31698

• Solidus
    tényleg moderálni kéne már a topikot mert egyre több itt az aki csak parasztkodni jár ide
  • Solidus
    helyes,takarodj..
  • Mor3llo
    szerinted én a Bayernnel kapcsolatban googlet használok
    ok, nincs több kérdésem :DDDDDDDDDDDDD szevasz :DDDDDD
  • Solidus
    remélem Ramsey hamar visszatér,nagyon hiányzik,és Walcott is.az a jó a csapatban hogy nincs csak egy olyan emberünk aki mindent el tud dönteni egy meccsen pedig csak egyet villan.hanem mindig van valaki aki pont akkor villog amikor a másik kicsit tompább.csak azért tényleg kéne már egy jó befejező csatár...
  • Solidus
    ejj!a google-t én is tudom használni,köszönöm... Merte-t is a német ligából vette az arsenal,de Poldit is írhattam volna,abba is belekötsz.Én vagyok annyira értelmes hogy ha kikap a csapatom nem másokon vezetem le sőt egyáltalán nem "kínlódom".sőt,még a bayernnel sincs bajom,remélem jó meccs lesz,nyerjen az akinek aznap jobban megy a játék,de ezért nem megyek át másik topikba vitát szítani.sajnálom hogy ilyen szurkolói vannak,köszönjük hogy benéztél és fikáztál.szevasz
  • Darthmushroom
    Wenger :D
  • Mor3llo
    a nyilvánvaló hülyeségeidre írtam TÉNYEKET, ez neked az okoskodás, grat
    persze, Merte nevét meg csak véletlen írtad oda, Martinezért meg véletlen adott annyit a Bayern, mint még soha senkiért.
    hagyjál már a baromságaiddal, ne rajtam töltsd le, hogy kikapott a csapatod

• Dean Winchester
    az elmúlt 5 alkalommal egyszer se tudtunk nyerni ! Ahogy mondod ha most sem verjük meg őket hazai pályán akkor soha !!!
    ha kikapunk akkor én lemondok a bajnoki esélyekről :D
  • Balázs 17
    köszönet norwichnak :P
    jó lenne ha összekapnánk magunkat
    ha ezt aszétesett MU-t nem verjük meg akkor szégyen:D
  • minimize
    ...huhh,kösz a sok lelkes buzdító hozzászólást, már a kötélen lógtam 20másodperce...
    ez a vereség gáz,#29123 ott van,de aki primó módon erre a meccsre alapozza a játékot,amit játszunk,annak gratula. nem szép,nem kellene,hogy becsússzon ilyen romboló vereség,de az átlagkép jobb,mint pl. tavaly. Özil érkezése meg senkinek nem garantálta az üdvösséget...
  • Solidus
    és ki mondta hogy védõnek gondoltam?a lényeg hogy nem ér annyit amennyire tartják,ide meg nem kell.nem értem ki a bánat kiváncsi rád hogy itt okoskodj.én sem járok át például a chelsea topikba okoskodni.szóval takarodj... a mai szívásról meg annyit hogy ez benne van a pakliban.minden bejött a poolnak.. ez van,de ez még nem a világ vége. :) ettõl még meglehet az elsõ hely!GO GUNNERS!!!
  • Chris Lowe
    Jól leírtad a lényeget, max abba tudok belekötni, hogy hiányzott a tűz. Tényleg hiányzott, nade ha 20 perc alatt négygólos hátrányba kerül a csapat persze, hogy kialszik a tűz. Szvsz már az első gólnál (55mp) után kialudt a tűz. Itt a probléma még mindig az, hogy van egy olyan év amikor kőkeményen esélyesek vagyunk, ráadásul 3 fronton is, és félidőben nem veszünk egy játékost se, nem erősítjük a csapatot holott dől a pénz a klubhoz. Vicces, de ezt az évet nem a játékosok basszák el hanem a balfasz vezetők!
  • grebber
    Na ez a meccs is megerősített abban ,hogy a Bayern elleni meccsre az összes létező öpénzem fel kell tennem ,mert horribilis vereség lesz ott is

• 6unn3r
    Fáj, fáj ez az eredmény, pláne az idei szezonban, de azért nem kell se kötél, se penge után nézni. Ha valakik hozzá vannak már szokva a csalódásokhoz, sőt, a nagy csalódásokhoz, akkor azok az Arsenal szurkolók. Szóval nekünk ezt már rutinból kell feldolgozni.

Az az igazság, hogy én meg tudok békélni a vereséggel, meg tudok békélni a nagy arányú vereséggel is, viszont nem tudom megbocsátani a tűz hiányát, a küzdeni tudás hiányát és azt, hogy képtelenek futni a labdáért. Ma Wilshere-en kívül volt valaki, aki egyáltalán csökkenteni szerette volna a vereség arányát? Én az MU ellen rögtön úgy kezdeném, hogy Özil kispad. Megint meccsek óta gyengén és motiválatlanul játszik. Ma meg egyenesen botrányos volt. Vagy épp Cazorla, akiről úgy áradozott Wenger, hogy ismét régi önmagát adja a pályán és jól teljesít. Mindegy lett volna, ha én futkározok ott. Merte-Kos páros is persze, hogy most csődöl be. Giroud-t szándékosan nem említem ide, mert már a középpályánk felmondta a szolgálatot, így kvázi esélye nem volt helyzetbe kerülni.
    Megint úgy játszottunk, mint a City ellen. Tele pontatlansággal, sok hibával, olyan eladott labdákkal, hogy ha nem látom el sem hiszem. Motiválatlan és futni nem akaró játékosokkal. Én tényleg Rosicky-t kezdetném Özil helyett, mert szerintem jelenleg sokkal hasznosabban játszik a cseh. És ezért hiányzik nagyon Walcott, mert ő a City ellen is hajtott és tipikusan futó emberke, aki eredménytől függetlenül megfutja azokat a távokat, ami azt hiszem ilyen szinten és ennyi fizetés fejében alapkövetelmény.

