31698
-
#28976 amúgy naná hogy nem remekel,sérült. -
#28975 Özilről sem zajongtak,aztán tessék... Nem kell se Jung,se Draxler,harmatok.Mandzukic kell! o.O
-
#28974 emlékeztet egy verhetetlen év mezére,ha érted mire gondolok.. :D remélem szerencsét hoz.Gázidisz azt nyilatkozta hogy az új szponzorral pénz is jön amit nyáron erősítésekre költ majd,ja persze,ahogy eddig is... -
#28973 :D
nagyon rá vagytok ezek szerint állva erre a német vonalra.
erről a Jungról nem nagyon zengenek ami alapján egy arsenal le akarhatná igazolni, nem értem hogy került látókörbe.
egyébként Draxler pont h nem remekel ebben a szezonban, pusztán az eggyik legnagyobb német tehetségnek tartják, de szerintem ő még nem bizonyított úgy mint Götze tavaly, igaz a jelenlegi schalkéból kb mínuszból indul etekintetbe..
-
#28972 hátha lesz Arsenalos Puma cipő is, veszek egyet a Ferraris mellé :D -
Dean Winchester #28971 mint a puma úgy ugrunk az ellenfél torkának :D -
#28970 nem lesz ez rossz
-
#28969 Rodrigo(Benfica)??! -
#28968 ide nekem mandzukicot!!! :D -
#28967 legutóbbi olvasataim szerint Pellegrini (is)nézegeti Sagna helyzetét. -
#28966 az sajnos már tiszta sor,hogy Sagna elmegy,a kérdés hogy miért nem nézünk rá valami értelmes lehetőséget,Carvajal-ra szavaznék,szerintem simán jó védő lesz belőle,és még fiatal is.Draxlert nem értem minek erőlteti,lehet a német bajnokságban remekel a srác,de ide azért több kéne,nem értem ha Özilt sikerült becsípni,miért nem áldoz egy kicsit többet a menedzsment,zsé van bőven,kupa nélkül viszont szép lassan maradunk a mi lett volna ha kategóriába besüllyesztve,aztán úgy járunk mint a MU... -
#28965 Az gáz, ha Jung-ot nézegeti, mert akkor valami gebasz lehet Sagna szerződéshosszabbításával.
Draxler simán elférne, és elvileg Wenger középcsatárt faragna belőle.(az új RvP, bla bla...) -
#28964 Na, a februári halálos menetrendbe becsúszott egy FA kupa meccs a Pool-lal.
Nagy dilemma vár Wenger-re, mert valamelyik sorozatot rohadtul be kell áldozni. Értelemszerűen a BL-t kéne, de az öreg tuti, hogy nem a B csapatot fogja kiküldeni... -
#28963 Wenger Draxler és Sebastian Jung(Frankfurt)ügyében tárgyal, támadó sehol... -
pilboy #28962 ott azt is mondták kb. 5 napja, h mata tuti nem jön hozzánk...
off end -
#28961 a PSG-t nem érdekli, T'ham,Arsenal áll(állítólag, és egyenlőre...)sorba érte.szerintem bartel llesz, D.Costa megy oda, Lukaku meg Madridba,plusz némi kápé...Zsozé is azt játssza,mint a rongyfejűek, de hagyom is, mert ismét lehurrog vmi Cselszis szakértő. -
#28960 elfelejtettem, kb. 23millió fontba fájna Lukaku leigazolása. -
pilboy #28959 hasonlót én is olvastam, azzal a különbséggel, h egy cavani-ügybe akarják bevonni lukakut -
#28958 eladósorba kerül Lukaku a szezon végén(Mourinho has decided that the Belgian, on-loan this season at Everton, is not of sufficient class to play regularly for the west Londoners) ,de az Atletico Madrid is érdekelt az ügyben,akitől D.Costa év végén Zsozéhoz kerül-szal őt pl. buktuk kb. -
#28957 Gervinho gól+gólpassz ma is-örülök,hogy bejöttek a számításai Rómában! -
#28956 W.Bony is rendezgeti az ellenfeleket rendesen,amíg nincs Michu... -
#28955 Ámen. -
#28954 Mata ide vagy oda,a MU marad a gödörben,SAF távozása feladta a leckét bármelyik edzőnek aki most oda megy,pár évig nem is lesznek a toppon,ezen még a specialonehappyoneseggarcone sem tudna változtatni.az idei bajnokság a city arsenal párharcáról fog szólni,most más esélyes nincs,csirkék a legjobb 6ban sem lesznek,az ecerton ehhez kevés,a chelsea-t szétcseszi mourinho,mert az utóbbi években már csak ebben tehetséges.mi pedig nevetve evickélünk a sok milliomos kirakat csapat közt az élre. :) -
#28953 Miért lett volna tapló?Mert nem ad kölcsön vkit egy városi riválisnak!
