31698
-
#28856 ja, D.Costa felkeltette Moyes úr figyelmét is... -
#28855 "Arsenal remain locked in talks with Schalke midfielder Julian Draxler.
It's emerged Draxler recently had a tour of Arsenal's London Colney training facilities as he weighs up a move to London this year.
Arsenal made a deadline day attempt for Draxler in August and a move this month cannot be ruled out, though a summer switch is more likely."
Arsenal are eyeing Reading goalkeeper Alex McCarthy.
The People says McCarthy, 24, has impressed for the Royals, keeping Adam Federici out of the side, and Arsenal boss Arsene Wenger sees him as back-up to Wojciech Szczesny.
Wenger allowed Vito Mannone to join Sunderland in the summer and German side Schalke are eyeing Lukasz Fabianski.
remélem a télen is lépünk egy belevaló támadó ügyében. -
Chris Lowe #28854 Ebben semmi lol nincs. Jól állunk a bajnokságban, nincs mese költeni kell, mert idén esély van még bármire! Kell venni januárban egy csatárt minimum, nem lenne szabad elszalasztani a lehetőséget. Ha megnyerünk valamit valszeg megtérülne. -
#28853 Azért ez már tényleg vicc kategória. És érdekes, hogy évről évre az Arsenal van tele a legtöbb sérülttel. Kvázi nem tud lehozni úgy egy szezont, hogy a csapat legnagyobb része fitt maradjon és sokszor ezzel gyengülnek komolyat az esélyeik a bajnokságban, illetve egyéb kupákban.
És nem egyszer hallottam már, hogy szakértők kritizálták, vagy legalábbis tették fel a költői kérdést, hogy vajon mennyire végez megbízható munkát a klub orvosi stábja, mert nem létezik, hogy folyton az Arsenalnak vannak a legsérülékenyebb játékosai. És ez tényleg nem új keletű probléma, évekre visszamenőleg folyton voltak ilyen gondjaik.
Theot meg borzasztóan sajnálom. Nagyon vártam a visszatérését, nagyon is hiányoltam az ő stílusát az Arsenal játékából és rácáfolt azokra a véleményekre, miszerint nem illik a csapat sokpasszos játékába. Személy szerint kedvenc játékosom és láthatóan színt és pörgést vitt a már-már ellaposodó tili-toli játékba. Csak abban reménykedek, hogy Wenger Gnabrynak így még több lehetőséget fog adni, mert hasonló kvalitásokkal bír és nagyon kell az ilyen szélvész támadó a szélekre. -
#28852 Ez nem a bazmeg hanem a fákjúbazmeg esete :(
Nevetségesen a mi embereink a legnyomorultabbak, hogy ilyen sérülékenyek.
Játszanak két meccset 4 évet nem LOL -
#28851 faszom,5 gól,5 gólpassz,így is alig volt egészséges mégis termelt,most meg ez... sajnálom szegényt,a vébét is kihagyja... tényleg center kell,mandzukic nyárig nem jön,mert lewa addig még dortmundban lesz,costa és martinez drága,nem látom a fényt az alagút végén.poldi nem elég kiegyensúlyozott,bendő kiesett,giroud sem egészséges meg ha az is akkor az esetek 60 % kihagyja... ejjejj,kéne egy center... -
#28850 fuckoffff -
Dean Winchester #28849 ÚRISTEN b+ nem hiszem el :(
-
#28848 akkor csatárt kell venni nincs vita :/ -
#28847 Na, hogy ne legyen olyan nagy az örömünk, a Spurs elleni győzelem meghozta a maga böjtjét. Walcott minimum 6 hónapra kidőlt. Műteni kell a térdét, ami miatt lőttek a VB-jének is.
Link -
#28846 „Másfél évvel ezelőtt valóban közel álltunk ahhoz, hogy szerződtessük őt” – utalt Lewandowskira a francia menedzser. A lengyel támadó már a 2012-es Eb környékén is nagyon kapós volt, ám akkor még nem váltott. Végül úgy döntött, Inkább kitölti dortmundi szerződését – így nem kap érte pénzt a Borussia –, és csak a nyáron vált klubot. Mindez hatással van az „ágyúsok” másik Bundesliga-kiszemeltjére, a müncheni Mario Mandzukicra.
„Lewandowski a szezon végig Dortmundban marad, ezért a Bayern a téli átigazolási időszakban aligha adja el Mandzukicot. Talán majd a bajnokság után.”
A lengyel szerződtetésével a korábban első számú centerként számításba vett horvát támadó körül valóban elfogyhat a levegő, a londoni klub – amely hónapok óta gólerős befejező centert szerződtetne – megfelelő menekülési útvonal lehet számára. Mandzukic szerződése 2016-ig érvényes a Bayernhez, a müncheniek egyelőre nem nyilatkoztak arról, a lengyel érkezésével mik a terveik a horváttal. -
#28845 ezt tegnap említette a kommentátor is a meccs alatt, csak körülbelül 30 millió (font vagy euró, ezt már nem tudom) az ára, annyit meg nem fizet érte Wenger... -
#28844 Igazi gólvágó jelentkezett be az Arsenalhoz -
#28843 sorry...
vagy
Kapitány -
#28842 Nagyon jó kis meccs volt. Szépen játszottak, bár nem tökéletesen. Elég veszélyes kontrákat tolt a Spurs és szerencsénk is volt, hogy Adebayor nem találta el a labdát az ollózásánál. Mertesacker páholyból nézte végig, ahogy komótosan ráfordul. Viszont nálam a meccs emberei Rosicky és Gnabry. Utóbbi kurva jól forgatta a Spurs játékosokat és ha Walcott is jobb napot fog ki, akkor ketten szétkapták volna az egész védelmet. Rosicky meg még mindig nagy mágus. Imádom nézni a játékát. Akkora szenvedéllyel focizik, hogy öröm nézni. És végigdarálta a 95 percet. -
-
#28840 ...és hogy mekkora Csirkék:
-
#28839 -
#28838 Mandzukicnak én is örülnék.. :D -
#28837 Csirkepörkölt a menü ma is, jelentem.
csak hogy tudják,hol a helyük.
