Arsenal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Go Gunners!!!
No one can stop Death!
a norwich (o), cp (i) verni kéne, hogy aztán picit nyugodtabban készülhessünk a chelsea-liverpool-mu trió ellen 😊
kemény novemberünk lesz az biztos
msn:[email protected] bárki felvehet
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
Lipman és Akpom is 2-2 góllal járult hozzá a csapat sikeréhez
Baszki nincs digim, a rohadás vigye el! Hétfõn néztem a swansea elleni meccset azon elég koncepciótlan volt a csapat özillel is. Erre itt meg oktat.
Mindenesetre ennyi gyõzelem már nem véletlen az tuti!
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
Next PC upgrade: 2022

Arsenal Till I Die! Henry #14 Cristiano #7
.:SOLIDUS:.
Sima volt a mai nap, egy picit sajnáltam, hogy a srácok visszavettek. Ettõl függetlenül magabiztos volt a csapat! Hétvégén jöhetne a következõ idegenbeli gyõzelem, elõreeee!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
remélem a hullámvölgynek ezennel vége is van 😊
off end
http://www.powerplaymanager.com/r57633
mentálisan amúgy is az egyik legjobb keretetek van(volt?),szal' nyugi.<#smile>#smile>
No one can stop Death!
http://www.powerplaymanager.com/r57633
1éve még elzavartam volna úgy ahogy van, mert olyan szerencsétlen volt....😄D
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
No one can stop Death!
Szerzõdése jövõ nyáron lejár, és az elõzõ szezon végén számos cikk született arról a nemzetközi sajtóban, hogy egy év múlva elhagyja az Emirates Stadiont. Az érintett is csak óvatosan nyilatkozott a jövõjérõl, és csak annyit mondott, hogy a 2013/2014-es idény komolyan befolyásolja majd a sorsát.
Az Ágyúsok öt forduló után a tabella élén álltak, és annak ellenére is remekül kezdték a szezont, hogy egy tucat sérült játékos van a keretben. A tréner szerint élvezi a klubelnök támogatását. "Megtisztelõ, hogy Stan Kroenke mögöttem áll" - nyolatkozta Wenger.
"Nekem nagyon sokat számít, hogy a klubon belüli támogatásom töretlen és következetes. Hálás vagyok ezért, mert a 17 évem alatt voltam lent és fent is, de mindig bíztak bennem. Örökre itt szeretnék maradni, mert ez halhatatlanná tenne. Szeretem ezt a klubot."
"Nagyon som ajánlatot kaptam az évek alatt, és mindet visszautasítottam. Mindig is úgy gondoltam, hogy ez a klub különleges. Most már olyan csapatunk van, amely versenyképes, és ezt szeretnénk is megmutatni mindenkinek." Az Arsenal a hétvégi fordulóban a Swansea City otthonába látogat.

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
a tartalék csapattal is vezettünk most meg 1-1re áll a meccs ,de bízom benne ,hogy ezek is összehozzák a továbbjutást !
Eisfeld szerintem egyet veretni fog 😄