Arsenal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pool,Chelsea,City erõs.a Szentek szerintem "elfáradnak", a Vörösök meg az itt kinevelt hollandnak köszönhetõen felzárkóznak.a csirkék még költenek a télen,ki tudja,a 'Castle meg elhozza pluszban a fél francia ligát.
Szczesny meg a PL egyik legjobb kapusa évek óta.ez tény.
No one can stop Death!
a többit klasszisnak nevezni merõ baromság, jó kapusok, de nem klasszisok.
ha a bundesliga top kapusait nézem ott csak németet találni és mind Leno,Adler vagy Ter Stegen van olyan szintû kapus aki a válogatott elsõszámú kapusa címre pályázhatna ha nem lenne egy Neuer.
Weidenfellert nem említeném ide, mert az Hart kategória, vagyis vicc, vannak nagyon jó momentumai, de tele vannak óriási bakikkal és balfaszságokkal is és elég egyenlõtlen irányba.
Úgyhogy a pl klasszis kapusa az Cseh, a többi nem ér fel a klasszis szinthez.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Jó lenne, ha majd mi törnénk meg a City jó hazai formáját...😊
kaka
Nagyon sajnálom Sagna-t, az egyik legmegbízhatóbb játékosunk. :/
kaka
4pont elõny, pihenés, aztán...megint derby.
No one can stop Death!
azt meg nem tudják szerencsétlenek,hogy két kapufánk is volt ráadásul az egyik szép akcióból , gyönyörû befejezéssel
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
228!!! <#worship>#worship>
No one can stop Death!
No one can stop Death!
Közeleg Poldi visszatérése is. Már könnyebb edzéseken részt vesz és 2-3 hét múlva újra pályára léphet.
Viszont kevésbé jó hír, hogy Rosicky lebetegedett. Elvileg szintén jelölve lesz a keretben, de kezdeni valószínûleg õ sem fog.
Ellenben Flaminivel, aki még a keretben sincs, ugyanis az idei szezonban elsõként gyûjtötte össze az eltiltást érõ 5 sárga lapot.
The Ox kb. 1 hónapig még harcképtelen, Diaby leghamarabb márciusban térhet vissza és Sanogora is januárig mindenképpen várni kell. Illetve idõközben Miyaichi is összeszedett valamiféle ínszalag-sérülést.
Arsenal Till I Die! Henry #14 Cristiano #7
Csak annyira reagálnék, hogy nem csak PL meccseket szoktam nézni, mert a Reina jobb, mint Szczesny hsz-nél rájöttem, mennyire komolytalan vagy. 😊
kaka
giroud is van olyan jó fogadjunk mint lewandovski vagy rossi ugye?😄😄
kaka
Buffon,Marchetti,De Sanchtis,Reina,Handanovic
szeczesny,hart,krul,stekelenburg(aki a rómába se kellett) meg külön vicc kategória
Olaszban pedig Buffon és Handanovic tényleg klasszisok, de a többiek nem, Abbiati-nak volt pár jó meccse, de messze van a világszínvonaltól.
Szczesny, Cech, De Gea(aki csak az elsõ évében volt szar, azóta rengeteg pontot hozott a Mu-nak), Lloris, Stekeelenburg, Krul, Hart, Mignolet, ugye tavaly még Cesar is itt volt. Nem egy rossz felhozatal. 😊
kaka
biztos, hogy nem
bundesligában és a seria a-ban is klasszisokkal jobb kapusok vannak
.:SOLIDUS:.
Ezen a poszton is a PL a legerõsebb. 😊)
kaka
Semmit nem változott ez a majom. <#zavart1>#zavart1>
kaka
kaka
Rosicky új szerzõdést írhat alá, amennyiben 25 meccsen pályára lép idén. örülnék neki 2.fénykorát éli mostanában. BVB ellen is ahogy lefutotta Reust egyik támadásnál, mintha egy 10essel fiatalabb lenne😄
ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME
No one can stop Death!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Szóval nem értek egyet azzal a nézettel, hogy Walcott nagyon nem illik ebbe a gyors passzos stílusba. Az MU nagyon jól lezárta középen a területet, a 3 játékmester nem tudott fickándozni, a szélekre viszont kevés volt a két felfutó védõ. Nagyon is kell Walcott! És Ox is! És ha azt kell akkor ne kezdjen állandóan Ramsey, Cazorla meg Özil együtt.
Özilhez meg annyit, hogy én nagy rajongója voltam már a Madridban is. Top 3 játékosom egyike évek óta, de közel nem hozza azt a szintet, mint Spanyolországban. Ott Ronaldoval nagyon jól megértették egymást, mert Ronaldo hajlandó volt rásprintelni a labdáira, befutotta a széleket, meg keresztül-kosba az egész pályát. És ilyenkor kell majd Walcott vagy kellene Gnabry, hogy a gyorsaságukkal rárepüljenek Özil nagy passzaira, amellett, hogy középen meg megy a gyors labdajáratás. Szerintem.
msn:[email protected] bárki felvehet
minimize: Szerinted a Real komolyan elengedné az egyetlen csatárát télen? Azért szórja õ a gólokat, asszisztokat Madridban, nem is értem miért ekézik a madridisták annyira. Kizárólag akkor lenne értelme, ha a Pool eladná nekik Suarez-t, de látva a nyári történetet, erre sincs sok esély.
kaka
ARSENAL&POKER