Arsenal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

minimize
kezd körvonalazódni a top4.
Pool,Chelsea,City erõs.a Szentek szerintem "elfáradnak", a Vörösök meg az itt kinevelt hollandnak köszönhetõen felzárkóznak.a csirkék még költenek a télen,ki tudja,a 'Castle meg elhozza pluszban a fél francia ligát.
Szczesny meg a PL egyik legjobb kapusa évek óta.ez tény.

No one can stop Death!

Sabcsee
Offoljuk már ezt a témát, úgyis mindenki csak a saját igazát védi.

kaka

DasIsFuck
az eggyetlen egy klasszis kapus az a cseh.
a többit klasszisnak nevezni merõ baromság, jó kapusok, de nem klasszisok.

ha a bundesliga top kapusait nézem ott csak németet találni és mind Leno,Adler vagy Ter Stegen van olyan szintû kapus aki a válogatott elsõszámú kapusa címre pályázhatna ha nem lenne egy Neuer.

Weidenfellert nem említeném ide, mert az Hart kategória, vagyis vicc, vannak nagyon jó momentumai, de tele vannak óriási bakikkal és balfaszságokkal is és elég egyenlõtlen irányba.
Úgyhogy a pl klasszis kapusa az Cseh, a többi nem ér fel a klasszis szinthez.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Sabcsee
na a MU után a csirkék is felcsapták a szopóálarcot az Etihad-ban. 😉

Jó lenne, ha majd mi törnénk meg a City jó hazai formáját...😊

kaka

Sabcsee
Egyébként Sagna távozása sajnos már borítékolható. 😞 Elõször jött az a hír, hogy Wenger nem akarja megadni a francia fizetési igényét, majd rá pár napra meg hirtelen elküldtük Bellerin-t a Watford-hoz kölcsönbe. Tehát ezek alapján a következõ szezont a Jenks-Bellerin RB duóval kezdenénk, ami hatalmas faszság lenne...

Nagyon sajnálom Sagna-t, az egyik legmegbízhatóbb játékosunk. :/

kaka

Sabcsee
Na ja, a lehetõ legjobbkor csellózott Boruc...<#zavart1>

kaka

Effe88
na hát igen
pl-ben vannak a legjobb kapusok😊

minimize
70'perc után megítéltem volna egy pontot a "Szentek"-nek,de a végére meggyõzött a csapat.
4pont elõny, pihenés, aztán...megint derby.

No one can stop Death!

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

aki nem nézi a meccset és öf-t csak a gólt akkor annak az jön le,hogy (jelenlegi állás szerint) nyertünk 1 potya góllal 😄D
azt meg nem tudják szerencsétlenek,hogy két kapufánk is volt ráadásul az egyik szép akcióból , gyönyörû befejezéssel
arteta a fiben már kétszer is olyan szépen beleért a labdába ,hogy abból az ellenfél könnyedén gólt lõtt volna ha nincs ilyen jó formában a kapusunk...
Baszki ez a kapus mit csinált?? :-D

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

Jah és a ramsey kapufa elötti soktíz passzos játék is. Baromi jól játszunk eddig!

szomferi
na akkor Ramsey próbálkozását meg se említem 😄

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

szomferi
hejjj de szép gól lett volna <#szomoru1>

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

karácsonyra nem kérek mást csak jöjjön már kölcsönbe pár hónapra !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 😄
Rohadtul nyerni kell ma!

minimize
"The legendary striker, now with New York Red Bulls, is maintaining his fitness levels with the current squad while MLS is in its close season. Welcome back Thierry... even if it is only temporary."
228!!! <#worship>

No one can stop Death!

minimize
ennek a névsornak a felét el is zavarnám egy lendülettel.(Diaby,Sanogo,Miyaichi)

No one can stop Death!

6unn3r
Henry király pedig újból hazatért népéhez.

Arsenal Till I Die! Henry #14 Cristiano #7

6unn3r
Jó hír, hogy Theo újra játékra alkalmas. Kezdeni valószínûleg nem fog, de Wenger jelölte a keretbe.
Közeleg Poldi visszatérése is. Már könnyebb edzéseken részt vesz és 2-3 hét múlva újra pályára léphet.

Viszont kevésbé jó hír, hogy Rosicky lebetegedett. Elvileg szintén jelölve lesz a keretben, de kezdeni valószínûleg õ sem fog.
Ellenben Flaminivel, aki még a keretben sincs, ugyanis az idei szezonban elsõként gyûjtötte össze az eltiltást érõ 5 sárga lapot.

The Ox kb. 1 hónapig még harcképtelen, Diaby leghamarabb márciusban térhet vissza és Sanogora is januárig mindenképpen várni kell. Illetve idõközben Miyaichi is összeszedett valamiféle ínszalag-sérülést.

