek: Nacho, Vermaelen, Diaby, Ryo.
kétséges a játéka: Ramsey (sztem csak válogatott miatt "sérült" le), Sagna, Arteta, Theo(elvileg edzésen volt vmi, bár tegnap elég sokat játszott ahhoz képest), Cazorla(ecuadori kiruccanás miatt lehet nem lesz teljesen kész).
jól nézünk ki. siralmas és nevetséges ez. utóbbi évek legjobb átigazolási idõszaka lehetett volna: 1kulcsjátékos se akar elmenni, kurva sok pénzünk van, hulladék ellett adva ezáltal fizetési keret is fasza. erre itt tartunk, hogy 1.bajnokin valszeg tinédzserek ülnek kispadon esetleg kezdõben. persze még igazolhatunk minõségi embert, de ahelyett h gyorsan lerendeztük volna és már bevethetõ lenne majd októberre talán össze ismerkedik csapattársaival...

Solidus
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság hétvégi rajtjára készülõ Tottenham Hotspur hivatalos honlapján jelentette be, hogy szerzõdtette a Toulouse francia válogatott középpályását, Étienne Capouét. A 25 esztendõs játékos megközelítõleg 10.5 millió euróért (9 millió fontért) váltott klubot, arról azonban nincs információ, hogy mennyi idõre kötelezte el magát a Spurshöz.

ez nagyon jó,a csirkék izmosodnak,mi meg még mindig tétlenek vagyunk a piacon.nem lesz ez így jó,nagyon nem.

arsnl
Michunak mondjuk én még örülnék is. bár vmi igazi világklasszis kéne

Suarezhez friss info BBC-rõl: Liverpool striker has not told club he wants to stay. 😄DD óránként változik a helyzet.
mind1 én már csak azt fogom elhinni ha vki .comon pózol mezzel együtt. szept 3.ig még van idõ (csak kár, hogy bajnokság már hétvégén kezd)....

minimize
közben olvasom(remélem csak vicc,ne legyünk még nevetségesebbek),megy még egy(anno kívánt) összegrõl ajánlat-50millió,Suarez-,aztán Michu, meg Dzeko.izgi ez a kapkodás.

No one can stop Death!

Solidus
minimize
"Right now, because of all the affection of the people, I will be staying."
<#taps>remek,ha jövõre lép(nem mintha nem lenne mind1 arra már...),akkor se ide.
remélem akad b-c terv,vagy elégséges a támadó szekció szerintük??!

No one can stop Death!

Solidus
Martin Charquero elismert uruguayi sportújságíró a Twitterre kiírta, hogy „Luis Suárez nem hagyja el Liverpoolt", az Observadorban pedig idézi az Arsenal által csábított csatárt.

„A Liverpool szurkolóinak szeretete miatt döntöttem úgy, hogy maradok" – mondta Suárez, aki az átigazolási huzavonában már Brendan Rodgers menedzserrel is összeveszett, és egyedül kellett edzenie a Poolnál.
Rodgers azt mondta, egészen addig nem kerülhet vissza a csapathoz, ameddig bocsánatot nem kér mindenkitõl. Suárez errõl nem beszélt, az angol bajnokság viszont a hét végén rajtol (a Liverpool a Stoke Cityvel kezd), és a csapatnak jót tenne, ha rendezõdne a helyzet a klubon belül.

Solidus
hát ezen beszakadtam... 😄 premier league elõzetes...

Eto’o mondjuk, nem jönne rosszul az Arsenalnak sem, akik legalább azt elérték Suárez csábítgatásával, hogy összezavarják a fejeket a Mersey partján, így akkor sem kell számolni a Vörösökkel a negyedik helyért folyó küzdelemben, ha valami elképesztõ módon kezdene el adni nekik a gép – a Spursnél pedig ugyanezt a melót elvégezte a Real Madrid, így Wenger dörzsölheti a kezét, és dagobertbácsizhat abban a tengernyi pénzben, amennyit állítólag folyósítottak neki erre a nyárra, csak elfelejtett belõle kapust, középsõ védõt, középsõ középpályást és középcsatárt venni. Ja bocs, középcsatárt vett (Sanogo). És még ott van Bendtner is. (Ha nagyon köcsögök akarunk lenni, egyébként azt is megkérdõjelezhetjük, hogy tényleg rendelkezésre állt-e ez az összeg, de hát annál, mint csak úgy belekommunikálni egy ilyet a világba csak az cikibb, ha tényleg megvan a pénz de nem költik el – és nem azért, mert teljes és hibátlan a keret, hanem mert a fasz tudja miért.)

minimize
szerintem a héten maximum 1érkezõ lesz,ha addig lezajlik Gustavo ügye.
Suarez meg (Bale helyett)A Real-é lehet. puff.

No one can stop Death!

arsnl
jelenlegi kerettel akkor lehetne ennyi, ha egész szezonban senki se sérülne le/ fáradna el/ nem lenne eltiltott. de ez nem kvöetkezik be, szóval min 3ember kell még: jobbhátvéd/középhátvéd (attól függ Sagna bemegy-e középre), vkp, csatár

minimize
ESPN esélylatolgatás a bajnoki címre:
ManU:29%,Arsenal:21%
Chelsea:20%,ManCity:16%,Csirkék:6%(<#felkialtas>),Pool:6%.

No one can stop Death!