Arsenal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szép volt és eddig jól játszunk!

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

[HUN]FaTaL
Hajrá, remélem elhúztok 5 ponttal 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

minimize
Wilshere megint lesérült,a padunk meg kissé gyérebb,mint a Pool-é,nehéz "szülés" lesz,remélem 2lesgóllal,de nyerünk.<#wilting>

No one can stop Death!

banok
ja majd lesz

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

itt tuti találsz majd streamet 😊
tessék...
tvzzonline.eu
online közvetítések a tvzzonline.eu -n
Arsenal-Liverpool 18:15 Hu
Mai meccsre dobjatok majd linket, mert ezt asszem végigülöm a pc elött. Mondjuk ha van olyan ami tableten is mükszik még jobb.:-)

minimize
a hír igaz,34m EURO-ról szólhat az ajánlat,de "manager Arsene Wenger is unlikely to let the 24-year-old leave the club while Walcott is believed to be happy to stay at Arsenal."
Winston Reid a célkeresztben(WHU védõje,25éves),egy 6millió fontos ajánlat mehet érte a télen.(Verma??!)

No one can stop Death!

csocso14
Szóval eladnád a leggyorsabb pl játékost aki tavaly házi gól király volt 22 góllal ás kiosztott 15 gólpasszt is mellette, hogy egy ilyen szaros hazard-al pótold aki eddig összesen 12 gólt lõtt angol pályafutása során? Hát még szerencse, hogy nem te döntesz errõl. 😄

ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME

Sabcsee
Az a hír járja, hogy télen a Monaco 40 millió eurót ajánlana Walcott-ért...

Bírom az angolt, de én rábólintanék egy ilyen ajánlatra. Ennyi pénzért simán tudnánk pótolni egy Hazard szintû szélsõvel.

kaka

aricsi
Mi folyik itt hogy így elsõ helyre ugrott a totyik? <#vigyor5>

AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r

Sabcsee
totál felesleges lenne, van már egy francia ígéretünk Sanogo személyében, ráadásul 7 millióért <#banplz>

Különben meg gõzöm nincs, ki lenne jó választás, aki mozdítható is. Pletykálnak vmi Berahino-ról(WBA) is, de soha nem láttam játszani.

kaka

minimize
M'Baye Niang iránt érdeklõdünk,a Milan-nál kegyvesztett Balotelli érkezése óta,áll. 7millió körül hoznánk.
2éve is figyeltük,mielõtt olaszba ment.

No one can stop Death!

minimize
nem "csak" Neked tûnt fel,félek,idén is ez lesz a jellemzõ a valódi derbiken.márpedig ezeken a találkozókon sok mehet(megy)el...

No one can stop Death!

minimize
ja,emléxem,ez az a kupa,amit ha nem nyer meg a csapat,akkor "mikiegér-kupa", ha meg megvan,akkor aztán húúúú...
figyeljünk oda a PL-re,ill. a BL-ben legalább a megszokott útig jussunk el,a többi részemrõl le van ejtve,ennyi.
a hétvégétõl jobban tartok,mint a tegnapi meccstõl,látható volt,mennyire telibe tojják a játékosaink.
a kékek meg csak örömködjenek,remélem májusban ITT szélesebb lesz a vigyor az arcokon.

No one can stop Death!

arsnl
nagyon látszik amúgy, h minden szélsõnk sérült. Theo jöhetne már vissza, akárki akármit mond meghatározó játékosa csapatnak.

6unn3r
Én meg határozottan bosszús vagyok, hogy kiestünk. Ha egy Norwich, Stoke, West Ham bla bla csapat ellen esünk ki, úgy hogy a kölykök játszanak, azt mondom oké. De egy Chelsea ellen, láthatóan nem kölyökcsapattal felállva, ne vegyék már a meccset ennyire félvállról. Értem, hogy nehéz és fontosabb mérkõzések jönnek, de ez nem a Liga Kupáról szólt, hanem hogy ezt a Chelsea-t ütni-verni lehetett volna. Erre minden erõlködés nélkül kikapunk a saját pályánkon. Mourinho meg röhög a markában, mert ott folytatja ahol abbahagyta. Õ még mindig nagyágyú Angliában, mi meg vagyunk a szerencsétlenkedõ Arsenal, akik 8 éve a tapasztalaton kívül szart nem nyert.
Ennek fényében, ha már ennyire félvállról vették a tegnapi meccset, remélem a Pool-t ütni-vágni fogjuk és hétközben a BvB-t is.

