31698

• Gunnersboy
    szvsz Babel lesz az ^^
  • 5w0rdf15h
    úgylegyen már nagyon ideje
  • Kaplan
    Megvesszük Gerát :D
  • vmvr
    akkor remélem szép napra ébredtünk:)
  • Danman
    hmm hát kiváncsisággal várjuk....
  • Rolka
    Mára Várható egy nagy igazolás! Kiváncsi leszek ki lesz az!

Az ügynök a BBC-nek adott vasárnapi interjújában kijelentette, hogy keddre várható egy "óriási" igazolás az Arsenal-nál. Barry Silksman amúgy azon ügynökök közé tartozik, akik szerepelnek Lord Stevens 'nem hiteles' átigazolások listáján, amelyben többek között a Chelsea játékosai Petr Cech, Michael Essien, és Didier Drogba is szerepelnek.

Kirsty Walk, a BBC riporternője, azt kérdezte az ügynöktől, hogy "Elkerülhetetlen az a tény, hogy hatalmas a titoktartás az átigazolásokat tekintve. Most egy óriási igazolást fogsz véghezvinni az Arsenal Football Club-nál. Mi a sablon?" Erre Barry: "Nincs sablon. Egyszerűen nincs. Ha pl. a Chelsea managere vagy és én egy olyan típusú játékost képviselek mint Wayne Rooney és azt mondom neked, hogy elviheted ingyen akkor mennyit ér? Az alkutól függően, a játékosoktól függően és, hogy mennyit dolgozol rajta. Nem különbözik a világ többi munkájától."

Egy utolsó kérdés Kirsty-től: "Mikorra várható, hogy megkötöd az Arsenal-os üzletet?"

"Remélhetőleg kedden" - jelentette ki magabiztosan Barry egy mosollyal az arcán.
  • báttyó02
    hát ez enyhén BARCÁS (fúh ezt mostcsak gabber miatt :DASdA)
  • Gunnersboy
    meg ezt akarják most 3. meznek
  • Gunnersboy
    Új mez lehetőség

js és hogy lássátok Wenger nemcsak ismeretleneket igazolna:

"Az Arsenal 6 millió fontos ajánlatot tett az Auxerre védőjéért, Bakari Sagna-ért. A játékosért azonban meg kell küzdenie az ágyúsoknak a Newcastle-lel.
    A Newcastle pedig most beszáll a harcba a nagyra tartott jobb oldali védőért, mivel nem sikerült megszerezniük Tal Ben Haimot."

" Az Ajax kész tárgyalni az Arsenal-lal
    Az ágyúsok közel jutottak a holland Babel megszerzéséhez. A Mirror hírei szerint Babel kivásárlási ára 6 millió font, és klubja kész megválni ifjú reménységétől.

A londoniak valószínűleg a hollandok U-21 es Európa Bajnokság szereplésének befejezte után fogják nyélbe ütni az üzletet "
  • drowns41
    kezd idegesítő lenni wenger bácsi
  • 5w0rdf15h
    Miguel Luis Pinto Veloso érkezhet a Sportingtól, középső védő. Már megint nem középpályást akarnak..

ezenkívül állítólag megszereztünk egy norvég 16 éves védőt, Havard Nordveit a Haugesundtól.

már megint csak fiatalok.....
  • vmvr
    érdekelne titeket egy 1napos osztrák út, meccsel egybekötve, ami egy török csapat ellen lenne Bad Bad Waltersdorf-ban.

az utat egy pár ember szervezi az fc-arsenal.hu-ról, akit érdekel vegyen fel először engem, én meg adok neki egy msn címet.

részletesebben: kb. a buszjegy 5000HUF lesz, és a jegy is.

ha érdekel valakit, akkor a címem: [email protected]

ja, és július 19.-én lenne
  • Danman
    úgy-úgy pörölnipörölni:D
  • Rolka
    Henry cáfolja a híreket

A franciaországban felreppent hírek szerint az Arsenal futballistája már megegyezett a Camp Nou beliekkel, és a France Sports szerint megállapodtak egy 3 éves szerződésben is. Henry környezete cáfolta a hírt, sőt, eljárást indítottak a francia lap ellen.

Henry, aki a brazil Andersson búcsúmeccséért utazott Franciaországba, azt nyilatkozta a lapoknak, hogy nincs szó ilyesmiről.

"Semmi sem történt ezügyben -mondta a L'équipe-nek-, ismétlem, SEMMI."

"Amit arról az állítólagos találkozóról írtak, puszta kitaláció."

"Pillanatnyilag Arsenal játékos vagyok, pontosan ugyanaz a helyzet, mint tavaly ilyenkor."