Sabcsee
Weidenfeller, Leno...jópofa. 😊

Csak annyira reagálnék, hogy nem csak PL meccseket szoktam nézni, mert a Reina jobb, mint Szczesny hsz-nél rájöttem, mennyire komolytalan vagy. 😊

kaka

arsnl
te meg Arsenal meccseket nem láttál mostanában, ha szted Reina jobb nála😄DD de mondjuk ebben a topikban azt vártad h elfogulatlan lesz?

Effe88
Jó te annyira okos vagy.Persze csak úgy okoskodsz, hogy csak a PL-t nézed.Más bajnokságról gõzöd nincs. Így persze, hogy a pl-ben vannak a legjobb kapusok(😄😄 ez még mindig vicces)
giroud is van olyan jó fogadjunk mint lewandovski vagy rossi ugye?😄😄

Sabcsee
A lényeg, hogy képben vagy és egyáltalán nem vagy elfogult...😊 Felesleges ezen vitázni, mert mindkettõnknek totálisan más a véleménye.

kaka

Effe88
csöcsninél jobb azért😄😄

Reina 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Effe88
Neuer,Weidenfeller,Adler,Ter Stegen,Leno
Buffon,Marchetti,De Sanchtis,Reina,Handanovic

szeczesny,hart,krul,stekelenburg(aki a rómába se kellett) meg külön vicc kategória

Sabcsee
Ez jó 😄 és mégis kik ? Bundásban egyedül Neuer, aki klasszisnak mondható. A többi csapatban totál középszer kapusok vannak( fõleg a potyakirály Weidenfeller).
Olaszban pedig Buffon és Handanovic tényleg klasszisok, de a többiek nem, Abbiati-nak volt pár jó meccse, de messze van a világszínvonaltól.

Szczesny, Cech, De Gea(aki csak az elsõ évében volt szar, azóta rengeteg pontot hozott a Mu-nak), Lloris, Stekeelenburg, Krul, Hart, Mignolet, ugye tavaly még Cesar is itt volt. Nem egy rossz felhozatal. 😊

kaka

Effe88
"Ezen a poszton is a PL a legerõsebb. 😊)"

biztos, hogy nem
bundesligában és a seria a-ban is klasszisokkal jobb kapusok vannak

Solidus
elirtam elnézést,nem mirallas,mignolet.. 😄

.:SOLIDUS:.

Solidus
hát személy szerint most elégedett vagyok a kapussal,néha a frászt hozza rám,de kezdi uralni a 16ost,cech már sosem lesz a régi,lelassult,lloris egy kutyaütõ és az is marad,begociv meg csak minden 3ik meccsén biztos,amúgy meg vonalkapus,sokat betlizik.de gea egy pancser... mirallas-t emelném csak ki.de ez az én véleményem.. 😊

Sabcsee
Nehéz egy ilyen listát objektíven nézni, ráadásul a felsoroltak mellett ott van még Lloris, Cech és Begovic is...

Ezen a poszton is a PL a legerõsebb. 😊)

kaka

Solidus
komolyan? 😄 azért az még objektívan is durva... 😊

minimize
ezt azért megmosolygom a magam részérõl.

No one can stop Death!

Sabcsee
Biztos már sokan láttátok, de azért hátha van pár kivétel: Bendtner a Real Madridban vagy a Barcelonában képzeli el a jövõjét.

Semmit nem változott ez a majom. <#zavart1>

kaka

Sabcsee
objektíven nézve, Szcz jó formája ellenére is helyet cserélne õ és De Gea és úgy lenne reális az a TOP3.

kaka

minimize
Wilshere top3-kapusa Angliában: 1.Szczesny,2.Hart,3.De Gea
(twitteren)

No one can stop Death!

6unn3r
Hát a tegnap nem az Arsenalos játékosok napja volt. Wilshere-éket rendezte Alexis Angliában és a franciák is égni mentek Ukrajnába. Giroud 70 percet kapott, bár nem bántam volna ha inkább ül a padon és pihen. Koscielny meg majdnem végigjátszotta a meccset...csak kiállították.<#zavart1>

arsnl
Özil már 1.meccsén kb 3 gólpasszt adott volna Walcottnak csak THeo elbénázta azokat😄
Rosicky új szerzõdést írhat alá, amennyiben 25 meccsen pályára lép idén. örülnék neki 2.fénykorát éli mostanában. BVB ellen is ahogy lefutotta Reust egyik támadásnál, mintha egy 10essel fiatalabb lenne😄

csocso14
Az a baj, hogy az összes létezõ szélsõnk sérült, ezért szélre is középsõ középpályás kerül aki nem bírja annyira az iramot pláne, hogy nem rotálnuk mert nincs ép cserénk ezért teljesen elfáradtak fõleg egy Chelsea. Liverpool, Dortmund után jött egy MU mind ez 2 héten belül. Értem én, hogy profik bírniuk kéne meg a sok maszlag, de azért õk is emberek és minõségi pad nélkül elfogytunk. Szünet után megint jók lesznek, de több ilyen nagy menetelés eléggé meg fogja õket fogni, ezért remélem, hogy minél hamarabb felépülnek a sérültek. Addig is Gnabry-t erõltetném a szélen 18 évesen nagyon ügyes és igazi szélsõ. Addig is már csak tûkön ülve várom Walcott, Podolski meg OX visszatérését. 😊

ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME

Nem azzal van a gond, hogy kikaptunk...ki lehet kapni szépen is. Itt inkább az a gond, hogy gnabry beállta elött mintha pályán sem lettünk volna. Nem az utolsó 10 percben kell focizni. Az a mázlink, hogy a többi nagy is dobálja a pontokat és így mi vagyunk a legstabilabbak.

minimize
mennyire vicc,hogy egy amúgy nem tündöklõ mu-tól kikaptunk tegnap,erre már mindenütt olvasom,mennyire elszálltak a bajnoki remények. mintha mással nem esett volna meg,hogy a téli "fordulón" meglévõ 11pötty elõnyt szórta volna el a végére...vicces a net,tele vicces manyusokkal.

No one can stop Death!

Kaplan
Tökéletes meglátások. Pontos errõl van szó szerintem is, big up! 😉

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

6unn3r
Ez jó meglátás! Én is ezt figyeltem a mérkõzésen, hogy gyakorlatilag Sagna és Gibbs jobban befutják védõ létükre a széleket, mint Özil, Cazorla, Ramsey vagy Wilshere. Ha azt nézzük van 4 nagyszerû irányítónk a pálya közepére 1, max 2 posztra. Mert szélen egyik se az igazi. Volt olyan eset is a mérkõzésen, hogy Özil elõtt megnyílt egy egész terület jobb szélen, senki nem volt elõtte, ehelyett elkezdett befelé cselezni vagy passzolni, ahelyett hogy meglépte volna. Meg lehetett volna próbálni Gnabry-t a kezdõben és legalább az egyik szél biztos be lett volna futva.
Szóval nem értek egyet azzal a nézettel, hogy Walcott nagyon nem illik ebbe a gyors passzos stílusba. Az MU nagyon jól lezárta középen a területet, a 3 játékmester nem tudott fickándozni, a szélekre viszont kevés volt a két felfutó védõ. Nagyon is kell Walcott! És Ox is! És ha azt kell akkor ne kezdjen állandóan Ramsey, Cazorla meg Özil együtt.
Özilhez meg annyit, hogy én nagy rajongója voltam már a Madridban is. Top 3 játékosom egyike évek óta, de közel nem hozza azt a szintet, mint Spanyolországban. Ott Ronaldoval nagyon jól megértették egymást, mert Ronaldo hajlandó volt rásprintelni a labdáira, befutotta a széleket, meg keresztül-kosba az egész pályát. És ilyenkor kell majd Walcott vagy kellene Gnabry, hogy a gyorsaságukkal rárepüljenek Özil nagy passzaira, amellett, hogy középen meg megy a gyors labdajáratás. Szerintem.

webibebi
Meg sztem kellene mar nagyon vissza walcott mer lathato h szelso nelkul nehezen megy a gol loves hisz ozil cazorla ramsey kozepen szeretnek jatszani, azt ahogy bejott gnabry szelre mar meg is volt a helyzet amit giroud eltokolt. Szal walcott visszaterhetne 😄

msn:[email protected] bárki felvehet

arsnl
Suarez&Sturridge - Lewandowski&Reus - Rooney&cunt: 1kapott gól az is pontrúgásból. nincs nagy para, ha jön vki BEndtner helyére és nem lesz állandóan 4-5 sérült van esélyünk.

Sabcsee
Bárki aláírta volna, hogy a Pool-BvB-MU meccsekbõl kettõt meg is nyerünk. Ez még belefért, még csak a 11. forduló volt.

minimize: Szerinted a Real komolyan elengedné az egyetlen csatárát télen? Azért szórja õ a gólokat, asszisztokat Madridban, nem is értem miért ekézik a madridisták annyira. Kizárólag akkor lenne értelme, ha a Pool eladná nekik Suarez-t, de látva a nyári történetet, erre sincs sok esély.

kaka

arsnl
hát jah válogatottból is Giroud kiszorította, padra meg drága lenne azért.

Szerintem Benzema egy kalap szar, ingyen se hozzák el ha lehet...

ARSENAL&POKER