31698
-
#28816 top 13 csapat ellen: 8 meccs 3 gól(azért nem 13meccs, mert pool is közte van + eltiltás idény elején);
alsó 7 ellen: 7 meccs 16 gól; -
Balázs 17 #28815 megfigyeltétek, hogy Suarez a nagy meccseken nem villog? addig jó :) -
Chris Lowe #28814 Persze tisztában vagyok honnan indultunk, ahhoz képest félidőben vezetjük a pl-t. Csak amikor meccs közben a bénázást látom akkor kiakadok. Giroud első félidőben csak szenvedett, rugdosott(és valszeg meg is sérült a hülyeségében). Másodikban egyszer volt jó helyen azzal nyertünk, de amúgy nulla a teljesítménye. Megnéznék egy eredményes/rossz passz, rugás kimutatást tőle...sztem nagyon gyenge.
Gól után meg kritikán aluli a taktikánk.
Az igaz, hogy a sok eredménytelen év után már mindegy nektek csak bajnokok legyünk. Ezt az érvelést elfogadom
Buék nektek is, jövőre veletek ugyanitt! -
#28813 "Kurva ritkán van szép játék" -ez dettó mosoly, az a baj,hogy nem az első perctől,hanem általában a második félidőben van normális játék. de hogy "kurva ritkán"?
mindegy, Kellemeset,Boldogot mindenkinek, további kellemes szurkolást-szapulást a "szeretett Klubunk" iránt. -
#28812 a "meccsenként 10-15percet" megmosolygom, de hagyjuk. tartom,nem kell a szép játék,ha kis szerencsével,ajándékként,tök mind1,de megvan a 3pont.
NEM akarok 3. lenni májusban,mert ha nyerhető (esetleg...)a PL (néhol)ilyen játékkal, akkor is végre bajnokok lennénk.
védekező foci vezetésnél???! az ellenfelek 80percen keresztül védekeznek ellenünk, foci helyett, miről beszélünk??!
megvan a 3pont, és vezetjük a tabellát év végén. CSAK így tovább.
-
Dean Winchester #28811 az utolsó soroddal sokan így vannak, vagy voltak de most már ott tartunk,hogy leszarom csak nyerjünk már valami serleget :DD
kapusunk megint majdnem elbaszta, utálom mikor flegmáskodunk aztán egyszer csak kapunk belőle egy potyát.
a gól után meg mi a tökömért kell megijedni???? miért nem lehet úgy játszani mint előtte? az utolsó 10-15 perc nálam 90perccel ért fel...
a végén volt egy pillanat amikor bendtner elöl volt , jenki meg bedobhatta vlna a labdát helyette nézelődött.....
mind1, 3 pont megvan, őszi bajnokok vagyunk ! 2-án cardiff ellen egy kis frissítő mecs amit kötelező hozni akár több góllal is.... -
Chris Lowe #28810 Kicsit furán értelmezed a dolgokat...
"mind1,nem kell mindig a szép játék"
Kurva ritkán van szép játék, általában meccsenként 10-15 perc.
Ha meg gólt rúgunk akkor jön a védekezőfoci ami tipikusan azt jelzi, hogy még wenger sem bízik a csapatban.
Nem tudom, sztem inkább legyünk harmadikok a bajnokságban, de olyan focival ami után úgy állok fel a kanapéról, hogy baszki de kár, hogy vége a meccsnek. -
#28809 ja, és ismét 8pont előny pl. a mu előtt. -
#28808 mind1,nem kell mindig a szép játék,elég a 3pont.láttuk elégszer,ez másoknak bajnoki címeket jelentett,ergo nem elég, de megvan a 3pötty.
TOP OF THE LEAGUE. -
Balázs 17 #28807 ez a bíró valami borzalom
simán 2-2 kiállítás mind2 oldalon... -
Chris Lowe #28806 Miért kell megint beállni védekezni a gól után??? Csont magunkra húzzuk a castle-t! -
Chris Lowe #28805 Ja és most pont jól helyezkedett....na ezért nem lottózom. :-) -
Chris Lowe #28804 Góóól!
Baszki pont zsirú! Mondjuk emeltünk az 50 perc környékén a színvonalon.:-) -
Chris Lowe #28803 Baromira érezni özil hiányát, ramsey nélkül meg ki fog itt gólt lőni? Casorla, rosicky talán de az is határeset.
Baszki örülhetünk a döntetlennek... -
Balázs 17 #28802 Zsirunak és a csapatnak is jót tenne szerintem, ha pár meccsig nem játszana... csak erre kicsi az esély, mert Wenger egy 'csög:D -
Chris Lowe #28801 Ötlettelen vacak játék...Giroud-t le kéne hozni, csak foglalja a helyet a pályán. Rosszul helyezkedik, sok a hiba ha nála a labda, nem értem wengert...csak azért mert francia?