"Tavaly mindenki azt hitte, hogy elmegyek, sokan szinte készpénznek vették, én mégis ágyús maradtam. Idén ugynígy kellene történnie."

"Semmiféle döntést nem hoztam, és a nevem nincs a távozók listáján. De ha változás történne, nyilatkoznék."

Henry azt is hozzátette, nagy hiba volt elküldeni Deint.

"A klub egyik valaha volt legnagyobb hibája ez."

"Elmondom még egyszer, ugyanúgy, ahogy a következő 20 évben is mindig el fogom mondani. Ha az Arsenal valaha felbomlana, Deinnek kellett volna az utolsó embernek maradnia, aki kvázi egyedül marad a klubban, de nem lép ki."

Ugyanekkor Henry klubbeli és nemzeti csapatársa, William Gallas is nyilatkozott ezzel kapcsolatban. "Ha Henry nem érezné itt jól magát, ell kellene engedni."

"Ha valaki el szeretne menni, nincs értelme erőszakkal itt tartani."- Mondta a Daily Starnak.

"Én is nagyon szeretnék végre kupákat nyerni. 30 éves vagyok, ez a legjobb kor a győzelmekre."

"Mostanában én játszom a nagy-testvér , a tanító szerepét a sok fiatal között."

"Az előző idényben sajnos 3 hétig voltam sérült, de mégis mindig nagyon hajtottam. Én harcos típusú vagyok, és jövőre is nagyon fogok hajtani."
  • 5w0rdf15h
    :DDDDDDdddddd
    [rövid és tömör véleménye]
  • Danman
    Blikk forever

"Thierry Henry a Barcához igazol
    Párizs - A France Football információi szerint Thierry Henry, az Arsenal labdarúgója a Barcelonához igazol, 25 millió euróért (6,3 milliárd forintért). A francia csatár évi 10 milliót (2,6 milliárdot) keres majd."

öhm hát...vélemény?//kacsán kívül:D//
  • Gunnersboy
    eredetileg fullfehér lett volna az egész csak a szurkoloknak az mégjobban nemtetszett hogyismondjam, és igy enyit "bordósitottak" rajta....
  • Danman
    ahogy nekem tűnik a nájki szarja le a hagyományokat csak a dizájn jáccik náluk..vagy én látom rosszul?:O O.o
  • Gunnersboy
    vagy akár bolton :C
    (nemszereti őket)
  • 5w0rdf15h
    igen nekem is ez ugrott be először róla :c
  • vmvr
    a fehér a tottenham színe:S
  • dotkom
    nekem tettszik
  • drowns41
    Új idegenbeli mez :)

itt megnézhető pár kép
  • drowns41
    ha elmegy akkor az nem az ő hibája, hanem az Arsenal nem hosszabítana vele. de még régebben volt hír hogy nem megy sehova. remélem nem változtattak ezen
  • 5w0rdf15h
    őszintén szólva nem sajnálom h elment
  • báttyó02
    'hálisten
    nem Arsenal szintü volt ...
  • vmvr
    Aliadiere a Boroba igazolt
  • báttyó02
    :\
  • Danman
    "Az angol Arsenal Freddie Ljungberget ingyen engedi el a nyáron, mivel nem hosszabbít a középpályással." wtf??:|

sztem is kamu am
  • vanhayden
    Mikor indul az Angol első osztály???
  • báttyó02
    hát sztem se menjen
    olyan ő az Arsenalnak mint totti a romának...egy példakép
    és nemkicsit csalódnék benne ha most ennyi év után,lassan kiöregedve 30évesen elmenne....
  • drowns41
    Szerintem meg ne menjen.
  • vmvr
    szerintem nem kacsa, több külföldi oldalon is lehetett olvasni erről.

ha elmegy, akkor menjen, ő már megtette itt amit kellett.
  • Rolka
    Jah a foci 24 egy rakás szar! ezt a moutinhot is ott olvastam,hogy ide igazol azt közbe meg egy nagy kacsa az egész!
  • II Rocky II
    "Nem lenne meglepetés, ha valamelyik említett klubhoz írna alá heteken belül."
  • 5w0rdf15h
    foci24....
  • drowns41
    és ehhez mit szóltok?
  • 5w0rdf15h
    Babel is nagy tehetség csak még idő kell h annyira jó legyen, viszont Malouda már most kiváló pléja
  • Gunnersboy
    szvsz jobbötlet mint Babel :o)
  • 5w0rdf15h
    Babel helyett most Malouda került a képbe akiért Wenger 10 milla fontot kész adni