Arsenal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

6unn3r
Nagyon mérges vagyok. Elajándékoztuk az elsõ helyet. Utálom az eredményre ráülõs játékot. Most meg rághatják a körmüket, hogy melyik bitang erõs csapatot kapják vajon. Walcott is mi a picsáért nem játszik megint? Értem én, hogy Giroud magas és jól fejel, de amikor egyértelmûen kontrára játszunk és ott volt a végén Giroud indítása is...lomha...Walcott 5 méteren vert volna 20-at a védõre. Ennyire nem kihasználni a gyorsaságát...
Everton ellen odaadtunk 2 pontot ajándékba...most egy csoport elsõséget ajándékba...hétvégén meg úgy elverik õket az Etihadban, mint buzi a faszát.
Régen voltam ennyire kurva mérges a csapatra.

Arsenal Till I Die! Henry #14 Cristiano #7

szomferi
de még megvan a 2. hely, ami nagy szopás... lehet választani ellenfelet:

United - Real Madrid - PSG - Bayern - Chelsea - Atletico Madrid - Barca

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

hogy lehet így elbaszni valamit... most aztán elsõ körben ki is esünk
contraste
Se Everton Se Napoli, mi lesz itt a City ellen akik verték a Bayernt:S

ain't got no history

Solidus
és nem igazán fényes eddig nekünk... ejejj... a dortmund meg vezet

.:SOLIDUS:.

Zártkapus meccs? Ennél még egy Mezõkövesd - MTK libakupameccsen is többen vannak kinn <#wow2>
Solidus
Szczesny, Jenkinson, Mertesacker, Koscielny, Gibbs, Flamini, Arteta, Rosicky, Cazorla, Özil, Giroud

Mindent megnyerünk, bassza meg a BL.

every damn day

[HUN]FaTaL
Elõbb a gólkülönbség.

http://goo.gl/gd6Zi5

szomferi
ha a Dortmund nyer, Arsenal kikap, a gólkülönbség dönt a csoportelsõségrõl, vagy az egymás elleni?

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

webibebi
te nagyon biztos vagy magadban....

msn:[email protected] bárki felvehet

dragon11
ma meglesz az X ? 7végén viszont tuti szopo😄

6unn3r
Nem gyengén hangolnak ellenünk.

minimize
a mai M.City-pad nagy része szerintem kezdeni fog-ellenünk.

No one can stop Death!

minimize
kétlem,hogy az Everton kiárusítana a nyáron,szerintem potensebb emberkéket hajtanak inkább. Jelavic is mehet.

No one can stop Death!

13 😄
6unn3r
Colemannel azért én személy szerint kárpótolva lennék a Sagnaért. Bõven.

Sagnát én is sajnálnám. Meg talán nem túl szerencsés ilyen szituációban alapembert cserélni. De persze wenger tudja.

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

Sagnáért kár volna, Batshuayi meg jöhet! <#papakacsint>
grebber
"A Premier League-t vezetõ Arsenalnál továbbra sem lehet tudni, hogy Bacary Sagna meghosszabbítja-e idény végén lejáró kontraktusát. A Sunday People úgy tudja, Arsene Wenger a francia védõ távozása esetén sem esne kétségbe, és leigazolná az Everton alapemberét, Seamus Colemant.
A lap értesülése szerint a 25 éves szélsõ 10 millió fontért érkezhetne Londonba, rajta kívül pedig akár már januárban a Standard Liege gólfelelõse, Michy Batshuayi is átteheti székhelyét az Emiratesbe.
A belga bajnokság góllövõlistáját 12 találattal vezetõ 20 éves tehetségért ötmillió fontot kellene fizetnie Wengernek."

Next PC upgrade: 2022

dragon11
nápolyi nemlesz gáz, sztem manchesterbe bukó :s

+1

a giroud kapufát rohadtul sajnálom, gólt érdemelt volna....
mind1, nápolyit kell enni , aztán hétvégén jó lenne meglepni a city-t és minimum egy döntetlent összehozni..

augusztusban felk. meccsen 3-1re vertük õket, remélem a bravúr most is összejön...
arsnl
tavaly ilyenkor 12ont hátrányban 6.helyen álltunk. feljavultunk kicsit

dragon11
:ss

arsnl
hagyjuk már ezt. megléptünk 5pontra, hol a baj? egy erõs Everton ellen nem jött össze minden, van iylen.
de vele csak az problémám, h mindig akkor ír a topikba - Arsenal "szurkoló" létére - mikor nem nyerünk. sose dicséri a csapatot meg semmi, nem is értem miért "szurkol" a csapatnak...

dragon11
igaza van

arsnl
jaja bajnokságba eddig ez volt legnehezebb meccs. szívós csapatot csinált Martinez.

