Arsenal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

😄DDDD

REAL MADRID

21 óra 10 perc: Duplán igazolna a Chelsea-tõl az Everton: a liverpooliak Romelu Lukakut és Demba Bát is kölcsönvennék a londoniaktól.
Egyébként ezt így már nevezhetjük egy teljes csapatnak. Özil könnyen beilleszkedhet sztem, demba ba kérdéses, de akár jól is elsülhet.
Ha mindhárom jön akkor örülünk vincent!

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

Solidus
minimize
Ba-ra ráröppentek a szpörszösök is. naná.

No one can stop Death!

viviano hivatalos, özil pár percen belül felkerülhet a fõoldalra 😄 Ba-ra még várunk pár megerõsítést majd 23:59-kor a hírt,hogy végül õ is jön 😄
Na most akkor mi a tuti, zsebben lévõ?
Özil,Viviano, Demba Ba?
Vagy mindet megvettük? Mert akkor az szép, így utolsó pillanatban...

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

minimize
értem.amit én olvastam,abban arról volt szó,ha megy, a csikkenek rámehetnek Pastore-ra. hihetõ,ha látjuk,AVB mit mûvel...

No one can stop Death!

5w0rdf15h
Konkrétan Wengert említették h érdeklõdik iránta.

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

minimize
"Az Al Jazeera szerint Demba Ba az Emiratesben van a jövõjével kapcsolatban tárgyalni."<#eljen>

No one can stop Death!

6unn3r

Arsenal Till I Die! Henry #14 Cristiano #7

minimize
nem,akkor a csirkék mennek rá Pastore-ra.

No one can stop Death!

5w0rdf15h
Olvastam olyasmit is h a PSG-nek ha összejön a Mata transzfer akkor Wenger ráhajt még Pastorera is...sok a pletyka.

Özil most már biztossá vált ! 47 milla és ezzel ugye mi lettünk a 2. brit klub aki a legtöbbet ad egy játékosért 😄
elõttünk ugye a chelsea van akik torresért fizettek 50 misit,..

Bejelenthetnék egyszerre Ba érkezésével 😄
5w0rdf15h
Közben Wenger állítólag Kagawat is akarja....

5w0rdf15h
Viviano jön kölcsönbe a Palermoból, többi dolog még függõben.

Ba ügyhöz...

Az egyeztetések egyelõre kölcsönvételrõl szólnak, és a Chelsea a következõ szezonra 3 millió fontot kér, az Arsenal azonban csak másfél milliót adna.

Az, hogy a támadó távozni akar a Stamford Bridge-rõl, a napnál is világosabb, hiszen a házirangsorban Samuel Eto’o, Fernando Torres és Romelu Lukaku is megelõzi.

A Kékek azt sem bánnák, ha végleg túladnának a szenegálin, mintegy 10 millió fontért már gondolkodás nélkül kiadnák az útját.

A Roma és a Rubin Kazany szintén érdeklõdik Ba iránt, de a Premier League-bõl is van kérõje az Arsenalon kívül, méghozzá a West Ham United.
de jó is lenne...
özil 47ért nem sok ? 😄 örülök neki meg minden de szerintem rohadt sok 😄
Solidus
A BBC információi szerint a Real Madrid német középpályása, Mesut Özil végül megegyezett az angol élvonalbeli Arsenallal.
Korábban úgy volt, Özil nem igazol Londonba – annak ellenére, hogy a két klub nagyjából 50 millió euróban megegyezett az átigazolási díjról.
A hírek szerint Özil már az Arsenal orvosi vizsgálatain vesz részt a német válogatott edzõtáborában.

.:SOLIDUS:.

