Arsenal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
.:SOLIDUS:.
ha úgy írja, hogy "szerdán Napoli idegenben" egyszerûbben értelmezhetõ,vagy csak szimplán megy a debil beokoskodás?<#fejvakaras>#fejvakaras>
No one can stop Death!
Arsenal Till I Die! Henry #14 Cristiano #7
azt csak ott Nápolyban a téren nyomják?
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Jó kis meccsek!
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
Komolyan hihetetlen mi lett itt tavaly tavasz óta! Bár akkor is látszódott már valami.
Pl legkevesebb kapott gól, legtöbb gyõzelem, 3 legtöbb rúgott gól....bõdület, miközben nyáron csak az látszódott, hogy gyengülünk, elsõ fordulós vereség....nem tudom a jó teljesítménybõl mennyi özil szerepe( ramsey-é sok!), de ha még hozzávesszük a "szokásos" sérülési hullámot, ez azért valami!
Go Gunners!!!
No one can stop Death!
“We have at the moment Yaya Sanogo who is a striker we brought in during the summer who is coming back from injury in January so hopefully he will help us in the second part of the season,” said Wenger.
No one can stop Death!
"No, there's no truth in that. That's all I can say. I'm not in touch with them."
<#miaz>#miaz>
No one can stop Death!
A sajtó már arról beszél, hogy Wenger megállapodott a Madriddal Morata kölcsönszerzõdtetésérõl!
Morata fél évig az Arsenalban
Most lesz hétközi forduló?
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
No one can stop Death!
SOHA nem tennék ilyet,hiába a szájalás a profi fociról,vannak érzelmek is. ezzel egy szintre helyezte magát azokkal a szurkolókkal,akik megvetik,sértegetik a lépése miatt.lehet jönni akármivel,belõle itt lett az,aki,és evidens,hogy nem bajnoki címrõl beszélek,hanem a tudásáról.
a tavalyi szint meg maradt "savazás" terén.ez is egyfajta vélemény.
No one can stop Death!
ARSENAL&POKER
No one can stop Death!
Meg ez a 4 pont elõny kb kb semmire nem elég majd ha az utolsó elõtti fordulóba megyünk ennyivel akkor elmondhatom majd hogy végre megint dobogósok leszünk addig csak nagyon távoli álom marad bármi más!
Next PC upgrade: 2022

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
kaka
az Öziles hülyeségeket akkor megmosolyogtam,amikor simán álló tapsot kapott a lecserélésekor a kihagyott büntis meccsén.ott is adta,itt is.
jó lesz ez!
No one can stop Death!
áááh jó nézni a meccseket, öröm látni, hogy milyen jók vagyunk és walcott is csak játszogat, poldi is ha felépül és ha télen igazolnánk még 1 klasszis játékost akkor tényleg nem lenne annyira távoli cél a bajnokság vagy bl gyõzelem ! remélem egyik összejön ! (ha nem mindkettõ XD)
szép volt fiúk !!!
grebber papa veled mi van ? XD Ha a szezont végignyomjuk ilyen formában akkor nem fogsz írni a topicba ? 😄
No one can stop Death!
Arsenal will cough up €20 million for his transfer."
<#kerdes>#kerdes>
No one can stop Death!
egyébként tengpa mikor streamet belõttem akkor azt hittem vmi öf megy, hiszen a 30.másodpercben gól ???? nem gondoltam volna 😄
Örülök a gyõzelemnek , a tj így megvan, most már csak az a kérdés,hogy 1 vagy 2. helyen...
ezeket a deprimált hozzászólásokat lentebb törölhetné egy "házi gonnok"
No one can stop Death!
Ráadásul hála istennek Wenger kizárta Benzema érkezését, mivel a válogatottban is riválisok Giroud-val legalább a klubcsapatban ne legyenek azok.
kaka
amúgy ezeknek aztán mondhatod..
mit vársz tõlük
olyan ligában nõttek fel ahol egy seamen, david james, barthez,enckelman stb... jó kapusnak számított😊😄😄
most meg jönnek a hartokkal,csöcsnikkel begoviccal😄😄