Arsenal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
No one can stop Death!
tvzzonline.eu
Arsenal-Liverpool 18:15 Hu
Winston Reid a célkeresztben(WHU védõje,25éves),egy 6millió fontos ajánlat mehet érte a télen.(Verma??!)
No one can stop Death!
ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME
Bírom az angolt, de én rábólintanék egy ilyen ajánlatra. Ennyi pénzért simán tudnánk pótolni egy Hazard szintû szélsõvel.
kaka
AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r
Különben meg gõzöm nincs, ki lenne jó választás, aki mozdítható is. Pletykálnak vmi Berahino-ról(WBA) is, de soha nem láttam játszani.
kaka
2éve is figyeltük,mielõtt olaszba ment.
No one can stop Death!
No one can stop Death!
figyeljünk oda a PL-re,ill. a BL-ben legalább a megszokott útig jussunk el,a többi részemrõl le van ejtve,ennyi.
a hétvégétõl jobban tartok,mint a tegnapi meccstõl,látható volt,mennyire telibe tojják a játékosaink.
a kékek meg csak örömködjenek,remélem májusban ITT szélesebb lesz a vigyor az arcokon.
No one can stop Death!
Ennek fényében, ha már ennyire félvállról vették a tegnapi meccset, remélem a Pool-t ütni-vágni fogjuk és hétközben a BvB-t is.
Arsenal Till I Die! Henry #14 Cristiano #7
Még mindig nincsen meccset eldöntõ playerünk, aki a különbséget tudná jelenti. Talán Giroud és Walcott.
Remélem rám cáfolnak a srácok hétvégén, GO GUNNERS !!!
kaka
kaka
Ettõl függetlenül grat 😉
AW elbaszta, wlis-ramsey-t se szabadott volna játszatni hanem a tarcsik közül bedobni pár emberkét a pályára és kész, felesleges volt a csapat felét a pályára küldeni, inkább pihentette volna õket a pool elleni ütközetre...
Az oke h derbi de azert nem kene ennyit bevallalni sztem..
msn:[email protected] bárki felvehet
20.45 Arsenal-Chelsea
tv: Digisport1 hu
streamek: http://banok.myfreeforum.org/about8.html
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
(egészséges elfogultság van a mondandóm mögött, nem pedig beképzeltség, hogy húdejókvagyunk, mielõtt még vki félreértené 😄
ain't got no history
<#banplz>#banplz><#lama>#lama>
http://www.powerplaymanager.com/r57633
Meg ez a 10 éven át harcoltatok a BL-ért...Miért a többi résztvevõ csapat nem azért harcolt? Vagy Wenger tizen x éve?
Nyilván kellett Drogba klasszisa és Di Matteo hatásos motiváló képessége is a gyõzelemhez, de már ahhoz is kell némi szerencse, hogy egy csapat megnyerjen egy tizenegyes párbajt a végén. Arról nem beszélve, hogy a München végigtámadta a meccset, vezettek, büntetõt HIBÁZTAK, úgyhogy lényegében fölösleges volt ezen vitázni. Mondom ezt úgy, hogy inkább nektek szorítottam angol foci szeretõként.
OFF vége.
kaka
arra h elvettétek a hazai bl címünket?
...cserébe az egész "angol" foci büszkesége kapott egy jókora fricskát a wembleys német házidöntõvel és nem mellesleg visszevettük idegenbe azt ami a miénk😊
másik meg azt a szezont nem máknak nevezni,hát jah...
akkora mák mint az utd 99-es bl gyõzelme, csak majdnem minden meccsen ilyen mák vette körül azt a cselskijt...
az abrakadabra lefizette fortunát,máshogy sajnos nem nagyon sikerült bl-t nyernetek...nem egy nagy dicsõség annyi pénzel a seggetekbe h csak így tudtatok nyerni.
fele akkora szerencsével az arsenal is simán bl-t nyer 06-ba...
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
rajtatok kívül mindenki tudja, hogy mák volt, csak ti hoztok ilyen fantasztikus "logikus" okokat 😄
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
1. A CFC nem mákkal nyert BL-t hanem 10 éven át harcolt érte a végéig és többször is jogtalanul vették el a lehetõségét.
2. Az Arsenal még mázlival sem nyerne BL-t.
Egy BL gyõztes csapat van Londonban, nem véletlenül.
Idén jól kezdett az Arsenal, de korán ne örüljetek azért, bármelyik pillanatban elfogyhattok.
ain't got no history
amúgy ma kiállítás után is jók voltunk, pár évvel ezelõtt simán buktuk az ilyen meccseket. de a bíró teljesítménye kritikán aluli volt. Arteta piros lapja 1 vicc. legalább 3 tizenegyes gyanús esetbõl befújt egyet. Go Gunners!
hét közben a gyerekeket kéne pályára küldeni aztán hétvégén a poolt ütni kell !!!!!
Hétvégén igenis full kezdõ a Palace ellen, a Ligakupát pedig remélem Wenger is telibeszarja(Mou tuti szerintem), küldje ki Vermaelen-t és az ifit ellenük, had bohóckodjanak.
A játékosok közül egyedül Giroud aggaszt, hiába játszott nagyot tegnap is, a seggén veszi a levegõt szerencsétlen, már most túl van játszatva. Bendtner pedig nem megoldás, annak ellenére, hogy a hozzáállása egész elfogadható.
kaka
kaka
A dortmundtól én többet vártam, elég langyosan adták elõ. Verhetõek lettek volna ha kicsivel jobban akarunk....
visszavágón lehozzuk egy döntetlenre szerintem, aztán a többieket verjük és kész.