31698
-
#29096 amúgy akire ő gondolt az a münchenben padozik.. 40 millás ára van,de Merte fél lábát sem éri... -
#29095 :D :D van rá elég nagy zseb szerintem -
#29094 nem,nem ő. amúgy a topikot sűrűn látogató Ágyús-társak vágják,hogy Jackson Martinez-ről van szó.
az általad említettet "nem ismerem"... -
#29093 nem mert inkább a looserkusent gyengítsétek ha lehet:)
egyébként nem rossz játékosok, csak szerintem kicsit kifelé megy az a stílus amit képviselnek és annyira nem technikásak meg kombinatívak szerintem.
Amolyan Khedirák nálam csak nem tunéziai németek:D
szerintem nem is feltétlen kéne helyüknek lenni egy arsenalba.
középpályán azért elég jól altok(nálam tuti nem férne be eggyik bender sem), egy jó gólvágó kellene és akkor simán pl-t nyernétek.
-
#29092 Javi Martinez? hmm, ahhoz picit még gyűjtögessetek :)) -
#29091 Lars. amúgy Neked nem tök mindegy? a "nyelved" meg... -
#29090 melyik bender? -
#29089 úgy néz ki,3emberke tutira nem lép pályára ellenünk a Pool-ból, Agger,Johnson,és Sakho.
a nyárra 3név:Bender,Piszczek,és J.Martinez. -
#29088 Házi góllövőlista a PL-ben. Látszik, hogy Santi-nak mindegy, hogy melyik lábára esik a labda. :)
-
Chris Lowe #29087 Hát szvsz rohadtul nem ide való a csávó! Az most mellékes, hogy nem is tartom jó játékosnak, de a stílusa és a csapatjátékhoz való hozzáállása is hagy kivetnivalót... -
#29086 Az Arsenal labdarúgócsapata két éve nem veszített el olyan bajnoki mérkőzést, melyen a Per Mertesacker, Laurent Koscielny belső védőkettős végigjátszotta a találkozót. A széria 2012 januárja óta tart és harminckét mérkőzést számlál.
„Sok kritikusunknak megmutattuk, mire vagyunk képesek. Jól kiegészítjük egymást és alaposan megismertük egymás játékát – Laurent jóval mozgékonyabb, én pedig magasabb vagyok. Tökéletesen összeillünk, hisz ma már a középhátvédek szerepe sokkal nagyobb annál, mint hogy magas emberként kifejelgessék a felíveléseket. Az együttműködésünknek kulcsszerepe van a szezon sikerességében. A statisztikát én is alig akartam elhinni, de nagyon hízelgő, és erre építhetünk” – idézi Mertesackert a Sun. -
#29085 bakker o.o -
#29084 féljen is a bayern,de sajnos nem érzem hogy rajtunk túllépünk... -
#29083 gnabryra én is több terhet raknék,lesz belőle valami.tetszik a stílusa,jók lennének az academysta srácok,de wenger nem nagyon nyomja őket.pedig ezzel az átigazolási politikával másban nem bízhatunk... -
#29082 ez komoly basszus?nem hiszem el,eddig sem voltunk transzfermágusok,de ez már mindennek a teteje... -
#29081 Kallström megnézte,milyen egy edzés itt,élőben, és visszarepült Moszkvába.
nem vicc. -
#29080 szerintem még nem sokat. ha marad,lehet belőle valami.
ellenben Gnabry-nak több lehetőséget adnék, vagy korai még?!
Kroenke meg lehetne "gázoshoz" méltóan gáláns transzferek idején inkább,mint megint az MLS... -
#29079 :D :D az lenne a csúcsok csúcsa,lagunners lafransze... balotellit én is olvastam,elég kemény.bendővel jóban lennének úgy érzem. :D Aneke kezd egyre jobban belelendülni,kíváncsi lennék mit produkálna a nagyok közt. -
#29078 tegnapi hír,látom nso is megtalálta.
bejelentkeztünk Raiola-nál Balotelliért.(!)
Arsenal rejected a loan approach for Bendtner from Fenerbahce before the transfer window closed on Friday.
Wenger is counting on the Dane as backup for Olivier Giroud.
Kroenke meg venni akar még1 MLS-licenszet, és egy LA-i team-nek a LA Gunners(!!!)nevet adná...nem kommentálom. -
#29077 azt hozzuk tuti :D GO GUNNERS -
#29076 aj vermaelen :( -
#29075 Igazatok lett szerencsére, mi meg várhatjuk a Pool-Arsenal számunkra előnyös végeredményét:) -
#29074 A végeredményben.:)
Viszont Jose meglepett. Szenzációs futballt játszott a Chelsea, pláne Hazard. A City meg maga alá szart. -
Chris Lowe #29073 Azért idén az ellenfelek folyamatosan a mi kezünkre játszanak...nem mondom, hogy szerencsések vagyunk, mert idén is folyton van 2-3 sérültünk, de ezt köszönjük meg a kékeknek. Izgalmas lesz itt még a bajnokság! -
#29072 "A MU gyengülését fokozhatja, hogy Robin Van Persie is távozhat. A Daily Mail pár napja úgy értesült, a csatár és David Moyes kapcsolata annyira megromlott, hogy a holland klasszis visszatérne az Arsenalhoz. Ráadásul továbbra sem biztos Wayne Rooney maradása sem." :D :D hihetetlen.. nem real madridot akart irni? :D -
#29071 és basszus igazad lett... :D -
#29070 Nem tudom, hogy mi vezérelt de megnéztem a City-Chelseat. Kellemes, pörgős, jó meccs volt. És ami a legfontosabb, újra elsők vagyunk! :) -
#29069 Kis fejlemény a Kallstrom ügyben: Wenger tudta, hogy vannak hátproblémái, de mivel már az átigazolási piac végén jártak, úgy döntöttek, hogy elhozzák. Leghamarabb a hónap végén lesz bevethető. Öröm az ürömben, hogy az elkövetkezendő 6 hétben legalább a Moszkva állja a fizetését. -
#29068 hát lehet.majd kiderül,de amíg sajnos a cityben tolonganak az agüero szintű játékosok,addig szemben a chelsea-ben egy tökös csatár sincs,ráadásul elpasszolta mata-át is a barma.sajnos feltörik a chelsea védelmét.de legyen igazd!picsázzák meg a city-t és maradjunk az első helyen.először örülnék egy chelsea győzelemnek,meg látni mout ugrálni... :D -
#29067 összeálltak rendesen...sajna. -
#29066 "Mourinho kurvára ért a bunkerfocihoz."
