31698

• jbal
    hiába veszi emg emrt mire edzhetné elküldik
  • Rolka
    Oszt most bazdmeg Wenger meg fog venni egy 12 éves gyereket, akit az Henry utódnak tartanak, hát beszarok
  • Rolka
    Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeem! Ez nem lehet igaz! MIért? Miért????? Tavaly Ashley Cole most Henry!
  • BIZ0906
    Pontosan :)
  • II Rocky II
    nah csak elment....pedig milyen nyilatkozatai voltak amikor felröppent a hít hogy elmegy..erre tessék most tényleg megy.hűt azért sok sikert neki,de maradnia kellett volna.Itt kellett volna nyugdíjba vonulnia.
  • Gunnersboy
    ez pffff akkoris :||||

"de tett egy ígéretet és azt nem tartotta be" ott a pont.
  • Danman
    #6459 - #6460 tökéletesen egyetértek. - levelet olvassátok el kiváncsi vagyok véleményetekre
  • 5w0rdf15h
    vhol várható volt amúgy :( a tavalyi bl döntő elvesztése után sztem mintha nem lett volna a régi :( ha azt akkor megnyertük volna 100% h nem ment volna sehova de így....sajnos ez van bárki is jön helyette tuti h soha nem lesz olyan emblematikus alakja a csapatnak
  • Kaplan
    Mert már nem volt a régi, és a Barcelona körüli huza-vonája sem tetszett, lehet, hogy BL döntőbe segítette a csapatot, de tett egy ígéretet és azt nem tartotta be. Innentől nálam megbukott. Világklasszis egyértelműen, sok szép évet kívánok neki a Barcelona-ban.
  • Danman
    csakúgy kiváncsiságból: miért?
  • Kaplan
    Az élet nem áll meg, megy tovább, támadó kell. Tiszta sor. Én már az előző szezonban elvesztettem Henry-ba vetett hitem.
  • Danman
    arról nem is beszélve hogy ő mentálisan tartotta össze a csapatot, a szimbolúma volt. most olvastam ezt és kicsit megváltozott a véleményem, bár ki tudja mennyire igaz az hogy ő írta.... azért nézzétek meg
    http://www.thesun.co.uk/article/0,,2002390000-2007281078,00.html
  • báttyó02
    énse tudom felfogni :|
    kiráz a hideg ha arra gondolok h 2nap mulva minden barcas alájába henry fog viritani meg hasonlok :\\\\\
    meg amugyis...felölem ezek után jöhet 8owen,senki sem fogja ugy felrázni a csapatot mint ahogy Henry tette...áh
  • 5w0rdf15h
    őszintén szólva én az életbe nem gondoltam volna arra h eligazol azok után h meghosszabbította a szerződését tavaly, ő már amolyan alap játékos volt akire lehetett építeni, számítani akkor is ha nem ment a játék....mikor vki Arsenalra gondolt egyből Henry ugrott be és fordítva is Henryról volt szó akkor Arsenal

hát ezek után :( egyszerűen nem nagyon tudok mit mondani
  • Reyi
    neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.........................................................
  • báttyó02
    -----------------------------
  • Gunnersboy
    BBAAAAAZZZZZMMMMMMEEEEEEGGGGGGGGGG :||||||||||||||||||||
  • 5w0rdf15h
    Arsenal Football Club can confirm that it has reached an agreement with Barcelona for the transfer of Thierry Henry.

ennyi
  • csocso14
    Fenn van az arsenal honlapján
  • 5w0rdf15h
    én majd csak akkor hiszem el ha bemutatják barca mezben v kiírják arsenal.com-ra addig jöhet bárki h ilyen meg olyan oldalon olvasta....
  • kretyás
    azért van ott az ÉS

ki nem akarna a BLben játszani... sztem simán elmenne midkettő hála az idióta elnökünknek
  • Gunnersboy
    mind2-t megtudná venni Wenger csak Henry eladásábol....
  • kretyás
    Henry távozása szerintem 99% -ban azt fogja maga után vonni, hogy Owen vagy/ÉS! Martins az Arsenalban köt ki

Owennek 9milkás, Martinsnak 13 milli fontos záradéka van...
  • drowns41
    És még mindig nem hivatalos
  • zaki
    Tuncay Sanli-> Middlesbrough
  • dotkom
    sztem sajna minja az lesz..
  • drowns41
    Még nem hivatalos hír...
  • Gunnersboy
    ugyanaz mint anno Vieira, jóvolt minden joljátszott aztán egyszercsak helósziasztok áááá AW nyuljon mélyen a zsebébe :(((
  • Danman
    jaja énse...és hogy pénzért..elvielg azt mondta hogy Dein miatt ment el, de hát ki tudja.
    mi lenne ha ezis amolyan juventusos egyéves kitérő lenne? aztán back gooners. fura lenne
  • 5w0rdf15h
    hja ő amolyan alappillér volt aki sohase hagyná el a klubbot :(
  • Kaplan
    Ezért hiszek én már el embernek csak olyat amit írásba foglal. (alá. szerződés)
  • báttyó02
    áá de nemhiszem el iyen nincs :| Henryröl sosem tudtam volna elképzelni hogy másik csapatban játsszon....:\ nemhogy pont a szarsz..onában :@@@@
  • Kaplan
    Pénzzel ma már mindenkit meg lehet venni... Thats all.
  • báttyó02
    geci nem hiszem el
  • Danman
    én meg Eto'o-t nem bírom de hát ha jól focizik tőlem jöhet...de hogy mutatna már a premier leagueben...de torres tényleg jöhetne, mondjuk úgy tudom őt már egy idej nyúzzuk ezzel
  • Gunnersboy
    Torres és Eto'o jöjjön, Wengernek most legalább 70milka van a zsebébe, ők 2en jönnek meg ottvan RvP, ésha valaki jobbszélen jól elfutó kp megvan akkor 3csatáros taktikával még joklennénk..
  • II Rocky II
    Torres ne jöjjön vhogy alapból nem szimpi a skac.Eto'o jöhetne...:)a lényeg vki jó plaj jöjjön.
  • 5w0rdf15h
    hát a "tehetséges" fiatalokkal sokra megyünk madj 1 normális igazolás nélkül....MU meg Chelsea jobbnál jobbakat igazol mi meg elengedjük a LEGJOBB játékosunkat jó kis igazolási politika, majd a 10. helyér lehet harcolni...
  • Kaplan
    Martins, Owen nem kell, Torres, Eto'o jöhet.
  • Gunnersboy
    na közbe hallotam infot Ajánlatunk van TORRESért.......Eto'oért is bejelentkeztünk, Martinsért, Owenért is......