31698
-
#29176 este egy kellemes,hajtós meccsen be kell(ene)gyűjteni azt a bizonyos 3pöttyöt.igazságos játékvezetést,sérülés-balhémentes 95percet várok.
Özil plusz edzésmunkát végez,több gólt vár tőle a Főnök,és egy19éves,8milliós kivásárlási áras támadót,Maximilian Arnold-ot figyelteti a Wolfsburg-ból. -
#29175 pont hazaestem vidékről,ránézek,erre a tusolás végére megvan az 1pont nekik,a 3helyett. -
pilboy #29174
szvsz minimize most már babonából fogja ezt csinálni :D -
Chris Lowe #29173 Na akkor 1 kipipálva. :-D
Igaz Gera nélkül, meg végülis nem is kaptak ki de jó ez egynek. -
Balázs 17 #29172 te mindig korán írsz :D -
#29171 éppen megúszik előlünk a cselszkíj...(4pont...) -
#29170 „Lloris és én gyakran összefutunk, nagyon jóban vagyunk a magánéletben. Beszélünk magunkról, a válogatottról és minden másról. Legutóbb megkérdeztem, hogy lenne-e kedve hozzánk igazolni. A válasza az volt, hogy nagyon szívesen. Meg kell kérdezni őt is, de nekem ezt mondta” – mondta Giroud az egyik francia tv-showban.
HIRDETÉS
Lloris távozása nem először került szóba Angliában, az „ágyúsokkal” azonban a legmerészebb pletykalapok sem merték eddig összehozni a francia kapust.
A két londoni csapat közt amúgy sem nagy a vándorlás, legutóbb 2001-ben Sol Campbell igazolt a Tottenhamtől az Arsenalba, de ő is csak a szerződése lejárta után, ingyen került Arsene Wenger együtteséhez. -
#29169 Poldi üzenete Schumacher felé -
Chris Lowe #29168 Gera ma lőhetne kettőt a kékeknek...csak, hogy helyére kerüljön a világ rendje. Holnap mu-t ki kell tömni, aztán hétvégén egy sima győzelem a pool ellen. Nem hiszem, hogy sokat kértem :-) -
#29167 Wenger lépett is a csatár ügyben, mert:Chuba Akpom has returned to parent club Arsenal at the end of his loan spell with League One leaders Brentford.The 18-year-old striker moved to Griffin Park in early January but made just four substitute appearances for the high-flying Bees."I would like to thank everyone at Arsenal - particularly head of youth development Liam Brady - for working with us during Chuba's loan and everyone at Brentford wishes Chuba all the best for the future."
-
#29166 mivel rühellem az olyan, "szurkolók" által vitt topikokat,ahol 2hetente van komment,dobok pár rövid mai olvasmányt.
"mindig jókat mosolygok:D:D"
Arsenal face competition from Barcelona for FC Basle defender Fabian Schar. Schar has been linked with a switch to the Emirates in the past, following a series of impressive performances in the Champions League - most notably against Chelsea earlier this season.
In November, his agent even claimed the Gunners - amongst other clubs - had made contact over Schar's availability.
gondolom,sok esélyünk van...
Arsenal are keeping tabs on AS Monaco striker Emmanuel Riviere.Riviere has impressed since stepping in for the injured Radamel Falcao last month.The striker was linked with Newcastle United and Stoke City in January, but Monaco refused to do business following Falcao's knee injury.French sources say Gunners boss Arsene Wenger is now having French scout Gilles Grimandi track Riviere as he weighs up an end of season move for the 23 year-old.
erről fogalmam sincs.ha marad a formája,azért,ha másért nem pont emiatt,de kitudja?
-
#29165 Arteta said: "We know we need to improve and face those games in a different manner because after 19 minutes we were 4-0 down and it was like a car crash.
The manager was really upset at half-time, that's normal because it wasn't good enough for this football club. It was the angriest I have seen him."
-
#29164 Bacary Sagna and Lukasz Fabianski have rejected new contract offers from Arsenal. Seven major clubs, including title rivals Chelsea and Manchester City, are keen on signing Sagna on a free - and the France star has told team-mates he is off.(!!!!)
And Fabianski no longer wants to play second fiddle to international team-mate Wojciech Szczesny at The Emirates.
-
#29163 Arsenal legend David O'Leary has declared their title tilt over this season.O’Leary has outlined Manchester City and Chelsea as the favourites to claim the crown come May.
