Arsenal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

minimize
valami elmeháborodott fúj a csirkék vs. Swansea meccsen is,azt megmondom...:/

No one can stop Death!

minimize
Ashley Williams(Swansea kvédõ)sem "igyekszik" hozzánk:
“Everyone enjoys playing in this team. You all get touches of the ball because that’s how we like to play. Nobody is in a rush to leave this club.”
egyébként di Maria is maradna,ha rajta múlik...

No one can stop Death!

Solidus
di maria-ért kifut egy 30 millás ajánlat a marca szerint.

.:SOLIDUS:.

minimize
grat. a csapatnak, azért Benzema-hoz:
"Florentino Perez és Zidane is elmondta, hogy Benzema a csapat elsõ számú középcsatára, ezt az álláspontot Higuain távozása erõsítette meg."

No one can stop Death!

épp ezaz,hogy nem jönnek mert így is jók vagyunk 😄DDD
minimize
nem megy,mondta a Fõnök.igazolások(5ember,eddig 2 reális...)jönnek,no para.
am.Sturridge milyen gólt lõtt. egy ilyesmi manyus kellene ide, vagy a portói vadállat! (bezsongtam ,na...)

No one can stop Death!

Solidus
Végre beindult a csapat!!most már jöhetnek az igazolások.ha poldit elmerik engedni ezek után,tényleg nem normálisak... GO GUNNERS!!!

minimize
a mai meccsrõl senki-semmit? gratula a team-nek, a szerdai,idegenbeli után elhoztuk a 3pontot.
a jövõ 7en kissé nehezebb lesz a csirkék ellen,de imádom a sült csirkét!!
Go Gunners!!!

No one can stop Death!

minimize
õk meg innen: Zapsportz.com.
mondjuk ettõl igaz is lehet.
Jol meg "happy" a holnapi meccs elõtt,mennyire jól erõsítettek...

No one can stop Death!

Jack Wilshere: "Szeretnék trófeákat nyerni az Arsenallal, és a jövõmet is velük képzelem el, de ha a Fõnök (Wenger) távozik, akkor ez megváltozhat. Többször is bizonyította, hogy õ a megfelelõ ember a posztra."

fc-arsenal.hu-ról

nyilvános ny*lás 😄 bizonyította jah, fõleg az elmúlt években 😄
minimize
tényleg nem lennének elérhetõ játékosok,és valóban nem a BL-csoportból való továbbjutás volt a cél(ami még meg sincs,de egye kutya...):
"Arsenal have been criticised in recent weeks for what has been perceived to be a lack of direction in the transfer market.
But every member of the club’s global scouting team were told to recommend two players for every position at the start of the summer.
Once the names were collated, chief scout Steve Rowley began the process of streamlining the recommendations to a shortlist of five for every position.

<#gonosz3>ismét megvezettek bennünket,ahogy szokták.grat.

No one can stop Death!

minimize
<#smile>teljesen igazad van,de úgyis jön majd valami nagy zsugás elõre.<#nevetes2>
ahogy olvasom, "megkezdõdtek a tárgyalások a R.Madrid-dal",azonban Benzema leigazolására kevés az esély.
miért nem olyanért megyünk,aki esélyes is érkezõnek??!

ja,tudom,mert Õk drágák.

No one can stop Death!

Solidus
Mert amúgy is olyan bõ a keret... fõleg támadóból bõ...

6unn3r
Megint csak állítólag, de egész szezonra kölcsönbe mehet a Schalkéhoz.

Arsenal Till I Die! Henry #14 Cristiano #7

Kaplan
Schalket rebesgetik...

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Solidus
suhintsatok meg hogy nem igaz,de most hallottam kint a németeknél a rádióban hogy podolski visszatérhet a bundesligába.a csapatra már nem emlékszem hová,de ma haza felé hallottam a rádióban... ugye nem?!!

Solidus
Az Internacional csatára, Leandro Damiao örül a megkereséseknek, és nem zárja ki, hogy távozik a szülõhazájából.

A 24 éves válogatott csatárt már szóba hozták számos angol klubbal, Tottenham, Arsenal és a Southampton is vitte volna.

A Spurs és a Szentek érdeklõdését maga a klub erõsítette meg, ám sikertelen tárgyalásokat folytattak az Internacionale együttesével - talán a Liverpool célba érhet.
"Nyugodt vagyok. Még mindig az Internacionalra és a brazil kupára gondolok. Ha egy olyan ajánlat érkezik, akkor talán megtörténhet a váltás." - mondta Leandro.

A játékos ügynöke is megszólalt ez ügyben:
"Ez elmúlt 15 napban nem volt megkeresés. Jelenleg minden jel arra utal, hogy marad."
nem kell senkinek ? jó lesz õ az arsenalnak, ott elfér 😄DDD
6unn3r
Wenger meg is kezdte a nagy költekezést.
Úgy néz ki, hogy Flamini visszatér elõzõ "sikerei" helyszínére. Ingyen. Hogyan máshogy? Marseille-tõl is ingyen hozta el az Arsenal, Milan ingyen vitte el, most pedig ingyen kapjuk vissza. Kabaré.

