Arsenal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sabcsee
A kevésbé szarabb csapat nyert. Látszott a fáradtság és a sok sérült, de az a poén, hogy még így is meccsben voltunk, csak hát találtak egy gólt az egyik szögletbõl.
BTW kibaszott nagy faszkalap ez az RvP, ilyen látványosan ünnepelni a volt csapata ellen, Wenger vakarta ki a szarból, a héten is lenyilatkozza, hogy számára még mindig Arsenal játékos, erre meg...Gusztustalan.

Viszont Vermaelen faszán játszott, én szívesen látnám újra a kezdõben.

kaka

csocso14
Nyugodjon le mindenki a pics@ba még mindig elsõk vagyunk.

ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME

arsnl
szünetben reméljük felépül 1-2 játékos, így a 3.rangadóra 1héten belül eléggé fásultak voltunk azért.

minimize
ez van,amíg nem lesz más menedzser,oda kikapni járunk. talán majd tavasszal,a hazain. menni kell tovább,nem kell egybõl bepánikolni.
szívem szerint egyik csapat sem kapott volna pontot ezért a produkcióért.
persze gratula nekik!
Go Gunners!!!

No one can stop Death!

arsnl
te húzzál már faszba de tényleg. csak vereségeknél károgsz itt "arsenal fan"-ként.
jó lett volna mai ha nem 70.p körnékén érkezünk meg a meccsre... sebaj 2pont elõny így is.

Benzema tenyleg jo lenne, vele nagyot erõsödne a csapat.
Legalabb roonie fejelte volna az mu goljat....p....ba!

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

grebber
Nem lesz itt semmiféle bajnoki cím.Jó ha a 4. helyre odaférünk majd a végén.

Next PC upgrade: 2022

minimize
a Dortmund ellen sokkal jobb volt a játékunk. pedig ott valóban játszott az ellenfél. remélem x-re hozzuk azért...
valami jobb közben: Benzema ügyében -22millió font körül- közel vagyunk a téli átigazolásához. Özil miatt(is) szívesen jönne.

No one can stop Death!

Hát ez ultragyenge játék! Azaz igazság, hogy csak ramsey-nek és a szerencsének köszönhetjük az elsõ helyet a bajnokságban! Dortmundi focit nem láttam, nem tudom pontosan milyen játékkal nyertünk ott, de ez és az elmúlt pár fordulóban a játékunk csak 5-10 percekre mûködött.

webibebi
Jelenleg kozunk nincs a meccshez :/

msn:[email protected] bárki felvehet

grebber
Elsõ komoly ellenfél ebbõl csúnya zakó lesz.<#rinya>

Next PC upgrade: 2022

banok
17.10 Arsenal-Manchester United
tv: Digisport1 hu
streamek: http://banok.myfreeforum.org/about8.html

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

minimize
amennyiben jól olvastam,sem Merte,sem Rosi nem fog kezdeni,Verma lesz a kapitány a mai derbin.
Szczesny, Sagna, Kos,Verma(c),Gibbs, Arteta, Flamini, Ramsey, Özil, Cazorla, Giroud lehet a kezdõ.
bízom a csapatban,minimum egy X kell,ez megint a mi fordulónk lehet.
persze esetleges vereségnél sem vágok eret magamon,de jó lenne bizonyítani,mire fel az elõnyünk a tabellán.

No one can stop Death!

6unn3r
Fasza edzõ, fasza keret, szép futball. Összeálltak, mint a g#cis bugyi. Kérdés meddig bírják az iramot. Én szurkolok nekik, kivéve ha az Arsenal ellen játszanak.<#vigyor2>

