31698
-
#28655 Nyilván ne kezdjen Walcott, nem az első félidővel van a bajom. De miután a Napoli elkezdett a fordulást követően rohamozni, akkor az egyre fáradó Giroud-t lehozom és becserélem Theo-telőre, aki keresztbe-hosszába végigsprinteli a pályát...azt adogatni neki felfele, hogy fussál kiskutyám...
Arteta meg...szeretem imádom...de olyan balfasz tud sokszor lenni... -
#28654 Basszameg tényleg, most nézem, hogy szombaton játszunk 13:45-kor(!!). Ráadásul tegnap a B csapattal verték el a Bayern-t, úgyhogy necces lesz... -
#28653 Nem értem ezt a nagy lincshangulatot. Ha Ramsey-t meg Walcott-ot kezdeti, akkor meg már az elején beszopunk 2 gólt...Az első félidőben szerintem nagyon okosan játszottunk, esélytelen volt a Nápoly, csak hát a végére kijött, hogy Arteta a NAGY MECCSEKEN BALFASZ, kiöregedett, nem az ő szintje.
Valószínűleg idén is korán kizúgunk a BL-ből, de legalább lehet majd koncentrálni a bajnokságra.
Szombaton szerintem a szezon egyik legfontosabb meccse jön, minden erőre szükség lesz!!!! -
#28652 Cityt megütjük, csak kár, hogy miénk a legkorábbi meccs, egy idegenbeli, szerdai BL után -,- -
#28651 kíváncsian váróm grebber véleményét -
#28650 mondjuk szezon elején aláírtam volna, h ienkor 5ponttal megyünk és BL halálcsoportjában is csak gólkülönbséggel csúsztunk le 1.helyről.. -
pilboy #28649 ebből a chelseat és a mu-t ki lehet húzni, ha jól tudom, mivel a nyolcaddöntőben nem kaphatják egymást az azonos országbeliek -
#28648 áá,ez egy jó ébresztő,lehet klasszisokat is venni mostantól,vékony a keret... giroud megint nulla volt,kérek már egy suarez szintű csatárt.még egy bekapott gól és búcsúzhattunk volna.. intő jel. -
#28647 ilyen mentalitással mást nem is várhattunk. -
#28646 Nagyon mérges vagyok. Elajándékoztuk az első helyet. Utálom az eredményre ráülős játékot. Most meg rághatják a körmüket, hogy melyik bitang erős csapatot kapják vajon. Walcott is mi a picsáért nem játszik megint? Értem én, hogy Giroud magas és jól fejel, de amikor egyértelműen kontrára játszunk és ott volt a végén Giroud indítása is...lomha...Walcott 5 méteren vert volna 20-at a védőre. Ennyire nem kihasználni a gyorsaságát...
Everton ellen odaadtunk 2 pontot ajándékba...most egy csoport elsőséget ajándékba...hétvégén meg úgy elverik őket az Etihadban, mint buzi a faszát.
Régen voltam ennyire kurva mérges a csapatra. -
#28645 de még megvan a 2. hely, ami nagy szopás... lehet választani ellenfelet:
United - Real Madrid - PSG - Bayern - Chelsea - Atletico Madrid - Barca -
Balázs 17 #28644 hogy lehet így elbaszni valamit... most aztán első körben ki is esünk -
#28643 Se Everton Se Napoli, mi lesz itt a City ellen akik verték a Bayernt:S -
#28642 és nem igazán fényes eddig nekünk... ejejj... a dortmund meg vezet -
Matyko92 #28641 Zártkapus meccs? Ennél még egy Mezőkövesd - MTK libakupameccsen is többen vannak kinn -
#28640 napoli-arsenal stream -
syberia2 #28639 Szczesny, Jenkinson, Mertesacker, Koscielny, Gibbs, Flamini, Arteta, Rosicky, Cazorla, Özil, Giroud
Mindent megnyerünk, bassza meg a BL. -
#28638 Előbb a gólkülönbség. -
#28637 ha a Dortmund nyer, Arsenal kikap, a gólkülönbség dönt a csoportelsőségről, vagy az egymás elleni? -
#28636 te nagyon biztos vagy magadban.... -
#28635 ma meglesz az X ? 7végén viszont tuti szopo:D -
#28634 Nem gyengén hangolnak ellenünk. -
#28633 a mai M.City-pad nagy része szerintem kezdeni fog-ellenünk. -
#28632 kétlem,hogy az Everton kiárusítana a nyáron,szerintem potensebb emberkéket hajtanak inkább. Jelavic is mehet. -
Dean Winchester #28631 13 :D -
#28630 Colemannel azért én személy szerint kárpótolva lennék a Sagnaért. Bőven. -
Chris Lowe #28629 Sagnát én is sajnálnám. Meg talán nem túl szerencsés ilyen szituációban alapembert cserélni. De persze wenger tudja. -
Matyko92 #28628 Sagnáért kár volna, Batshuayi meg jöhet! -
#28627 "A Premier League-t vezető Arsenalnál továbbra sem lehet tudni, hogy Bacary Sagna meghosszabbítja-e idény végén lejáró kontraktusát. A Sunday People úgy tudja, Arsene Wenger a francia védő távozása esetén sem esne kétségbe, és leigazolná az Everton alapemberét, Seamus Colemant.
A lap értesülése szerint a 25 éves szélső 10 millió fontért érkezhetne Londonba, rajta kívül pedig akár már januárban a Standard Liege gólfelelőse, Michy Batshuayi is átteheti székhelyét az Emiratesbe.
A belga bajnokság góllövőlistáját 12 találattal vezető 20 éves tehetségért ötmillió fontot kellene fizetnie Wengernek." -
#28626 nápolyi nemlesz gáz, sztem manchesterbe bukó :s -
Dean Winchester #28625 +1
a giroud kapufát rohadtul sajnálom, gólt érdemelt volna....
mind1, nápolyit kell enni , aztán hétvégén jó lenne meglepni a city-t és minimum egy döntetlent összehozni..
augusztusban felk. meccsen 3-1re vertük őket, remélem a bravúr most is összejön...
-
#28624 tavaly ilyenkor 12ont hátrányban 6.helyen álltunk. feljavultunk kicsit -
#28623 :ss -
#28622 hagyjuk már ezt. megléptünk 5pontra, hol a baj? egy erős Everton ellen nem jött össze minden, van iylen.
de vele csak az problémám, h mindig akkor ír a topikba - Arsenal "szurkoló" létére - mikor nem nyerünk. sose dicséri a csapatot meg semmi, nem is értem miért "szurkol" a csapatnak... -
#28621 igaza van -
#28620 jaja bajnokságba eddig ez volt legnehezebb meccs. szívós csapatot csinált Martinez. -
Chris Lowe #28619 Top4 oké, az sztem is megvan, de már elkapott a gépszíj, kell a pl győzelem! :-) -
#28618 azt mondom,kis szerencsével is- megnyugtató ez a pontelőny,egy nagyon jó Everton elleni mai 1pont tudatában azt hiszem,ez a csapat a top4-be kerülhet a végére.
a Napoli keményebb lesz. -
Chris Lowe #28617 Az istenit neki! Basszus giroud mekkora kapufát pakolt!
Ehh bosszantó...
Mondjuk ha reálisan nézzük ez abszolút döntetlen meccs volt.
Kár érte és sajnos messze még asmikor kijelenthetem, hogy elsőszámú esélyesek vagyunk a pl. -
#28616 hát ez pech volt, ha Giroud lövése befelé pattan ajjjj