Arsenal Till I Die! Henry #14 Cristiano #7

Huh hát nehéz lesz ez a november! Az elõzõ forduló is döcögõs volt, azt hittem berámolunk 4-5gólt, oké volt egy kiállítás meg megnemadott 11-es, de az elsõ félidõn már látszott, hogy kimerült a csapat. Most kéne kimenni szurkolni, kell nekik a biztatás!

Sabcsee
Egyébként csak nekem szúrt szemet, hogy a rangadók még mindig döcögõsen mennek? Tavaly is csak a csirkéket tudtuk megverni emberelõnyben meg volt egy X a Mu ellen, a többin mind kikaptunk...És ma is hiányzott valami/valaki az utolsó passzoknál.

Még mindig nincsen meccset eldöntõ playerünk, aki a különbséget tudná jelenti. Talán Giroud és Walcott.
Remélem rám cáfolnak a srácok hétvégén, GO GUNNERS !!!

kaka

Sabcsee
Nagyon örülök, hogy kiestünk, így lehet koncentrálni a PL-re és a BL-re. A kezdõbõl meg csak Koscielny nem pihent normálisan, Ramsey nem játszotta végig, Wilshere szombaton nem, Özil meg Giroud játszottak 20-20 percet, szóval nem vészes.

kaka

nem 😄 máshol írtam is,hogy vszínû kikapunk és ez nem meglepetés, nem itt kell helytállni szerintem 😄 bõven jó lesz ha a bajnokságban ütünk bennetek !
Ettõl függetlenül grat 😉

AW elbaszta, wlis-ramsey-t se szabadott volna játszatni hanem a tarcsik közül bedobni pár emberkét a pályára és kész, felesleges volt a csapat felét a pályára küldeni, inkább pihentette volna õket a pool elleni ütközetre...
contraste
Átértékelted?😊

ain't got no history

Solidus
azóta már özil,giroud is pályán... a semmiért,ryo,bendtner elintézte a meccset...

.:SOLIDUS:.

webibebi
Jaj en most wenger bacsit nem ertem 😞 az egy dolog h Ligakupaban mindig fiatalokat jatszatja,de akkor most minek kell egy ramsey wilshere kozeppalyaval kezdeni amikor brutal kemeny sorsolas kovetkezik es mar latszanak a faradas jelei naluk :/(pool,bvb,mu)
Az oke h derbi de azert nem kene ennyit bevallalni sztem..

msn:[email protected] bárki felvehet

banok
ANGOL LIGAKUPA
20.45 Arsenal-Chelsea
tv: Digisport1 hu
streamek: http://banok.myfreeforum.org/about8.html

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

* miután kivertük õket a kupából
(egészséges elfogultság van a mondandóm mögött, nem pedig beképzeltség, hogy húdejókvagyunk, mielõtt még vki félreértené 😄
majd holnap lezárjuk ami után hazaküldjük õket a Stamfordra 😄
arsnl
jah csak a pontokat/kupákat nem érdemre osztogatják. abban az évben több mákotok volt mint máskor. de le is zárhatjuk itt sztem ezt.

contraste
Elfogadom, h ez a véleményetek, felesleges vitázni, igazából hülyeség volt felhúznom magam ezen a "mázlis hozzászóláson", lényeg, hogy idei PL végén is majd az nevet, aki utoljára nevet, ahogyan a BL-ben is így volt és lesz is. Bárki bármt mond régóta megérdemeltünk volna egy BL-t és végül meg is kaptuk, hogy hogyan szinte mindegy, mert volt, hogy többször igazságtalanul kaptunk ki, ahogyan érezhette ezt a Bayern is,bár korántsem említeném egy lapon mondjuk Ovrebo fele csalassal, vagy Pool elleni fantom góllal , rá egy évre õk meg is nyerték, mert annyival jobbak most mindenkinél, ez nem kérdés.

ain't got no history

arsnl
Arsenal topik és Chelsea magasztalás
vmi nem stimmel. és nem az elõbbivel van itt probléma.

erre nem tudok mást, mert nem is érdemel mást, csak ezt:
<#banplz><#lama>

http://www.powerplaymanager.com/r57633

Sabcsee
"Az Arsenal még mázlival sem nyerne BL-t." ezt aztán odaraktad, mint valami durcás óvodás 😊
Meg ez a 10 éven át harcoltatok a BL-ért...Miért a többi résztvevõ csapat nem azért harcolt? Vagy Wenger tizen x éve?