Itt ez nem szokás,ez nem olasz bajnokság!
Amennyire meg a ManU gödörben van nemhiszem h ettől nagyon félnetek kéne h egy Mata akkora lökést jelentene nekik!
Amúgy meg Peace
-
#28952 "rövidtávon simán bejöhet ez a kis húzása. A Mata-val kiegészült MU minden bajnokesélyessel játszik még a Chelsea-n kívül"
ennyi a lényege,amire reagáltál.
senki nem mondta,hogy elszórja a bábuit Mou, de tapló volt Demba Ba ügyében a nyáron.erre jössz egy atomi hülyeséggel,meg próbálsz degradálni...komolyan? -
Dean Winchester #28951 http://arsenalfan.hu/hirek/2014/01/25/sajto-az-arsenal-ajanlatot-tett-draxlerert/
nem adok rá mert pl. özillel kb. semmi cikk nem volt aztán a semmiből leigazoltuk. előtte meg akikkel cikkeztek senki sem jött higuain-t is kész tényként közölték... -
Dean Winchester #28950 most tényleg igaza van, a stoke csak egy példa volt... -
#28949 Megfogtad a lényeget a dologban !grat -
#28948 Arsenal have Draxler fee agreed with Schalke.
Arsenal have struck terms with Schalke over the signing of Julian Draxler.
The Germany international is expected to leave Schalke this year, either in the summer or sooner.
Former Middlesbrough striker Jan Aage Fjortoft, now a Bundesliga pundit, tweeted last night:
"I understand that Schalke and Arsenal have agreed a fee. If he will leave now I don't know. But this is latest info."
-
#28947 jó az a komment "rejtettben"...
egy bármikor talpra állni képes MU-t összehozni egy Stoke-kal, grat.
nem Chelsea-szurkoló vagy véletlenül??! -
#28946 Mekkora összeesküvés elméleteket gyártotok beszarás:D
Hazard meg majd megy kölcsönbe a Stokeba h erősítse őket a riválisokkal szemben... LOL -
#28945 megjött a "válasz" is Wengertől: "Look at Christmas and you tell me who had the best fixtures.
We played on Sunday against Everton, on Wednesday in Naples and on Saturday morning at Man City. So we do have not the same assessment on that front.
What I said was not a complaint, it has nothing to do with Chelsea. It was just a suggestion of do you think it is right or wrong.
Everybody is free in life to have his opinion about people. I never speak about people. I speak about facts and ideas. Never about people.
If we have a chance it is down to our performances. Only about that. That is what we have to focus on.
I was asked a question, I gave an honest answer. I am still naive enough to believe people are more interested in the ideas than about creating conflicts. But no, this is an illusion."
-
-
#28943 "That is an illusion. There is nothing happening, honestly no," Wenger said.
"We don't need to take players on the flanks - we have 17 players on the flanks."
-
#28942 Nagy geci ez a Mourinho, de sajnos rövidtávon simán bejöhet ez a kis húzása. A Mata-val kiegészült MU minden bajnokesélyessel játszik még a Chelsea-n kívül. Nem is láttam még, hogy egy edző ilyen piszkos eszközökhöz folyamodik.
Lófasz lesz itt, nem csatár igazolás. Hacsak Draxler-t nem engedi el most a Schalke... -
#28941 De legalább a Coventryt elpicsázzuk,nem is értem Poldit miért hozzák állandóan hírbe mindenféle csere ügyletben... ő kell ide és pont -
#28940 na igen,most már szén ideg vagyok.. :D -
#28939 Meg jópár játékost anno a Citynek... -
Dean Winchester #28938 "A francia szakember nem értette, hogy a Chelsea miért engedi el egy közvetlen riválishoz a világbajnok futballistát."
RVP-t miért engedte el egy közvetlen riválishoz ? :D idióta az öreg is.... -
#28937 a hülye kétszínű seggarc,bezzeg Demba Ba-t nem engedte ide mert vele szerinte az arsenal esélyes lett volna a PL megnyerésére,hát remélem ilyen ütemben engedi szélnek a jó játékosait,és megrohad majd év végén a 7. helyen,végezzen mindenképp a united elöttük,de felhúzott...