31698
-
#28776 Giroud-n ment el a meccs, ezen nincs mit ragozni. Két ilyen meccslabdát elbaszni. Bírózni fölösleges, igaz, hogy a kiállítás elmaradt, de Mou akkor is kitalált volna valamit Wenger ellen...Ja, és VERMAELEN BAROMI JÓ VOLT, nekem nem hiányzott Koscielny.
Többen is írtátok, hogy kell csatár. Konkrétan ezen múlik a szezonunk. Tegyük le az Atletico-nak azt a kurva 32 milliót Costa-ért, aztán szevasz...
-
#28775 José amúgy ehhez jól ért. Mármint ahhoz, hogy hogyan ölje meg a focit. Láthatóan nem akart minden áron nyerni, elsődleges célja az volt, hogy minél jobban kinyírja a játékunkat. És ez sikerült. Az Arsenal meg megint telegatyával ment ki egy rangadóra. Borzasztó mennyi hibával játszottak, nem értették meg egymást megint, az egész középpályát le kellett volna cserélni. Ja és cserék. Nem akarok csúnyát mondani Wengerre, mert imádom és nem akarok okos se lenni, mert biztos jobban ért hozzá. De gyengén játszott Theo, Rosicky, Ramsey (utóbbi borzasztó formában volt ma) és nem cseréééél???? Nem érezte, hogy egy Cazorla dobott volna a játék lendületén? Érthetetlen. Tény, hogy nem érdemeltünk győzelmet, a Chelsea meg pláne nem, csak idegesítő, hogy ismét egy nyerhető meccset ejtettünk ki a kezünkből, mint az Everton ellen.
Az meg uncsi, hogy nem baj majd a West Ham ellen. Egyszer legyen már az, hogy egy ManU vagy Chelsea ellen is örül a szánk. Abban meg nem vagyok biztos, hogy Suarez nem lepi meg a City-t... -
Dean Winchester #28774 minden csoda három napig tart és ez most se lesz másként... csütörtökön verjük a wh-t. a city-poolon megy úgyse lesz pool győzelem és visszamegyünk az első helyre.
de volt aki azt gondolta,hogy úgy nyerünk bajnokságot,hogy végig az élen leszünk ? :D
-
#28773 innen nekem nagyon úgy tűnt pedig... simán kihúzta a lábát látszatra, bár már hótmindegy... majd a West Ham ellen kell nyerni 26-án (de kurva sűrű egy hét :D) -
Dean Winchester #28772 a végén azért zsirud lábában ott volt a gól, ezért kell egy klasszis csatár. ami két helyzetet kihagyott azt más beverte volna ...
Kellemes Ünnepeket mindenkinek ;)
-
#28771 ezt én se értem. wenger továbbra se tud mit kezdeni mourinhoval -
#28770 legalább szorosabbá tettük bajnokságot. első 5 csapat 2ponton belül. -
Chris Lowe #28769 A végén felpörögtünk, de ez így megint kevés volt.
Vége alapján megnyerhettük volna, de összeségében ez volt az igazságos eredmény.
Kellemes karácsonyt a fórumtársaknak! -
Ferrari23 #28768 Ekkora szar meccset, mint ez a nagy angol rangadó :D:D Szétröhögöm magam :D -
#28767 Amugy wenger bacsi miert nem cserel??? -
#28766 Gyenge? Enyhén fogalmaztál... -
#28765 Micsoda egy béna fasz ez a Giroud.... hihetetlen miket hagy ki -
Chris Lowe #28764 Durvul a meccs...
Egyelőre nem fognám a bíróra, nem érdemlünk győzelmet eddig.
Giroud megint kihagyta. Gyenge játékos. -
#28763 nem csoda h 7%os(!!) nyerési mutatónk van Deannel.. -
Chris Lowe #28762 Arteta második karácsonyi ajándéka... -
Chris Lowe #28761 Jaja egyelőre....megszokás...olyan ez mint a pizsama amit 13 évesen tudtam meg, hogy pizsama és nem pizsoma. Ettől függetlenül mai napig pizsomázom pedig már negyven vagyok.:-D
-
Chris Lowe #28760 Az bazze sima kiállítás, konkrétan szerencséje volt artetának.
11-es is egyértelmű volt, persze nem volt durva, de ott volt a lába.
Lampard durrantott, meleg volt és az utána következő egy perc tényleg ránk számoltak.
Döntetlenszagú. -
#28759 Az nem volt büntető. Angol streamen nézem és a két kommentátor álláspontján vagyok: hozzáért Walcott lábához és ahogy Walcott ezt megérezte eldobta magát. SZVSZ jól tette Dean, hogy nem fújta be. Viszont ezt megelőzően Özil miért nem tette kapura? Kicsi volt a hely, álltak előtte emberek, de visszajátszás alapján annyi hely volt ott, hogy Özil egy kis kiflivel kapura tegye. Távolról vállalhatnának többet, mert ha megint a gólvonalig akarják kipasszolgatni, akkor kurva nehéz dolguk lesz. -
Dean Winchester #28758 büntető volt de előte a kapufánál meg szerencsénk volt....
szóval a büntetőre nem kell fogni semmit :D
Nem kéne bealudni, meg kéne támadni picit erősebben ezt a chelseat, verhetőek....