😄DDDDDDDDDD

REAL MADRID

[HUN]FaTaL

<#taps><#taps>

http://goo.gl/gd6Zi5

sztem sokat erõsödtök vele, bár most így is erõsebbnek tûntök, mint szoktatok ilyenkor
ez jót tehet a bajnokságnak

http://www.powerplaymanager.com/r57633

arsnl
szemét Wenger. egész nyáron hergel mindenkit, aztán utolsó napon behúzza Özilt. (kopkop)

6unn3r
"Personal terms agreed with Mesut Ozil. Medical in Germany last hurdle to be overcome. Permanent deal, everything agreed."<#wow2><#szeret>

Solidus
Sajtóhírek szerint az angol élvonalbeli Arsenal ajánlatot tett a városi rivális Chelsea-nek a szenegáli Demba Báért.
Arsene Wenger, az „ágyúsok” menedzsere kölcsön szeretné venni a 28 éves csatárt, aki Samuel Eto'o érkeztével minden bizonnyal kevesebb játéklehetõséghez juthat majd a Chelsea-nél.

arsnl
mai meccsen nagyot játszott Giroud, idén simán meglehet 20+ gól neki. Wilshere-nek szerencsére csak gyomorrontása volt elvileg. Sagna is azért nem kezdett.. csirkéseknek nem jött be "lasagne 2.0"

arsnl
Özil? Viviano? Ba?

Steve Downie

The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.

[HUN]FaTaL
A PL-ben holnap.

Gratula a gyõzelemhez. 😊 Remélem idén nyertek végre valamit!

minimize
LONDON IS RED!

No one can stop Death!

Solidus
nagyon jó volt a védelem,giroud gólja nagyon okos szép találat volt.sajnos lloris jól védett,lehetett volna több is a különbség,de nyertünk,ez a lényeg.csak így tovább,ez a mi évünk lesz!GO GUNNERS!!!!

Solidus
nem,holnap éjfélkor

? nem most éjszaka zárul a piac? 😄
contraste
több, mint egy nap van még hátra.

ain't got no history

az elsõ félidõben én rém gyengének láttam 😄
végén meg én Giroudot hoztam volna le Walcott helyett....

a gól eléggé érdekes és szerencsés de hálIsten sikerült begyûjteni a 3 pontot.
Idén képesek lehetünk alkotni valamit de ahhoz erõsíteni kéne, van pár óra bízom abban,hogy nem fogok csalódni...

szép volt fiúk <#eljen>
minimize
KILL THE CHICKEN!!!
110m vs. 0m 0-1.

No one can stop Death!

webibebi
nálam eddig ramsey a meccs embere amit ez az ember küzd hajt hihetetlen

msn:[email protected] bárki felvehet

szomferi
úgy úgy, kell még 1 minimum... már csak azért is, mert 1,5 overen vagyok a bankom 90%-ával 😄

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

webibebi
ejj...:/ ne sérüljön már meg senki.de örülök flamininek. amúgy olvastam pletykát h mata átigazolási kérelmet nyújtott be.

ja kérte a cserét, látszott,hogy nem is a padra ült le hanem ment az öltözõbe :S
reméljük nincs komolyabb baja...

az 1-0 oké,de nem szabad ráülni az eredményre mert még a végén pórul járunk... most kéne hajtani és legalább még egy gólt lõni
szomferi
eleve sérüléssel játszott, aztán rásérült, ha jól hallottam a kommentátortól

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

webibebi
wilshere-t miért cserélte le?

Giroud eléggé szép gólt lõtt.

ARSENAL&POKER

minimize
plusz az Inter is "visszavárja",kétlem,h itt kötne ki...

No one can stop Death!

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

5w0rdf15h
Sneijder tuti vétel lenne, csak az a baj h õ is nagyon sérülékeny...

Kezdõ:
Szczesny, Jenkinson, Mertesacker, Koscielny, Gibbs, Ramsey, Wilshere, Rosicky, Cazorla, Walcott, Giroud

Pad:
Fabianski, Sagna, Monreal, Flamini, Zelalem, Gnabry, Sanogo

Világklasszis játkéosok a padon <#nevetes1>
[HUN]FaTaL
Remélem elveritek a csirkéket, mint a szart 😄

minimize
nem lesz Podolski az alku része,most ment egy friss,40milliós ajánlat érte,plusz Sneijder is érkezhet a Galatától.
más: vér gyenge(eddig)ez a mu a Pool ellen(is),de mint tudjuk,szar meccsek sorával is lehet bajnokságot nyerni-lényeg-az ambíció.
vagy mi...

No one can stop Death!

6unn3r
"A SkySports olasz tudósítója szerint a Palermo kapusa Emiliano Viviano ma orvosin vesz részt az Arsenalnál. Viviano kölcsönbe érkezne, a szezon végén pedig 2 millió fontért vehetné meg az Arsenal."