Nyilván kellett Drogba klasszisa és Di Matteo hatásos motiváló képessége is a gyõzelemhez, de már ahhoz is kell némi szerencse, hogy egy csapat megnyerjen egy tizenegyes párbajt a végén. Arról nem beszélve, hogy a München végigtámadta a meccset, vezettek, büntetõt HIBÁZTAK, úgyhogy lényegében fölösleges volt ezen vitázni. Mondom ezt úgy, hogy inkább nektek szorítottam angol foci szeretõként.
OFF vége.

kaka

DasIsFuck
mégis mire kéne irigykednünk?
arra h elvettétek a hazai bl címünket?
...cserébe az egész "angol" foci büszkesége kapott egy jókora fricskát a wembleys német házidöntõvel és nem mellesleg visszevettük idegenbe azt ami a miénk😊

másik meg azt a szezont nem máknak nevezni,hát jah...
akkora mák mint az utd 99-es bl gyõzelme, csak majdnem minden meccsen ilyen mák vette körül azt a cselskijt...

az abrakadabra lefizette fortunát,máshogy sajnos nem nagyon sikerült bl-t nyernetek...nem egy nagy dicsõség annyi pénzel a seggetekbe h csak így tudtatok nyerni.

fele akkora szerencsével az arsenal is simán bl-t nyer 06-ba...

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Mor3llo
én mire irigykednék? 😄 Bayern drukker vagyok, uraljuk Európát 😊

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

contraste
Rendben akkor irígykedjetek csak tovább😊

ain't got no history

Mor3llo
durva, nálatok egy BL idény 10 évig tart 😄D

rajtatok kívül mindenki tudja, hogy mák volt, csak ti hoztok ilyen fantasztikus "logikus" okokat 😄

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

contraste
nem, két dologban sincs😊

1. A CFC nem mákkal nyert BL-t hanem 10 éven át harcolt érte a végéig és többször is jogtalanul vették el a lehetõségét.

2. Az Arsenal még mázlival sem nyerne BL-t.

Egy BL gyõztes csapat van Londonban, nem véletlenül.

Idén jól kezdett az Arsenal, de korán ne örüljetek azért, bármelyik pillanatban elfogyhattok.

ain't got no history

Effe88
pedig igaza van😊

contraste
😄 napeszre..

ain't got no history

arsnl
3hét. basszameg. nehogy már megint sérülések basszák el szezont..😞
amúgy ma kiállítás után is jók voltunk, pár évvel ezelõtt simán buktuk az ilyen meccseket. de a bíró teljesítménye kritikán aluli volt. Arteta piros lapja 1 vicc. legalább 3 tizenegyes gyanús esetbõl befújt egyet. Go Gunners!

kötelezõ gyõzelem megvolt.
hét közben a gyerekeket kéne pályára küldeni aztán hétvégén a poolt ütni kell !!!!!
webibebi
gnabrybn nagyon benne van a gól. hihetetlenül jól játszik hajt és küzd minden labdáért

webibebi
gnabry szépen megcsinálta a tizit 😊 nagyon jól játszik

webibebi
flamini 😞

Chelsea ligakupa meccs most nézem...az akkor nem fontos, pl-ben kell elkapni.

Jaja pl az elsõdleges, sõt nyáron még a pl-ben is a tisztes helytállásban reménykedtünk. Novemberben sok minden eldõl vagy legalábbis letisztul, mit várhatunk a csapattól. Ha 7-8 pont összejön akkor az nagy királyság, de a kékeket meg kell verni! Az a legfontosabb.

Sabcsee
tehát a menetrend szombattól(ok.26.) november 10-ig, utána 2 hét válogatott szünet: Crystal(A), Chelsea(H), Pool(H), BvB(A), ManU(A)

Hétvégén igenis full kezdõ a Palace ellen, a Ligakupát pedig remélem Wenger is telibeszarja(Mou tuti szerintem), küldje ki Vermaelen-t és az ifit ellenük, had bohóckodjanak.

A játékosok közül egyedül Giroud aggaszt, hiába játszott nagyot tegnap is, a seggén veszi a levegõt szerencsétlen, már most túl van játszatva. Bendtner pedig nem megoldás, annak ellenére, hogy a hozzáállása egész elfogadható.

kaka

Sabcsee
Egyetértek, a PL legyen a prioritás, a BL gyõzelemhez egy olyan szintû szerencsére lenne szükségünk, mint 2 éve a Chelsea-nek.

kaka

azt mondom én is inkább most kapjunk ki és jöjjön egy vereség de most már húzzuk be a novemberi derbiket 😛
A dortmundtól én többet vártam, elég langyosan adták elõ. Verhetõek lettek volna ha kicsivel jobban akarunk....
visszavágón lehozzuk egy döntetlenre szerintem, aztán a többieket verjük és kész.