31698

• Solidus
    2 oxival is kiegyezek :D ez is behúzva
  • Solidus
    bízom benne hogy még poldi is hint 2őt ;)
  • Solidus
    mglesz az :) 1 nekünk :D
  • minimize
    Zsozé ehhez mit szólna? időhúzás dettó,11emberes védekezés adott...gusztustalan,de minden kis csapat ezt "produkálja" idegenben.
    zéró játék,egy jobb kapus,meg a szokásos jv.
    pörögni,nyerni! kell a 3pötty.
  • minimize
    Szczes,Sagna,Merte,Kos,Monreal,Arteta,Ox,Poldi,Özil,Cazorla,Giroud
    pad: Fabi,Bendő,Gibbs,Gnabry,Rosy,Jenkinson,Zelalem
  • minimize
    moderátor?!
    Julian Draxler admits Schalke blocked him from moving to Arsenal on deadline day.On Sky Germany, Draxler admits Schalke refused to let him go.
    “I wanted to go and had a good offer to leave,but the Schalke [general] manager Horst Heldt said no to the transfer and would not let me go.”

Arsenal are facing a fans backlash over their dismal winter market campaign.Arsene Wenger’s side have their best chance of winning a Premier League trophy in years and supporters were keen for him to capitalise on that by strengthening their squad in the January transfer window by signing a much-needed striker.
    But not only did Arsenal fail to bring in a big-name forward, they also missed out on a player they dubbed ‘the new Thierry Henry’, Schalke winger Julian Draxler, instead signing Swedish midfielder Kim Kallstrom as cover for Mathieu Flamini, who is suspended for three games, and injured duo Aaron Ramsey and Jack Wilshere.
  • arsnl
    lol
  • Effe88
    öreg wenger címere ökör és lúzer:D
  • minimize
    Frimpong is bemutatkozott, ki is állították 30perc után.
    mondjuk, az arca sok mindent elárult az új mezzel a kezében...
  • minimize
    a hátralévő 15fordulóból 6ra esett ki az a játékos, akit a "megmentőnek" hozott 1napja a Főnök??!

bocs, de ez röhej.
  • arsnl
    végül csak 6meccset hagy ki, és nem is edzésen sérült le hanem már alapból volt probléma hátával.
  • Dean Winchester
    olvastam, remélem ez csak poén.... de tényleg csak nevetni tudok ezen.....
  • DasIsFuck
  • arsnl
    Kallström 1.edzésén lesérült, lehet h 2-3 hónapra off(ez a rész nem tuti).
    Arsenal way.
  • Solidus
    egyetértek,ezt csak azért szúrtam be,mert szegényt össze vissza dobálják,pedig szerintem is kéne a keretbe.
  • contraste
    Frimpong aggodalmai Barnsleyban:) De vicces a macedón játékos véleménye is.
  • Dean Winchester
    A következő szezontól a Puma sportszergyártó cég lesz az angol labdarúgó-bajnokságban éllovas Arsenal új mezszállítója.

A szerződés részleteiről egyelőre annyit árultak el, hogy a cég évi 30 millió fontot fizet az együttesnek, amire még nem akadt példa a londoniak történetében. Ivan Gazidis ügyvezető elmondta, hogy az összeget Arsene Wenger vezetőedző a csapat megerősítésére is felhasználhatja.

Az Arsenal jelenleg vezeti a Premier League-et, emellett az FA Kupában és a Bajnokok Ligájában is versenyben van még.