Top4 oké, az sztem is megvan, de már elkapott a gépszíj, kell a pl gyõzelem! :-)

minimize
azt mondom,kis szerencsével is- megnyugtató ez a pontelõny,egy nagyon jó Everton elleni mai 1pont tudatában azt hiszem,ez a csapat a top4-be kerülhet a végére.
a Napoli keményebb lesz.<#fejvakaras>

No one can stop Death!

Az istenit neki! Basszus giroud mekkora kapufát pakolt!
Ehh bosszantó...
Mondjuk ha reálisan nézzük ez abszolút döntetlen meccs volt.
Kár érte és sajnos messze még asmikor kijelenthetem, hogy elsõszámú esélyesek vagyunk a pl.

arsnl
hát ez pech volt, ha Giroud lövése befelé pattan ajjjj

arsnl
szopd le magad

grebber
Hoztuk a szokásosat amikor meg lehetne lépni 0 a csapat.

Next PC upgrade: 2022

minimize
kellene a 3pötty,megnyugtatásként, de ma nyögve nyelõs lesz, ha összejön...

No one can stop Death!

Kínlódós meccs, tényleg olyan mintha idegenben játszanánk. Utolsó negyedóra már jobb volt, onnan már az arsenal volt a pályán. Nagy gyõzelem már nem lesz, viszont ez a hétvége is a mienk eddig.

szomferi
a félidõ vége tájékán feléledt a csapat, most Wenger hátha feltüzeli még õket jobban, aztán úgy bepörögnek, hogy vágnak kettõt a 60. percig 😄

minimize
nem lesz itt összesen 3gól...
am Webb megint érdekes az elsõ félidei produktuma után,lehet,sokallja a pontelõnyt.remélem egyet begyötrünk. eddig mindenkit vertünk,aki "égette" a "nagyokat",szal' hajrá!

No one can stop Death!

szomferi
egyszer be kell fejezõdnie az átoktöréseknek is, 3-1-et vizionálok <#eljen>

6unn3r
De azt a Goodison Parkban játszották. Az Emirates-ben viszont még soha nem nyertek. Illetve 17 éve nem kaptak ki az Evertontól hazai pályán.

De én a Martinez-féle Evertontól jobban tartok, mint a Moyes-félétõl. Ráadásul az elmúlt meccseken elég hosszú "átkok" törtek meg. Gondolok itt arra, hogy az Everton 21 év után nyert az Old Traffordon, a Newcastle szintén az Old Traffordot vette be 41 év sikertelenséget követõen, a Stoke pedig 38 éves nyeretlenségi sorozatot szakított meg a Chelsea ellen.
Remélem nem állunk be a sorba.

2007 márc. 18-án nyert utoljára az everton ellenünk !
Remélem ha nehezen is de hozzuk a kötelezõt és behúzzuk hazai pályán a három pontot. Ez a meccs rohadt fontos lesz, ezt követõen felszabadultan játszhatnánk a che vagy épp a city ellen, hiszen gyõzelmi kényszer jobban rajtuk lenne, ezt meg kihasználhatnánk 😄
szomferi
na már itt is kezdõdik a sírás-rívás...

dragon11
ti legalább nyerni fogtok v nektek is buko..? :/

arsnl
és akkor karácsonykor már biztosan 1.k lennénk akármit játszunk addig. elmúlt 5.szezonban az mindig bajnok lett aki 1.volt akkor. csak nyerjünk akárhogyan is

5w0rdf15h
Holnap akkor nyerni kell és 7 pont elõny 😊

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

DasIsFuck
mert nápolyi<#ejnye1>

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

5w0rdf15h
Remélem a Stoke és a S'ton meccs így marad 😊

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

minimize
szerintem(sajna)lesz bukta az elkövetkezõ 3meccsbõl(bõrgatyásoknak...),de remélem,gyors,tartós eszmélés lesz,ha megtörténik.lásd A.Villa elleni, idei "kezdõbukta"!<#eljen>

No one can stop Death!

minimize
lényeg,hogy a dajcs futball jó.<#heureka>
ide meg beugranak levezetni.nem is bánnám,ha lenne érthetõ téma,vagy válasz,de...<#nemtudom>

No one can stop Death!

Sabcsee
Te jó ég, ilyenbe bele kötni, hogy nem tudja a Napoli stadionjának nevét, tényleg halálos bûn...<#wilting> 😊

Egyébként Jenkinson lesz az Everton ellen, Sagna nem épült fel. Én bízom Carl-ban, tavaly is jól helyettesítette a franciát. 😊

kaka

evertont verni kell, nápoly nem érdekel (itt megint jöhet a józanító pofon mint a dortmund ellen) 😄
city ellen egy döntetlennek örülnék
chelsea-t hazai pályán verni kellene. úgy gondolom, hogy ez a hónap végén lehet komolyabb következtetést levonni a jövõre nézve.
Ha minden meccset elbukunk akkor eléggé lecsúszhatunk a 4.helyre is aminek rohadtul nem örülnék...

írhatta volna úgyis,hogy az everton és a city közt elfogyasztunk egy nápolyit 😄