31698
-
#6427 realos vagy? akkor szerintem inkább előre reszkess, mert ha igaz a hír akkro th14 úgy megfogja tömni a bernabeu hálóit hogy csak na -
#6426 hat most aztan telleg igazolni kell vmi jo csatart. nem csak fiatalokat. -
#6425 Én inkább előre néznék. -
#6424 azért a remény hal meg legutoljára.Majd kiderül,várjunk a hivatalos nyilatkozatra. -
#6423 ez nem vicces... -
#6422 xD de ne hallod most nincs kedvem nevetni.. -
#6421 Lehe túj bannert csinálni... xd -
#6420 jaja énis így vagyok vele mitn ember úgyis nagyon bírom/tam.. na mind1 sok sikert a barcaban ha tényleg elmegy, és akkor wenger most igazán a zsebébe nyúlhat, nem csak szemezgethetné a "kiscsodákat" -
#6419 -
#6418 nyilatkozták helyette... azért még lehet/ne:(/ reménykedni...bár minek -
#6417 Őszíntén szólva, nem tud érdekelni már én is imádom. Juventusba és az Arsenalban is a példaképem volt, de vége. Itt a vége. Ezétr nem fogom megszeretni a Barcelonát :) Megy tovább az élet, most annyi a teendőnk, hogy sürgősen csatárt kell igazolni. Thats all.
-
#6416 CNN-en most nyilatkozta hogy ennyi volt. következő órákban utazik Barcelonába :||||||||||| :(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((8 -
#6415 neee :\\\\\\\\\\\\\ -
#6414 hat az biztos hogy nem az arsenal.com-on lenne kint elsonek a hir. jo lenne ezt gondolni, de biztos nem igy lenne.
most vegigneztem a hir oldalakat es telleg mindenhol azt irjak hogy atigazolt -
#6413 hát reméljük...aztis hogy nem poénból van mindnehol cnnen, bbcn, skysportson rajta hogy átment...reméljük... /fav pléjer:(/ -
#6412 nah meg sztem az Arsenal.com -on ott lenne a hír vagyis ott lenne meg elsőnek...de ott sincsen semmi róla...szal igy még örülök. -
#6411 ja június 11.-én meg a bbc oldalán volt h aláírt hozzájuk annyi kacsa van mindenfele h már fáj.... -
#6410 "Spanyol rádió- és lapinformációk szerint" nagyon jó...remélem nem igaz ez se.hiszen multhéten vagy hogy nyilatkozott Henry hogy marad.
"katalán klub alelnöke, Ferran Soriano is megerősítette"
huha kezdek ideges lenni. -
#6409 meg kismillió kamu spanyol fosoldal ugyanúgy mind tavaly majd holnap kiadnak cáfoló nyilatkozatot és beperelnek megin mindenkit :D -
#6408 NSO is lehozta.. :DDD -
#6407 nah megin elkezdődött mindenfele az okoskodás h HENRY eligazolt :)))) istenem ezér nem szeretem az átigazolási időszakot... -
Uefa Champions Legaue top 20 ranked teams as follows:
1. AC Milan
2. FC Barcelona
3. Liverpool FC
4. FC Internazionale Milano
5. ARSENAL FC
6. Real Madrid CF
=7. Manchester United
=7. Chelsea FC
9. Valencia CF
10. Olympique Lyonnais
11. FC Porto
12. Sevilla FC
13. PSV Eindhoven
14. AS Roma
15. SL Benfica
16. AFC Ajax
17. Werder Bremen
18. Celtic FC
19. FC Schalke 04
20. VfB Stuttgart -
#6405 "Sagna visszautasította a Newcastle Unitedet az Arsenal ajánlatáért.
Ma vált nyilvánossá, hogy a 6 millió fontot érő francia válogatott már visszautasította a Newcastle United, valamint az Olimpique Lyon ajánlatát.