10emberre gyengébben voltak, mint a mu ellenük otthon az 1-2-es meccsen az utolsó 20percben...
KILL THE CHICKEN! -
Chris Lowe #28836 Di maria jöhetne vagy a munchenből a srác. -
Chris Lowe #28835 Taktikus szép foci volt, bár második félidő elején még 1:0-nál megint beálltunk védekezni, de rosicky nem hagyta ki a ziccert és kettőnél már lazán hoztuk.
Ezt a focit szeretném látni pl-ben is.
Remélem walcott, verma nem sérült le... -
#28834 Gnabry rohatt jó játékos lesz... :) a b keret is üt.öröm nézni ahogy lemossuk a csirkéket! :) -
#28833 Ebbe a soldadoba mi kerult 30millaba?? Jo befektetest csinaltak vele... -
Balázs 17 #28832 ennyi!:D -
#28831 Igen igen nagyon dominansak vagyunk ma szerencsere -
Chris Lowe #28830 Eddig faszán játszunk. -
#28829 „Jelen pillanatban nincs tervben Berbatov szerződtetése – szögezte le Wenger, majd kitért arra, hogy a Tottenham elleni FA-kupa-mérkőzésen mely játékosait lesz kénytelen nélkülözni. – Bendtner kidőlt, Giroud bokasérülése viszont szépen gyógyul, de megbetegedett, így kilencven százalék, hogy nem játszhat. Özil ma újabb teszteken esik át, Gibbsre és Ramsey-re nem számíthatunk.”
Fasza,B keret szombaton,mint mindig.. :D -
#28828 lehetnél kicsit pozitívabb is.. ;) elvégre listavezető a csapat,és nem játszik rosszul,ha kell akkor kiszenvedik a győzelmet,eddig nem nagyon volt ilyen,sőt... úgy hogy fel a fejjel,idén bajnok lesz a csapat!! :) -
#28827 "Nicklas Bendtner a 88. percben, a nagyon fontos gólja megszerzése közben szenvedett bokaszalag-sérülést, amelyet Wenger közepesen súlyos, néhány hetes kihagyást eredményező problémaként jellemzett. A dán csatárt le is kellett cserélni.
Mivel az Arsenal egy másik csatára, Olivier Giroud is a bokájával kínlódik, a brit sajtó egy része máris azt találgatja, kit igazol majd januárban a lépéskényszerbe kerülő Wenger: Diego Costát (Atlético Madrid), Álvaro Moratát (Real Madrid), Dimitar Berbatovot (Fulham), Mario Balotellit (Milan) vagy Edin Dzekót (Manchester City)?"
ez már alapból is abszurd,nem fogunk hozni senkit ismét,a főnök elégedett a kerettel újfent,mindegy ha csak egy csatár is marad a padon,akkor sem fog a vezetőség költekezni... hagyjuk már,igen is kéne egy jó befejező csatár,mondjuk olyan karizmatikus támadó mint Suarez... -
Chris Lowe #28826 Na jól van akkor. -
Balázs 17 #28825 sport1 -
Chris Lowe #28824 Szombati meccset adja normális adó?
Olvastam, végén csak bedaráltuk, vissza az élre! :-) -
Dean Winchester #28823 2014ben is patkány maradtál, ezek szerint az évforduló nem változtatott át emberré :(
Féltem de bíztam a csapatban és végül sikerült nyerni aminek rohadtul örülök.
Bendnter is ha lesérül pár hétre akkor ki lesz a csatárunk??? Podolski aki most épült fel ? elég soványka ez így....
Szombaton a spörszt ütni kell ha törik ha szakad..... -
Balázs 17 #28822 takaaaaaaroooodj!
BUÉK! -
#28821 2014-et egy kiesőjelölt elleni X-el kezdünk. Szóval változás nem történt idén sem. -
Dean Winchester #28820 lesgóllal egyenlített a swansey :D de megérdemlték.....
reméljük vernek még vagy kettőt -
Dean Winchester #28819 Trófeá(k)ban gazdagabb BÚÉK ;) -
#28818 BÚÉK!
reméljük 2014 hoz 1-2trófeát is:DD -
Janika114 #28817 Nem akarok okoskodni, és nem is vagyok Pool fan se, de azért ez így csalóka, ahogy összeállítottad szerintem. Alapból ha a nagy meccseket nézzük, akkor nem az első 13-at kell nézni, azért egy Stoke, Hull, Villa nem egy olyan nagy csapat, én a Newcastleig bezárólag néztem, a 8. helyig, utánuk pontban is van már egy kis lemaradás. Így nálam 6 meccs alatt 3 gól és 7 gólpassz, ami szerintem nem olyan rossz statisztika. Tény, hogy nem villog annyira nagyobb meccseken, de ez annak is köszönhető, hogy a Liverpool mint csapat is sokkal gyengébb a rangadókon, és kis túlzással egyedül kellene villognia Luisnak. Talán pont ellenetek volt a leggyengébb idén a rangadókon, de szerintem összességében nem gyenge a rangadókon se.