Arsenal Till I Die! Henry #14 Cristiano #7

5w0rdf15h
Southamptonnal mi történt? :o

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

én is a szép focit szeretem de azért ennyi sikertelen év után megelégszem ha pár meccset látok ahol szép focit játszunk és inkább nyerjünk így döntõ pillanatban...
Azért én jobb szeretem a jó focit és a tegnapi ultra gyenge volt. Özil mostanában visszaesett a kezdeti arsenalos játékához képest, ramsey viszont hihetetlen! Tavaly tök nem zavart volna ha eladják, most meg az ász. Mondjuk ez a tegnapi meccs szcsesny-nek köszönhetõ.
Mu elleni meccs elég döntetlenszagú, kicsit visszaestünk, sok a sérült is, ezt kompenzálja a mu gyenge szezonja így a döntetlen a legreálisabb. Persze azért a remény hal meg utoljára. 3 pont kiszinezné a hétvégét.:-)

mondjuk a tegnapi meccs végén mikor szabadot kaptunk és elbasztuk mert lesre passzoltuk egymásnak majd megtudott indulni a dortmund akkor kicsit azért ideges lettem. hogy lehetünk enynire ügyetlenek ilyen helyzetben? hogyhogy nem tudjuk 1 percig megtartani a labdát az ellenfél térfelénél ?
minimize
én azért aggódom...
az elmúlt két napban "megtudtam" Toure,Verthongen,ill. ma Rooney is elmondták,kevéske ez az Arsenal a PL-címhez...pszichológia,mi??!
nem kell mindig a szép foci,ha jön helyette a 3pont,ezt láthattuk elégszer.
Go Gunners!!!

No one can stop Death!

szomferi
Özilt nagyon ki tudták venni a játékból, ezt jól megszervezték a dortmundiak

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

6unn3r

Arsenal Till I Die! Henry #14 Cristiano #7

arsnl
hatalmas win volt ez. ne feledjük Podolski, Wilsehere, Chamberlain, Flamini nélkül. Giroud is eléggé felemás napott fogott ki, Özil se volt sztem toppon. Ramsey-re nincsenek szavak. legjobb középpályás jelenleg.
utolsó 15 idegenbeli meccsünkön amúgy 14 gyõzelem 1 döntetlen(egyik gyõzelem mondjuk egy hosszabitásos win WBA ellen).
kivételesen nem aggódok most, h az OT-re megyünk. hajrá

a mai nap kurva nagy mákkal nyertünk.
a bíró velünk volt, nem szidhatjuk...
remélem hétvégén a mu ellen nem hozzuk ezt a formát mert akkor bajok lesznek, nyerni kéne az Old Traffordon.... 😄
Kaplan
Förmedvény ez a meccs. De nyerni kell!

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Na erre arsenal gól 😄 De akkor is szar a csapat ma 😄

Kaplan
RAMSEY! 😄DDD

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Rakás szar a csapat ma..... 60 perc alatt még csak kapura se lõttek ez mindent elmond....

5w0rdf15h

szomferi
van valami értelmes minõségû (akár HD) stream?

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

minimize
Walcott ott lehet a padon(?)a hétvégi derbin.
Holnap Gibbo&Wilshere sajna(egyenlõre úgy néz ki)nem mehet Dortmundba.

No one can stop Death!

minimize
4évre kap 20milliót,elbaxtam. megduplázták a heti pénzét,most már 100k/hetes fizuja lesz.

No one can stop Death!

Sabcsee
Persze 20 millió, viccnek is rossz. Eto'o keresett annyit Dagesztánban. 😊

Gündogan nyilván rohadt jó lenne, de a Real úgyis ránk licitálna.

kaka

Sabcsee
Én is szeretem Artetát meg sokat szerel, de valahogy Flamini jobban tehermentesíti a kp többi tagját, fõleg Aaron-t és Özilt. Többek között ennek köszönhetõ, hogy Ramsey ilyen sokat támadhat, kószálhat elõre.