-
#28757 *egyelőre
az meg tiszta büntető volt, Willian szépen kirántotta azt a bal lábat...
-
#28756 kurvaanyád mike dean. 10mpen belül 2 óriási hiba. jóhogy nem tört el Arteta lába. -
Chris Lowe #28754 Amúgy nehéz lesz feltörni a kék védelmet, eddig nagyon stabil, középpálya egyenlőre övék, nehéz lesz, de ezt vártuk. -
Chris Lowe #28753 Baszki te tényleg rohadt unalmas vagy! -
#28752 Cselzitől majd kapsz egy 6-os a puttonyba! -
Chris Lowe #28751 Na hajrá! Özil, Ramsey és a többiek! Várom a karácsonyi ajándékot! :-) -
#28750 Húzzátok be :) -
Dean Winchester #28749 remélem bebukod mint állat :D
én 3k-t raktam az arsenalra, így ugye jogosult vagyok egy 3k-s kockázatmentes fogadsára majd élőbe..
egyébként gondolkoztam a hendis győzelmen is , de végül "csak" a sima maradt.
haverom hendis arzit rakott 2 fonttal :D -
#28748 Én ma egész nap fennhangon énekeltem a különböző szurkolói dalokat. Remélem nem csak a vesztemet éreztem. -
Chris Lowe #28747 Köszi!
Sör bekészítve, popcorn mikróban, arsenal sál a nyakamban, jöhet a meccs! :-D -
#28746 21.00 Arsenal-Chelsea
tv: Digisport1 hu
streamek: -
#28745 Én már megtettem a magamét 2.95-ért adták a Cselzit.Könnyű pénz! -
Dean Winchester #28744 ráadásul azért egy jó sotonnak ver két gólt :DDD -
Balázs 17 #28743 kirúgták AVB-t és Adebayor egyből játszik... komoly:D -
Dean Winchester #28742 mourinho_ozil_megallithatatlan-80572
a holnapi nap egy döntővel ér fel, ha nyerünk akkor maradunk az élen és továbbra is versenybe leszünk a bajnoki címért. ha kikapunk lecsúszunk a negyedik helyre amit nem szívesen néznék....
holnap oda kell tenni magunkat és úgy harcolni mintha ezen múlna mnden. A győzelmen kívül nem tudok elképzelni más eredményt.
a chelsea sincs a legjobb formájában szerintem de pont ez a gond az lyen rangadókon, hogy az aktuális forma nem számít semmit sem.
-
Chris Lowe #28741 Azt azért ne felejsd el, hogy felépített egy stadiont. Persze ettől függetlenül abban igazat adok, hogyha valaki sztár lesz az arsenalban azt el is adjuk és amíg ez a tendencia folytatódik addig nem lehet bajnokcsapatról beszélni. Wenger szvsz rohadt jól végzi a munkáját, közepes tehetségű játékosokkal is élcsapatot csinál a világ legerősebb basjnoksàgában. Egy real, barca, city állománnyal folyamatosan bl,pl bajnokságot nyerne.
Amiben igazad van az az, hogy most is fosik az összes arsenalos nehogy eladja ramsey-t év végén a klub....mert ha így játszik még vagy 2hónapot mint eddig akkor sajnos nagy az esély rá...aztán wengerre marad a piszkos munka, hogy a sajtónask megmagyarázza, hogy ő csak egy a csapatból... -
#28740 értem.
-
#28739 El kéne küldeni a pénzéhes mocskot vagyis a tulajt.
Wenger talán maradhatna ,mert tuti biztos köze nincs semmihez hanem a suttyó tulaj a háttérben nyomorék.
Aztán ha a paraszt távozna lehetne fociról beszélni ahol a kupák sikerek előtérbe kerülnek (mint általában a normális klubboknál)
De felőlem Wengert is elküldhetnék nekem mindegy csak legalább egy kurva szaros ligakupát mutassunk már fel mert az én pofám ég. -
Dean Winchester #28738 szerinted kit kéne igazolni vagy mi kéne ahhoz ,hogy tőled pozitív hozzászólást olvassunk?
-
#28737 grebber csak egy unalmas troll, de most kicsit igazat kell adnom neki. Egyértelműen felsültünk az utóbbi 3 meccsen(Everton-Napoli,City). Amíg ilyen felemásan teljesítünk a rangadókon nem tudom, mit akarunk.
Óriási csalódás volt az Everton ellen, ha ott nyerünk most nem kéne úgy fosni a hétfői meccstől.
Az remélem meg van mindenkinek, hogy Wenger még soha az életben nem verte meg Mou-t. Ezért is örülnék, ha valahogy eltudnánk kapni a Chelsea-t, akkora elégtétel lenne Wenger-nek... -
#28736 Szurkoló vagyok aki tisztában van azzal hol a helye csapatnak!