Torghelle se ér annyit, de nem is akarjuk megvenni...:S
Pedig Giroud-Sanyi kettõssel még lehetne esélyünk 4. helyre, de így...
Sakho, Fellaini és csatár posztra több név is lehet pl: Martinez, Michu stb... csak Benzemát ne... szerintem nem nagy játékos 40 millát meg bõven nem ér meg.

ARSENAL&POKER

minimize
én meg még mindig a Porto-s "vadállatot" 35ért.

No one can stop Death!

Solidus
benzema,di mariat akarja a boss

Sabcsee
Wenger a tegnapi meccs után: "The transfer market starts for me now and a lot of activity will happen between now and September 2. From August 21 until September 2 you have 12 days, so a lot will happen. It starts now."

Még hogy nem a BL-pénzre vártunk...<#whatever><#szomoru2>

kaka

Sabcsee
Én csak azon csodálkozom, hogy Ramsey mekkora spíler lett. Wilshere-rel szétszopatták a Fener középpályáját, pedig azért nincsenek ott rossz nevek. Egyedül a két feka csatárt, Emenikét és Moussa elnézném nálunk.

Sajnos Giroud még mindig eléggé kuka, a Villa ellen a vereség ellenére õ nagyon jól játszott, viszont ma a régi önmagát idézte. Úgy néz ki, meg van a BL-pénz, szóval most már JÖHET A CSATÁRIGAZOLÁS.

kaka

arsnl
hát ez sima volt. fener harmatgyenge volt támadásban, 2 Szcz bravúrt leszámítva.

meglepõen simán hoztuk, bár a végén nagyon lazára vettük a figurát 😄 fszé nem lehet támadni és egy negyedik gólra menni 😄DD
szép volt, az elvárásaim túl teljesítették, szombaton jó lenne nyerni a fulham otthonában is 😄
Solidus
én megmondtam hogy oda-vissza verjük õket,nem a legjobb napot fogta ki a fener,de még egy keretszûk arsenal ellen sincs esélyük.ez a mi évünk lesz!Go Gunners!! 😊

webibebi
Nem hittem volna h ilyen siman nyerunk. Ezen felul remelem wenger igazolni fog vkit

msn:[email protected] bárki felvehet

szomferi
3 😄

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Steve Downie
2-0 már, elég meggyõzõ

The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.

a játék képe meglep. eddig mi jobbak vagyunk s ha így folytatjuk akkor az 1-0ás végeredmény is meglehet....
6unn3r

minimize
Arsenal target Burak Yilmaz could be about to sign for Lazio as the Italian club have made an approach for the Turkish striker.

No one can stop Death!

minimize
<#nevetes2>
1idõben!

No one can stop Death!

minimize
<#taps>
kezdõ:Szczesny; Sagna, Mertesacker, Koscielny, Gibbs; Ramsey, Wilshere; Walcott, Rosicky, Cazorla; Giroud
pad:Fabianski, Jenkinson, Monreal, Frimpong, Gnabry, Podolski, Sanogo

No one can stop Death!

6unn3r
Arsenal: Szczesny, Sagna, Mertesacker, Koscielny, Gibbs, Ramsey, Wilshere, Rosicky, Cazorla, Walcott, Giroud

Subs: Fabianski, Jenkinson, Monreal, Frimpong, Gnabry, Podolski, Sanogo

Micsoda kispad...<#wow3>

Steve Downie
😄

minimize
jó az pár hónapnak is...

No one can stop Death!

Solidus
oxlade több mint 6 hétre kidõlt.pazar...

Solidus
Steve Downie

ha holnap kikapunk 3-0ra akkor lehet mégis találni fog valakit az öreg 😄
szerintem 2-1re kapunk ki, de én örülnék a legjobban ha idegenben sikerülne nyerni...
arsnl
mondjuk még kozmetikázhatnak ezen pár "pánik igazolással"...

arsnl
ez az átig szezon részünkrõl 1 szégyen. nincs indok arra miért nem igazoltunk eddig. ja de Wenger-féle "nincs megfelelõ játékos a piacon". nem is kell messzire menni, h lássuk ez totális kamu. spurs igazolásai közül pl mind1ik erõsítést jelentett volna max Chadli nem nagyon..
no comment.

minimize
azért válaszolok,mert még van mit tanulniuk "szájalás" terén,ha csak az megy(de gyengén).
Cabaye-ügy: Mike Ashley offering £10.2m and the Newcastle owner quipped: "Which bit of him do you want to buy?"
The joke went over Law's head as he replied: "No, we want to buy all of him. The player wants to play for Arsenal."
Ashley claimed they would only start talking at £20m and hit back: "He may want to play for Arsenal but he's got three years left on his contract here."<#rolleyes>

No one can stop Death!