BTW nekem sem tûnik szûknek a keret, csak a csatárposzt az MINÕSÉGBEN(Giroud nagyon nyilatkozik arról, h kell egy back-up...gyanús). Az tényleg kemény, hogy 8-9 állandó sérülttel hozzuk a meccseket, mi le, ha visszatérnek...😊

kaka

szomferi
az, remélem a Dortmund ellen is állatkodni fog 😄

minimize
látod,belebuktam. egy kft. vezetése belefér e
mellett.
Giroud egy ÁLLAT!<#worship>

No one can stop Death!

szomferi
mármint egyelõre, egyenlõre a tortát/pizzát szokták szeletelni 😄

minimize
még megtérülhet,(valamikor...)ne visítsuk ki õket ilyen korán.<#smile>
Suarez milyen szép dalt kapott tegnap,erre nem tért ki senki.
("Nagyobb csapatba kellett volna igazolnod"...)
messze a vége,most is azt mondom.
persze WE are in the top of the League.egyenlõre.<#worship><#smile>

No one can stop Death!

minimize
Szczesny évi 20milliós,4éves új szerzõdést írt alá,Gundogan,és Schar (védõ,Basel)célkeresztben a télen.

No one can stop Death!

arsnl
100m elköltött font, 9 rúgott gól, aminek 1/3-a tizibõl HAHAHAHA

arsnl
spurs x, tiszta 5pont elõny így!

arsnl
??
sztem Arteta egyik legjobb ARsenalos meccse volt ez😄 meg Walcott tény h, nem egy klasszis mint Özil, de taktikai szerepe kurva sokat jelent. még ha labdába se ér akkor is folyamatosan figyelnie kell védõknek bármikor kitud lépni. felépülhetne már, nagyon hiányzik a szélsõ játékunk.

amúgy tegnap 8 játékos hiányzott keretbõl és így is simán aláztuk õket, ennyit arról, h nincs "squad depth". mi lesz ha még felépülnek.

Sabcsee
Gyerekek, én mint nagy Giroud kritikus kimondom: õ egy TOP CSATÁR lett. Ilyen szinten terrorizálni, lecselezni, alázni 3 ilyen betonkemény védõt(Sakho, Toure, Skrtel), hát ez valami fergeteges volt. És még, ha gólt lõtt volna...

Egyébként tényleg Ramsey a meccs embere, szétszedte a Pool középpályáját. Arteta viszont már nagyon kevés, télen vagy nyáron kelleni fog egy DM is.

5 PONTTAL VEZETJÜK A PL-T!! Ki gondolta volna ezt az elsõ forduló után ? 😊

kaka

Sabcsee
Walcott sosem lesz már klasszis játékos. Technikailag, összjátékban egyáltalán nem illik bele a mi sokpasszos játékunkba. Egy szimpatikus, kurva gyors szélsõ, de semmi több. Egyedül a sok gólja meg az RvP-nek kiosztott gólpasszai miatt ragadt bent a kezdõben.

kaka

Végén kiengedtünk, viszont ettõl függetlenül abszolút megérdemelt gyõzelem volt. Dortmundot meg kéne verni, mert nehéz lesz a csoportkör vége. Bár azt gondolom hogy idén elég egy sorozatra koncentrálni és ez most csakis a pl lehet...különösen a mai meccs után.

ezaz ,hogy nem értem miért kell lazára venni a végét ? az ilyenekre szoktunk ráfázni , én azért izgultam az utolsó percig, mert ha a 85ben talál egy gólt a pool akkor képesek vagyunk leereszteni és még egyet bekapni.

nagyon jó az élen látni a csapatot és a legszebb,hogy most két hétig tuti ott is maradunk!

A jelenlegi MU-t úgy gondolom idegenben is képesek lehetünk verni, de egy döntetlent minimum ki kéne harcolni....bár elõtte még ott lesz a dortmund is akit viszont nagyon verni kéne de itt is azt mondom,hogy a döntetlennel is elégedett lennék csak ne kapjunk ki !!
Nagyon eltalálta.:-)
Kapusunk a végén érdekesen adta elõ, nagy mázli volt.
Ez fontos gyõzelem volt különösen, hogy a chelsea kikapott.

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Ramsey! Uff, zseniális a pali, amit idén mûvel...

5w0rdf15h
huhh szép gólt lõtt Ramsey 😄