Arsenal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Solidus
Everton ellen 2-1,Napoli NÁPOLYBAN 2-3,City ellen 1-1,Chelsea ellen 1-0.csak a cityt látom esélyesnek...

.:SOLIDUS:.

minimize
#28592,#28594-magyarázom,mert látom kell.<#oooo>
ha úgy írja, hogy "szerdán Napoli idegenben" egyszerûbben értelmezhetõ,vagy csak szimplán megy a debil beokoskodás?<#fejvakaras>

No one can stop Death!

Effe88
😄😄
ez nagyot üt😄
"szerdán Napoli Nápolyban"

6unn3r
Nem tudtam fejbõl a stadionjuk nevét, utánanézni meg nem volt kedvem. Miért olyan lényeges ez?

Arsenal Till I Die! Henry #14 Cristiano #7

DasIsFuck
nápolyinak nincsen stadionjuk vagy mi?
azt csak ott Nápolyban a téren nyomják?

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Jaja izmos lesz! Everton ellen kiderül hol tartunk, vagyis ha stabilan verjük akkor szvsz legesélyesebbek vagyunk a pl-re. Ha 1-0 kínlódos, mázlis meccsen vagy döntetlen akkor csak a bl indulás a tuti. Vereségre nem gondolok. Napoli nem érdekes az lehet a pihenõmeccs. City-tõl kikaphatunk chelsea döntetlen is jó kikapni ellenük sem szabad.
Jó kis meccsek!

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

6unn3r
Nyilván az eredmények és a játék képe is bizalomgerjesztõ, viszont egy elég komoly sorozat elé nézünk: vasárnap Everton az Emiratesben, szerdán Napoli Nápolyban, szombaton Manchester City az Etihadban és hétfõn Chelsea ismét az Emiratesben. Brutál kemény lesz.

Nem láttam a meccset, de elvileg sima/laza gyõzelem volt.
Komolyan hihetetlen mi lett itt tavaly tavasz óta! Bár akkor is látszódott már valami.
Pl legkevesebb kapott gól, legtöbb gyõzelem, 3 legtöbb rúgott gól....bõdület, miközben nyáron csak az látszódott, hogy gyengülünk, elsõ fordulós vereség....nem tudom a jó teljesítménybõl mennyi özil szerepe( ramsey-é sok!), de ha még hozzávesszük a "szokásos" sérülési hullámot, ez azért valami!

minimize
ebben a szezonban eddig úgy néz ki,még azok az emberkék is betalálnak,akik nem is akarnak itt játszani... <#oooo>
Go Gunners!!!

No one can stop Death!

klasszis, nincs mit szépíteni rajta! Nagyon elférne nálunk, a hátán viszi a poolt !
BENDÕõõõõ<#vigyor>
minimize
Wenger says he's happy with his attacking options.
“We have at the moment Yaya Sanogo who is a striker we brought in during the summer who is coming back from injury in January so hopefully he will help us in the second part of the season,” said Wenger.

No one can stop Death!

minimize
Ahead of Wednesday’s game with Hull in the Premier League, Arsenal boss Arsene Wenger took the time to dismiss reports linking the Gunners with a loan move for promising Real Madrid striker Alvaro Morata.
"No, there's no truth in that. That's all I can say. I'm not in touch with them."
<#miaz>

No one can stop Death!

minimize
Sagna holnap nem lesz a Hull City ellen(hamstring injury)

No one can stop Death!

6unn3r
Még hogy Pato...
A sajtó már arról beszél, hogy Wenger megállapodott a Madriddal Morata kölcsönszerzõdtetésérõl!
Morata fél évig az Arsenalban

minimize
ja,szerdán 20:45kor Hull City. hazain,hozni kell.

No one can stop Death!

Jippííí! Ez egy jó forduló volt, igaz chelsea végülis behúzta, de azért szakadnak az ellenfelek rendesen...
Most lesz hétközi forduló?

minimize
am ez a játékvezetõ sem egy ász ma...

No one can stop Death!

[HUN]FaTaL
Elég gyorsan hátrányba is kerültek 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

minimize
<#nevetes2>

No one can stop Death!

Kaplan
😄DD CHELSEA! 😄

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

minimize
lassan kezdenek a "Szentek" is a Kékek ellen,kíváncsian várom,mire lesznek képesek a dobogóra visszatérésért.

No one can stop Death!

minimize
valóban. bocsássuk meg neki,hogy ünnepli ellenünk szerzett gólját.
SOHA nem tennék ilyet,hiába a szájalás a profi fociról,vannak érzelmek is. ezzel egy szintre helyezte magát azokkal a szurkolókkal,akik megvetik,sértegetik a lépése miatt.lehet jönni akármivel,belõle itt lett az,aki,és evidens,hogy nem bajnoki címrõl beszélek,hanem a tudásáról.
a tavalyi szint meg maradt "savazás" terén.ez is egyfajta vélemény.

No one can stop Death!

Nyer a Hull City beszarás 😄 ez is a mi fordulónk!!!

ARSENAL&POKER

6unn3r
Tavaly két gólt rúgott az Arsenalnak, egyiket sem ünnepelte. Azóta folyamatosan savazva van, õ is csak ember és kitört belõle az öröm. Félreértés ne essék, én is sértésnek vettem, hogy elment a ManU-hoz és olyan nyilatkozatokat adott amilyeneket, de úgy gondolom ez már csak színtiszta rosszindulatú trollkodás, hogy még mindig ilyen hevesen sarazzák Robint.

minimize
a képen is látszik,"csak" azt mutatta,hogy mekkora lett az arca a kis rotterdami srácnak.

No one can stop Death!

