Arsenal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kaplan
Ja és az élen vagyunk. Mikor volt utoljára ilyen?

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Sabcsee
Srácok, azt hittem, kicsit lelkesebbek lesztek. Hosszú idõ óta végre igazi Arsenalos, szép focit láthattunk a fiúktól... 😊

Ha Walcott nem ilyen dekoncentrált ma, akkor Özil nevéhez már vagy 4 gólpassz fûzõdne. BTW a török(német) remekül mozgott, és még csak 1x edzett a többiekkel.<#eljen>

és a végére a kötelezõ szar hír: Cazorla október közepéig out. <#boxer>

kaka

minimize
O.M.-ellen sztem max. egy x lesz jó-ha megsérült Giroud.

No one can stop Death!

remélem nem hosszú idõre sérül le giroud....
bl elõtt nagyon jól jön a sérülés 😞
minimize
Özil gólpassz,Giroud a "szokásos". viszont(eddig)Walcott...:/

No one can stop Death!

minimize
Kezdõ: Szczesny, Jenkinson, Sagna, Koscielny, Gibbs, Flamini, Ramsey, Wilshere, Ozil, Walcott, Giroud
Pad: Fabianski, Vermaelen, Akpom, Monreal, Frimpong, Gnabry,Miyaichi
kiegyeznék egy ajándék tizis 0-1el is ma...<#merges3>

No one can stop Death!

Solidus
nem akarok õrültnek tûnni,de szerintem bajnokok leszünk a mostani kiírásban... kövezzetek meg,de nagyon jó elõérzetem van.özil is jó pont,flamininek szintén örülök,egy jó csatár kéne még.de így is nagyon erõs csapat ez idén!

.:SOLIDUS:.

tudod grebber az a személy akinek a jó se jó.... 😄
minimize
fõ az optimizmus.
amúgy mostanság jár ide Ágyús-szuurkoló is, vagy csak....??!

No one can stop Death!

grebber
BL-be nélküle is kb mindig eljutunk addig,de azzal mire megyünk? Kupák kellenek amik meg nem lesznek vele se.

Next PC upgrade: 2022

minimize
olvasom,Fabregas után Song van terítéken a télre a mu-nál, ill.Flamini,a friss "igazolás" nem zár ki egy késõbbi Marseilles-visszatérõt...

No one can stop Death!

özillel talán már a 3.helyet is mecsíphetitek, talán
a blbe pedig talán bejuthattok a legjobb nyolcba, talán

minimize

Özil.<#wave>

No one can stop Death!

minimize
(megjegyzem,semmi nacionalizmus,egyszerûen nála még Bendõ is jobb-szerintem!)

No one can stop Death!

minimize
Arsene Wenger's deal expires at the end of this season and talks over a new contract were shelved while the Ozil signing was secured.
Arsenal fan groups had released statements calling for 63-year-old Wenger’s contract to be put on the back burner after the opening-day defeat against Aston Villa.
But owner Stan Kroenke and chief executive Ivan Gazidis have taken the Ozil signing as further proof that Wenger deserves a new deal.
<#kerdes>

No one can stop Death!

minimize
"Ciprian Marica is being lined up for a move to England.
The released Schalke striker is being linked with West Ham United and Arsenal.
His agent Ioan Becali even claims that a deal with Arsenal is in the pipeline, adding: ""He's close to joining Arsenal, but we have to wait for the next week."
piros pont Özilért, ez meg egy NAGY fekete lesz,ha a románt idehozzák.<#gonosz3>

No one can stop Death!

Telefonon rimánkodott...
Valószínû Levy naaa légyszi-légyszííízet.:-)
jah 47 millió eurónál ez így szokott mûködni...ugyanmár!
Komolytalan.

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

Az El Confidencial nevû spanyol portál szerint a Spurs elsõ embere, Daniel Levy hétfõn telefonon rimánkodott Florentino Péreznek, hogy a két klub jó kapcsolatára való tekintettel ne adja el Mesut Özilt az Arsenalnak, szavai azonban nem találtak meghallgatásra.

A Sarkantyúsok ráadásul maguk is meg akarták szerezni a német karmestert még júliusban, a Bale-üzlet részeként, akkor viszont Pérez tudatosította bennük, hogy nem eladó.

A Spurs óvatlansága, hogy a játékmesterre vonatkozó kitétel nem volt a Gareth Bale klubcseréjekor aláírt szerzõdésben, álmukban sem jutott eszükbe, hogy épp a csapat egyik legjobbja válik létszámfelettivé a walesi érkezését követõen.