-
#28800 azt nem tudom,de most Murinnyó a Pool seggét nyalja a holnapi "rangadójuk" előtt. Zsozé...meccs után meg minden kínja lesz.... -
Balázs 17 #28799 nem tudja valaki mi volt tegnap, az a brazíl fiatalokról szóló bejátszás arsenal meccs szünetében vagy előtte volt nem tudom már?? -
#28798 Aaron Ramsey lesérült. Tegnap láthatóan combfájdalmai miatt cserélték le és úgy tűnik, hogy komolyabb a sérülés. Előreláthatólag kb. 3 hétig harcképtelen lesz. És egyébként tegnap ünnepelte 23. születésnapját. -
#28797 Na úgy néz ki mindig a kiesők ellen kéne játszani akkor lenne is győzelem! -
#28796 Castle' nem olyan "bonyolult",kérdés, mi lesz a mentalitással?!
ha a mai,második félidős játékkal lesz meg a 3pont,azt sem bánom.!! -
Dean Winchester #28795 everton másikd vereségét is elszenvedte :D 93.percben azért volt egy kapufájuk :D
city-liverpool laza iksz és kész, max. nyerjen a city és akkor továbbra s maradunk az élen :D
vasárnap a newcastle-t verni kéne, nem lesz könnyű!!!! -
#28794 ja,nagy gratula neki! kellett a félidő, mert azóta gyökeresen(?)változott a látott játék. még egyet,a gólarány miatt...:) -
Dean Winchester #28793 pOLDI VISSZATÉRT !!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Balázs 17 #28792 MIÉRT NEM TUDUNK ÍGY JÁTSZANI????
semmi sablon nincs most a támadásban és meg is látszik
nem értem:S -
Balázs 17 #28791 impotens szar az egész cspat már meccsek óta
ötlettelen szar: adjuk szélre és lőjük be izomból középre aztán lesz vmi játék....
semmi egyéni megoldás vagy valami -,-
a bíró meg egy nyomorék továbbra is -
#28790 ehhh... -
#28789 befáradtak a fiúk rendesen az év végére. semmi extra eddig,sőt,az alap is alig...gyenge. -
#28788 kezdő: Szczes-Sagna,Merte,Verma,Gibbo-Arteta,Ramsey-Walcott,Özil,Cazorla-Giroud
pad: Fabi,Bendő,Flamini,Gnabry,Jenkinson,Monreal,Podolski(!)
remélem a fordulót követően ismét az élen leszünk!
-
Chris Lowe #28787 Giroud rohadt gyenge egy asenalba. Középcsapatba még elmehet, de élcsapathoz képest kevés. Pool nem lesz bajnok sztem se a city a legesélyesebb, szvsz idén is ők a legerősebbek. Épp ezért lenne nagy szám ha megnyernénk a pl-t. :-D -
#28786 LoooL
Én is pont azon röhögtem, hogy ahogy beáll a kabátos szezon Wenger évről évre minden meccsen azzal a kurva zizpzarral bajlódik.=D=D=D -
#28785 ...remélem a Főnök kapott végre egy patentos kabátot Karácsonyra!
amit hétfőn(ismét)leművelt...:D -
#28784 Giroud totál homály a komoly csapatok ellen. A szezon elején voltak biztató jelek, de ugyanolyan balfasz mint tavaly, 7 gól csatárként féltávnál lófasz. A Sunderland ellen még Bendő is villogna...
Elvileg komolyan akarjuk Michy Batshuayi-t(talán minimize linkelte a hírt), és szerintem baromi jó vétel lenne. Tudom a Youtube-os videó csalóka, de nagyon jó mozgása van a srácnak, van benne potenciál.
A Pool-tól annyira nem kell beszarni szerintem, sok középszerű játékos és egy világklasszis csatár(aki simán kenterbe veri az agyonhype-olt Cavani-t vagy Neymart), aki mellesleg élete formájában játszik. Suarez-nek is lesznek hullámvölgyei és akkor nem fog így menni nekik a szekér. -
#28783 Ha végre vennének egy jó befejező csatárt ezt 2 góllal nyertük volna.. hihetetlen a bíró is.de mindig ez van.a liverpool igen beelehúzott.de én még mindig úgy látom hogy most bajnok lesz a csapat!kövezzetek meg,de jó irányba halad a csapat.. -
#28782 :D :D szánalmas... na takaroggy... -
Chris Lowe #28781 Aztakurva! -
#28780 ez biztos véletlen amúgy:
-
#28779 ..."Arteta a meccs után bevallotta, hogy a rúgástól eltört a sípcsontvédője..." -
#28778 EZ nektek elég volt?! szomorú,hogy x-re ment a nagy Mou-team a lesajnált Arsenal ellen...
-
#28777 Wenger nem tudott mit kezdeni a taktikaval, amit Jose csinalt, elfolytototta a kp-t, es kontra. Ez nekunk eleg volt, nem a mi 1 pontunk miatt, mint inkabb, h nektek nem lett 3.