"Arsenal were absolutely shocking,"Per Mertesacker was found out. He's been steady and doing well, but was found wanting pace-wise.I'd love to be proved wrong, but Chelsea and Manchester City are the favourites. Jose Mourinho seems to get teams over the line.
So the FA Cup is the one where you can see them cracking this long spell (eight years) without a trophy.
That would be great and that's where I see them." -
#29162 Calum Chambers jöhet Sagna talán megüresedő helyére.... sztem vicc -
#29161 nem létezik, hogy nem veritek meg otthon a MU-t
szerintem sima lesz nektek
3-0 -
#29160 később már nem kommenteltem,meg a linkem is szakadt-ha nézed lentebb.
a többi,amit írtam,áll. -
#29159 ne haragudj ha megbántottalak,és köszönöm hogy kijavítottál!
Más:csak én látom úgy hogy a MU ugyanabban a passzban van amiben mi is voltunk jó pár évig,csak most kicsit jobban jön ki a lépés ebben a szezonban?fergie nélkül mintha nem lenne aki feltüzelné őket.nagyon várom a szerdai meccset.biztos brutál lesz.de nem nagyon van szerencsénk a uniteddel mostanában.döntetlenre tippelnék,vagy van persie megint akkor támad fel amikor nem kéne... -
Dean Winchester #29158 2-2 lett,de ha így kűzdenek ellenünk akkor félhetünk.
bízom a csodában ,de ezt a jelenlegi formában levő MU-t hazai pályán vernünk kell !!!! -
pilboy #29157 győztesnek? :( -
#29156 szóval a mentalitás,ami megvolt ma a győztesnek,az elég ellenünk-sajnos.
ne legyen igazam,de ebben mindig jobbak. -
#29155 közben ellenakció,1-1.ok,befejezem... -
#29154 közben a net-linkeem váltott,arabra, valami KAC most lőtt 11esből, 1-0 a WAC-ellen... -
#29153 legalább Moyes meglépi,h 3cserét elhasznál a 68'-ban, hátrányban. -
#29152 lemaradt,Mata&Rooney kib. jól adják a labdákat.
-
#29151 balszerencsés a MU. 2védés,meg 3kapott lehetne a F'ham kapusának,szarul lépked ki,elfáradnak,behúzza a végén a ManU. 2-1,3-1 lesz.
6pontot hozhatnak rajtunk 2meccsen. nem kellene... -
Dean Winchester #29150 0-1-et látva gondoltam bekapcsolódok :D
és mikor megláttam az eredményt havernak mondtam is,hogy ha ezt a mu-t nem verjük meg akkor nem érdemlünk bajnoki címet illetve mir akarunk majd a city,chelsea-bayern trióval? :D
vasárnap meg vssza kell vágni a poolnak, ki kell ejteni a kupából és azt behúzni
közben majdnem 0-2 -
#29149 mindenhol vannak "vadparasztok", ez manapság gondolom divat.(lásd kalandom egy cikk kapcsán a MU-topikban)
nem is ezzel lenne a baj,hanem a hőzöngéssel.
felesleges írogatni,ha csak lejáratják magukat.(pl. Effe x,aki "mindig jót mosolyog az esetleges igazolási híreimen. Én legalább leírom őket,ergo a CSAPATOMMAL foglalkozom. senki sem mondta,hogy játékosügynök vagyok, fix infókkal,de elbeszélgetünk a hírekről.gondolom,ez sokkoló lehet egyes internetpalántának.)
MU-meccset nézi vki? -
Dean Winchester #29148 "más csapatok szurkolóinak véleményét, hozzászólását is fogadni szokták, ha az kulturált."
minden off nélkül anno a mu,barca topicban pont ennek az ellenkezőjét vettem észre :D írtam tök nomrálisan vmit amire csak trollkodás ment. egyedül a cchelsea topicban nem volt ilyesmi probléma.. de mondhatnám még a real topicját is...
-
#29147 AS Roma winger Gervinho says he learned little during his time at Arsenal.
"What I learned at Arsenal? Honestly, not so much, because you cannot learn a lot if you’re on the bench.
I left England because I was not playing. Almost always be among the reserves was the worst thing for me and for my confidence."
