Arsenal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

9 óra 50 perc: Az Arsenal a Daily Mail szerint 26 millió fontot és Lukas Podolski játékjogát ajánlotta fel a Schalkénak Julian Draxlerért.

ha igaz... ezzel aztán sokra megyünk, 1 megy 1 jön, elõrébb nem vagyunk semmivel sem, plusz csak a bankszámla fogy.
minimize
Bergcamp-ra,vagy Adebayor-ra nincs már esély,hogy visszajönnének?
<#rolleyes><#nevetes2><#duma>

No one can stop Death!

grebber
Ronaldinho jöhet ingyen ....

Next PC upgrade: 2022

webibebi
El kell verni a tottenham-et mint a szart 😄

msn:[email protected] bárki felvehet

én úgy tudom holnap
nézzük a kicsik mire lesznek képesek 😊

az átig. idõszak ma 23:59-kor vagy holnap 23:59 kor jár le ?
Solidus
szerintem az utolsó órában beesik pár régi kolléga.. gallas és társai.talán még sol campbellt is "visszavesszük"...

.:SOLIDUS:.

minimize
C.Palace-stadionjában mekkora hangulat van!

No one can stop Death!

minimize
Sakho->Pool
mi meg nem találunk embert.

No one can stop Death!

arsnl
érthetetlen. évek óta most léphettünk volna jelentõsen elõre, egyetlen meghatározó játékos se akart lelépni erre jelenleg van 12db bevethetõ mezõnyjátékos a felnõtt keretbe.. sebaj majd Akpom meg Zelalem szór 6-6 gólt spursnek

de érted megtartjuk a kemény magot... pl. Walcottot aztán ilyenkor nem erõsítünk? jövõre meg lehet mérgelõdni,hogy miért hagyják el a klubbot a jobb játékosaink. Teljes mértékben érthetõ lesz ha idén nem lesz erõsítés...
Azért egy Eto'o - Willian párossal mi is kurva jól jártunk volna szerintem 😄
kíváncsi vagyok mi lesz itt a következõ napokban :S Remélem vmi ütõs utolsó napunk lesz és nem az,hogy tényleg 2 ingyen játékossal erõsítünk + egy világklasszis bendtnerrel 😄
minimize
"Naponta 50 játékost ajánlanak fel nekem. Nem fogok pánikigazolásokat csinálni, ezt elhihetik. Nem az erõsségem a pánikolás."
<#nevetes2>

No one can stop Death!

arsnl
Wenger ma bejelentette, h Bendtner nem valószínû h megy (túl sok fizut kér mindenhol), ezáltal ha fit lesz még játszatni is fogja... Suareztõl eljutottunk ide. mondjuk én csíptem mindig is Bendõt, de aki kijelenti h nem akar többé nálunk játszani, és inkább 1évig rohad minthogy kevesebbért focizzon vhol máshol...

2,455 hours gone. 87 hours left. Money spent = £0. Transfer window profit = £12m. Money available = £100m min. Wages saved = £500k pw.

webibebi
kaka elérhetõ lenne. lenne értelme õt leigazolni szerintetek?

DasIsFuck
ahogy látom majdnem összejött a 2 évvel ezelõtti csoportotok, csak a napoli a kakukktojás.
Ahogy látom kemény meccsek lesznek,Napolival meg kell majd küzdenetek a 2.helyért<#nevetes1>

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

most lukakut hozták veletek szóba. ha belegondolunk nem is alaptalan, hiszen most hozták oda eto'o-t
nagy fogás lenne. 20 éves...

http://www.powerplaymanager.com/r57633

Solidus
Sima elsõ hely.nem kérdés. 😊

6unn3r
Én örülök neki. Remélhetõleg remek meccseket fogunk látni. Nem akarok elõre jósolgatni, nehéz lesz, kurva nehéz lesz. Meg kellesz minden meccsen dögleni a pályán, de ideje is hogy megdögöljenek ilyen meccseken és a belüket is kihajtsák. Ha meg kiesünk...ááá nem...felesleges még ilyenekben gondolkozni. Remek mérkõzések lesznek! Alig várom!<#taps>

Arsenal Till I Die! Henry #14 Cristiano #7

😄😄
jó lesz az 4.helynek is

arsnl
sima 1.hely.

marseille
dortmund
arsenal
napoli

nem könnyû csoport. tipikus középcsapatok csoportja szerintem. itt bármi lehet.
Bízom a második helyben de bármi meglehet, félõ, hogy hosszú idõ után kiesünk a csoportból?!

két évvel ezelõtt
dortmund - arsenal 1-1
arsenal - dortmund 2-1
marseille-arsenal 0-1
arsenal - marseille 0-0

arsenal-napoli most nem rég felk. meccsen 0-2-rõl hoztuk fel 2-2re..

csocso14
Marseille - Dortmund - Napoli hmmm nem lesz könnyû.

ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME

sima kiesés lesz
egy ilyen csoporttal kiegyeznék !
juve
basel
austria wien

ez meg elég erõs lenne, nem örülnék neki....
psg-dortmund-real sociedad
ez is igaz 😄

Eto'o -> Chelsea 😄
én neki is örültem volna :S
csocso14
Azért ezzel óvatosan, mert lehet, hogy ingyen igazolható, de sokat kér úgy, hogy az is kilõve 😉

ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME

arsnl
következõ igazolás a vietnami "busz-után-futó" lesz. erõnléttel nem lesz problémája

Ki van még ingyen igazolható a piacon ? 😊 Csak tudjuk már ki(k)ben gondolkozhatunk 😄
arsnl
Flamini hivatalos, lehet pezsgõt bontani. érdekes h érte még 1 csapat se fizetett átigazolási díjat.

Solidus
poldi 8-10 hét sajnos... kéne már igazolni

DasIsFuck
Ericksen nem egy olyan nagy cucc szerintem.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

minimize
...és még Wengerhez ennyit mára:"tipikus Wenger igazolás,ingyen van,és középszerû..."

No one can stop Death!

minimize
ja,meg Kondogbia=Monaco?
szóval,nna. odacsaphatnának most már a zsének bõven!

No one can stop Death!

minimize
õt meg Sagna-ék ajánlgatják a Fõnöknek.
Guilavogui

No one can stop Death!

minimize
ott a piros pötty.
lassan megy Eriksen is,12ért...("Dutch giants Ajax have confirmed that they have given Christian Eriksen permission to speak with csirkék...")
<#rolleyes><#gonosz3><#merges3>

No one can stop Death!

arsnl
csak akkor nem lesz tragikusan szar ez az átigazolási idõszak ha jön még 1-2 világsztár szerû igazolás meg 1-2 keret ember(Flamini, Cabaye). de ez kurva nevetséges. pofánkba hazudnak egész nyáron. boardra férne rá a legnagyobb frissítés. vén faszoktól semmi nyomás nem nehezedik Wengerre csak szépen felszedik pénzt azt viszlát.

arsnl
Lamela spurs.
mi meg itt húzogatjuk a faszt flaminivel. vicc ez a klub

AW:
"A gólok megszerzésével és a hatékonyságukkal bizonyítottak. Bízom a képességeiben. Az emberek nemcsak emiatt aggódnak, hanem hogy az egész szezonban hogy teljesítenek. Podolski tud elöl játszani. Itt van Giroud, Sanogo és Walcott is. Õk mindannyian képesek gólt szerezni, ezért remélem, hogy kitart a jó formájuk."
Solidus
Poldi 3 hétre kiesett,tegnap ágyéksérülést szenvedett... fasza.Ramsey-nek én is örülök,csak így tovább!!

webibebi
Ramsey ha igy folytatja fantasztikus szezonja lesz nagyon jol jatszik eddig

Solidus
komolyan mondom ettõla giroud gyerektõl kivagyok.értem én hogy zsinórban 3 meccsen vagy 4en betalál-e,de nem arsenal szintû játékos,most is mit hagyott ki... kéne egy klasszis csatás aki tud is valamit,nem csak szerencséje van néha.. amúgy edzõmeccs a fener ellen...

Solidus
Angol sajtóhírek szerint az Arsenal a hét második felében ajánlatot tesz a Manchester Unitednek Wayne Rooneyért. A hírek szerint Arsene Wenger, az „ágyúsok" menedzsere legalább 25 millió fontot (29 milló euró) fizetne az angol válogatott támadóért.

Az utóbbi idõben a Chelsea ostromolta a Manchester Unitedet, amely kijelentette, hogy a csatár nem eladó. A goal.com azonban tudni véli, hogy az „ágyúsokat" már nem biztos, hogy visszautasítaná az MU, ha Rooney mindenképpen távozni szeretne.
HIRDETÉS
Az ok egyszerû: a Chelsea-vel ellentétben az Arsenalt nem tartják bajnokesélyesnek, így egy nem közvetlen rivális csapathoz akár el is engednék a támadót.

Szerintem a srác már kiégett, nincs benne több, jobb lenne két olcsóbb fiatal mint rooney

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

csak ha wengernek sem tetszik ez akkor felállhatna és felmondhatna, kitálalhatna,hogy miért megy el és kész..

arsenal-valoszinunek-tartjak-rooney-erkezeset,60515
Solidus
nagyon úgy érzem hogy az átigazolási nyár utolsó szakasza alatt már nem veszünk senkit.nem értem ezt a passzív hozzá állást a vezetõség részérõl.nem értem mit gondolnak,hacsak tényleg nem a profitot nézik,és szarnak abba hogy jobb helyezést érjünk el.dühít minden szurkolót ez a hozzá állás,és wenger nyakába öntik a szart...

Solidus
minimize
kékek: Eto'o + Willian

No one can stop Death!

miért is igyekezne
hülye lenne ide igazolni
ez igaz di mariára is