Arsenal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

arsnl
ezaz Emirates kupa jó nagy önszopatás nekünk.
nem nyerjük meg akkor röhögnek, h saját kupánkat se tudjuk, ha meg igen akkor kinevetnek, h 8év után csak egy ilyenre futja..😄D

Gervinho -> Roma
Chamakh -> C. Palace
hulladékokat szépen elintéztük idén, csak a dán csodacsatár maradt rajtunk.

Solidus
pont egy ilyen kaliberû befejezõ csatár kéne mint drogba,de ha skótkodnak,márpedig azt fognak(pedig pénz az van),nem jön ide senki,meg amúgy is ki akarna egy örökös küzdjünk a 4ik helyért csapathoz szerzõdni?

.:SOLIDUS:.

minimize
ja, és a legjobb: "benne voltunk a 4ben".<#nevetes2><#taps>ezen szakadok.

No one can stop Death!

kíváncsi leszek mire leszünk képesek a Cityvel szemben. Sok jóra nem számítok
minimize
állati flém lenne belõle,de mekkora vicc, hogy a SAJÁT kupánkat se nyertük meg???!<#taps><#pias><#bohoc>

No one can stop Death!

minimize
az elmúlt két napban világosan kiderült,nem 160cm magas,ellenben futballozni képes csapattal szemben ennyit tudunk. erõs a keret,kérdés,mihez?

No one can stop Death!

elmennek ezek a fenébe, szép volt fiúk <#levele>
megérdemeljük, a galata nyerni akart mi meg csak passzolgattunk (azt is rosszul). Kezünkben a sorsunk, csupán meg kellett volna tartani az 1 gólos elõnyt, esetleg GÓLT lõni és nem csak játszogatni, leszarni a meccset...
ilyenkor ébredünk fel. remélem nem lesz késõ és sikerül legalább a gyõztes gólt beverni
nagyon enm akarunk gólt lõni, vicc amit az elmúlt fél órában mûveltünk . végén még 1-1 lesz aztán nem nyerjük meg ezt sem.
minimize
látom Gervinho meg orvosin van az AS Roma-nál.remek.

No one can stop Death!

Jah, mellé ment volna ha nincs ott sagna...
Mondjuk ettõl még zseniális mozdulat.

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

Steve Downie
Giroud

The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.

ismét kezünkben a sorsunk, ha nyerünk akkor miénk a kupa !
arsnl
állítólag Matthias Ginter miénk lesz 6,1m fontért. 19éves középhátvéd aki tud középpályán is játszani. Freiburgból.

arsnl
>Hilaro
>1.számu kapus
csak 1et választhatsz

Steve Downie
<#eljen><#nevetes1>

minimize
ezen mi is nevetünk,szal' Üdv testvér!
majd HA Ushmanov megveszi az amcsit kilóra,mi is addig cserélgetünk menedzsereket,amíg nem nyer végre valamelyik kupát a csapattal.term. addig megforgatunk(néhol feleslegesen...)több száz millió fontot is.

No one can stop Death!

Ha nem is elsõ számú, de tuti beférne valamelyik csapatba. Csupán furcsának találom, hogy valaki a padot válassza ahelyett,hogy olyan csapatba menjen ahol játéklehetõséget kaphatna.
Wenger nyilatkozatain én is csak nevetek 😊 Vagyis inkább néha kínomban mosolygok rajta... 😞
minimize
azt sem tudom, ki az a pali...
más: Rodgers szerint most éppen Bale-el van egy árban Suarez(100m),mert ha a maki ér annyit, az uruguay-i is.
a kérdés persze az, h Londonban mit szívnak....<#taps>

No one can stop Death!

contraste
Lehet, hogy viccesnek találod, de nálatok bõven elsõ számû kapus lenne, ez a különbség.

Én meg tudod min nevettem ma reggel? Wenger: Arsenal can win title.

ain't got no history

picit off...
hilario hosszabbított

igen , õ megelégszik azzal,hogy kapja a fizut a nagy semmiért 😄DD
Steve Downie

0-1 után kihagyta, aztán büntetettek is egy góllal...
holnap nyerni kéne, a napolinak meg ikszelnie
szomferi
2-2, de ahogy látom, Poldi kihagyott egy büntetõt is az 1. félidõben

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

1:2 lett a vége? 70 percig tudtam nézni utána mennem kellett, így nem láttam a végét. Giroud gólja nagy mák volt, sagna már most megérte.:-)

minimize
"Liverpool expect to receive a formal offer from Madrid next week, and have already started planning for life without the striker Suarez by offering £15m for Atletico Madrid’s Diego Costa."

No one can stop Death!

minimize
ROSI,Kos,meg Sagna a behozatala után. a többi 20percet focizott,nem többet.holnap sokkal több kell a Galata ellen.meg persze új igazolások.

No one can stop Death!

grebber
Ja mert elõzõ szezondba is olyan hüdekurva simán lett meg a 4. hely mi?

Next PC upgrade: 2022

haggyad már ez a fszi nem százas 😄DDD ja igen még lóg 5 kilóval a tavaly elõtti fogadásunkért 😄DD (15. hely körül voltunk, én mondtam,hogy az elsõ 4be ott leszünk, õ azt mondta,hogy nem. én nyertem XD)

közben jön az idei kiszemeltünk, higuain... ha még gólt is lõ bakker :S
arsnl
megint? elmúlt 16 évben sose küzdtünk 5-10helyért

grebber
Jó a csapat megint csak 5-10 hely között fog küzdeni a NÉV becsületéért!<#levele>

Next PC upgrade: 2022

minimize
a "hakni-tour" ennyire volt elég. a keret jó, egy 6.-7.helyre,ha nem jön senki. lassan,a játékot elnézve minden posztra kellene egy normális ember...