A blancók és a Tottenham azt követõen fûzte szorosabbra a viszonyukat, hogy még tavaly sikerült megállapodniuk Luka Modric ügyében. Ott szintén a londoniak húzták a rövidebbet, igaz, kulcsemberüket nem aprópénzért passzolták át a Bernabéuba.
minimize
ne zavard össze...<#bohoc>

No one can stop Death!

Solidus
inkább örülj hogy a walesi bárd seggének felét mi fizettük(amúgy sokra ott nem fog menni neki)... köszönd meg a real vezetõségének hogy egy igazi tizest kitettek a pakliból,hogy 2 hetesük legyen.mi pedig köszönjük,de tényleg.van egy vezérünk.kis csapat nagy ambiciókkal!GO GUNNERS!

minimize
lépj le,Jézuska,nem vagy közönségsiker.

No one can stop Death!

álmodik a nyomor

minimize
télen már várható egy elõzetes ajánlat Benzemáért, mert a Real Suarezt helyezi most elõtérbe.(a franciát a R.M.saját szurkolói "zavarhatják" el állítólag...)

No one can stop Death!

minimize
"The Chelsea boss clearly sees Arsenal as genuine title rivals and did not want to do business with them, even though he was happy to loan Victor Moses to Liverpool earlier in the day."
semmit nem változott,ugyan akkora féreg,mint volt-az idézet második fele a lényeges.

No one can stop Death!

Ez tényleg igaz, lehet, hogy Özil a PSG nagyobb ajánlatát utasította vissza az Arsenalért ?
Mondjuk nem lehetetlen mert én is szívesen játszanék az arsenalban mint sem egy psg-ben 😄
Azért a PL csak a legerõsebb és legjobb bajnokság.
nem felforgatásról van szó... nem 10 embert kértünk !
most Poldi lesérült s idén nem játszik, a helyére tökéletes lett volna egy csatár. Mi lesz ha netán Giroud is lesérül (ne adj Isten , tényleg ne történjen meg) ? Akkor foghatjuk igazán a fejünket 😞
Ilyenkor a legrosszabb,hogy most 2 hetet kell várni a bajnoki meccsig 😄 Nézném Özilt játék közben, sõt ha gólt is lõne az elsõ meccsén.... ahwww
grebber
Jobban örültem volna Kaká és Ronaldinho érkezésének mert mindkettõ freebe jöhetett volna!<#taps>

Next PC upgrade: 2022

Sabcsee
Mourinho: "Ozil is the best number 10 in the world and we rejected the Arsenal offer for Ba because they are now title contenders"

Szóval nem a 3 millión sóherkedtünk. Azért sajnálom, hogy Mou így gondolja, elnéztem volna nálunk Ba-t vagy Lukaku-t.

#28213: A rotálás szempontjából nagy veszteség Poldi kiesése. Valószínûleg Ryo fogja pótolni, W nagyon hangoztatta, az elsõ csapatban számol vele(remélem bizonyít a kis japó).

kaka

Az eredetileg kalkulált három hét helyett három hónapot kénytelen kihagyni Lukas Podolski, így várhatóan idén már nem léphet pályára. Az Arsenal német válogatott labdarúgója a múlt héten szenvedett combizomsérülést.
Fasza...

Pontosan. Én úgy érzem most minden adott egy stabil év végi dobogós helyezéshez, jövõre meg nem elküldeni senkit a kezdõbõl és cél a bajnoki arany a világ legerõsebb bajnokságában. Wenger jó szakember ezt már párszor bizonyította, kezd összeállni a felsõközép szintû egyéniségekböl egy erõs csapat akit hátha özil összefog. Ha ez most nem sikerül akkor viszont Wengernek kell mennie.

6unn3r
Szakértõk is úgy vélik, hogy egyik nagy baja az Arsenalnak, hogy nincs igazi vezéregyénisége a csapatnak. Amióta Henry elment, azóta nincs egy kemény vezér, aki képes feltüzelni a társakat mérkõzés közben is. RvP lehetett volna az, ha nem megy el. Özil meg fiatal, de részt vett már jó pár kemény meccsen és én is remélem, hogy lendületet ad az egész csapatnak. És rá nézve külön pozitívum, hogy mekkora rajongással fogadták. Szinte minden Arsenal szurkoló be van zsongva tõle, ahogy jó magam is. Én speciel ugráltam örömömben. Meccseken lehet hallani, hogy Cazorlát is mennyire imádják, de az Emirates szét fog robbanni Özil labdaérintéseinél.

Arsenal Till I Die! Henry #14 Cristiano #7

Az se jó ha felforgatja a csapatot. Már megy a bajnokság, sztem alakul a molekula, alapjaiban nem rossz a brigád. Én öziltöl azt várom, hogy felpörög és igazi húzóegyéniség lesz. És sztem ezaz ami hiányzik amúgy rendben a csapat.