"homlok" azt mindenképpen megtanulta,hogy itt nem biztos, h jó ötlet leszegett fejjel belerohanni egy védőpárosba...am örülök annak,hogy Rómában jól jöttek ki a dolgai. -
#29146 Arsenal pair Per Mertesacker and Yaya Sanogo reportedly clashed at training, leaving the German with a shiner.
The German defender was left bruised after clashing with the 21-year-old French striker during training, reports the Sunday Telegraph.
The Gunners played down the clash, telling the paper it was the kind of incident that happens throughout the course of a season.
Sanogo has not been punished by the club.
türelmetlenkedik a "hatalmas tehetség" ??! -
#29145 inkább ignorállak innentől,kevésbé karcolja az agyam a "témázásod".
"pontosan írd le",miegymás...ez komoly? mint a dedóban... -
#29144 kérlek, pontosan írd le azt, hogy én mikor jöttem ide temetni az Arsenalt, illetve mikor írtam hogy a fényes "Bájern" hogy áll a Bundesben. DE PONTOSAN!
nevetséges, hogy valamelyikőtök nyilvánvaló hülyeségeket ír, mire én korrigálom a téves információit, erre jöttök azzal, hogy trollkodok, és kitaláltok mindenféle alaptalan dolgot. Az sg-n viszonylag normális szurkolói közösségek vannak, ahol az egyes topicok nincsenek szögesdróttal védve, és más csapatok szurkolóinak véleményét, hozzászólását is fogadni szokták, ha az kulturált.
De tényleg hagyom ez a topicot, még a végén beleálmodjátok ebbe a hsz-embe hogy k*rvaanyáztam -
#29143 nekem W.Bony játéka is tetszik,azt hiszem,megfelelően pótolja(sőt...) Michu-t.
nem álmodozom Cavani,Falcao szintű emberkékről nyáron sem, mert "ismerem" a Főnököt, őt "nem olyan fából faragták",hogy egy D.Costa-t idehozzon.
sajnos. -
#29142 majd kiderül.
az a probléma,hogy "akarat","egység", miegymás semmit nem tesz hozzá a játékhoz,ha rangadókról van szó.ez évek óta gond,bármilyen spílerek is érkeznek hozzánk,ezeken a találkozókon hiányzik a "tökösség".
-
#29141 Csatárkérdéshez PL-en belül felmerült bennem két név így hirtelen, akiket láttam játszani és megfelelő környezetben szerintem még jobbak lehetnének. Az egyik Jay Roudrigez. Tudjuk, hogy a Sotonnál nem szarral gurigáznak, ha utánpótlás fejlesztésről van szó. Ezúttal is köszi nekik Oxot és Theo-t. Meglövi rendszerint a maga góljait, jó felépítésű, technikás játékos.
Másik pedig az ifjabbik Ameobi. Figyelgetem a Szarkák mérkőzéseit is és ahhoz képest, hogy milyen nyurga meg vékony, bevállal olyan cseleket, hogy öröm nézni. Szerintem látványosan futballozik.
Egyik sem nagymenő csatár, mint amilyenre itt sokan vágynak, de szerintem van bennük lehetőség.
Én legalábbis nem támogatom azt az irányt, hogy most itt van a Puma és Özil szintű pénzmennyiséget mozgassunk meg 1-1 játékosra. -
#29140 ezért fogunk szerdán mi hatalmas pofont kapni, ilyen meccs után felszívják magukat :/ -
#29139 Thierry Henry: "Néha a fociban egyszerűen csak le kell zuhanyoznod, haza kell menned és a következő meccsre kell koncentrálnod."
-
#29138 ugyan semmi közöm a vitátokhoz,már amennyire ez az, de tényleg unalmas,hogy az összes zavarodott, köze sincs a PL-hez emberke idejön a 25forduló alatt összehozott,4.vereség után okoskodni,temetni a csapatot.
HA szarok voltunk, Nekünk,Ágyúsoknak fáj,ha nem nyerünk(idén sem)PL-t, nekünk fáj,én spec letojom, hogy a fényes Bájern hogy áll a Bligában,ill. kivel-mi van.
ez szimpla trollkodás, ami az sg-n(is)nagyon menő.
mit kompenzáltok ezzel amúgy??! -
#29137 "Nothing went right for Arsenal boss Arsene Wenger at Liverpool yesterday.
Not only was his team thumped at Anfield, but he was snapped slipping up at Liverpool's Lime Street Station after the loss!
The Frenchman, with both hands carrying his bags, ended up on his backside, but was soon helped to his feet by local police."