Nem teszek le arról, hogy összekaparjuk valahogy a bajnokságot, még ha nem is lenne a leghitelesebb cím, viszont úgy gondolom, hogy ha szezon végére kényelmesen harmadikok vagyunk, akkor már is sokkal több örömöt és pozitív érzést adott nekünk ez az idény, mint évek óta bármelyik. A fejlődés ilyen vereségek ellenére is szemmel látható, viszont nagyon sokat kell még fejlődniük és nagyon naiv volt az, aki elhitte, hogy egyik idényről a másikra agyon verjük az egész PL-t.
  • Shep
    Figyeljetek már, Arsenal a pályán van ,vagy szalonnáznak a büfében?
  • Balázs 17
    S nevűek vernek minket ma, de nagyon:D még Suarez nem is volt^^
  • Dean Winchester
    a pool ilyen gyorsan még nem szerzett 4 gólt...
    persze pont ellenünk mikor úgymond a legjobb formában vagyunk :D
  • Dean Winchester
    mennyi volt a legnagybb gólarányú vagy legnagyobb vereségünkt ?
  • Balázs 17
    4-0:DDDDD fáj
  • limperatore
    es meg suarez is jonni fog :D
  • limperatore
    haha szetszopat a pool ;) mondjuk erosebbek is
  • webibebi
    Ez mi??
  • Balázs 17
    azt éreztem h kikapunk, de hogy ilyen szinten szétaláznak az már kemény
  • Dean Winchester
    majdnem sírok baszki
  • Chris Lowe
    Asszem ennyi. Sport2-őn mindjárt rali megyek nézem azt...
  • Balázs 17
    jó ez szánalmas:DDDDDDD hahahaa
  • Chris Lowe
    Igen már a beívelésnél látszott, hogy jó helyre megy. Na szóval ha megfordítjuk idegenben akkor akár a bayernt is megverhetjük.
    Baromira kellett volna egy csatár ide a télen...
  • webibebi
    4perccel a kezdes utan kezdtem nezni :( es mar 1-0beszarok! De innen kell nyerni :)
  • Dean Winchester
    amikor beívelték éreztem h bemegy de legalább időbe így hajtatnunk kell és nem ülünk le játszadozni :D
  • Chris Lowe
    Ezt komolyan nem hiszem el! Baszki 55mp ment el a meccsből!
  • Balázs 17
    50 másodperc:DDD remek
  • minimize
  • minimize
    28meccs,ebből 20győzelem...
    Go Gunners!!!
  • Dean Winchester
    merte-kos páros mikor pályán volt 2 éve nem kaptunk ki, ez pontosan hány mérkőzést takar ?: D
    ja és ne ma szakadjon meg ez a jó széria...
  • minimize
    Martin Graiciar "érkezett" véglegesen az U16-os kerethez,tehetséges fiatal támadó. a Real, ill. a Chelsea vitte volna.

a mai kezdő+pad:
    Szczesny, Sagna, Mertesacker, Koscielny, Monreal, Wilshere, Arteta, Oxlade-Chamberlain, Cazorla, Ozil, Giroud
    pad: Fabianski, Jenkinson, Gibbs, Rosicky, Gnabry, Podolski, Bendtner

Sagna (egyenlőre)nem szignózott új szerződést, Wenger szerint nem elképzelhetetlen,hogy távozik az év végén.

a moderátor meg takaríthatna,mert burjánzik a gyom a topikban...
  • 6unn3r
    Hűha. De nagy lovon ülünk.
  • Effe88
    :D:D
    honnan szed ennyi baromságot nem értem:D
    mindig jókat mosolygok:D:D
    ez jön azt arsenalhoz az megy stb...
    persze semmi alapja nincs semminek aztán meg jön egy kallström vagy egy flaminiXD
  • minimize
    nagy átlagban mi is megfelelő kommentekre vágyunk, ha már "beköszönnek" külsősök is, de az élet tele van csalódással.
    amúgy 2011-12ben középső védőként tolta,ha jól emlékszem...
  • Mor3llo
    mielőtt túl okosakat írnál, tájékozódj! jelenleg elég régóta sérült, és látom sikerült egy vkp-t összehasonlítani a középső védővel :)
    természetesen mondanom sem kell - mivel annyira tisztában vagy mindennel -, hogy tavaly alapember volt, és valószínűleg most is az lesz, ha végre valahára felépül

de persze mi vagyunk a hülyék, ahogy kedves kollegád mondta

ennél azért többet néztem ki az itteni közösségből
  • minimize
    tudom, de szeretem ilyeneknek "adni a hülyét".
    nekik könnyebb,alapból megy...