Solidus
Solidus
osztom a nézeted.nekem sem lett jobb szájízem attól hogy 47-et adtak özilért,aki még váltani sem akart,csak ugye jött bale.ez olyan nem akarásnak... tudjuk mi a vége,remélem értékeli a mezt,mert itt tényleg számítani fognak rá.vivianot nem teljesen értem,de mondjuk csak 2 kapus van,abból meg egyik sem százas,fõleg amit a villa ellen mutatott... cassillast még elviseltem volna meg egy jó középsõ védõt,aki szélen is bevethetõ,plusz egy csatár is jöhetett volna,mondjuk ba,volt még pénz,miért nem lehet költeni?nekem ez a féligazolás nem tapasztja be a számat,kapja be a vezetõség... 😊

én ettõl az igazolástól nem fogok semmit sem visszaszívni wengerrõl. a véleményem tartom! Ha ingyen nem tudtuk volna Flaminit elhozni akkor elég bajba lettünk volna. Most megjött özil , oké volt 1 szép igazolás de azért nem így indult az egész szezon. Miért kellett az utolsó másodpercekre hagyni ?
Elegem van már belõle 😄 Jövõre menjen a pcsába.....
Ugye még pénzünk volt, szóval simán kitelejhette volna a 3 misit a chelseanak aztán csõ. oké,hogy drága meg ennyi pénzért de ha egyszer többet ér Ba mint Bendõ akkor nincs mit tenni. A szükség nagy Úr, csak hát a möster egy picit skót , pedig hát elvileg francia.... 😊
Sabcsee
Azért ez a Cazorla, Özil, Walcott támadó középpálya fog még nekünk szép pillanatokat okozni. 😊 Üröm az örömben, hogy a Dán herceg lesz Giroud back up-ja, reméljük bír majd egy huzamban 50 meccset a nagyfaszú...
Eltekintve a rekordigazolástól, nem volt teljesen sikeres ez a mercato: csatár poszt necces, egy CB sem ártott volna.

Viszont a legokosabb(és egyben legsóherebb) húzása, Flamini miatt nem értem, miért ekézitek az öreget. Pont egy ilyen hajtós pitbull kellett a kp-ra, és szombaton ott folytatta, ahol 5 éve abbahagyta 😊

btw, nekem már megvan az Öziles mezem...:

kaka

arsnl
Ba már nemfog jönni ez 100% =/ marad Bendtner-,-
Özilrõl csak tegnap este kezdtek pletykálni

lehet én nem figyeltem de ugye nem is nagyon cikkeztek arról,hogy özil jönne ?!
tavaly pont ez volt Monreallal, vele semmi hír nem volt aztán a semmibõl elõkerült...
Szóval mostmár ha valakit szóba hoznak velünk akkor azt egybõl el lehet felejteni 😄

Ba jöjjön már !!!!
arsnl
Sanogo, Flamini, Viviano, Özil jöttek akkor. 1 csatár még elfért volna szvsz.

báttyó02
végre BAZMEG

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Kaplan
IGEEEEEN! MÉG EGY CSATÁRT AKAROK! MEGJÖTT AZ ÉTVÁGY!

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

[HUN]FaTaL

http://goo.gl/gd6Zi5

arsnl
Özil német tvknek nyilatkozott ahol elárulta h hozzánk jön. FUCKYEAH
Wenger talán legjobb igazolása lehet. ilyen kaliberû talán csak Bergkamp volt. sztem nem sok érte a 45+5m euro, fõleg ilyen átigazolási díjak mellett mint manapság.

1 csatár még remélem becsúszik utolsó pillanatokba azért.

Oziris666
Torres fontban volt 50 Özil meg euroban 47 😊

Özil nagyon jó,de sok ez érte!Ez ilyen nesztek na majd én megmutatom ugye h van pííínz transzfer!😄

(amugy még mindig nem vágom h miért nem mentetek rá Eriksenre meg Aldereireldre diszkont áron mentek kisebb csapatba...)

szomferi

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

6unn3r
<#nyes>

[HUN]FaTaL
Mascherano tuti kacsa, nem maradna nálunk középsõ védõ a keretben, szinte.

http://goo.gl/gd6Zi5

5w0rdf15h
😄DD

most már Mascheranoról is pletykálnak 😊)

Özil lenne már hivatalos végre...

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

6unn3r
Elvileg Demba Ba-t nem adja a Chelsea, mondván riválisnak nem akarják adni.
És mint tudjuk a Spurs is bejelentkezett, de az õ ajánlatukra meg Ba mondta azt, hogy õ BL-ben szeretne játszani. lol