No one can stop Death!

arsnl
1 dolog eddig leszürhetõ, Arteta nélkül nincs középpályás védekezés gyakorlatilag.. ide kell még ember

ez vicc baszki, egy picit komoolyabb ellenfelet kapunk és ennyire telik ? :S
hajrá, azért jó lenne fordítani
minimize
durva,de bízom egy gyenge szereplésben az Emirates Cup-on,(eddig alakul is, 11perc után Arsenal 0 Napoli 1...)és a nagy "ébredésen" a vezetõségben.

No one can stop Death!

Solidus
arsnl
hátha Costat leigazolják akkor sztem 100% h Suarez lelép. és mivel Real több mint 100m-t fog adni Bale-ért (hahahahaha) így csak mi maradunk. reménykedjünk

Solidus
nah,bernard gyerek sen jön...

diego costa-ért máshol 25 millás ajánlatot írnak.ez a kivásárlási ár,de biztosan megveszik.mi pedig nem igazolunk senkit,és pont... elég erõs a keret így is,a mester szerint...

minimize
talán(!!!)elkezdtek a Pool-nál Suarez utódlásán ügyködni,21milliós ajánlatot küldtek az Atl.Madrid-nak,Diego Costa ügyében. ez a minimál ár,szal' feleslegesen szájalnak velünk,õk sem jobbak semmivel.
tudom, Suarez >Costa, de akkor is mókás,nna...

No one can stop Death!

ha lesz sérült, ha nem akkor indokolatlan lesz igazolni 😄
arsnl
ugyan majd utolsó órákban jönnek a Park-szerû igazolások. nyugi

minimize
nem tudom,a hétfõi hírek után van-e esély Suarez megszerzésére,a Pool az uruguay-i támadóért 55millió fontot szeretne kapni,mondván,Cavani is ennyiért ment el a PSG-hez.
közben a Kékek 40millió fonttal készülnek menni Rooney-ért.
fogy az idõ,és a türelem is...

No one can stop Death!

minimize
Hétfõ esti hírek szerint Arséne Wenger elhatározta, hogy nem fogja tovább emelni az árat Luis Surezért, aki már hetek óta az Arsenal elsõ számú kiszemeltje. Wenger pedig bízik benne, hogy Suarez ügynökei kicsikarhatják a váltást a Liverpoolnál, mivel az egész dolog lényege a 40 millió fontos záradék a szerzõdésében. Suarez ügynökei meg vannak gyõzõdve arról, hogy ez a 40 millió font egy kivásárlási záradék, mivel a csapat nem jutott be a Bajnokok Ligájába. A Liverpool pedig ragaszkodik ahhoz, hogy ekkor tárgyalhat más csapatokkal. Ez a vita könnyen a Premier League bizottsága elé kerülhet, ha továbbra sem lesz megegyezés.
ja,jó úton jár az Öreg.vagy elviszik addig kp.-ben,vagy októberre talán ki is derül az ügyvédei révén,miért maradunk le róla, pedig "nagyon akartuk". úgyis eltiltott addig.

No one can stop Death!

Solidus
„A Manchester Unitednek ott van Wayne Rooney, a Manchester Citynek Sergio Agüero, de az Arsenalnál nincs egy olyan vezéregyéniség, akivel címeket lehetne nyerni. Vannak persze jó játékosaik, de mióta Thierry Henry távozott, csak szenvednek” – mondta Forlán csapata legutóbbi sajtótájékoztatóján.
Ahogy arról korábban beszámoltunk, sajtóhírek szerint az Arsenal már tett egy 40 millió fontos ajánlatot az uruguayi csatárért, azonban azt a liverpooliak nem fogadták el.
„Egyedül Luis tudja, mit szeretne, de az biztos, hogy az Arsenal számára hatalmas eredmény lenne a leigazolása. Ha szerzõdtetik Suárezt a londoniak, komoly esélyük lehet a bajnoki cím megszerzésére is” – tette hozzá Forlán.

minimize
én meg lassan mindenkin meglepõdöm,aki ide jön.vagy 18éves tini,hogy befusson,vagy valami ingyen-olcsón csávó,de nem ász playa.
tudják,itt kevéske az ambíció(BL úgyis meglesz,évrõl-évre,de egyre inkább csak talán...),kupák? esély nem sok,de természetesen ez ott="versenyben vagyunk bármelyik kupáért"-ja, egy darabig...<#fejvakaras>

No one can stop Death!

én pl. Cazorlán meg is lepõdtem,hogy képes volt hozzánk jönni....
Az éremnek két oldala van. Egyrészt minden évben élcsapat vagyunk holott egyre gyengébb a csapat. Mások szanaszét vásárolják magukat mégsem tudnak összerakni topcsapatot. Szerintem is gyenge a mostani játékosállomány, de az is igaz, hogy sosem a sztárok jöttek hozzánk, hanem itt lettek azok. Kéne ide pár fiatal akikben ég a tûz és wenger azaz edzõ aki össze tudná rakni bajnokesélyessé a csapatot.
Viszont tény én sem látom optimistán a jövõ évi szereplést.

bakkerman
az mondjuk érdekes hogy még egy Norwichnak is van 28 milliója játékosvásárlásra 😮

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!