Steve Downie
<#taps>

The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.

arsnl
spurs mu 1-1. tökéletes eredmény, 10 ill 9 pont lemaradásban vannak.

arsnl
tény h még nem játszottunk olyannal aki elõttünk van.

grebber
Eddig gyenge csapatok voltak a bajnokságba,ahogy jött egy nehezebb nem is volt gyõzelem.
Meg ez a 4 pont elõny kb kb semmire nem elég majd ha az utolsó elõtti fordulóba megyünk ennyivel akkor elmondhatom majd hogy végre megint dobogósok leszünk addig csak nagyon távoli álom marad bármi más!

Next PC upgrade: 2022

szomferi

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Sabcsee
Le a kalappal Ramsey elõtt. Két remek gól, nagyszerû mezõnymunka, és megmutatta, hogy illik ünnepelni a volt csapatod ellen, paraszt Van Persie nyugodtan példát vehet róla. 😉 <#eljen><#eljen>

kaka

Plusz azért ez a cardiff idén rendesen összeszedte magát. Magabiztos gyõzelem volt, annak ellenére, hogy szcsesny azért bemutatott egy-két bravúrt.

minimize
gól nélkül lehozva,idegenben,fixen tartva legalább a mostani pontelõnyt-remek!
az Öziles hülyeségeket akkor megmosolyogtam,amikor simán álló tapsot kapott a lecserélésekor a kihagyott büntis meccsén.ott is adta,itt is.
jó lesz ez!

No one can stop Death!

Özil két gólpassz, ismét 1 hétig tuti az élen maradunk 😄
áááh jó nézni a meccseket, öröm látni, hogy milyen jók vagyunk és walcott is csak játszogat, poldi is ha felépül és ha télen igazolnánk még 1 klasszis játékost akkor tényleg nem lenne annyira távoli cél a bajnokság vagy bl gyõzelem ! remélem egyik összejön ! (ha nem mindkettõ XD)
szép volt fiúk !!!

grebber papa veled mi van ? XD Ha a szezont végignyomjuk ilyen formában akkor nem fogsz írni a topicba ? 😄
Heh Giroud mit bénázott...ramsey zseniális, de jó a csapat is! Tetszik a meccs!

minimize
jöhet(helyette?)T.Sanabria a barsza b-bõl(asszem...),ill. ismét "tudjuk" Luis Gustavo kiv.árát is.<#felkialtas>

No one can stop Death!

Solidus
Dzeko-t akarom 😄

minimize
"Arsenal are in advanced talks for Real Betis winger Alvaro Vadillo. Gunners boss Arsene Wenger has made Vadillo's signing a personal cause and it's suggested the deal now only lacks the player's signature.
Arsenal will cough up €20 million for his transfer."
<#kerdes>

No one can stop Death!

Solidus
Özilt már kostólgatják a szurkolók,Bendõ meg felcsinálná a szomszéd feleségét,mivel a kulcs nem nyitja a medencéhez vezetõ ajtót... ejh,miért kellet ezt a dán pancsert megtartani,csak a baj van vele... Özilt ne hogy bántsák,leszarom ha 3 meccsenként szúr 2 gólpasszt-de semmi mást nem csinál,nekem elég.én megkockáztatnék egy bl elõdöntõt,és a cityvel versengve,nehezen 1-2 ponttal de megnyert PL-t.MU idén semmire sem jó,tavaly mi voltunk ilyenek(max a holland Van Pénze felhúzza õket a 3ik helyre)... Chelsea a Special(happy) One miatt idén beég,a csirkéket betöri a 6os a manchester kék oldaláról,amúgy sem sokra mennek az épphogycsak klasszis paddal(Lamela,Sandro,Lloris..),nameg a bíró sem arra fúj már.szerintem jó szezon lesz. 😊

ne kiabáljuk el, volt már olyan esztendõ amikor ütõképesek voltunk csak aztán fáradtunk el. volt olyan is mikor elfáradás után jött a fellángolás 😄

egyébként tengpa mikor streamet belõttem akkor azt hittem vmi öf megy, hiszen a 30.másodpercben gól ???? nem gondoltam volna 😄
Örülök a gyõzelemnek , a tj így megvan, most már csak az a kérdés,hogy 1 vagy 2. helyen...
Baszki egyébként le a kalappal wenger elött, sosem hittem, hogy ezekkel a játékosokkal is felépít egy ütõs csapatot. Még nem tökéletes, de néha 5-10 percre olyan szinten olajozott a játék, hogy nehéz rá szavakat találni!

Solidus
Wilshere elsõ perc 😊 1-0

Effe88
Solidus
minimize
Higuaín anno jó lett volna, de Benzema-t nem sajnálom. olyasmit is olvastam,hogy nem biztos a csatár érkezése,mert Poldi,Walcott is tud középen játszani...meglátjuk.
ezeket a deprimált hozzászólásokat lentebb törölhetné egy "házi gonnok"

No one can stop Death!

Sabcsee
Nekünk meg télen el kéne hozni Bentekét, 20-25 milliót nem hiszem, hogy a Villa ne fogadna el, ez a fél éve nem volt valami kiemelkedõ.
Ráadásul hála istennek Wenger kizárta Benzema érkezését, mivel a válogatottban is riválisok Giroud-val legalább a klubcsapatban ne legyenek azok.

kaka

Effe88
így van
amúgy ezeknek aztán mondhatod..
mit vársz tõlük
olyan ligában nõttek fel ahol egy seamen, david james, barthez,enckelman stb... jó kapusnak számított😊😄😄
most meg jönnek a hartokkal,csöcsnikkel begoviccal😄😄

arsnl
spurs hahahaha MU is leixelt, jó hétvége volt ez is😄