nem csak háborogni szeret ellene??! "sit down Mourinho,sit down Mourinho...." -
#29065 Azt hiszem a Citynek sikerült odáig fejlődnie, hogy teljes mértékben kompenzálni tudják Agüero hiányát Negredo-val. Nagyon jól beilleszkedett a csapat játékába, jól felvette a PL stílusát, legalább annyira veszélyes a kapura, mint Agüero. Emellett ott van Dzeko, aki szintén meglövi a maga góljait, amikor lehetőséget kap és Jovetic is felépült. Ő talán az, aki még nem tudta teljesen felvenni a ritmust a hosszú sérülése miatt.
Szóval úgy gondolom, hogy Agüero elvesztése ilyen szempontból mégsem akkora érvágás, hiszen ezt bizonyította már egyszer a City a közelmúltban, hogy igenis megy a szekér az argentin nélkül is. -
#29064 Szerintem simán jó egy x-re a Chelsea. A City-nél nincs Agüero, ami hatalmas veszteség, és ugye Mourinho kurvára ért a bunkerfocihoz. -
#29063 Jajj istenem, 1 hét után elfelejtenéd, hogy áruló, mert ő Giroud-val ellentétben nem csak hisztizik és a picsáját veri a földhöz a rangadókon, hanem eldönti őket...
Szerintem is undorító dolog volt elmenni egy riválishoz, de most, ha épp ésszel gondolkodunk, akkor minden Arsenal szurkoló összetenné a két kezét, ha ő lenne a kezdő csatárunk Giroud helyett. -
#29062 így van,itt már nincs helye,de mindig vannak mókás hírek ha nem megy jól a csapatnak,és a sztár játékost már eladták a föld összes csapatának... tessék specialone,így kell játszani egy 11 emberes védekezésre.na,remélem holnap nyer a seggfej,bár sajnos nincs rá sok esély. -
#29061 +11111111111 -
Dean Winchester #29060 ne jöjjön egye meg a főztjét !!!! nem kell ő ide, menjen amerre lát, egy normális csatár kell majd de nem rvp -
#29059 Én örülnék, évekig ő volt a kedvencem, de persze teljesen esélytelen, hogy visszajöjjön.
A meccsről: Ha Oxi nem lőtt volna 2 gólt én Arteta-nak adnám a meccs embere címet, embertelen munkát végzett, pont jókor lendült formába.
Chamberlain remekül játszott, AMIKOR A SZÉLEN HELYEZKEDETT. VKP poszton szerintem elég gyenge volt, küzdött becsülettel, de mindenki le ütközte, nem is értem Wenger mi a francért akar belőle középső középpályást faragni. Viszont, ha támadni kell, akkor parádés, a 2. gólja zseniális volt.
A Pool ellen elvileg lesz már Wilshere, úgyhogy egy Wilshere-Arteta, Cazorla-Özil-Ox kp sorral lehet keresnivalónk. -
#29058 könnyen lehet,hogy RVP nyáron távozik is a Unitedtól, és egy váratlan lépéssel visszatér korábbi sikerei színhelyére, a londoni Emiratesbe.
Rob Shepherd, a Mail újságírója kiemeli, a holland támadót külön Sir Alex Ferguson győzte meg arról, hogy 2012 nyarán csatlakozzon a Manchester Unitedhoz, az agg mester távozását követően pedig sokat vesztett motivációjából. Mindezt tetézi az is, hogy nem igazán találta meg a közös hangot Ferguson utódjával, David Moyesszal – és ha mindez nem lenne elég, a sérülések is újból utolérték.
A 30 éves holland ugyan betalált a Stoke City ellen hétvégén 2-1-re elvesztett bajnokin, ám ennek ellenére is igen feszült a hangulat közte és a skót edző között, aki a hírek szerint már attól sem zárkózik el, hogy nyáron egy riválisnak adja tovább a PL-gólkirályt.
A kérdés már csak az, az egyszer már elárult Arsenal-drukkerek vajon hogy reagálnának a korábbi csapatkapitány visszatérésére...
-
#29057 ja,3pont zsebben,holnap karosszékben x sör mellett MC-Kékek,aztán mehet a "töltődés" a köv. "ütközetre".
csak azt sajnálom, nem lett legalább 3.gól.()