rohadtul félek a februártól mert ha hozzuk a formánkat akkor kb. pont 3 egymást követő meccsen tudunk kiszállni ismét minden versenysorozatból, de tényleg bízom benne hogy idén ez nem így lesz
  • minimize
    értem én, de "ha ló nincs"-alapon,tölteléknek maradhatott volna.
    szerintem...
  • Solidus
    "A 61-szeres dél-koreai válogatott futballista a kevés játéklehetőség miatt az előző idényt a spanyol Celta Vigónál töltötte kölcsönben."
  • minimize
    Watford have signed Arsenal forward Park Chu-Young on loan until the end of the season, subject to Premier League clearance.
  • minimize
    Lille snub Arsenal approach for Kalou.Lille have turned down an approach from Arsenal for Salomon Kalou.
  • minimize
    nem,Moyes nagytakarítást tart. a köv. szezontól teljesen az őáltala megálmodott kerettel lép(ne?)pályára. ha van lóvé, nem rossz elképzelés,
    ha nem csúsznak át "olajosba".
  • 6unn3r
    Hát ha valamelyik csapatnak nyernie kell, akkor inkább legyen a City az, mert brutál szép focit játszanak. És ezerszer legyenek ők a bajnokok, mintsem a Dinamo London.
  • Solidus
    pont ezt akartam írni,hogy nem lehet bekkelni a city ellen,brutál a támadósor,mégha agüero ki is dölt,szerintem sajnos sima city győzelem lesz
  • szomferi
    azért egy Navas - Touré - Fernandinho - Silva | Agüero - Dzeko (Negredo) hatos ellen kevés lesz a bunker szerintem... plusz még Zabaleta felfutásai szélen, Kompany is ott van minden szögletnél, van is pár gólja belőle
  • 6unn3r
    Szerintem meg ugyanazt fogják játszani, mint a West Ham ellenük. Biztos, hogy úgy fogja ölni Mourinho a City játékát, ahogy csak lehet. Sőt, nem lepődnék meg ha focigyilkos taktikával 1 góllal meg is vernék a City-t.
  • Solidus
    Manchesterből meg sorra adják kölcsönbe az embereket.faragni kell a bérkereten?
  • Solidus
    mert pénz az van dögivel,de gólt nem tudnak lőni... volt egy kimutatás hogy a kölcsönadott játékosaik több gólt lőnek,mint a nagyágyúik... kiváncsi leszek a city mekkora gólkülönbséggel győz ellenük,szerintem 4 biztos lesz.
  • DasIsFuck
    de mi a fasznak veszik meg?
    komolyan mindenkire lecsap a chelsea...de minek?
    lassan komolyabban kellene szankcionálni azt a magatartást amit a chelsea csinál...
  • Solidus
    attól félek hogy ezzel vége is az átigazolásoknak... pedig nagyon kéne egy csatár,ha costa tényleg megy a chelsea-be,meg kéne csípni demba ba-t..
  • Dean Winchester
    hivatalosan is itt van !
  • Solidus
    hát de imádom ezeket a rohatt miller klubbokat... remélem úgy járnak vele mint torres-zel...
  • Dean Winchester
    http://www.rangado.hu/tartalom/cikk/260031_robban_a_bomba_a_chelsea_nel

kíváncsi leszek erre....
    Costát is hozhattuk volna akár mi is...
  • Solidus
    "A BBC Arsenalhoz delegált szakírója jelenti, most véglegesítik Källström átigazolását. A 108-szoros svéd válogatott középpályás a Szpartak Moszkvából jön. Hivatalos bejelentés még nincs."
  • minimize
    Inter Milan are finalising a deal for Lazio midfielder Hernanes.
    ez azért így fáj.Lazio's price-tag for Hernanes is between €17m and €20m.
  • minimize
    alábbi hír(ahogy olvasom...)max. a nyáron valósulhat meg, ismét végigtöketlenkedik a téli átig. ablakot.
    azért csodálkozom nem kissé, mert más csapatok találtak hiányposztokra embereket,nekünk ismét nem sikerül(t?)
  • minimize
    ...Polish goalkeeper Lukasz Fabianski may be allowed to join Schalke as part of a deal for Draxler.
  • Dean Winchester
    ennek nagyon örülnék !
  • 6unn3r
    Ő azt nyilatkozta, hogy még egy év van a szerződéséből a RedBulls-nál és bár tudja, hogy a visszavonulása vészesen közeleg, ha lehetősége lenne rá, akkor játékosként szívesen segítene be még utoljára az Arsenalnak, hogy onnan vonulhasson vissza.
  • Dean Winchester
    8 meccs 2 gól....
    faszé nem tudják henry-t idehozni..