Sagnához közeli források szerint, a játékos álma válna valóra, ha csatlakozhatna az Arsenal franciáihoz a nyáron." -
#6404 megtaláltam a bajnokság sorsolását is már :)
szal a Premier League augusztus 11.-én kezdődik, ARSENAL-Fulham meccsel ^^
2. fordulóban nem játszunk a BL selejtező miatt majd a köv fordulóban Blackburn-ARSENAL. Ami a rangadókat illeti Tottenham ellen szeptember közepén, Liverpool ellen október végén, MU ellen november elején, Chelseavel december közepén játszunk majd. -
#6403 ok thx az infot -
#6402 igen, és nem csak csomagot, hanem év közben újságokat stb
#6398: egy 2007-es Arsenal magazint tartok a kezemben és azt írják, hogy egyszersem volt general sale idén, azaz a nem klubtagok is jegyet vehetnek.
#6399: meccs előtt egy hónappal kezdődik az árúsítás
olyan nincs, hogy előrendeled és ott megveszed, mert ez a klub számára nem egy életbiztosítás ugye, hiszen nem biztos, hogy elmész érte.
tehát marad a tagsági, majd neten keresztüli vétel, ez sem bonyolult -
#6401 de ennyi tagásgi pénzét már szép kizs csomagot küldenek ajándékokkal nem? :) -
#6400 az index hozza a formajat.
"Katalóniában az Arsenal trénere, Arsene Wenger válthatja az idén semmit nem nyerő Frank Rijkaardot." -
#6399 úristen...és helyileg?gondolom hgoy elkapkodják a jegyeket de pl előrendelni és a helyszínen megvenni -
#6398 könnyebb úton nem lehet?
nem hiszem h minden meccsen telt ház van. -
#6397 tagnak kell lenned elöször is, tagságit az Arsenal.com-on lehet igényelni magyar pénzben kb. 10.000HUF-ért. majd, ha az megjön, akkor neten keresztül tudsz jegyet vásárolni ugyancsak az Arsenal.com-on, ami nem egyszerű, mert azt mondják, hogy 11.00-tól árusítják a jegyeket, akkor virtuális sorban állás, és ha szerencséd van, akkor még teis hozzájuthatsz, de ahhoz ügyesnek kell lenned. nekem is csak harmadszorra sikerült, mert mindig elkapkodták. -
#6396 am meg mivan azzal a nagy igazolással?:) -
#6395 " szal ezeket a kacsa témákat mellőzzük"
de olyan jókat lehet rajta mosolyogni -
#6394 kb 2-3 hete Wenger meghosszabította a szerződését HIVATALOSAN szal ezeket a kacsa témákat mellőzzük -
#6393 tudna vki egy kis segítséget adni jegyvásárlás ügyben? pm me pls:( -
#6392 ennyi -
#6391 ezért utálom az átigazolási szezont, dumál mindenki összevissza.
figyeljetek, gondoljátok magatokat pl. a The Sun egyik szerkesztőének a székébe, és természetesen a cél, hogy minél többen vegyék a lapot, a Sun köztudodtan bulvárlap ugye, szal nem az igaz hírekért veszik, így tehát kitalálunk mondjuk egy cikket arról, hogy "Henry már a Barcelonával edz!"
mellé egy kis sztorit, hogy így meg úgy. aztán megy a cucc a nyomdába, foci24 bácsi fordítja magyarra megy az oldalra, ott valaki közölünk ráakad, bemásolja ide és kész is a téma:) -
#6390 nemegyszer mondták és bebizonyított tény hogy kacsakamu ez a lap/oldal/hír....egy jó poénnak megfelel semmmi több.Kizárt hogy Wenger elmenjen innen....itt fog nyugdíjba menni..:) -
#6389 és ehhez mit szóltok? :D -
#6388 ez a 3. mez ugy csak vmi vicc?D mert a kep is csak egy torz BARCAs agyszulemenynek nez ki xD