Arsenal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem nyerjük meg akkor röhögnek, h saját kupánkat se tudjuk, ha meg igen akkor kinevetnek, h 8év után csak egy ilyenre futja..😄D
Gervinho -> Roma
Chamakh -> C. Palace
hulladékokat szépen elintéztük idén, csak a dán csodacsatár maradt rajtunk.
.:SOLIDUS:.
No one can stop Death!
No one can stop Death!
No one can stop Death!
megérdemeljük, a galata nyerni akart mi meg csak passzolgattunk (azt is rosszul). Kezünkben a sorsunk, csupán meg kellett volna tartani az 1 gólos elõnyt, esetleg GÓLT lõni és nem csak játszogatni, leszarni a meccset...
Mondjuk ettõl még zseniális mozdulat.
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.
majd HA Ushmanov megveszi az amcsit kilóra,mi is addig cserélgetünk menedzsereket,amíg nem nyer végre valamelyik kupát a csapattal.term. addig megforgatunk(néhol feleslegesen...)több száz millió fontot is.
No one can stop Death!
Wenger nyilatkozatain én is csak nevetek 😊 Vagyis inkább néha kínomban mosolygok rajta... 😞
más: Rodgers szerint most éppen Bale-el van egy árban Suarez(100m),mert ha a maki ér annyit, az uruguay-i is.
a kérdés persze az, h Londonban mit szívnak....<#taps>#taps>
No one can stop Death!
Én meg tudod min nevettem ma reggel? Wenger: Arsenal can win title.
ain't got no history
hilario hosszabbított
igen , õ megelégszik azzal,hogy kapja a fizut a nagy semmiért 😄DD
The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.
holnap nyerni kéne, a napolinak meg ikszelnie
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
No one can stop Death!
No one can stop Death!
közben jön az idei kiszemeltünk, higuain... ha még gólt is lõ bakker :S
Next PC upgrade: 2022
No one can stop Death!
hajrá, azért jó lenne fordítani
No one can stop Death!
diego costa-ért máshol 25 millás ajánlatot írnak.ez a kivásárlási ár,de biztosan megveszik.mi pedig nem igazolunk senkit,és pont... elég erõs a keret így is,a mester szerint...
tudom, Suarez >Costa, de akkor is mókás,nna...
No one can stop Death!
közben a Kékek 40millió fonttal készülnek menni Rooney-ért.
fogy az idõ,és a türelem is...
No one can stop Death!
ja,jó úton jár az Öreg.vagy elviszik addig kp.-ben,vagy októberre talán ki is derül az ügyvédei révén,miért maradunk le róla, pedig "nagyon akartuk". úgyis eltiltott addig.
No one can stop Death!
Ahogy arról korábban beszámoltunk, sajtóhírek szerint az Arsenal már tett egy 40 millió fontos ajánlatot az uruguayi csatárért, azonban azt a liverpooliak nem fogadták el.
„Egyedül Luis tudja, mit szeretne, de az biztos, hogy az Arsenal számára hatalmas eredmény lenne a leigazolása. Ha szerzõdtetik Suárezt a londoniak, komoly esélyük lehet a bajnoki cím megszerzésére is” – tette hozzá Forlán.
tudják,itt kevéske az ambíció(BL úgyis meglesz,évrõl-évre,de egyre inkább csak talán...),kupák? esély nem sok,de természetesen ez ott="versenyben vagyunk bármelyik kupáért"-ja, egy darabig...<#fejvakaras>#fejvakaras>
No one can stop Death!
Viszont tény én sem látom optimistán a jövõ évi szereplést.