Arsenal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber

Az elkövetkezendõ menetren: Rosenborg (BL),Charlton Athletic,Aston Villa,Panathinaikos,Manchester United,

Ebbõl elvileg 4 gyõzelem kõtelezõ lenne.Manchester ellen már gázos lesz.

Next PC upgrade: 2022

grebber
Na ez is megvan.
Man.City - Arsenal 0-1 (A.Cole)

Hentes Bill
fõleg, hogy a man citynek létkérdés a 3 pont, keegan alatt nagyon mocorog a pad

Boldog Karácsonyt!

grebber
Holnapután egy nehéz meccs követkeik a Manchester City otthonában.Remélem nyernek az ágyúsok,de az x sem rossz csak kapjon ki a Cselzí.

grebber
46 meccses veretlenség eddig de most jön pár jó meccs remélem az Arsenal javára.

grebber
Én mondtam hogy nehéz lesz.De továbbra is veretlenek vagyunk.Remélem x-el vagy kikap a Chelsea.(ugysem fog)

Hentes Bill
2-2. jó kis meccs volt. Lehmann meg nagyon gyenge, õ a leggyengébb láncszem 😛

Boldog Karácsonyt!

Hentes Bill
1-0

Boldog Karácsonyt!

ugyis nyertek...(sajnos)

grebber
A Bolton ellen az X-el is megelégednék de a gyõzelemnek is tudnék örülni 😊
És akkor a sorozat folytatodik.

grebber
Nem a mez teszi a játékost.

[Jakuza]
Amugy hihetetlen szarul jatszik az Arsenal.
Viszont vegre lecsereltek a regi randa mezuket, vegre nem olyan a mez ha beleizzadnak a jatekosok, mintha mellbe vizeltek volna oket.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

[Jakuza]
Hat arra en is kivancsi vagyok, mert a Wanderers hihetetlenul jol nyomja most. Igaz az Arsenal szerencsejere most jatszik eppen ellenuk hazai palyan, mikor megy a Boltonnak es nem kell idegenben kuszkodniuk egy jo formaban jatszo csapat ellen.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Hentes Bill
1-0 a PSV ellen. (Vieira)

Boldog Karácsonyt!

grebber
Remélem a BL-ben lezuzzák a PSV-t utánna meg a Bolton-t.
A Bolton-tól kicsit tartok mert mostanában jól játszanak,de remélem meglesz a gyõzelem.

grebber
Odadták az öngólt Ljungberg-nek akkor õ már 3 gólos.

Hentes Bill
kíváncsi vagyok meddig tart ez a hatalmas sorozat

Boldog Karácsonyt!

grebber
És igen ez is megvan:

Eddigi gólszerzõk:

T.Henry: 4
D.Bergkamp: 3
R.Pires: 3
Reyes: 5
Ljungberg: 2
Fabregas: 1

Hentes Bill
köszi szépen, jó lesz 😊

Boldog Karácsonyt!

Garcia
Hentes Bill kész a banner!

A gravitáció nem létezik. Csak a Föld szivat. Hala Madrid! || Hajrá Magyarország!

állítolag egy idõben (most nyáron) Toldot is megakarták venni.Lehmannak csak az önbizalma nagy(én vagyok a legjobb német kpaus lol)egy sz*r kapus!

Hentes Bill
én sem. Celtából igazolták, ott is csere volt

Boldog Karácsonyt!

grebber
Most vettek egy kapust 27 éves de még nem láttam védeni.

Hentes Bill
kár, hogy nem igazolták le Frey-t, nagyon jó kapus, fiatal is, ráadásul francia 😊

Boldog Karácsonyt!

grebber
jaja csak sokat is kapnak egyetlen gyenge pont a csapatban a kapus Lehman.

Hentes Bill
nem kevést gólt szereznek 😊))

Boldog Karácsonyt!

Hentes Bill
Angliába rengeteget beszélnek róla, elképesztõ tehetség, 17 éves még csak, de nagyon jól játszik korához képest

Boldog Karácsonyt!

grebber
Beillesztem ide az eddigi gyõzelmeket ebben az idényben a bajnokságból.

grebber
Homepage.

Örülök hogy megvették a fiatal mindössze 17 éves (04 May 1987, Spain) Francesc Fabregas-t.És már gólt is szerzett a Blackburn ellen.

Megérdemelnék végre a BL serleget.Csak sajna idén sem lesz õvék.A csoport-ból kijutnak az tuti.(PSV,Rosenborg,Panathinaikos)

grebber
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ el sem hiszem van ilyen topik kedvenc csapatom.
Már régóta szurkolok nekik kedvenc kapusom sajna abbahagyta David Seaman.
Eggyet sajnálok hogy Jeffers-t elengedték nagyon tehetséges fiatal játékos Charton-ba huzott 2 gólt.

ricsi1
és gera?

gercse
hát nem tom,nem rossz csapat ANGLIÁBAN !legalábbis eddig nem sokat mutattak fel a Bl-ben

Hentes Bill
Adriano majd a 2006-os Vb után lesz igazi sztárcsatár. Ronaldinho-Adriano-Ronaldo, jó kis team lesz

Boldog Karácsonyt!

Hentes Bill

Boldog Karácsonyt!

és hol van Adriano? :-) jövõre már õ lesz az elsõ 3-ban nistelrooy helyett.

igen,elismerem hogy nagyon jó focista,de amikor gólt lõ és hápog meg játsza azt az alien fejét akkor olyan ideges leszek...áááá.Idegesíti az ellenfelet,nagy sunyi :-)

Hentes Bill
no comment 😄

Boldog Karácsonyt!

Hentes Bill
Henry szvsz a jelenlegi 3 legjobb csatár 1ike (Ronaldo, Henry, Van Nistelrooy)

Boldog Karácsonyt!

támadó féleség,talán támadó középpályás.
AMúgy más:Ez az a klub amit legjobban gyûlölök,nemtom miért.Nem az Inter-Arsenal 1:5 miatt....talán Henry nagyképûsége miatt.

DONGUBA
Es õ milyen poszton jaccik?

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Hentes Bill
Angulo három évre az Arsenalé
NSO, 2004-08-30 09:59

Hároméves szerzõdést írt alá az angol bajnok Arsenal együttesével a valenciai Miguel Ángel Angulo. A spanyol klub ötmillió eurót kap játékosáért.

Boldog Karácsonyt!

Hentes Bill
nem semmi, amit ezek mûvelnek 😊 44 meccs óta veretlenek 😊 valyon meddig tart a sorozatuk? 😊 nyitottam egy topicot errõl a klubról (is), sztem megérdemli 😊 nem vagyok Arsenal drukker, de elismerem, hogy nagyon jó focit játszanak 😊

Boldog Karácsonyt!

#1 lálll !!!

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]